Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Impotenta nationala


de romeo grigorean la: 22/07/2004 05:37:00
modificat la: 24/07/2004 01:25:27
voteaza:
O natiune debusolata, o natie de oameni lenesi si incapabili desi cu virtuti si caracter, o natiune turmentata, o turma fara pastor, un popor fara identitate, o trestie batuta de vant, un neam ticalos si viclean, oameni fara scrupule si fara vointa de a lupta, fara dragoste de tara si de urmasi... Acestea sunt trasaturile poporului roman din zilele noastre. Tragic dar adevarat. Politolog poate fi oricine si la fel politician, dar ceea ce ne lipseste noua este 'un om' care poate fi eu si tu. Ne lipseste identitatea umana. Orice efect are o cazua. Efectul il avem si se numeste ESEC! Cauza? Depravarea spirituala si morala a natiunii noastre. Suntem o natiune moarta in pacat si neascultare, o tara de atei-liberi cugetatori, un popor parasit de Dumnezeu... Solutia? Numai Cristos si numai Scriptura... Cand vom intelege aceste lucruri vom intelege democratia, pana atunci sa visam din nou in saracie si mizerie, in coruptie si...s.a.m.d...(ne stim cu totii necazurile si durerile) Cu respect, admiratie, apreciere si compasiune Romeo Grigorean - London-
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (34):


Sa nu-mi cred privirea...Publicat de romeo grigorean - de DESTIN la: 24/07/2004 05:30:28
...citesc si refuz a gandi, ca se aduc asemenea afirmatii la adresa poporului roman.
Este o lipsa totala de bun simt,cuvinte de maidan,insirate dintr-o voita rautate -putin zis.

Ce ni se spune:
O natiune debusolata, o natie de oameni lenesi si incapabili desi cu virtuti si caracter, o natiune turmentata, o turma fara pastor, un popor fara identitate, o trestie batuta de vant, un neam ticalos si viclean, oameni fara scrupule si fara vointa de a lupta, fara dragoste de tara si de urmasi... Acestea sunt trasaturile poporului roman din zilele noastre. Tragic dar adevarat. Politolog poate fi oricine si la fel politician, dar ceea ce ne lipseste noua este 'un om' care poate fi eu si tu. Ne lipseste identitatea umana. Orice efect are o cazua. Efectul il avem si se numeste ESEC! Cauza? Depravarea spirituala si morala a natiunii noastre. Suntem o natiune moarta in pacat si neascultare, o tara de atei-liberi cugetatori


Cine se teme de suferinta...va suferi de teama.

#18322 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Mai Romica,De ce nu scrii - de Florin si atat la: 24/07/2004 10:19:35
Mai Romica,

De ce nu scrii mata la persoana intii.
Hai sa te ajut eu...:)

Esti debusolat, lenes si incapabil desi poate cu virtuti de caracter, o oaie pierduta, fara identitate, o trestie batuta in vint, un ticalos si viclean. Esti fara scrupule si fara vointa de a lupta, fara dragoste de tara sau de urmasi.
Astea sint trasaturile tale in zilele noastre. Este tragic dar adevarat.
Politolog poate fi orcine si la fel politician, dar ce iti lipseste este a fii om. Iti lipseste identitatea umana. Orice efect are o cauza. Efectul pe care il ai se numeste ESEC? Cauza? Deprivarea ta spirituala si morala.
Esti un individ mort in pacat si neascultare, un fel de ateu liber cugetator, parasit de Dumnezeu...Solutia? Numai Christos si numai Scriptura...Cind vei intelege aceste lucruri vei intelege democratia, pina atunci poti sa visezi in continuare in saracie si mizerie, in coruptie si...s.a.m.d...(iti cunosti necazurile si durerile)

Ce zici tu? Este insultator sau nu? Este adevarat? Sau daca esti acum in London nu mai faci parte din 'poporul roman'.

"Cu respect, admiratie, apreciere si compasiune Romeo Grigorean - London-" Chiar asa?...:)

#18323 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
mi-ai luat cuvintele din gura - de Ariel Manor la: 25/07/2004 23:08:51
mi-ai luat cuvintele din gura draga Florine...! si le-ai spus cum nu se poate mai bine!!
#18378 (raspuns la: #18323) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nene Romeo zau nu stiu de und - de cybernick la: 26/07/2004 04:28:39
Nene Romeo zau nu stiu de unde-ti tragi dumneata concluziile apropos de lenevia si incapabilitatea poporului roman,da' eu iti respect opinia.Daca ar fi fost un roman din tara sa scrie ce ai scris tu ...poate poate as fi inteles.Oricum banui ca distanta de tara si anturajul te face sa vezi asa lucrurile.Problema ta ! Sunt si eu roman si cunosc multi romani prin zona care numai lenesi incapabili si fara scrupule nu sant ! Daca tu esti roman si vezi romanii cum ai scris mai sus...hmmmm ! Sa fii sanatos si sa ai parte doar de noroc si bucurii.
P.S. imi place felul in care te exprimi,tehnic vorbind...in rest... eheh !!!!
#18386 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
¨ceea ce ne lipseste noua es - de (anonim) la: 26/07/2004 11:01:17
¨ceea ce ne lipseste noua este 'un om'... Solutia? Numai Cristos si numai Scriptura... Cand vom intelege aceste lucruri vom intelege democratia¨

Din ce scri tu aici sa intelegem ca natia romana va trebui sa-l astepte pe Christos, ca sa poata invata exercitiul democratic? O intrebare personala, de cat timp esti in Anglia? ma rog, London
#18390 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
Adevarat, pentru UNII...brother Romeo! - de ampop la: 27/07/2004 08:05:39
Poate ca este exagerat sa afirmi ca TOTI ROMANII sunt in felul acesta. Orice natie isi are gunoaiele sale si nici romanii nu duc lipsa de deseuri umane. Difera doar procentul.Chestie statistica...Acesta este motivul pentru care s-a iscat o reactie contrara atat de violenta la comentariul tau Romeo. Mai ales ca avem de a face cu multi care au plecat din tara nu datorita lenei si trandaviei ci datorita dorintei de a realiza ceva...Si sa-i numesti pe acestia lenesi, e firesc sa se revolte. Turnatori, oameni fara nici un dumnezeu, hoti, criminali gasesti si in Romania ex/actual comunista/cu fata "umana"...Mesia nu este doar pentru romani ci pentru toata omenirea, asa ca romanii sa Il astepte cuminti impreuna cu ceilalti care nu sunt "buricul pamantului"...Iar pana atunci, sa-si faca ordine in gradina proprie, de nu vor sa devina lada de gunoi a lumii civilizate.La munca tovarasi :).
Shalom brother,
Mario
#18432 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
lene si amoralitate - de Simeon Dascalul la: 28/07/2004 19:17:22

“lenesi si incapabili”

Totdeauna ma enervez cand aud diverse formulari de genul “nimeni nu munceste, de asta nu merg lucrurile in tara asta”. Ca si cum munca ar fi o virtute, un lucru bun in sine si ar trebui prestata indiferent de rezultat. As vrea sa vad unul din occidentalii aia harnici adus aici la salariile noastre si tinut asa nu doua, trei luni, ci pana la sfarsitul vietii. Sa vad ce chef de munca o sa mai aiba ala. Lumea munceste aici, ca, daca nu, n-ar avea din ce trai. Dar se lucreaza pe degeaba sau aproape pe degeaba. Cat e salariul mediu pe economie? 150 de euro? Simte cineva un dor nebun de munca pentru banii astia? Cand romanii cei lenesi ajung la salarii omenesti muncesc la fel de bine ca altii.

”Depravarea spirituala si morala a natiunii noastre”

Perfect explicabila. Inainte de razboi 80% din populatie traia in mediul rural si avea morala si religiozitatea aferenta. In anii comunismului ele s-au erodat incet, incet pana la disparitie. Dar daca fostul sistem nu forma caracterul supusilor, macar le dadea o frica sanatoasa care-i facea sa ramana ca de cat in anumite limite. Exemplu:

Aveam un coleg de clasa a carui mama era mare sefa pe la o cantina si mai mare. Familia aia bineinteles ca n-a avut niciodata probleme cu mancarea, doamna in cauza venind in fiecare dupa-masa cu plasele pline cu tot ce era mai bun. Prin sistemul infloritor al trocului se facea rost de alte produse ce lipseau in oranduirea de trista amintire. Ramaneau salariile, adica o buna parte din ele. Ce sa faca cu ele? Dacie aveau, apartament cu trei camere, ca mai multe nu lasa raposatu’, aveau. Ar fi putut sa-si cumpere aur, dar aveau o frica sanatoasa de militie si de denunturile colegilor invidiosi ai doamnei. Se temeau bietii oameni de bataile de la militie daca i-ar fi prins cu aur nejustificabil in casa. Asa ca mereau vara la mare. Luau avionul pana la Constanta si stricau banii acolo. N-au strans nimic crezand ca binele o sa tina o vesnicie. Colegul meu era un baiat foarte linistit si la locul lui, imbracat ca noi ceilalti si care nu scotea nici un cuvant despre belsugul familiei. Ce mai, bogatii fostului regim erau niste oameni tare decenti.

Dupa caderea comunismului s-a dus dracului si prudenta. Nu-i de mirare ca lumea devine tot mai amorala. Asa e omul si nu poate fi schimbat, el vrea sa-i fie bine. Ori acuma nu le merge bine decat gunoaielor, escrocilor, afaceristilor, smecherilor cu tupeu. Si incet, incet dupa capacitatea de adaptare a fiecaruia, toata lumea o sa urmeze tendinta asta.
#18496 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
...cred ca omul( rRomica) are - de SB_one la: 28/07/2004 21:35:33
...cred ca omul( rRomica) are dreptate; si eu am recunoscut asta mai de demult , motiv ptr. care am si plecat de acolo. Ce nu intzeleg, cum se face ca dintr-o natzie de ....am ajuns noi -astia harnicii- pe aici?

Zic totusi sa-l invitam pe AlexM sa-i analizeze -dpdv literar, gramatical si paranormal - textul, ...poate ca e OK si omul a avut numai o alunecare( spre London)

PS [Cu respect, admiratie, apreciere si compasiune ??] Pentru cine...cred ca e cam "tulbure"...


SB
................................................................
Omul, care -impotriva vointzei lui- se lasa convins,...are totusi o parere proprie!
#18503 (raspuns la: #18432) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Hello London - de Florin si atat la: 28/07/2004 21:54:51
Romeo,

Unde esti, mai omule?
Toti vorbim despre sau cu tine si tu taci chitic.

Ti-a pus "Mr. Ken Livingston" taxa pe internet?..:))

P.S. Pentru cei ce nu stiu: Ken Livingston este primarul Londrei si este cunoscut pentru faptul ca a introdus taxa sa intri cu masina in Londra £5/zi.

#18505 (raspuns la: #18503) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
taxa - de SB_one la: 28/07/2004 22:24:07
...despre asta discuta si puturosii astia de nemtzi, mincaiar gaia!

SB
................................................................
it's nice to be important, but it's more important to be nice !
#18512 (raspuns la: #18505) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
SB_one - de Florin si atat la: 28/07/2004 23:53:13
Mmm! Deci nici 'puturosii aia de nemtzi' nu vor sa plateasca £5/zi cind vin in Londra cu masinile?...:))
Nu-i condamn pentru asta.

Daca aveti vreo gaie in plus prin Germania poate o trimite-ti la Londra sa manince pe vreunul...daca nu pe Ken...atunci pe...Sven (Ericsson)...:)
#18520 (raspuns la: #18512) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Va rugam semnati si mediatiza - de SB_one la: 29/07/2004 21:04:00
Va rugam semnati si mediatizati petitia pentru demolarea statuei celor 13
> generali maghiari instalata recent la Arad!
>
> petitia a fost postata pe site-ul :
>
> [www.petitiononline.com/sosarad]SB
................................................................
it's nice to be important, but it's more important to be nice !
#18554 (raspuns la: #18520) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
SB_one - de Florin si atat la: 29/07/2004 22:56:03
Cine a aprobat ridicarea statuii in Arad? S-a urmat o cale legala? Daca da trebuie sa fie si o cale legala de a o da jos.
De ce se cere o semnatura la o petitie pentru ONU, USA etc.? Asteapta cei din Arad trupele ameicane sau ONU sa o dea jos...cum s-a intimplat in Bagdad cu statuia lui Saddam?

Sau vrei sa-i dai dreptate lui Romeo...'impotenta nationala'...:))
#18560 (raspuns la: #18554) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Florin_si_atat - de solitaire la: 29/07/2004 23:00:02
Crezi ca ONU poate? Dupa spusele lui LMC "United Nations: a gloata de impotenti" http://www.cafeneaua.com/node/view/1741#18553
Deci "impotenta nationala" sau internationala?
Sorana
#18562 (raspuns la: #18560) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
it's more important to be nice - de ampop la: 30/07/2004 08:27:35
My dear friend!
I think you are not nice...cand ceri demolari de statui. You are just important....:). Nu crezi ca este necesar sa se ingroape securea razboiului nationalist? Caci Balcanii au fost devastati de ura nationala,de un nemernic, Slobodan Milosevici s.a.m.d. Sa-si puna oamenii statuia...si vorba aceea...who cares? Ne legam prea mult de simboluri, de ura si istorie, nu reusim sa iertam. Da, sa iertam si totusi sa nu uitam...Yad Vashem este un exemplu. Vezi acum evrei alergand dupa nemti sa-i jupoaie de vii pentru Dachau? Astia de acum n-au oricum nici o vina ca parintii lor au facut ce au facut. Si...cum ar fi solutia, cine ar obliga la demolarea statuii...oare maghiarii nu se pot adresa si ei forurilor internationale, ca-s mai fraieri sau cetateni ai lumii de mana a doua? Iarta ca sa fii si tu la randul tau iertat :).
Shalom brother!
Mario
#18570 (raspuns la: #18554) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Despre impotenta la romani - de sumo la: 30/07/2004 10:37:30
Am admirat clabucii ipotetici ai materialului tau.. Si intr-adevar.. bine zici in final: compasiune.. Iti lipseste logica interna a textului, mesajul este furibund dar sarac, si mai ales, daca esti asa de tare in idei, de ce nu te intorci acasa intre( citez aproximativ din memorie) lenesi si turmentati, sa dai turmei un pastor adevarat, sau cum zice unul de nivelul tau " sa dai piept cu furtuna " " sa imbraci camasa alba a mortii pentru neam si tara"?.. Sigur ca nu totul e roz in Romania, dar ca sa schimbi incepe cu tine si cu cei din jurul tau. Galagia textului tau imi aminteste de fobalistii de tribuna care striga la cei de pe teren, desi nu pot sa faca nic macar o "dubla" cu mingea. Fara admiratie si apreciere, dar cu compasiune..pentru revolta ta de dinainte de Rudotel..
Din romania SUMO
#18582 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Shalom Brother, vad ca traie - de SB_one la: 30/07/2004 18:21:54
Shalom Brother,
vad ca traiesti in Cluj; eu vin din teleorman si mi-e egal ( sau mi-ar putea fi) ce se intimpla la Cluj sau la Arad. Dar daca e vorba de Tara Romaneasca( asa cum o intzelege un roman...ce inseamna de fapt "shalom"?)...generalii astia nu au ce cauta pe teritoriul ei ; Nu e Ungaria destul de mare sa se gaseasca un loc ptr. ei?

shalomchen...( un fel de shalom mai mic)

SB
................................................................
it's nice to be important, but it's more important to be nice !
#18613 (raspuns la: #18570) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nu are importantsa - de ANGEL la: 31/07/2004 01:31:45
Mr. Romeo,

M-au uns la suflet cele scrise de tine legate de poporul roman.
Nu poate fi mai adevarat ce ai enumerat shi tsi-am simtit in mine ura ,neputintsa si cateva momente am revazut imagini vechi de sute de ani in trecutul omenirii toate.
Mi s-au umplut venele de sange proaspat shi am mai dat jos citeva riduri de sute de ani ,pentru ca intineresc de fiecare data cind cineva e plin de slabiciuni si pacate,depravat spiritual si lenesh intelectual ori parazit social sau criminal.Sa shtii ca pun in aceiashi caldare si pe politicieni,shi nu neaparat din Romania ci de oriunde din lumea toata,nu?

Eu NU apartsin Romaniei shi nici Americii ori orice tsara pe glob...ele-mi apartsin toate.E prea tirziu pentru Cristos Mr.Romeo.....la fel shi pentru orice Scripturi in toate limbile lumilor vechi si noi,nu crezi?
Biserica e a mea acum ....Ha!Ha!Haaaaaaaaaa!!!!!!it's name is the Black Church.
Democratsia e o minciuna nascuta din minciunile leaderilor pe care....NU EU i-am pus pe tronurile lor ci VOI!!!!Sa nu datsi vina pe ...mine acum...Shhhhhh!
Ce atsi ales atsi primit.Vi s-a dat ce atsi dorit,shi acum...va plangetsi?O facetsi de cind aveatsi pe voi doar o blana si va incalzeatsi dosul jegos la foc si doar sunete si rinjete de cretini aveatsi pe fatsa murdara de muci si bale.

Mr. Romeo,nu-s chiar lipsit de ...inima shi pioshenie...not!Totul e un mare vis .L-ai trait de mii de ani si-l traieshti azi shi inca mai multsi in viitor,nu?
Why not take advantage of this life and indulge yourself in being...happy,no?
Poate miine mori,de ce nu?Shtii cu sigurantsa ce va fi ...miine?
Te las acum sa itsi aduni ura impotriva celor scrise de mine....exist prin rautatea voastra,your dark secrets,your hate,envy,gelosy,murder,backbiting,le adun in mine shi de mii de ani ...in transparentsele mele ridicole...sint!

Your darkest moment now,
ANGEL#18659 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Angel - de Florin si atat la: 31/07/2004 20:40:39
Stilul tau seamana foarte mult cu Ozzy Ozborne...:)))
Si de fapt... votul a fost pentru cel care se ascundea in spatele numelui de Ozzy Ozborne...:)
#18695 (raspuns la: #18659) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt. Florin si atat - de Little Eagle la: 01/08/2004 00:36:40
Hey,my friend,

Listen,citeste ce am scris lui Angel,la tematica mea"Is this the end?"
De cand ma stiu prieteni,colegi de elementara,liceu,colegiu,m-au urmat si admirat ca pe un fel de super star,banuiesc ca ceva in mine atrage si influenteaza pe cei din jurul meu,nu-mi pot explica altfel.
Am fost copiat si ca artist si destui si-au insusit stilul meu,pt. ca fie ca primeam note f. mari si toti ar fi vrut sa le aiba,de aceea ma copiau,dar nu este acelasi lucru!Desigur.

aici in Usa am fost copiat pt. ca eram un artist in B.D.de succes si vindeam,la fel,noi veniti ma copiau ca sa fie platiti ca mine si sa aiba si faima,de aceea sa stii ca nu ma mira faptul ca Angel vrea sa para,Ozzy sau Ovi(numele meu real).Si eu emulez pe Ozzy ,sunt un real fan inca din 1970,port exact acelasi tip de ochelari de soare in diverse culori,cu rame rotunde ce si el poarta,de fapt acum 2 luni Sharon(sotia lui)mi-a trimis postal 4 perechi.
Port t-shirts cu Ozzy pe ele si de aceea gandesc ca asa cum fac eu in cazul lui,ar face si cineva oarecare ca Angel.

Nu ma deranjeaza asta atata timp cat ceea ce scrie el nu contravine parerilor mele actuale,pt. ca ,si sa scriu primele versuri ale lui Ozzy la Cantecul lui"Down to earth",ele pot chiar zice destule si pt. cel ce sunt:

"I'm not the kind of person you think I am,
I'm not the antichrist or the Iron Man..."

Adica e o greseala sa judecam the book by its cover.
Asa ca imi dau seama din experienta de afi fost mereu copiat si in centrul atentiei,lumea de amici nu facea o miscare fara sa ma intrebe "ce facem azi Ovi?"
Nici sa am sex in liniste cu o fata nu puteam pt. ca aveam casa deschisa oricui si veneau,mancau,beau,se uitau la TV aveau sex,muzica,fiecare era ca la el sau ea acasa.

Odata eram sub patura cu o gagicuta faina si un prieten a venit sa zica hello fiind in neighborhood,a stat cam 30 min.de chin pt. mine....pt. ca nu-si dadea seama ca e intrus in drama noastra sexuala.Asa erau toti,nu puteam avea practic un moment de pace si calm sufletesc,mereu se intampla ceva.

Banuiesc ca multi oameni au nevoie de cineva ca rol model,fie si drogat sau betiv cum eram eu,la fel cum un om anume e facut sa fie presedinte de tara.
Dar nu ma intelege gresit,niciodata nu am dorit sa fiu mai cu mot ca altul,sunt cum sunt si asta sunt,iti place nu-ti place,e alegerea ta,eu crede-ma ca-ti voi fi prieten chiar daca tu ma refuzi.

Cam astea Florine si atat,imi place cum scrii si te iubesc mult ca pe toti din cafenea,fete si baieti deopotriva.
Trebuie sa ma reintorc la lucru...de 2 zile ma chinui si muncesc in nestire sa-mi construiesc my own web site,sa-mi scanez si sa-mi pun arta veche si noua sa fac un ban in plus cand vara e f. slow in advertising si zac si nu fac nimic 2-3 luni.

De cum voi avea web site am sa o trimit la cafenea pt. voi toti,poate o pasati la altii si imi creste numarul de vizitatori.La fel veti putea vedea si ce fel de arta am facut si fac,creion,tus,uleiuri,dar in contrast cu LMC(arta ei imi place fiind simbolista si uneori expresionista),arta mea este comerciala,pt. ca in ea zac si dolarii,deh!Nu mai traim in 1800 si mai tarziu la Paris si ne complacem in boema vietii artistice.

Sper sa-ti mai scriu de cum am timp liber.

LOVE&PEACE(majusculele nu inseamna tipete ci o intarire a expresiei si mesajului ei pt. omenirea toata).

Ozzy Osbourne#18709 (raspuns la: #18695) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
you're no subject - de Little Eagle la: 01/08/2004 00:44:10
Angel,

Am doar 3 cuvinte pt. Maria Ta(sper sa fie publicate de Admin):

Go fuck yourself!

Asta la vista baby,
The Ozzman
#18710 (raspuns la: #18659) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pentru ozzy osbourne, - de DESTIN la: 01/08/2004 01:29:26
Cele trei cuvinte "daruite" lui ...gandesti ai fi de ajutor?
Nu se descurca singur ozzy,"oferta" ta este de milioane man!!!sa-l "ajutam" cati mai multi.
Aceasta nulitate(Angel) scrie uluitor de asemanator cu tine...ozzy.
Cu bine,

Cine se teme de suferinta...va suferi de teama.

#18715 (raspuns la: #18710) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt.Destin - de Little Eagle la: 01/08/2004 02:03:25
My friend destin,

Inca odata,am fost mereu copiat si uneori persecutat si injurat,mi-am vazut de drumul meu,soarta mea.
Cand te arunci in lac sa faci baie nu te bagi in namol ci stai la suprafata ori cercetezi adancurile dupa specii de pesti si plante dar nu te bagi in namol,n-am auzit pe nimeni facand asta!

Nu stiu daca iti aduci aminte de o scena colosala din filmul la fel colosal"Apocalypse Now",in care Martin Sheen si cei de pe micul vas cu motor se dau jos si patrund in jungal unde multe li se intampla incat la revenire pe vas,Martin scrie in jurnalul lui"You should never get off the boat."
Esti om inteligent si desigur iti dai seama ce vreau sa spun acum.
Si apropo de Martin,eram acum vreo 4 ani in N.Y. in Grand Central si aiurea vad venind de la un tren pe...Martin Sheen si sotia lui,cu bagaje in brate,sa stii ca el e micut de statura,poate 5'6" si ea si mai mica.
Si merg in dirfectia lor in sens opus si cand sunt aproape sa-l ating pe umar ii zic exact asa:
"Martin,you should never get off the boat."Imi zambeste si mergand intoarce capul razind si zice"Yeah my friend,you're right".Mi s-au parut niste momente fantastice,cateva secunde in care iti dai seama ce om colosal de bun ca suflet poate fi Martin Sheen.

Nu-ti face probleme cu nici un Angel,he'll get off the boat and get lost in his own jungle my friend.

Pe curand si acum stii ca am revenit pt. ca voi incheie ca de obicei in ceea ce cred si as dori ca toata lumea sa creada la fel:
LOVE&PEACE,
Ozzy
"Mitakuye Oyasin"()in limba Lakota_sioux/cuvintele lui Lame Deer,great chiuef and medicine man):"We are all related"

#18719 (raspuns la: #18715) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Nu-ti face probleme cu nici un Angel"ozzy - de DESTIN la: 01/08/2004 02:18:02
Sa fii iubit ozzy,scena ce ai decris-o din"Apocalypse Now", este adevarata arta...

Ozzy mergi pe subiectul meu "Cum gandim" la comentariul scris de mine ...Printre cafengii te asteapta...

Cu bine,

Cine se teme de suferinta...va suferi de teama.

#18722 (raspuns la: #18719) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Mie toata discutia asta imi suna cam asa:..... - de (anonim) la: 02/08/2004 06:43:12
Tema initiala Merele


C(Cumparator)Buna ziua

V(vinzator) Buna Ziua

C : Aveti mere ?

V: Tocmai acum, am primit un camion de prune din Tzandarei, o frumusetze…

C: Da , bine, dar eu intrebasem de mere, de fapt…..dar bune si prunele …cu cit le dai ?

V: Pai tocmai acum, a venit camionul si a mai avut si o pana pe drum, chiar la Slobozia, unde a dat cu grindina acum vreo 3 zile , de s-au desfundat toate merele, pardon toate drumurile….

C: Ai lasa-ma…….pai si grindina mare, cit oual de gaina ?

Si asa mai departe………

Poate va face jay o mica povestioara………

Eram numai in trecere, sa intreb de drum de fapt…..si na ca ies cu Sfinta Scriptura sub bratz…din greseala ;))

Oare ce sa fac cu ia ? si de ce o am sub bratz ?

Hmmmm.........
#18774 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
Dear SB-one... - de ampop la: 02/08/2004 08:32:21
Shalom inseamna in ebraica sau ivrit (ebraica moderna) PACE. Respectiv de aici vine si salutul biblic Pace tie sau Pace voua!. Shalomchen are mai degraba un iz germanic, probabil ca banuiai ceva de limba evreilor ashkenazi, idish si astfel i-ai dat o tenta germanica. Ca traiesc in Cluj sau tu vii din Teleorman, nu are nici o importanta...Europa unita a trecut peste vechile rivalitati si stii bine ca poti circula ca apa prin ciur prin punctele de trecere ale vechilor frontiere. Noi asta dorim nu-i asa si nu chestii cu statui...nici de o parte, nici de alta chiar nu mai au nici un rost.
Shalom brother! You'll remain my brother even though you are born in the South :)...
Mario
#18777 (raspuns la: #18613) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Angel, - de Daniel Racovitan la: 02/08/2004 12:39:44
"Angel,
Am doar 3 cuvinte pt. Maria Ta(sper sa fie publicate de Admin):
Go fuck yourself!"Ozzy, toata lumea s-a prins cine e acest "Angel".
Grow up man.


_______________________________________________
"Fais ton choix: Noel Mamère, ou nique ta mére? Ha?" :)
#18790 (raspuns la: #18710) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
l'embarras du choix :))) - de Alice la: 02/08/2004 13:47:08
pai, cum nu, sefu'?
si io, ca toata lumea: mi-o fo' teama ca pricepe-anume diferit cand i-am cerut cu drag sa ma 'batuie'...

bre, alice, fatuco, mi-am zis, traje repede o concluzie ca iar patesti ca ultima oara!
si de data asta ... nu mai ai nici o scuza: canci, adica, ioc!!!:)))

******************************
je ne parle pas aux cons, ça les instruit!
#18794 (raspuns la: #18790) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
comentam? - de Alice la: 02/08/2004 14:00:40
am vrè, dac-om putè ...

ba am putè, de stam nitzel cu fruntea-ntr-o parte si cu dejtu-n nas, patrunsi de-atat respect si admiratie ...
numa' ca nu pricepuram 'pi ci baza' suntem apreciati, loa-ne-ar de depravatzi!!!

cu apreciere,
libir-cujetand, Alice - Iassy

ps. ma vei ierta, compasiunea dumitale-mi provoaca oarece basici.:(
#18795 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ampop, ai dreptate in multe - de SB_one la: 02/08/2004 23:57:38
ampop,
ai dreptate in multe ; da-mi voie totusi sa am parte numai de "statuile mele"...celelalte, sa si le tzina fiecare pe ale lui. Iar cind vrea careva sa-si puna magarul in curtea mea, sa am dreptul sa ma supar!
..hai noroc!

SB
................................................................
it's nice to be important, but it's more important to be nice !
#18829 (raspuns la: #18777) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Daniel, Pt. ca cineva folose - de Little Eagle la: 03/08/2004 02:59:19
Daniel,
Pt. ca cineva foloseste cuvinte ...folosite de milioane de oameni nu inseamna ca 1+1=acelasi om.
Dar faci cum crezi,e opinia ta si nu o discut negativ.Tu asa ma vezi,asa iti sunt,
ce pot face altfel?Sa ma lupt cu tine?Cu Angel?Are sens?Cu toata cafeneaua?
Am observat ca acum m-ai pus pe lista neagra deja,am trimis un inofensiv text prin care am dorit ca toti interesati din aceasta cafenea,sa vada arta mea deoarece in final m-am decis sa-mi creez un web site personal la care de 4 zile am tot lucrat ca un nebun.

Daca asa am ajuns in ochii tai,sa fiu pus sub cenzura,atunci chiar ca de data asta am plecat definitiv.In clipa in care dupa ce trimit acest text vad ca ma pui la "multumim pt. contributie blah,blah,blah" ti-am spus definitiv adio si la toata cafeneaua si va ramane asa.

Have a good life.

Ozzy


#18845 (raspuns la: #18790) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
No subject - de ANGEL la: 03/08/2004 05:43:41
...I am soooo flattered,words cannot describe the genius I finally reached.....
I won the bet!Adieu mon ami...see you on the other side....Ha!I fooled you!
In the end,you lost your soul,my work is done.Au revoir.
1,2,3...

Mr Daniel,toata lumea(ash zice ca shi Bush personal)s-a prins cine sint eu si ash zice ca all the world should grow up and see the truth....NOOOT!
Un lucru itsi spun sigur:AM invins din nou!Mereu inving!Te pot face sa crezi exact ceea ce vrei tu shi in fapt e o minciuna shi...invers,eshti un vis doar shi nimic mai mult.

Nu sint nici Ozzy nici Angel,sint tot ceea ce exista in tine shi dispretsuieshti cel mai mult,shi totushi....sint jumatatea ta.Hai sa spun ca sintem ca nishte siamezi.Ha!
Munca mea s-a incheiat aici , am altele de facut,dar e prea secret sa vi le spun voua....deci so long and don't worry ,we'll see eachother sometime soon, somewhere on the other side....just guess where?Ha!Haaaa!

SATAN (ori poate preferatsi un nume nu chiar asha de ...urit,poate va place...Aghiutsa?Ha!ha!)


#18847 (raspuns la: #18790) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
rromeo - de (anonim) la: 26/11/2004 04:42:57
Nu era nevoie sa te caractrizezi pe tine ..si faptul ca asa te simti tu nu face din toata tara ceea ce tu crezi ca ar fi ea...totusi in ce ai spus sunt unele adevaruri mari dar le-ai impletit cu melancolia tineretii si ar fi mai bine daca ai fi mai rational si mai ''nationalist'' cand vorbesti despre Raomania pe care o iubesti asa de mult ca ai venit la Londra sa o vezi mai bine!cu respekt VERO
#29886 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
*** - de anck la: 19/12/2008 22:26:20
pt.toti cei care nu stiu si au lasat comentarii,romeo grigorean a murit acum aproape 3 luni intr-un accident de masina!!eu sunt prietena fratelui sau..a vrut sa faca ceva pt.oameni,a vrut sa faca bine,a inceput sa construiasca in orasul de unde suntem un bloc cu banii ce i-a castigat in london,a fost un om credincios in limita in care in ziua de azi poti fi asa.l-am cunoscut...chiar nu-mi vine sa cred ca d-zeu ia la el pe cine nu merita!!avea doar 26 de ani...era inteligent,bun,si dorea binele.iar in legatura cu ce a sxris,ce sa spun..parerile sunt impartite.CONDOLEANTE LA TOATA FAMILIA!ALTUL K EL NU VA MAI FI...ANCA
#374887 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...