Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Albastrul ochilor deschis…


de infern_al la: 16/08/2008 11:59:07
voteaza:
Stai. Nu-mi ameți şi mai mult amintirea mea cu marea. Vreau să o țin minte aşa cum am văzut-o ultima oară. Nu schimba culorile, nu inventa alte păsări. Eu vreau să o ştiu aşa... după amintirea mea. Nu o voi amesteca dimpreună cu impresiile tale.
Lasă-mă să te duc şi pe tine acolo. Nu la mare, în amintirile mele despre ea. Nu e un drum anevoios, două sau trei bătăi din aripi sunt suficiente. Şi după, o perdea de nisip se dă în lături, permițându-ne să urcăm şi mai mult în amintire. Vezi, nu e greu deloc! Înainte, nici eu nu ştiam cum să ajung la ea... să ne întâlnim din nou, să îi vorbesc ca altădată; aveam amintirea. Cum putusem să uit de ea? Cred că o reprimase cotidianul.
Nu vroiam să aduc pe nimeni aici. Era ceva între mine şi marea. Albastrul ei deschis se prelungea în albastrul ochilor deschis. Eram o parte din mare. O parte imperceptibilă.
Acum o vezi şi tu?
Du-te înapoi, acasă. Eu rămân aici. Aici e casa mea. Noaptea, mă protejează luna. Şi stelele. Şi marea îmi acompaniază visul cu cântecele sale de leagăn şi valuri.
Te voi aduce aici şi altădată. În teatrul albastrului deschis, pe aripi de pescăruş, în bătaia firelor de nisip, pe lângă perdele lungi de ceață şi nori. Visul nu e departe în fâlfâirile aerului care ne poartă încet, încetişor, spre albastrul mării deschis, într-un timp în care totul stă pe loc, doar briza-ți ajunge în dreptul urechilor, soptindu-ți poveştile lor. Tu ascultă-le vâjâitul. Şi valurile. Sunt povestea visului meu.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...