Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Orasul abstract


de csdoru la: 22/08/2008 13:10:41
rezumat: Picuri de ameteala pe strada molcoma cuprind cu sudoare rece si intepata, caldura nebuna de teatru vechi.
voteaza:
Picuri de ameteala pe strada molcoma cuprind cu sudoare rece si intepata, caldura nebuna de teatru vechi. Semiochi incearca sa puna capcane teribilismului de la etajul flamand, care brusc inghite un geam aspru. Golindu-si pleoapele de sare si invinetindu-si unghiile de ceara, excaveaza canale de creier verde doar pentru ca treptele vor duce la etajul satul de melcii de ciocolata. Drumul de forma trapezoidala se contopeste cu dragoste si ura. Tipatul bland uimeste oarecum privirile ruginite pe tocuri de sticla, intrand fortat in pulsul timpanelor ce intepenesc palid pe creasta clantei.
Linistea infernala este moderatorul perfect.
Strada molcoma fierbe in sucul de lacate si caramida arsa, iar etajul saliveaza la portia de trotuar cu figuri de plastilina.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


CSDORU - de Roman Haduch la: 22/08/2008 16:40:23
tulburator, ma amteste, ma starneste, ma inspira.
Felicitari . Duminica iti voi oferi o imagine abstracta , mai completa a celor ce se lasa vazute prin fereastra compozitiei tale.
#335623 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
duminica la 3 p.m. - de Roman Haduch la: 24/08/2008 14:55:47
Csodoru, multumesc pentru privilegiul de a traversa "strada molcoma ". La colt, tasnitoarea inofensiva, cu hipotensive, inlatura ametezeala trecatorilor. La dreapta abstract, al stanga abstract, in sus abstract , in jos abstract . Scrasnet de frane, scrasnet de dinti, masina salvarii abstracte s-a rasturnat , usa (rusa)deschisa a liberat pe Ametitul sef, legat in camasa de forta abstracta. Sudoarea rece a intepat , ca un cui, pe militianul abstract de trista amintire vesela, drept in fes. Un card cu deochi incearca sa puna capcane la cantina abstracta, desenand pe sufertase Dieta abstracta pentru etajul flamand. Ametitul sef, golindu-si pleoapele de sare, excaveaza cu bratele-i abstracte, pantecele etajului geamnivor, din adancurile caruia smulge ochiul de geam si-l aseaza pe trotoar, langa canalul abstract , obturat , al energo entuziasmului urban . Clanta rupta , supradimensionata, umbreste gandirea si scurtircuiteaza dialoguri. Se lasa seara . Linistea abstracta imbraca roba ametita de suc si devine moderator pe pajistea creierului crud, desenand circumvolutiuni galagioase . Pe strada care clocoteste molcom, Ramida arsa de dor isi dezinfecteaza sanii. Etajul saliveaza, se apleaca, brutal sa isi ia portia de asfalt, dupa care scoate un scancet de recunostinta. Ametitul sef se intinde sectorial balacindu-se abstract in lumina ciobului de geam.
#335849 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...