-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Clasa unspea, D...


de papadie67 la: 25/07/2004 03:11:00
modificat la: 01/08/2004 20:52:29
taguri: Diverse 
voteaza:
Dragi cititori, onorata audienta, domnisoare…domnisoare…

Ca nou-neavenit, permiteti-mi sa- mi fac intrarea in sufletele Dumneavoastra. Sunt, asadar, proffessor de arte partiale, karma-nginerie si tehnologia verziciunilor la Nostrae Academiae Inter(course!)nationaLae de BeliiArte si SzaibarSpeiss din Privata, RO…sau mai pe scurt la NAIBAS, dupa acronimul de-acum - nu-i asa - faimos, nu ma-ndoiesc. Aproape niciodata, decat daca trebe.

Unul dintre articolele publicate in prestigiosa publicatie care publica onlain articole prestigioase, articol care mi-a cazut deunazi sub luneta
http://www.racovitan.com/luneta/node/view/1953 by Jay (whaz up, buddy : )
mi-a dat ideea unei dizertatii pentru clasa mea ( a unshpea D ) pe marginea fenomenonului…scuzati, feromenului nociv numit ManeLELE, sau cum se-alinta-n limbajul curent vicios termenul, manele.

Zis si facut…va las deci sa judecati, stimate domnisoare…aah, domnisoare... si ma rog, toti ailantii:

“Si-acum, copii, sa trecem la subiectul urmator.
Dupa cum stiti, tematica resemnarii in fata destinului este firul calauzitor al simtirii neaose inca de la episodul cu sulita lui Decebal.
Nu Gigele, ai inteles prost ca de-obicei, sulita am zis, nu sulita. Stai jos, magarule si vezi unde si cum pui accentul, vita!
…caci nu-i asa, unde si cum pui accentul e o arta… ciobane!

Si cum ziceam, oaia noastra nationalae este mai viguroasa ca oricand in istoria-i milenara si- i in continuare la fel de prolifica ca de-obicei.
Da, Gigel, ce mai vrei? Bine, poti sa mergi cinci minute…e la capatul culoarului, pe stanga…nu uita sa tragi apa.
Ba chiar si mai prolifica ca de-obicei ( l-ai gasit, Gigeleee? Bine) in ultimii ani, de cand smulgandu-si odiosul val din ochi, Mioara a-nteles ca-si poate-n fine arata buricul.

Eu personal – aaa, asta nu notati, jos pixu’ – cred ca d’aicea i s-a tras... si succesul mediatic recent.
Si nu numai mediatic, nu- i asa… Antonela, scoate degetu din gura, draga!..chiar asa, tu stii exact la ce ma refer spunand de unde i s-a tras, ca doar fumezi Khamel de-o buna si lunga bucata…de vreme
Nu, proasto, nu devreme. De timp. Cum adica nu-ntelegi? A, iar ai uitat sa-i pui caciulita. Nu lu’ Khamel, tampito, lu’ i din timp. Nu din timp, vaco, din cuvantul timp…Aha, ai uitat, nu-i asa?…aha, recunosti? Recunoaste!!

Voila, copii, de aceea-i Mioara prolifica, nemuritoare si universala, in orice limba romana, din fata Guvernului pana-n fundu’ Asiei si-al Barcelonei! Q.E.D., grobianilor!!!
Gigele, ai revenit la Timp pentru concluzie. Cum? Ce caciulita? A mea? Las’ ca trece iarna si-o sa fie cald si la noi in clasa si-atuncea mi-o scot.”
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


ce chin:) - de Alice la: 02/08/2004 08:10:49
mi-a fost sa-ti raspund la asta, habar n-ai.
am gasit o lista cu titlurile pieselor (auzi la mine 'pieselor'!!!) si ma scuturam de ras, incercand sa le dau o noima, legandu-le intr-un text oarecare.

a fost cel mai complicat exercitiu 'stilistic' la care m-am supus.
in final, n-am mai inteles nimic - probabil tre' sa-l asculti cu sufletul pe Adrian, ceea ce nici tu nici io nu putem face, din lipsa de urechi pe masura.

maitre, ce sa mai zic, am ras de ce-ai scris, de ce nu mi-a iesit mie, de mine ca m-am chinuit sa pricep nepriceputul (tainele se-acopera iar nu se descifreaza, de-acord?:)))) ... is completa.:)))

invataturile fiind trase, pe cand lectia urmatoare?
#18775 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Dandelion - de Little Eagle la: 16/08/2004 07:15:29
Hey Papadie(1 o'clock 2 o' clock rock),
Bro,Habar Nu am ce vrei sa zici....erai sau nu cumva on drugs la acel moment?

Stiu bine ce spun...Makes no sense bro.Pana aflu un raspuns ca lumea de la tine,sa stii ca Gigel s-a cacat pe el ,a tras apa pe culoar la stanga si l-a dus apa.
Cu sulita cu tot.Cu caciulita...fara caciulita...
Si hai sa scriu si eu ceva acum,pe stilul tau:Deci am plecat la ,dar m-am dus si reintors de unde?Sunt la dar cine stie cine???!!!!E cald ,soare afara dar in casa ninge,sunt mereu dar am plecat undeva???

Am senzatia Gigele ca-s viu dar de fapt sunt mort si totusi ma rad de tine.
Bro,nu ma lua la misto,mi s-a parut ca e comic textul tau si NU crede ca-s impotriva ta.
LOVE&PEACE,
Ozzy#19849 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...