Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Masonii, băieţii buni sau răi?


de ampop la: 12/07/2004 09:13:00
modificat la: 15/07/2004 10:36:22
voteaza:
24 iunie 1717. Naşterea masoneriei speculative. Societăţi secrete învăluite în mister. Continuă ideile confreriilor de zidari antici şi medievali, ale cavelerilor templieri şi ioaniţi, preluând şi din esoterismul rosicrucienilor. Iluminismul, revoluţia americană şi franceză. George Washington şi Benjamin Franklin...O Constituţie perfect funcţională ce dăinuie peste ani iar United States of America ajunge supraputere fără rival militar şi economic în circa două sute de ani. Este oare vorba de fructele pomului binecuvântat? Revoluţiile burgheze de la 1848 au fost elaborate în taina lojilor masonice. Nicolae Bălcescu, C.A.Rosetti, mai apoi Cuza…Lumea evului întunecat se prăbuşeşte şi noua burghezie preia puterea economică. B’nai B’rith şi mişcarea sionistă readuc un popor în ţara strămoşilor, creînd o patrie prosperă în ciuda tuturor uraganelor din jur.
Lumea modernă a veacului XXI îi vede ca pe nişte vânduţi satanei sau nişte eroi. Noua Ordine Mondială, Novus Ordo Seclorum de pe $1 bill este oare opera lor?…Sunt ei uniţi şi conspiră pentru dominaţia mondială sau totul este o halucinaţie a unor persoane cu tendinţe schizo-paranoide?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (21):


Pt. ampop - de Paianjenul la: 15/07/2004 14:10:56
"Lumea modernă a veacului XXI îi vede ca pe nişte vânduţi satanei sau nişte eroi. Noua Ordine Mondială, Novus Ordo Seclorum de pe $1 bill este oare opera lor?…Sunt ei uniţi şi conspiră pentru dominaţia mondială sau totul este o halucinaţie a unor persoane cu tendinţe schizo-paranoide?"

- Ai vrea sa ne spui MAI INTII parerea TA, Mario?...
#17892 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
My dear old friend... - de ampop la: 16/07/2004 12:46:51
A-mi expune 'ab initio' o opinie este hazardant. Opiniile mele de dreapta le stii prea bine. Nu uita my friend ca nici masoneria nu este un tot unitar, una este o masonerie anglo-saxona, de regula de dreapta, altul este Marele Orient, alta masonerie a creat cosmarul de 70 de ani al comunismului, asa ca o concluzie unitara este foarte dificil de tras. Cum nici oamenii nu sunt identici, nici modul lor de asociere nu poate fi unic. Altii spun ca sunt fatete ale aceluiasi intreg...Oare? Astept si eu si alte pareri...
Mario
#17943 (raspuns la: #17892) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Noua Ordine Mondiala - de Paianjenul la: 16/07/2004 14:32:43
- Ar putea cineva CONTESTA ca, de cind exista OMUL pe planeta PAMINT, au existat INTOTDEAUNA indivizi care au cautat sa-si EXPLOATEZE semenii si sa-i MANIPULEZE in propriul lor avantaj?!...
...S-ar HAZARDA cineva sa afirme ca, pe masura ce inaintam in timp si ne "civilizam", asemenea tendinte - atit de tipice naturii umane - vor dispare mai devreme sau mai tirziu?... A traversat societatea umana vre-o orinduire sociala in care cele doua fenomene amintite mai sus, sa nu se fi manifestat?!... DACA nu... CE motive am avea sa speram ca MIINE lucrurile se vor schimba in mai bine?...
Cu citiva ani in urma, in contextul unei discutii pe teme religioase, un prieten care se declara ateist, ma intreba: "DE CE de mii de ani RELIGIA nu l-a invatat pe OM cit fac 1 + 1... cum sa construiasca o masina... un calculator... ma rog, chestii PRACTICE... Ce tot MORALA, MORALA?!...". N-am fost in stare sa-i dau ATUNCI raspunsul atit de simplu, la acea intrebare: "Pentru ca, acordindu-i-se LIBERTATE, omul invata SINGUR si REPEDE cum sa construiasca masini, calculatoare, rachete cu care sa zboare pe luna, etc... dar invata foarte ANEVOIE (sau DELOC) sa fie ONEST fata de aproapele sau... DE ACEEA religia a cautat sa-l invete pe om 'tot morala, morala'..."...
Confruntata cu tot felul de probleme de toate soiurile, omenirea tinjeste astazi dupa un MIINE mai bun... spera intr-un MESIA... o AUTORITATE responsabila si COMPETENTA, care sa preia "comenzile" la nivel GLOBAL, si sa REZOLVE problemele ei... iar promotorii Noii Ordini Mondiale - INDIFERENT CINE SINT ACESTIA! - PROMIT ca EI au solutiile care sa rezolve respectivele probleme... si evident, asta presupune CENTRALIZAREA puterii in mina unui guvern MONDIAL.
Cei care au trait in comunism AU idee ce inseamna CENTRALIZAREA puterii in mina unui partid/guvern, si ideea in sine poate nu ar fi rea, ATITA TIMP CIT respectivul partid/guvern s-ar conforma cu CONSECVENTA unor principii de guvernare autentic DEMOCRATICE.
CARE este INSA coeficientul de probabilitate de a avea la un moment dat un guvern MONDIAL care sa detina controlul asupra a TOATA tehnologia, economia, finantele, etc. intregului glob, si care sa functioneze dupa astfel de principii "autentic democratice"... nu stiu.... Cum "inima omului este NESPUS DE INSELATOARE si de DEZNADAJDUIT de REA"... ideea unui asemena guvern NU ma entuziasmeaza... Si daca, "pe vremuri" cei carora nu le mai convenea regimul comunist aveau posibilitatea sa se refugieze in tarile din vest... cu un guvern mondial la fel de (sau si mai) CORUPT ca cele comuniste... unde vor putea sa se mai refugieze nemultumitii?... Pe MARTE?!...
#17951 (raspuns la: #17943) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
despre Masonerie - de Mateo la: 17/07/2004 01:00:09
Locuiesc in UK traind printre britanici. Dupa 5 ani si 1/2 pot spun ca masoneria genereaza coruptie la toate nivelele. Masoneria este omniprezenta in UK de la vest la est si dela nord la sud. Dupa cum zvonurile spun se pare ca si prim-ministrul Toni Blair face parte domnia sa ocupind logii superioare. Principiul masoneriei este simplu "scratch my back I'll scratch yours" (ma scarpini pe spate te scarpun si eu). Dupa cum am vazut pina si fotbalistul David Backham care fiind ruda prin alianta cu Toni Blair face parte din acelasi sistem. Mi-a fost dat sa vad cu ochii tot felul de masoni, din toate categariile sociale multi dintre ei fiind mediocritati si apelind la acest principiu "serviciu contra serviciu" pt. a lua un servici mai bun. In opinia mea masoneria nu este altceva decit un proletariat corupt exact ca pe vremea lui impuscatu'.
Va pot spune ca in UK mare parte din masoni sint in politie, compania nationala de cai ferate, oameni politici, invatamint cit si companii mici si mijlocii. In companiile mai mari si acolo se mai gasesc masoni ratacitori dar nu prea multi. In UK sloganul vehiculat "equal opportunities" nu este altceva decit praf in ochi. Intotdeauna un mason are priotitate la un servici mai bun chiar daca este mediocritate. Multi masoni plasati prin tot felul de servicii guvernamentale freaca barbuncu' de neimaginat. Mi-a fost greu sa accept ca pina si in UK mai exista astfel de paraziti ai societatii si care nu sint altceva decit gauri negre financiare.
#17986 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ce cred eu ca masoneria e masinaria care conduce Rominia - de (anonim) la: 22/07/2004 19:17:42
1 La mina si a 2 ca nimeni nu are cohones sa se puna cu ei ,alte elemente de igradire al libertati ,dar sa nu uitam se contrazic singuri in unele comentari ,eu am un respect deosebit pt ei dar templul lui solomon nu este dedicac Divinitatii Supreme DUMNEZEU ci marelui arhitect si eu personal consider o badjocoro cum spun si "ei"intelesul cuvintelor e altul ,astfel pot sa spuna ce vor "ei"
nu ecam normal daca eu spun marele chiine galben pot sa spun dupa ai ca vorbesc de un chiine chinez sau mai mult asiatic Nu Stie cineva ce am vrut sa spun NU!asa ca nu tot ce zboara se maninca .Tara a ajuns asa pt ca prea se baga toate lojele sa o conduca ,tara nu are nevoie decit de oameni care o servesc nu prin functi mari ca sa isi bage bani in buzunar .Masoni spun ca nu sunt organizatii secrete ba da sunt ca nu ii stii ciiti masoni stiti public
eu stiu citit va dar nu pe toti de ce nu fac o lista cu nume si functiile lor in guvern daca nu sunt secrete numele lor
vedeti nu o sa o fac ,dar asta e baiu pe rominul de rind nu il intereseaza cine sunt nici nu trebuie sa stie atit timp cit are ce sa puna pe masa dar vedeti nu suntem in acesta situatie ......se pune un semn de intrebare apropo de ce ti intrebat dvs la inceputul scrierii .Atita am avut de comentat . Altius !Citius! Fortius! Fiat Lux.
#18228 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
Masoneria sau Securitatea? - de ampop la: 30/07/2004 11:38:45
Dupa cum stii, "trei formeaza o loja, cinci o fac sa fie mai mult sau mai putin perfecta iar sapte o desavarsesc". In Romania este greu sa aduni trei indivizi intr-o structura de "societate secreta" fara ca cel putin unul din ei sa nu fie informator, sursa,rezident, ofiter acoperit a unor servicii "secrete", recte fosta Securitate a lui Ceashca/ actuala a lui Nelu Cotrocelu' si Adelu Bombonelu'. Cine "conduce" oare Romania? Denumirea de loja sau inregistrarea la Tribunalul Municipiului Bucuresti nu garanteaza radacina masonica a organizatiei. Balcescu s-ar intoarce in mormant vazand jalnicii epigoni securisti care sunt in loje, poarta sortul masonic si urmeaza ritualuri de care habar n-au sau nici macar n-au IQ suficient pentru a le intelege. "Cine dracu' a fost Hiram?" "ce a vrut sa zica asta?" spun ei la o masa incarcata de bunatati. Este "trendy" sa fii rotarian, de rit scotian antic si acceptat, cavaler de malta etc. Stiu insa sa formeze clanuri mai degraba in stil mafiot decat masonic. Vicleni, devalizeaza economia...cica sunt masoni. Cine conduce Romania???Dreptate si fratie, frate!
Mario
#18586 (raspuns la: #18228) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt. ampop - de Paianjenul la: 31/07/2004 18:35:58
"Stiu insa sa formeze clanuri mai degraba in stil mafiot decat masonic."

- CORECT.
#18688 (raspuns la: #18586) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parerile - de anisia la: 18/10/2004 21:21:18
sint impartite. unii cred ca sint baieti buni, altii nu.


*****************************
Sa nu uitam de cei mai tristi ca noi!
#25451 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Masoniii - de Tofan Ana Isabella la: 03/10/2005 09:05:55
Da si ei contamineaza intreaga lume cu muzica lor rock,cu dolarii, e o conspiratie mondiala a evreilor impotriva lumii vechi,masonii inseamna institutii ,bani ... Am citit si eu o carte despre asa ceva si am ascultat si o emisiune... Ce mai ei doresc sa rastoarne lumea veche?Si alternativa ar urma sa fie chestii gen New Age sau Era Varsatorului...Nu e nimic adevarat in toate acestea,masoneria este doar o organizatie secreta care nu are nimic de a face cu asa ceva . Mai urmeaza sa ma documetez...
#76352 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baieti buni maica,ce sa fie? - de Tofan Ana Isabella la: 05/10/2005 14:26:12
Ideea asta tampita cum ca masonii ne conduc lumea e paranoica......
#76848 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu imi plac.... - de hgrancea la: 30/10/2005 11:04:43
nu imi plac lucrurile facute pe ascuns ...nu imi miros a bine ...
hai inteleg sa stai ascuns cind conspiri contra unui regim de dictatura cruda ... dar dupa ce il dai jos ... de ce sa ramii tot ascuns ?
poate sa ma lamuresca cineva ?
eu prefer sa judec doar lucrurile care se fac la lumina ...
si sa nu imi bat capul cu cei care stau in umbra ... vor sa stea in umbra ?... prefer sa ii ignor ... sa ma fac ca nu ii vad ...asta si isi doresc nu ? sau ma insel ?
-nu cred ca controleaza ei lumea ... ci cel care a facut-o ...

--------------------
Horia Grancea
hgrancea@yahoo.com
#82844 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Francmasoneria regulara este - de francmason32 la: 12/12/2005 10:48:01
Francmasoneria regulara este unica. Toate lojile regulare deriva din UGLE, United Grand Lodge of England.
Marele Orient reprezinta Ritul Scotian si in acceptiune Masonica reprezinta un Stat. De ex: Marele Orient al Frantei, Marele Orient al Italiei etc.
#94523 (raspuns la: #17943) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pt ampop - de lifeisamiracle la: 07/02/2006 19:36:27
Roaga-te sa ai ocazia sa citesti carti care vorbesc despre faptele REALE francmasoneriei si atunci vei actiona poate cu intelepciune...
#104474 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
gresit!!! - de chynezu21 la: 04/03/2006 21:06:38
Daca tu nu vrei sa accepti k ei exista asta e alta parte dar eu zic sa te mai documentezi si sa vezi k defapt ei conduc lumea la ora actuala... fara suparare
#109581 (raspuns la: #76848) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
vorbe-n vant - de proletaru la: 05/03/2006 11:34:10
... am plecat! cheia e sub prag!

stau si ma minunez! daca voi cei de aici, oameni cu pretentii va hazardati (unii) in afirmatii fara logica sau cel mult una paranoica sau in pareri citite in te miri ce scrieri obscure.... ma ingrozesc cu gandul la ce crede Tantza din scara B despre subiect. descopar in comentariile anterioare mici farame de adevar "ambalat" mai degraba in trairi viscerale decat in zeama de neuroni.
nu sunt expert in masonerie dar ma intreb daca chiar crede cineva ca un club de tip Rotari, Cavalerii maltezi, Masa Rotunda, Lions, sunt componente ale unei conspiratii masonice???? da-ti un search pe google si veti gasi mii de astfel de cluburi, cu statute, cu activitati de tot neamul.... la vedere, legal infiintate, etc.
chiar nu inteleg de ce trebuie mereu sa se asocieze secretul, misterul, cu ceva rau, indezirabil care doreste cu orice pretz sa puna stapanire pe lumea asta.
aruncati o privire in ograda lui Bill Gates si veti vedea acolo dominatie la vedere... ori si aia o fi mana masoneriei?!?
stiu multe personalitati din orasul meu care sunt membrii in tot felul de cluburi... nu e oare firesc ca daca clasa muncitoare se grupeaza in sindicate, elitele sa se grupeze si ele?
incontestabil si deschis, clubul este o antecamera a masoneriei in sensul in care unii membrii ale unor cluburi ajung sa decida din propria lor vointa sa intre in masonerie dar asta nu implica faptul ca acele cluburi de care aminteam ar fi sateliti sau cuiburi de masoni in stadiul de boboci.
clubul are principiile lui, viata lui independenta. eu fac parte dintr-un astfel de club si nu vad nici secretomania, nici masoneria si nici vreo tendinta de a fi actionari la cumpararea pamantului in rate. a fi membru in oricare din cluburile Rotary, Round Table, Lions, Lady Circle (chiar si femeile au cluburi), Club 41, etc.... e o onoare deoarece esti acolo pentru probitatea morala si nu pentru bani, functii sau avantaje.
nu spun asta ca sa fac vreo reclama sau sa disculp masoneria de implicatiile ei in istoriile mai mult sau mai putin recente ci pentru a-i mai aduce pe pamant pe unii care vad peste tot securisti, conspiratii, masoni, yoghini si altele, doar doar reusesc sa isi explice de ce lucrurile merg prost pe lumea asta.
se tot vorbeste pe aici de secret....faptul ca aceste intalniri se petrec doar intre niste oameni cu idei comune si care nu ies in mijlocul strazii sa urle ca s-au mantuit sau ca s-au lasat de alcool datorita credintei lor (obiceiuri de prost gust ale unor alte organizatii religioase) nu inseamna neaparat ca sunt o societate misterioasa care pandeste dupa coltz.
or fi avand si ei oile lor negre la fel ca orice alta organizatie.
personal eu nu cred ca masoneria ar conduce lumea si nici ca ar exista o conspiratie mondiala. exista servicii secrete, politici de stat, interese economice si o pofta foarte mare de a se stii cat mai multe despre fiecare dintre noi. e un alt subiect asta care inca se mai dezbate. internetul e controlat, se duc lupte intre diferite grupari de hackeri si diferite servicii secrete sau organizatii de calibrul microsoft... dar asta nu inseamna ca cineva are puterea suprema si comanda cum vrea mushchii lui. bataliile moderne au in comun aceleasi scopuri ca si razboaiele antice numai ca se desfasoara cu alte mijloace si in alte dimensiuni ale realitatii.
cred ca putem privi aceasta lume fascinanta si cu un pic de relash.
#109654 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Am gasit si eu ceva de genul... - de Kira Li la: 09/01/2007 20:14:04
Ce este Francmasoneria si care sunt scopurile "Fraternitatii"
> "Semisecreta, misterioasa si diabolica pentru neinitiati, francmasoneria este in realitate o societate initiatica, avand caracter filosofic, fraternal, filantropic si progresist. Francmasoneria nu poate fi asimilata niciunei secte, niciunei biserici, niciunui partid politic, pentru ca ea nu este doctrinara, nu impune nicio credinta si nu cauta sa cucereasca puterea. Francmasoneria grupeaza persoane preocupate de perfectionarea morala a umanitatii si care aplica idealul de pace, de toleranta si de fraternitate interumana. Fraternitatea se afla la baza ordinului masonic si se exprima in simbolistica impusa tuturor membrilor ordinului. Membrii acestei societati - initiatii, invata sa se cunoasca mai bine pe ei insisi, sa-si ajute si sa-si respecte mai mult semenii. Francmasoneria este o alianta universala de oameni onesti, legati intre ei prin dragoste frateasca." (dr. Emilian M. Dobrescu).

> La origini, Francmasoneria a fost o asociatie medievala a zidarilor (masoni) liberi. Adjectivul "franc" desemna in Evul Mediu pe cineva scutit de darile feudale. Situatia privilegiata a acestei asociatii vine din faptul ca membrii ei erau constructorii bisericilor si ai catedralelor.

> Practic, toate domurile si catedralele artei gotice europene au fost ridicate de Francmasoni. Se considera ca prima Mare Loja s-a constituit la Londra, pe 24?iunie 1717.

> Fata de trecut, astazi Francmasoneria nu se mai declara o societate secreta, ci discreta. Grupurile sociale cele mai active in organizatie au devenit intre timp oameni politici, bancheri, oameni de afaceri, oameni de cultura, precum si oameni din structurile militare si justitie.

Grupari masonice in Romania
Astazi, pe teritoriul Romaniei, functioneaza sase grupari masonice, respectiv Mari Loji:

> Marea Loja Nationala a Romaniei il are ca Mare Maestru pe comisarul-sef de politie dr. Viorel Danacu; Sediul: Str. Vasile Toneanu, nr. 1, sector 3, Bucuresti; Pagina de web oficiala: www.grandlodge.ro

> Marea Loja Nationala din Romania il are ca Mare Maestru pe jurnalistul Eugen Ovidiu Chirovici; Sediul: Sala Palatului - Str. Ion Campineanu, nr. 28, et. 2, Sector 1, Bucuresti; Pagina de web oficila: www.mlnr.ro

> Marea Loja Nationala a Romaniei condusa de Corneliu Al. Visoianu; Pagina de web oficiala: www.glr.ro

> Marea Loja Nationala Unita din Romania il are ca Mare Maestru pe prof. dr. Dorel Augustin Manu; Pagina de web oficiala: www.mlnur.org

> Marea Loja Feminina a Romaniei o are Mare Maestra pe Anca Nicolescu; tel./fax: 021/ 252 13 51.

> Marele Orient al Romaniei il are ca Mare Maestru pe Mircea Deac.

Rituri Traditionale ale masoneriei
> Ritul Scotian Antic si Acceptat il are ca Suveran Mare Comandor al Supremului Mare Consiliu de grad 33 si ultim pentru Romania pe Costel Iancu (violonist), in concurenta si lupta cu Andre Szakvary (medic);

> Ritul de York il are ca inalt Mare Preot al Supremului Mare Capitul al Masonilor Arcului Regal din Romania, Mare Maestru al Supremului Mare Consiliu al Masonilor Criptici din Romania si Eminent Comandor al Comanderiei Romania a Cavalerilor Templieri pe Stefan Masu (om de afaceri);

> Ritul Memphis - Misraim il are ca Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu pe Gheorghe Florea (om de afaceri, fost proprietar Fulgerul Bragadiru).

articol preluat din: http://www.evenimentulzilei.ro/index.php_____________________________________________________________
Nightwatching....
#167376 (raspuns la: #109654) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bomher.wordpress.com - de marchizul la: 06/02/2008 17:55:32
Am avut o discutie foarte interesanta pe acest subiect, pe un blog recomandat de un prieten, incercati-l poate gasiti raspunsurile cautate:
bomher.wordpress.com
#282733 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pe bloguri - de Intruder la: 06/02/2008 21:38:43
sunt NUMAI discutii interesante, normal...
#282760 (raspuns la: #282733) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de ionutz_baciu18 la: 26/12/2008 00:16:18
nu stiu cat de ciudat vi se pare.. dar am citit undeva(nu mai shtiu exact unde) k va fi atacata Biserica..
nu stiu ce vedeti voi dar amintiti-va de mosrtea patriarhului romaniei Teoctist, erau multe voci atunci care spuneau k este putin probabil sa fi murit din cauza operatiei....
Patriarhul Rusiei a murit "de batranete" cu toate ca nu era batran..
dak mai stiti mai ziceti voi
#377407 (raspuns la: #282760) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Masonii sunt adeptii ai Satanei - de raulcena la: 17/11/2009 17:26:14
MASONII SUNT OAMENII SAU ADEPTI LUI SATANA CARE AU EXISTAT DUPA UNELE DOCUMENTE INAINTE DE hRISTOS MANTUITORUL LUMII SI AU CA SCOP SA INDEPARTEZE CRESTINISMUL DIN TOATA LUMEA APOI SA CONDUCA LUMEA TOATA DAR NOI ROMANII PENTRU A INCERCA OCROTIREA EI A TARII NOASTRE TREBUIE SA INCEPEM SA NE INFORMAM APOI SA II DEMASCAM PE MASONII DIN ROMANIA PENTRU CA ACEASTA TARA SA NU AIBA DE SUFERIT TOT CE CONTEAZA ESTE INFORMAREA TARII PRIN DIVERSE MIJLOACE SI IDEEA MEA AR FI CU TELEVIZIUNILE DAR DUPA CUM CRED ELE NU SE BAG DEOARCE APARTIN IN MAJORITATE ADEPTILOR A MASONERIEI DAR POATE SAR PUTEA SI SA NE DESCHIDEM OCHII SI SA INCERCAM SA INLATURAM masonERIA

si va rog pt a va convinge ce am spus intrati pe blogul acesta si cititi ce vreau sa va zic:
http://bataiosu.wordpress.com/2009/06/08/discursul-care-nu-a-mai-avut-loc/

dumnezeu sa ne aiba in paza
#500451 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ce cred eu ca masoneria e masinaria care conduce Romania -reply - de dj)deny2000 la: 19/02/2010 06:04:27
Romania este condusa cand de cei din Rotary cand de cei Masoni , un exemplu simplu iti dau . Cei din PDL - PNL sunt majoritatea membrii ai clubului Rotary din romania . Cei din PSD , PC fac parte din clubul Masonilor . Deci intr-un mandat ne conduce azi unul maine altul . De ce credeti ca alte partide nar avea sanse de castig , sau alti candidati . Se sustin ei pe ei . Ar trebui dupa parerea mea restaurata Monarhia si invocata Legea Martiala . Sa fie verificati toti la sange , atunci s-ar observa cati vor pica de unde sunt . Sa va dau un exemplu , Ceausescu a reusit sai potoleasca in regimul sau . Si REGELE MIHAI , Maiestatea SA ar reusi .


Cu stima si respect , parerea mea .
#526491 (raspuns la: #18228) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...