-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Alexandra Udriste - VA ROG!


de Lady Allia la: 06/12/2008 22:50:18
modificat la: 06/12/2008 22:51:30 arata originalul
rezumat: eu nu v-am rugat mai niciodata nimic...acum VA IMPLOR!
taguri: Diverse oameni pentru umanitar 
voteaza:
Inainte de a citi articolul vreau sa stiti ca nimic de aici nu este minciuna, ca parintii sunt oameni seriosi, ca documentele nu sunt un fals!
Cazurile disperate de care ma ocup au trecut deja de verificari, unele vin direct de la centrul PRO VITA, STOP CANCER, P.A.V.E.L. - toate fundatii care lupta pentru speranta de viata a celor cu boli foarte grave, uneori incurabile!

Povestea Alexandrei este grea...este foarte grea. Am plans mult, dar STIU, SPER ca INCA se mai poate!

Am nevoie de cei care lucrati in domeniul jurnalistica, televiziune sau alte domenii pentru a putea MEDIATIZA si mai mult cazul!
Lupta nebuna pe care o duc alaturi de alte persoane pentru Alexandra ne-a dus mii de vizite pe bloguri - ceea ce mareste evident sansa Alexandrei!

VA ROG DIN SUFLET...!

"Gabriel Udrişte, este gata să îşi doneze toate organele, renunţând la viaţa sa, pentru a-şi salva copilul. Gabriel crede că dacă îşi donează organele poate face rost de 160.000 de euro care să îi asigure Alexandrei tratamentul împotriva cancerului care macină un copil de doar 3 ani." - acesta este un TATA DISPERAT!!!

...............

"NU-I LĂSAŢI STELUŢA SĂ CADĂ!

Alexandra priveşte cu ochi mari suferinţa. La cei 3 anişori nu ştie încă să-i ceară lui Moş Crăciun un cadou pentru ea. Dar, dacă ar şti, ar cere să nu o mai doară atât, să nu mai vadă numai spitale în faţa ochilor şi să poată şterge durerea de pe chipul părinţilor. Cancerul care-i macină trupul poate fi învins cu o operaţie în Franţa, operaţie care costă în jur de 160.000 de euro. Să-i ştergem din privire suferinţa!

Nimeni nu a ştiut când i s-a cuibărit boala în celule. Când privirea de fetiţă veselă i s-a umbrit de boală, când răceala şi fierbinţeala n-au mai părăsit-o. Alexandra cu chip îngeresc se luptă cu o boală cumplită şi complicată care-i atacă tot corpul: neuroblastom.

COPIL CAPTIV ÎNTR-UN COŞMAR
Mama fetiţei a pus răceala care se încăpăţâna să nu treacă pe seama sezonului rece. A încercat mai multe tratamente recomandate de medic, dar Alexandra continua să tuşească, să aibă febră şi să nu aibă poftă de mâncare. Jucăriile nu mai erau interesante pentru ea şi o apatie secretă îi măcina trupuşorul. Anul trecut, într-o toamnă care ar fi trebuit să fie frumoasă pentru tânăra familie din Panciu, Vrancea, a început coşmarul ca un vârtej din care părinţii Alexandrei simt că nu mai pot ieşi. “La controlul pe care i l-a făcut medicul de familie am observat o vânătaie mare pe torace. Analizele au ieşit rău şi în aceeaşi noapte am plecat la Spitalul din Focşani. S-a descoperit că avea lichid în burtică şi necesita operaţie imediat. Am ajuns la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Capitală, unde medicii care au operat-o ne-au spus că Alexandra intră la operaţie cu o singură şansă de partea ei”, îşi aminteşte mama copilului, Alina Udrişte. În urma acestei operaţii, Alexandrei i s-a extirpat o bucăţică din rinichiul drept.

“UNDE ÎN LUMEA ASTA SĂ PLEC CA SĂ-MI SALVEZ COPILUL?”
De atunci, pentru Alexandra şi părinţii ei viaţa a început să se zbată între câteva cuvinte: chimioterapie, operaţie, cancer. Opt luni de citostatice în ţară au ţinut boala în frâu, dar alte complicaţii au început să apară. Rinichiul operat s-a atrofiat şi a fost nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală. Medicii dau cu zgârcenie şanse copilului. “De disperare, i-am întrebat pe doctori unde să plec în lumea asta ca să-mi salvez copilul”, spune cu voce tremurată mama. Într-o ultimă zbatere, familia Udrişte a trimis dosarul medical al copilei la Institutul “Gustave Roussy” din Paris. Medicii au dat din nou aripi visurilor părinţilor de a-şi vedea copilul bine, numai că realitatea le taie din nou elanul. Alexandra nu poate beneficia de formularul E 112 prin care să poată deconta cheltuielile de aproape 165.000 de euro, pentru că unele tratamente se pot face, teoretic, şi în ţară. Însă părinţii fetiţei nu mai pot face faţă scepticismului unor medici români care le-au spus că se luptă degeaba, iar Alexandra a pierdut bătălia.

“În Franţa ni s-a spus clar că avem şanse, altfel nu ne mai primeau. Dar au zis că ne aşteaptă în două săptămâni, pentru că starea fetiţei se poate agrava şi atunci şansele ar scădea drastic şi costurile implicate de operaţie s-ar dubla la rân-dul lor”, explică mama.

Neputinţa şi timpul sunt cei doi duşmani ai părinţilor Alexandrei. Mama lucrează la o bancă şi a trebuit să-şi întrerupă munca pentru a fi alături de copilul ei. Tatăl e pompier în Panciu şi trăieşte durerea neputinţei de a-şi putea ajuta copilul. Nici nu mai au puterea să se gândească la Sărbători şi la miracolul Crăciunului. “Mai avem o fetiţă de 2 ani, pe care acum o privăm de multe lucruri. Facem toate sacrificiile, numai să o ştim pe Alexandra sănătoasă”, spune mama printre lacrimi. Să ajutăm un înger să zâmbească vieţii din nou!

Cadou de Sărbători
Cei care o pot ajuta pe Alexandra să se bucure de sărbători pot face donaţii în conturile deschise la Banca Transilvania, Agenţia Panciu (Str. Nicolae Titulescu nr. 73) pe numele mamei Alexandrei, Alina Mariana Udrişte:

LEI: RO88BTRL04001203H55396XX

EURO: RO63BTRL04004203H55396XX

COD SWIFT: BTRL RO22.

Pentru mai multe detalii, părinţii Alexandrei pot fi contactaţi la numerele de telefon: 0740.244.004 sau 0744.533.884 sau pe e-mail, la adresa alina_udriste@yahoo.com.

“Planul de tratament se poate schimba. Costurile planului iniţial de tratament deja propus sunt estimate de Institutul «Gustave Roussy» la circa 165.000 de euro”
Alina Udrişte - mama Alexandrei"

Articol preluat din:
http://www.jurnalul.ro/articole/140318/nu-i-lasati- -steluta-sa-cada

.........

Blogurile de suflet care scriu despre Alexandra:

http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/12/03/st- elutele-de-mare-calvarul-unei-nopti-de-noiembrie-a- lexandra-udriste

http://sminchy.wordpress.com/2008/12/01/s-o-ajutam- -pe-alexandra

http://asociatiapavel.ro/index.php?ln=ro&cat=1-

http://www.razbointrucuvant.ro/Fratii-mai-mici-ai-- lui-Hristos/2008/12/01/durerea-alexandrei-o-forma-- rara-de-cancer

http://bogdan-andrei.blogspot.com/2008/12/alexandr- a-udriste-neuroblastom.html

http://ia-atitudine.blogspot.com/2008/12/alexandra- -udriste.html

http://g1b2i3.wordpress.com/2008/12/03/s-o-ajutam-- pe-alexandra

http://supravietuitor.wordpress.com/2008/12/03/%E2- %80%9Cfii-bun-ori-de-cate-ori-e-posibil-si-e-posib- il-intotdeauna%E2%80%9D

http://muddle-head.weblog.ro/2008-12-03/612047/%E2- %80%9CFii-bun-ori-de-cate-ori-e-posibil–Si-e-pos- ibil-intotdeauna-%E2%80%9D.html

http://jurnaldemultumire.blogspot.com/2008/12/ruga- ciune-pentru-aproapele.html

http://ramurainflorita.blogspot.com/2008/12/durere- a-alexandrei.html

http://jamilla4smile.blogspot.com/2008/12/un-pic-p- lus-un-pic-conteaz.html

http://patriahotilor.blogspot.com/2008/12/alexandr- a.html

http://massmedia-online.blogspot.com/2008/12/alexa- ndra-udriste.html

http://body28.blogspot.com/2008/12/parerea-mea-est- e-ca-acest-caz-este-mai.html

http://dansantimbreanu.wordpress.com/alexandra-udr- iste-va-rog-sa-o-ajutati

http://rozsaunu.blogspot.com/2008/12/hai-sa-salvam- -2-ingeri.html
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (10):


*** - de 1brasovean la: 07/12/2008 07:37:57
Stiu ca exista ca posibilitate - la Min. Santatii - transferarea bolnavului, prin acorduri la nivel european, de la o tara la alta, pentru interventii/tratament.
La Bucuresti, la minister, sunt formulare E15 [20?] sau cu F - au o codificare anume.
Exista posibilitatea asta, iar in masura in care alte persoane isi aduc aminte, [sau au mai multe informatii], cred ca s-ar putea contura si o asemenea ipoteza.

Asemeni, as sugera, asocierea in campania de sprijin a echipei de la Hospice "Casa Sperantei" din Brasov [http://www.hospice.ro/].
Sunt aproape convins ca in masura in care au contacte si stiinta pentru abordarea acestor situatii, vor ajuta.
#370258 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
1brasovean - de Lady Allia la: 07/12/2008 10:04:06
multumesc pentru informatia cu campania Hospice. o sa incercam.

despre Minister...sa nu mai aud nimic, dar nimic. ingrati toti! pqana si pentru un amarat de document trebuie sa pupi funduri si sa te tragi pe genunchi.
avem cazuri care umbla (cu toate in regula si pe buna dreptate) de mai mult de un an dupa E112 si ei ii trimit din dreapta in stanga de parca l-ar da din ograda lor.
rusine!!! sa le fie rusine!
#370263 (raspuns la: #370258) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
imaginile pot spune ce eu nu am reusit - de Lady Allia la: 07/12/2008 23:10:44


http://www.youtube.com/watch?v=i9sLaZHc_7E
#370572 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de maan la: 08/12/2008 11:17:02 Modificat la: 08/12/2008 11:18:04
Alexandra nu poate beneficia de formularul E 112 prin care să poată deconta cheltuielile de aproape 165.000 de euro, pentru că unele tratamente se pot face, teoretic, şi în ţară. Însă părinţii fetiţei nu mai pot face faţă scepticismului unor medici români care le-au spus că se luptă degeaba, iar Alexandra a pierdut bătălia.

eu sper din toata inima ca parintii alexandrei fac in paralel toate dmersurile necesare, astfel incat fetita sa poata beneficia de tratament si in tara.
e irealist sa nu inceapa tratamentul in romania fiindca ... unii medici sunt sceptici!!!
in boala asta timpul e un lux!#370690 (raspuns la: #370572) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
maan - de Lady Allia la: 08/12/2008 11:33:50
parintii ei fac orice... eu una habar nu am cum mai rezista, dar se pare ca puterea sta in fiecare dintre noi si doar in anumite momente stim cu adevarat ce si cat putem duce...
#370697 (raspuns la: #370690) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
gata, milady - de maan la: 12/12/2008 11:48:24
mp
#372007 (raspuns la: #370697) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) maan - de Lady Allia la: 12/12/2008 12:29:54
Si uite asa, pentru unii Mos Craciun stie cum sa vina si mai ales..cand!

MULTUMESC!
#372033 (raspuns la: #372007) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ALEXANDRA PLEACA MAINE IN FRANTA! MULTUMESC! - de Lady Allia la: 20/12/2008 19:03:23
vreau sa va multumesc tuturor celor care ati considerat sa cititi cele de mai sus si sa ajutati atat cat ati putut sau asa cum ati putut!

Datorita oamenilor de buna credinta si a sufletelor frumoase...Alexandra va pleca maine in Franta pentru inceperea tratamentului si efectuarea transplantului si astfel, datorita VOUA OAMENILOR DRAGI...Alexandra se va intoarce din nou un copil cu dreptul la copilarie, la zambet, la liniste si la...VIATA!

VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!

Pentru mine astazi a fost o zi frumoasa!
Va doresc tuturor o zi la fel de incarcata de fericire ca si a mea!
#375089 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lady Allia - de zaraza sc la: 22/12/2008 12:16:33
Am prins acum circa trei zile apelul umanitar de la ProTV pentru ea. Cand am auzit Alexandra, am stiut ca-i ea.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si fericire!

#376186 (raspuns la: #375089) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza - de Lady Allia la: 23/12/2008 01:18:27
nu-i asa ca este o minune de copil?
iti intra la inima!
la mine a fost si va ramane pentru totdeauna o mare dragoste la prima vedere!

de abia astept vesti si de abia astept sa revina acasa!

multumesc zaraza :)!
#376629 (raspuns la: #376186) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...