Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Hai si tu


de Claudia Clara la: 12/07/2004 18:27:00
modificat la: 15/07/2004 10:38:04
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Am trait in universuri diferite, despartite prin imensi pereti transparenti (de sticla ?) care ne lasau sa ne privim, dar niciodata sa interactionam. Si, pentru ca stiinta noastra era limitata, nu ne dadeam seama ca nu ne putem atinge, ca nu ne putem contopi fiintele in acelasi amestec, ca nu putem simti aceleasi mirosuri sau asculta aceleasi melodii. Aveam, insa,visele, in care ne regaseam mereu si in care ne sarutam cu sete. Si, pentru ca stiinta noastra era limitata, nu puteam face deosebirea intre vis si realitate.
Totusi, la un moment dat, mi-am dat seama ca se intampla ceva ciudat cu noi. Tu ma puneai la infinit sa iti explic ce, iar eu nu reuseam sa-mi gasesc cuvintele. Tu te suparai si fugeai, iar eu (ce durere!) nu puteam sa fug dupa tine, sa te opresc si sa te iau in brate. Apoi, pentru ca stiinta noastra era limitata, uitam asta, iar tu imi reprosai ca nu te tin in brate cand esti suparat. Imi simteam neputinta si incapacitatea de a tine minte anumite lucruri ca pe o furie surda si inexplicabila. Poate din cauza lacunelor din sistem, incercam mereu sa-mi explic totul, sa gasesc o logica in tot ce se intampla in jurul meu, desi asta era, categoric, impotriva politicii de baza. Incercam sa-mi explic logic totul, in ciuda prejudecatilor impuse, cum ca logica si femeile sunt doua lucruri incompatibile , sau ca femeile sunt facute pentru dragoste, ingrijit copii si animale mici sau gatit.
Erai amantul perfect (din nou, evident, intruchiparea fanteziilor mele cele mai ascunse si vii). Mecanismul care a stat la baza sistemului fusese parsiv si perfect. Totusi, intr-o zi, am avut revelatia universurilor diferite. Ti-am spus ca universul tau are o dimensiune in minus (ceea ce chiar era adevarat !) si tu ai luat-o ca pe o jignire. Cu alte cuvinte, ma simteam superioara, nu ? Adevarul era ca Ei tineau femeile in universuri cu 4 dimensiuni, pentru ca altfel, femeile s-ar fi prins de artificialitatea lumii lor. Specimene inteligente chiar au reusit sa intuiasca acest lucru, dar au fost repede distruse, pentru ca sistemul sa nu fie descoperit. Femeile aveau o sensibilitate a simturilor sporita, in timp ce barbatii erau prin excelenta, rationali. Dar si ei isi pierdeau ratiunea cand intrau in relatie cu o femeie, si, de aceea, aceste relatii erau incurajate de Ei.
Eu n-am avut decat o hipersensibilitate de moment, asociata cu o intuitie perfect sincronizata. Atunci, Ei au vrut sa ma termine, dar, din fericire, m-a salvat ca am pus totul pe seama relatiei mele cu tine.
Chestia cu universurile noastre diferite imi explica multe. Eu iti prezentam tie o multitudine de notiuni (nuantate dar, categoric, diferite), iar pentru tine, toate insemnau acelasi lucru. Era ca si cand toate cele o infinitate de puncte de pe o dreapta din spatiul meu, s-ar fi proiectat (in universul tau) intr-un singur punct.
Acesta este un fenomen extraordinar, iar eu am stiut sa-l explic. Cand Ei m-au luat deoparte din sistem, pentru studii aprofundate asupra fiintelor pe care le creasera intr-un mediu artificial, le-am explicat toate astea, iar ei s-au aratat foarte interesati de viziunile unei fiinte dinauntru, dispusa sa comunice cu ei, "chinuitorii", cei care ne tineau captivi pentru experimente. Acum traiesc in universul lor si e o experienta atat de interesanta ! Aici sunt mult mai multe dimensiuni, desi noi putem simti concret, trei sau patru. Unii Oameni, intuiesc chiar mai multe.
As vrea sa vii si tu aici. Eu te pot scoate de acolo, dar doar daca vrei tu. Trebuie sa ai incredere in Ei. Uite, scrisorea asta este dovada,e o dovada de la mine.Sau, poate nu tocmai o dovada.. tu nu-mi cunosti scrisul, vocea sau textura pielii, caci ne-am intalnit cu adevarat. Ne-am intalnit doar in vis si acolo eram numai oglindirea mea in subconstientul tau. Dar ai incredere, te rog. Gandeste-te ca am putea sa ne atingem, sa ne soptim toate acele vorbe pe care tanjim sa ni le spunem unul altuia de la inceputul sistemului, pe care nu ni le-am spus niciodata, desi amandoi am crezut asta..
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...