-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

SENZATII


de impreuna2006 la: 21/08/2008 12:22:13
rezumat: (incercare..daca cu poezia nu merge!!)
taguri: Salonul 
voteaza:
Am ajuns acasa de la cumparaturi...

Ce super! Sunt singură,părinţii mi-s plecaţi..îmi pot proba liniştită,fustiţa,rochiţa şi chiloţeii!!
Caut prin dulap şi ravasesc totul...ei,e clar nu vreau să te impresionez dar,totuşi..trebuie să arăt bine...Mă dezbrac,cu gândul la tine şi convorbirea ce am avut-o prin telefon.La un moment dat mă aşezasem pe o bordură şi absorbită de tine şi de vocea ta nu am observat bătrânica ce stătea la 2 metri de mine,se aşezase şi ea sărăcuţa la umbră,toropită de căldura de afară...siiiiiii!! după ce am închis telefonul,instictiv..am observat-o,o străină..zâmbea,i-am privit ochii şi am văzut în ei toată dragostea şi dorinţele din lume pe care le avusese cândva...ca şi cum aş fi primit aprobarea întregului univers..pentru a continua ceea ce ea nu mai putea avea...i-am zâmbit la rândul meu şi am simţit că în acea clipă a dispărut orice barieră a timpului şi bătrâneţii ei...era fericită,pentru mine..o străină!

Am pus muzica,m-am postat in fata oglinzii in care mă vad toată...mi-am pus sutientul cu push up,deh.. ca hainele să pice mai bine,mi-am prins părul... şi am inceput,dezbracă-te...imbracă-te..intr-un ritm lent şi cu atentie la toate detaliile,mi-am pus la un moment dat pantofii cu toc..i-am aruncat dupa un minut injurănd bărbăteste degetul de la picior cand lovindu-mă,am mutat durerea::))..... şi atunci! s-a intâmplat !!

Poate gandul la mâinile tale....uffff…mâinile ce ma tot atingeau..erau ale mele..,poate transpiratia ce ma ravasise,poate fluturii din stomac ce dădeau năvala către gat şi gura....le-am dat pe toate deoparte şi am rămas goala...ma priveam in oglindă..eu,doar eu! dezbracată de tot,agitată de febra intâlnirii dar linistită in adâncul sufletului de promisiunea iubirii.....

Mâinile au inceput sa danseze pe trupul meu gol...mi-am cuprins gâtul la inceput...mă priveam in oglinda..mă indepartam,mă apropiam..un dans superb de atingeri ce-mi dădeau fiori doar pentru că mă gandeam că nu sunt ale mele...am tresarit ca electrocutată cand mi-am atins usor sfarcurile tari...am inchis ochii şi i-am cuprins cu totul in palme...masandu-i usor cu gesturi tandre....am deschis iar ochii şi i-am privit ,mi-am amintit si zambesc de testul creionului...pe care-l trec cu brio.... şi -mi zic pentru a mia oară sunt mici dar frumosi tari si fermi....

Mâinile-mi coboară într-un ritm ameţitor..îmi ating burtica ..,. mă întorc într-o parte,îmi ating fesele,pielea fină,îmi urmez linia sânilor,... a coapselor... mă văd perfectă,frumoasă ...nu mai pot. Excitata !!!..ma simt foarte bine ..Alunec pe lângă perete direct pe podea,mă las în jos,picioarele mele nu mai reuşesc să mă ţină,acolo în faţa oglinzii,aşa goală,mă gândesc la tine..păcat că nu eşti lângă mine...., aş fi vrut să mă vezi....gura mi-e întredeschisă,respiraţia sacadată...sunt ameţită,pierdută..dorinţele mă dărâma ...mă sprijin cu spatele de perete şi rămân acolo...privesc cu curaj în oglindă.. şi tot ce văd mă aduce într-o stare de explozie, chemarea cărnii..e dureroasă....mă inconvoi....trupul vibrează cu totul...continui de nebună,acolo pe covor,chircită..să mă joc cu mine parcă nu-mi mai pot controla fantezia...am impresia că mâini staine îmi magaie tot trupul,făcându-l să geamă de plăcere şi să se mişte necontrolat..e bine.. şi nu e bine pentru că te doresc ca o nebună şi -mi vine să strig..acuma vino......simt că nu mai am aer şi nu mă mai satur.....rămân aşa nu ştiu cât timp.... Ajung in pat şi inainte de a adormi fericită iti scriu un mesaj..e simplu dar cuprinde totul "te iubesc"..de ametită ce sunt uit sa-l trimit... l-am trimis cand m-am trezit,nu contează timpul,nu contează spatiul....contează esenta ce cuprinde două cuvinte..TE IUBESC !

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (73):


*** - de monte_oro la: 21/08/2008 18:02:30
Si..pantofii, unde-s?... Nehhh... intoarce-te tot la cafeaua aia de-nceput... Aici e prea mult nechezol...
#335348 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de RSI la: 21/08/2008 18:09:47
Pune si Joe Cocker "You can leave your hat on" si-i numa' bine! ;P
#335349 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Alitalia la: 21/08/2008 18:14:01
Un text foarte sexy! Brava,domnisoara!
#335352 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
monte - de impreuna2006 la: 21/08/2008 18:28:54
ei,pantofii..au ramas la usa nu stii? :)))
mult nechezol? eu stiu? sa ma resemnez..sa nu..hmm crezi ca mai am vreo sansa sa devin o persoana mai putin nebuna si mai mult serioasa?
Multumesc ..dar prefer cafeaua:)
#335354 (raspuns la: #335348) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RSI - de impreuna2006 la: 21/08/2008 18:31:31
nu-i rea ideea..mersi :)))
hai ca n-am scris chiar tot la ce m-am gandit,ca daca-o faceam...>:)
#335355 (raspuns la: #335349) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alitalia - de impreuna2006 la: 21/08/2008 18:47:05
Multumesc!
De fapt...este o provocare,fiecare avem fantezii,ca am expus eu una cu tupeu..eh,asta e! le aplicam sau nu, ori doar le visam...
Domnisoara? mii de multumiri..de-ai stii!
#335357 (raspuns la: #335352) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Alitalia la: 21/08/2008 19:17:37
Doamna,atunci? Da,avem multe fantezii,daca ar sti barbatii...
Raman ca vis de cele mai multe ori,intrebarea e daca ne construiesc ori ne demoleaza,in esenta.
#335358 (raspuns la: #335357) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
impreuna2006 - de om la: 21/08/2008 19:28:03 Modificat la: 21/08/2008 19:35:44
ai pus-o de salon cu mine...according to bubu sunt tare...don juan.

1-Sunt singură,părinţii mi-s plecaţi..îmi pot proba liniştită,fustiţa,rochiţa şi chiloţeii!! = pacat ca stati toti intr-o camera sau ca ei (parintii) intra in camera ta fara sa bata la usa ;)

2-Mă dezbrac,cu gândul la tine şi convorbirea ce am avut-o prin telefon.= ati discutat despre dush? Sau mai bine spuneai ca te dezbraci in gand..prea ai alaturat-o pe baboshtina langa tine. Te pomenesti ca esti exibitionista gerontofila?

3-mi-am pus sutientul cu push up,deh.. = flesca? o cred pe zaraza-sc cand spune ca...prea devreme deformeaza :)

4-ca hainele să pice mai bine,mi-am prins părul= tulai doamne !!

5-şi am inceput,dezbracă-te...imbracă-te..intr-un ritm lent şi cu atentie la toate detaliile = aha, parintii erau in concediu de cateva luni si aveai timp de moleciune

6-i-am aruncat dupa un minut injurănd bărbăteste = nimic deosebit (vezi pct 4), unde este mult par este si mult testosteron

7-am mutat durerea::))..... şi atunci! s-a intâmplat !!
Poate gandul la mâinile tale....uffff…mâinile ce ma tot atingeau = sadomaso ;)

8-poate fluturii din stomac ce dădeau năvala către gat şi gura = hai, fugutza la toaleta ca-i emeza garantat :))

9-şi am rămas goala...ma priveam in oglindă..eu,doar eu! = ghinionul tau ca erai singura :((

10-Mâinile au inceput sa danseze pe trupul meu gol...mi-am cuprins gâtul la inceput...mă priveam in oglinda..mă indepartam... (normal daca nu mai ai aer) = vezi pct-ul 7

11-am tresarit ca electrocutată cand mi-am atins usor sfarcurile tari...= uite ca am invatat ceva, sfarcul pacaleste imaginea de ansamblu...sfarc tare nu este sinonim cu push-up mare :)))

12-i-am cuprins cu totul in palme...masandu-i usor cu gesturi tandre....am deschis iar ochii şi i-am privit ,mi-am amintit si zambesc de testul creionului...= vorbesti de mamografii? Uite intruderu te intreaba care-i testu creionului ;)

13-şi -mi zic pentru a mia oară sunt mici dar frumosi tari si fermi.... = oare de ce folosesti push-ups? Mai de graba strangi pielea in alunita pe frunte ;)

14-Mâinile-mi coboară într-un ritm ameţitor..îmi ating burtica ..,. mă întorc într-o parte,îmi ating fesele,pielea fină,îmi urmez linia sânilor,... a coapselor... mă văd perfectă,frumoasă ...nu mai pot. = inca'o bere si ma duc in rai :)

15-Excitata !!!..ma simt foarte bine ..Alunec pe lângă perete direct pe podea,mă las în jos,picioarele mele nu mai reuşesc să mă ţină,acolo în faţa oglinzii = aoleu, de la tensiune ti se trage sau esti anorexica?

16-aş fi vrut să mă vezi....gura mi-e întredeschisă,respiraţia sacadată...sunt ameţită,pierdută..dorinţele mă dărâma ...mă sprijin cu spatele de perete şi rămân acolo...= du-te fato d'aci...cum sa te vad asa neputincioasa. Poate vroiai sa zici ca vrei sa te vada doctorul, alooo ajutor ...salvarea...lesina asta !!!!

17chemarea cărnii..e dureroasă....mă inconvoi....trupul vibrează cu totul...continui de nebună= ahaaaa, anorexica. Mai manaca si tu halca de carne ca sa ai energie :)

18-să se mişte necontrolat..e bine.. şi nu e bine pentru că te doresc ca o nebună şi -mi vine să strig..acuma vino......simt că nu mai am aer şi nu mă mai satur.....rămân aşa nu ştiu cât timp.... = oare cand vine salvarea...oare au oxigen ...oare au calmante?

19-de ametită ce sunt uit sa-l trimit... l-am trimis cand m-am trezit,= ce retea de net ai? mie mi-l taie dupa 30min

20-contează esenta ce cuprinde două cuvinte..TE IUBESC ! = bine lasa asta acum. Vorbim dupa ce te faci mai bine :))
#335360 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) - de anitzasmile la: 21/08/2008 19:29:17
...din ce in ce mai interesant in cafenea :D...

cate oare mai pierd cand nu sunt aici ? :)

ps: mai, pe cine iubesti pana la urma, ca n-am inteles prea bine :D ?
#335361 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
omuleeee - de impreuna2006 la: 21/08/2008 20:04:23
precizari despre personaj-la cerere...asa oferta!(pastrez bunul simt,mersi)
1.oglinda aia maaare...e in holul casei:)parintii ? habar n-am pe unde sunt:)))
2.Te pomenesti ca esti exibitionista gerontofila? maaa..nu ma dadui la baba !da..dehh ce nu se vorbeste prin telefon!
3.i-am "cumparat"personajului sutien la moda::))
4.aha..acolo e vorba de o virgula..sorry
5.next
6.par lung...meyyyyyy
7.place ::))))))
8.no..ca nu-i insarcinata!
9.curat ghinion::))))
10.pas
11.pas
12.testul creionului:se pune sub san..daca pica,e ok...daca ramane acolo si nu se misca..vezi pct.3(al tau:)))
13.pas
14.o dau eu::)))
15.aici consulta-l pe don juan;
16.vezi pct .anterior..esti doctor?
17.hai ca-i buna!
18.nu-i rea ideea..se cere continuare::)))
19.mie mi se taie de berea aia (:
20.gata! m-am facut bine!

iti multumesc pt.ca m-ai citit..si mi-ai scris un comentariu lunggggg!!!a ajuns!

#335368 (raspuns la: #335360) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anitzasmile - de impreuna2006 la: 21/08/2008 20:09:27
..pe mine (m-ai pierdut)...boboc pe aici..sa traiti !!
mea culpa de gresesc....

ps.eu pe cine iubesc? pai ce ma cunosti?..aaaa..personajul,pai pe al cu care vorbea la telefon de o extaziat-o pe baba ::))))

multumesc :)
#335370 (raspuns la: #335361) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Brunelo... - de munteanu rodica la: 21/08/2008 20:18:28 Modificat la: 21/08/2008 20:22:01
Unde esti?
poţi pierde o astfel de fază?

Impresionant, magnific, grandios ,superb,desăvîrşit care impune respect şi admiraţie datorită calităţilor sale (exterioare).
Uimeşte, emoţionează, exprimă, arată, prin comportare, prin atitudine ,un sentiment, o tendinţă, dispoziţie firească pentru ceva.
Reflectare în opera de artă a concepţiei despre lume a autorului, a atitudinii lui faţă de realitatea prezentată. Forţa care face ca un corp să se mişte într-o anumită direcţie; direcţia pe care o are un corp în mişcare.
Mişto rău.
#335372 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
M.Rodica - de impreuna2006 la: 21/08/2008 20:36:56
wow...
mie mi-ai scris???
am prins curaj...ma incurajezi tocmai cand simteam ca mi se taiase maioneza ::))

multumesc !
#335378 (raspuns la: #335372) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de PROUDFRECKLED la: 21/08/2008 20:40:22
ca Mymy nu mai tine...nu se mai abtine, adeca.:) da toooot iubareata mai frate, aproape ca un barbat.:)

Buuuna, rau!
#335379 (raspuns la: #335372) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pfoa ce era sa ratez - de lafemme la: 21/08/2008 20:59:30
deci foarte bine mei... mai putin diminutivele... dar asta e o problema personala

dupe cum vezi pe om l-ai incitat intr-atat de era sa scrie un roman fluviu
#335381 (raspuns la: #335379) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Alitalia la: 21/08/2008 21:08:20
Don juan ai zis??? Lasa ca-ti arat eu tie conferinta...Te-am prins! Tu nu!
#335383 (raspuns la: #335360) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"mie mi-ai scris??? " - de munteanu rodica la: 21/08/2008 21:18:48
vaaai, nu!!!
Pe Bruno îl căutam.
Bruno este un tînar foarte simpatic,
care se impune prin calităţile sale şi care este în cautarea femeii perfecte.
Si cum textul , întruneşte în gradul cel mai înalt toate însuşirile şi laturile esenţiale în virtutea cărora un lucru este ceea ce este, deosebindu-se de celelalte lucruri,am o vaga banuiala cum că autorul trebuie neaparat recomandat şi aplaudat.Este un mod de a sugera diferenţa de valoare între un turn şi un nebun sau un cal la jocul de şah.
#335386 (raspuns la: #335378) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
proudfreckled..da lung nike ai:) - de impreuna2006 la: 21/08/2008 21:22:15
daaaaaaaaa...Mymy da! da tu? :P
Multumesc!
#335387 (raspuns la: #335379) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
lafemme - de impreuna2006 la: 21/08/2008 21:27:50
multumesc...si eu care credeam ca-s prea directa,alegand un subiect provocator! da! merge!!!

nu mai sunt stresata!
ma bucur pentru primire!

ps.da..multe diminutive...da se dorea scrisa ca o traire personala :P
pps. om'u s-a ascuns!!!..poate cauta casa care are in hol o oglinda mareeeeeee,mareeeeeeee
#335389 (raspuns la: #335381) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:( - de andante la: 21/08/2008 21:31:16
offff
#335390 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
M.Rodica - de impreuna2006 la: 21/08/2008 21:32:50
unde esti Brunoooooooo ::))))

pai degeaba cauta el femeia perfecta,ca nu exista...si stii de ce? nu e nici el perfect ::))....perfecte pot fi doar unele situatii,depinde de subiect :P

ps.visez:)
#335391 (raspuns la: #335386) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
impreuna 3 - de Apoll la: 21/08/2008 21:33:14
Pisicuta pis pis pis
buna lectia streap-tease
buna si continuarea
n-a lipsit piperul,sarea.
Dar de ce stai singurica
cheama-ma la o adica,
vin si cu amicul Brunu
doi barbati unu si unu!:)
#335392 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
da chiar - de lafemme la: 21/08/2008 21:36:33
jordanel lipseste din priveliste. :D

cand apare anuntati-l voi daca uit io.

impreuna mama sa nu te lasi intimidata!!
#335393 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Apoll - de impreuna2006 la: 21/08/2008 21:43:20
pisi..pisiiiiii
hai in cinci vin cu doua pisici
sa ne treaca de calduri..ufffff

http://www.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8

Multumesc:)..pt comentariu meyyyyy
#335395 (raspuns la: #335392) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Alitalia la: 21/08/2008 21:43:22
Ai ales si tu un nick...Daca-mi vine,de ex,ideea sa-ti scriu o scrisorica...:

Draga impreuna2006,
Esti o femeie curajoasa si mie femeile curajoase imi plac mult! Iti pot raspunde si de ce dar e mult de povestit si e tarziu...Trebuie sa ma grabesc,ma asteapta om pe insula,e gelos foc,crede ca-l insel cu prapaditul ala,nici nu stiu cine e,in fine,povestea e lunga...Deci asa cu fanteziile tale,candva ti le voi povesti pe ale mele,se va face cerc in jur..Te pup!GM
#335396 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Alitalia - de impreuna2006 la: 21/08/2008 21:51:09
mda..am un nike si o parola...si-l
salut virtual pe dl.google...si pe aici,si pe colo..si tot asa...n-am destule pe cap? simplificam..deci!

abia astept sa povestim...imi pare rau ca nu ai timp..de ce am eu senzatia ca azi e vinerii..dohhhhh

si eu te pup ,C.
#335397 (raspuns la: #335396) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Impreuna... - de monte_oro la: 22/08/2008 07:47:16
N-are nimeni, nimic cu naravasia din tine...in viata. Da' nu o confunda cu nenaravasia textelor ce-ti ies din nebunia frumoasa a fiintarii tale. Sunt doua povesti separate... ce esti....si ceea ce poti arata tie insati, dar si altora ca esti... mai ales in cuvinte. Asta era sensul... nu te mai repezi... naravasa... la cafeaua concreta.
#335405 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:** - de Tania77 la: 22/08/2008 08:01:49
....te felicit k ai indraznit,
...te apreciez pentru sinceritate,
..te admir k in pofida comentariilor(unele)dezamagitoare..ai avut curaj sa tii capul sus si sa mergi mai departe zambind(poate "EL" ti-a dat puterea)..
..esti o femeie puternica,TINE-O TOT ASA!
#335408 (raspuns la: #335397) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
impreuna2006 - de INSULA ALTUIA la: 22/08/2008 08:54:20 Modificat la: 22/08/2008 09:06:15
Raspunsuri punctate foarte bine si la subiect.
Felicitari mi-a placut si om ,ar trebui sa incepem jocul "complimente".

Zi buna si sfirsit de saptamina placut.
Ciao.
#335419 (raspuns la: #335368) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
impreuna2006 - de anitzasmile la: 22/08/2008 09:48:50
personajul tau e fierbinte :)))) si naravas.putea sa mai astepte nitel, in doi avea mai mult farmec.

armata nu mi-a placut vreodata, asa ca fara 'sa traiti' ...apoi, nici eu nu ma simt departe de boboc, inca nu am prins radacini in cafenea.

ps: mai, cum vine asta? mi-o trag singura, da il iubesc pe el.nu pricep.continua povestea, ca sa videm ca-l iubesti pe el :D...baga un mulatru ;).
#335450 (raspuns la: #335370) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anitzasmile - de zaraza sc la: 22/08/2008 10:26:27
Ceea ce povesteste impreuna2006 eu zic ca e rupt din realitate, poate pe alocuri exagerat. Si tot ca in realitate confunda planurile. Ceea ce simtea personajul nu era iubire. El a fost un punct de pornire in niste conditii propice. ;)

#335472 (raspuns la: #335450) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pai da - de anitzasmile la: 22/08/2008 10:55:48
da daca o da in joaca, o dau si eu ...

e si asta un soi de iubire ;)...

insa, daca e sa gandesc serios, iti dau dreptate 100%.de aia am si intrebat mai in gluma mai in serios pe cine iubeste.acu nu stiu cat de serioasa este ea.
#335499 (raspuns la: #335472) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza&anitza:)&everybody - de impreuna2006 la: 22/08/2008 11:34:32
in subsidiar:

da,am dat viata unui personaj rupt din realitate ...diminutivele fac usor confuzie si aluzie intre mine si personaj (bungee jumping fara coarda printre conversatii ::)))..dehh...nu se pune problema pe cine iubeste ea sau eu...ideea e de a expune intr-un mod firesc,mai mult carnal decat sentimental a unui tablou pur feminin ( provocare..mdaa..de a continua povestea in care se iveste acel iubit..ehe..uite aici cand sunt doi pot veni si sentimentele si echilibrul in iubire)..

Recunoasteti si voi,nevoia de a ne alinia gandirea cu trairile si comportamentul ne este primordiala,fiecare in stilul lui..important e de a ne regasi intr-un echilibru si de a-l pastra in tot ceea ce facem,in tot ceea ce suntem,in tot ceea ce comunicam...avem toti abilitati de relationare in stil propriu,nu?

A gandi liber,pozitiv,a expune cu curaj si tupeu realitati,este o tehnica care nu trebuie neaparat sa nege sentimente perfect umane(ura,tristetea,teama,fantezii de omnipotenta)..dimpotriva,ne gandim la ele dar cautam solutionari prin valori precum ratiunea si bunul simt..si mult,mult optimism.

Va multumesc tuturor!
#335537 (raspuns la: #335499) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bubu - de impreuna2006 la: 22/08/2008 12:17:24
Multumesc pentru complimente.
Te citesc cu placere,tristete...dar multa frumusete interioara...exteriorizeaza-te si tu::)))

#335553 (raspuns la: #335419) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Impreuna... - de monte_oro la: 22/08/2008 12:17:30
Hei...usor cu pianu pe scari... Apa calda curge deja la robinetele umanitatii... Mai ramane sa fluturi vreo flamura... dupa aceasta ”declaratie de principii”... Fii multumita ca esti tu... dar nu-ti imagina ca esti singura pe lume care socoteste ca isi E... E prea devreme sa dai lectii... si sa debitezi ”profesiuni de credinta”... Cu atat mai mult, cu cat textul in sine e slab... deci, nu te gandi ca esti deja in galeria creatorilor de personaje... Ai fost primita aici... crede-ma... cu manusi de vara... si materiale relativ delicate in comentarii... Asta nu inseamna ca deja esti ”mama” literara a lui Rascolnikov... Altfel, mai fi-vor si alte tipuri de ”mancare” ce ti se vor perinda prin fatza ochilor...
#335554 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
monte - de impreuna2006 la: 22/08/2008 12:21:24
multumesc!
#335556 (raspuns la: #335554) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
impreuna2006 - de INSULA ALTUIA la: 22/08/2008 12:26:06
Nu-i asa usor,o sa-ncerc.
#335558 (raspuns la: #335553) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
monte_oro - de munteanu rodica la: 22/08/2008 12:39:00
bingo!!!
de unde deducem deducerea ca ieste unii care-si cumpară pianuri,piane si pienuţuri otomate(i-am loat si eu unul nepoatei mele)apasa pe boton ăla cîntă
si daca mai este cineva cu sufletul atîta
de "larg"ca moi (vezi ultimele-mi doua comenturi)gata, s-a nascut artistul.
Reactionam foarte bine si rapid la laude, uneori si unii, sunt chiar convinsi ca le merită altii doar testeaza.Si uite asa nu ne plictisim.Mai fain era sa fi anexat si
un filmulet sa ne desăvirsim cunoasterea.Ca de, chiar e ceva nou si deosebit:)))
#335561 (raspuns la: #335554) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Impreuna... - de monte_oro la: 22/08/2008 12:46:30
Deh... ca romanu... suntem subtili in ironie... In rest, fireste, neintelesi...:))
#335565 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Rodica - de ioana2006 la: 22/08/2008 12:53:30
ia tu o berica, ca tot e vineri. Una si pentru Petruta, ca de se-ntoarce stapanu` si-i uscata, vai de noi. :)
#335570 (raspuns la: #335565) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ionica - de munteanu rodica la: 22/08/2008 13:14:41 Modificat la: 22/08/2008 13:17:21
Ufffffffff, habar n-ai tu ce bine-mi prinde berica.Nu mai am nici apa ,am facut o comandă şi stau de doua ore cu ochii pe uşă(ca pe butelie) dar George(cel cu apa)nu mai vine.
Da, e vineri:))Iar.
#335575 (raspuns la: #335570) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Vineri, vineri, - de ioana2006 la: 22/08/2008 13:29:20
maine mergem la strand, pan` alte tari, ca e mai curat si mai frumos si mancarea mai buna si iarba mai verde, si-apoi sa vezi acolo berici. :)
#335581 (raspuns la: #335575) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pai da Ionica:) - de munteanu rodica la: 22/08/2008 13:44:12
banuiesc c-o fi la "amarîţii" ăia de unguri nu departe de tine , unde poti sta o saptamina liniştită cu de toate,
cu banii care nu ti-ar ajunge doua zile la Felix.Başca curatenia.
Te invidiez, dar lasă ca încropésc si eu ceva ca să nu mă prapadesc de ciudă:)
#335582 (raspuns la: #335581) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Taman - de ioana2006 la: 22/08/2008 14:04:26
p`acolo. E mai ieftin ca braga. Başca curatenia. De fapt, curatenia. Asta-i principalu` motiv. Semnati fratilor petitia cu Romania mai curata si atrageti oamenilor atentia cand ii vedeti ca arunca mizerii pe jos, asa cum facui eu zilele astea si era sa mi-o iau pe coaja de la o...rroama. Noroc ca-s iute de picior :)).
#335588 (raspuns la: #335582) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nedumerire - de Apoll la: 22/08/2008 14:23:08
...ce aveti cu numarul 2006?Eu am ajuns cu numaratoarea abia la 3 ,aveti in plan vreo spirala Misa?
#335592 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:)) - de ioana2006 la: 22/08/2008 14:26:05
Nu stiu altii cum sunt, dar eu atunci am intrat pe cafenea. Iaca, sunt aproape doi ani.
#335595 (raspuns la: #335592) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
2006:))) - de impreuna2006 la: 22/08/2008 14:36:19
lasa numaratoarea...hai sa protestam,vrem si noi o bereeeeee..ca e vineri !!!
#335599 (raspuns la: #335592) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Adevarul e - de ioana2006 la: 22/08/2008 14:42:03
ca te-ai racori oleaca de la o bere rece. Asta asa, vis-a-vis de text ;).
#335600 (raspuns la: #335599) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Clar - de Apoll la: 22/08/2008 15:00:08
de acum ma numesc Apol MMVII.Dau eu o bere la cei care n-au sticlele in fata.
No si pa-nsarate...vin c-o glaja da palinca ca ziua-i naduf.
#335602 (raspuns la: #335595) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ioana - de impreuna2006 la: 22/08/2008 15:02:11
pai da!
da sa fie aburita de ametita::))) si insotita...ca de una singura..vezi si tu! nu merge!
ma insotesti ? (asta nu..vis-a-vis de text ::))))
#335604 (raspuns la: #335600) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Aoleu, - de ioana2006 la: 22/08/2008 15:07:24
am crezut ca muooorrr. Ca sa fie clar: de bere zici, nu? Pentru D-zeu, trageti cortina ca lesin. :))
#335606 (raspuns la: #335604) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
::)))) - de impreuna2006 la: 22/08/2008 15:17:30
de bere ............
#335609 (raspuns la: #335606) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Măi 'mpreună - de munteanu rodica la: 22/08/2008 15:23:08
No, ni,tu vezi ce ploaie vine de la Cluj?
#335611 (raspuns la: #335604) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ploaia:) - de impreuna2006 la: 22/08/2008 15:35:22
pai sa vina ploaia!!...
iupiiiii..ca nu mai pot de cald:P
#335613 (raspuns la: #335611) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pfoa ce era sa ratez - de lafemme - de om la: 22/08/2008 17:41:34 Modificat la: 22/08/2008 17:42:41
dupe cum vezi pe om l-ai incitat intr-atat de era sa scrie un roman fluviu = beiii, cam superficial citesti, dar scuzabil la cate fluvii de copy/paste am pus ;)

Acum serios, va citesc si nu-mi vine sa cred...voua chiar vi se pare erotic????
Asta este pt voi erotism? Una care se zvarcoleste pe jos de ...necesitate, pardon, am vrut sa scriu...dorinta si iubire ;) ?

Scuze impreuna2006, mea culpa ca ti-am luat "senzatiile" la misto. Se pare ca esti chiar erotica in zvarcoliri pt unii :))

Tulai Doamne !!!!!!!!!!!!!!!!
#335624 (raspuns la: #335381) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) - de Sancho Panza la: 22/08/2008 18:01:50
caldura mare, nene Iancule...
#335625 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
SP - de om la: 22/08/2008 18:13:12
asa'i (dar nu spunem de la ce;)...da' m-am racorit in versuri :))))
#335627 (raspuns la: #335625) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
eu? :) - de PROUDFRECKLED la: 22/08/2008 19:01:32
tot eu. Tu? Nicio schimbare in cei doi ani... telefoane, oglinzi, picioare inmuiate si miini peste tot.:) mai bine schimbai subiectul decit nikul.
#335634 (raspuns la: #335387) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de zaraza la: 22/08/2008 20:10:50
da, probabil e de la caldura, se dilata creierul si se topeste simtul ridicolului. impreuna2006, eu zic sa mai lasi shopping-ul si sa economisesti de un airco.

zarara
#335645 (raspuns la: #335634) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
mai relelor ! - de alex andra la: 22/08/2008 20:19:07
:)))))))))))
#335648 (raspuns la: #335645) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: