Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Casta magistraţilor inamovibili


de ampop la: 12/07/2004 12:41:00
modificat la: 15/07/2004 10:37:03
voteaza:
Acum câteva luni am vazut la un post de televiziune un judecător din Marghita filmat cu camera ascunsă. Lua autostopiste în maşină şi, după o bucată de drum, oprea şi începea să se masturbeze cu sarg în faţa bietelor femei. Mâna dreapta îi era împodobită cu multe brăţări de aur ce zdrăngăneau vârtos în timpul manoperei. Toată lumea îl ştia în zonă pe “domnul Lex” (aşa-i îi era numărul de înmatriculare al maşinii), îi ştiau năravurile dar nimeni nu a făcut ceva să-l oprească până la filmul prezentat pe post.

Acum, un alt magistrat din Bucureşti de această dată , aruncă cu pietre în casa vecinului, îşi dă jos pantalonii şi îşi exhibă dosul alb. O bătaie cu palma pe fesele de judecător exprima fără nici un echivoc intenţia acestuia. La o zi după, ia la bătaie cameramanul postului de televiziune, cu înjurături “hai sictir!” “’tu-ţi muma-n cur” şi…ca o apoteoză a mârlaniei…”mă…săracilor…”.
Da, majoritatea românilor sunt săraci iar aceşti “mandarini” protejaţi de mafie le râd în nas. Ba mai mult, confraţi de-ai lor le chiar iau apărarea, spunând cu condescendenţă că dreptul la intimitate le-a fost încălcat de presă. Dreptul de a se masturba în public şi a teroriza pe cei neinamovibili. Interesant este de arătat şi faptul că ambii erau din generaţia “oldies but goldies” adică dinainte de ’89. Oameni care au concurat la facultăţi de drept cu 30 de locuri, nu cum zic tot ei, ca cei făcuţi după revoluţie pe bandă rulantă de facultăţile “pe bani”. Poate cu unchiu’ Securilă şi partidu’. Căci numai intelectuali nu se pot numi aceşti magistraţi…
Ceilalţi strâng rândurile apărându-şi “casta”. Societetea română pare să fie împărţită pe “caste”. A juriştilor, magistraţilor, medicilor etc. Nu contează ce face colegul de castă. Este “de-al nostru”. Mentalitatea asta aberantă nu face decât să îndepărteze România de lumea civilizată.
Nu, eu nu sunt din aceeaşi “castă” cu aceşti indivizi, unul bolnav, altul nemernic, nu sunt din aceeaşi casta cu cei corupţi! Până nu se va lichida sistemul “castelor” , averea, libertatea şi sănatatea tuturor românilor din ţară vor fi în mâna unor “Judge Lex” etc.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


Exista speranta - de RSI la: 17/07/2004 18:42:07
Totusi, nebunul care si-a aratat posteriorul in fata camerelor a fost fortat sa demisioneze din functia de judecator pentru a preveni o ancheta. Deci, un corupt mai putin. A decis ca va practica avocatura. sa vedem ce clientela va avea. Uite ce de bine, de rau, a 4-a putere in stat-mass media mai reuseste sa faca si ceva bun. Scandalul a depasit proportiile la care mai putea fi camuflat si sunt deja rezultate. Dar lupta contra castei nu poate reusi cata vreme fiecare lasa pe altul raspunderea de a se opune.
Adevarat, acesta a fost un caz extrem, individul este probabil bolnav psihic si a sarit peste cal dincolo de limitele la care mai putea fi aparat de "gasca". Totusi sper ca-i un inceput si nu si sfarsitul luptei de curatare a justitiei de elementele pre-89.
#18008 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Speranta... - de ampop la: 19/07/2004 08:08:39
Da, intr-adevar, o palida speranta exista...dar sa nu uitam ca demisia magistratului imbecil nu a dus decat la retragerea acestuia in avocatura. Unde va putea profesa mult si bine..Oare unde ar fi in Romania suspendarea definitiva din profesia juridica pe temei de 'insanity' :) ? Caci se pare ca avem de a face cu un caz de maladie psihica, precum medicul ce a retezat mai deunazi penisul unui biet om. Parca am spus ca si sanatatea noastra se afla in mainile unor astfel de oameni...si din pacate prea repede "profetia" :) s-a implinit...
Mario
#18056 (raspuns la: #18008) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...