-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Ne Trebuie un Nou Partid ! (Care sa Ne Reprezinte !)


de HighStandards la: 26/05/2009 11:18:19
rezumat: O idee de partid politic - Sa vedem ce zice lumea
taguri: Salonul 
voteaza:
Se lucreaza la un document, care se refera la o Noua Doctrina Tehnocrata.

Am vrut sa postez materialul aici, dar e limitat postul la 1000 de caractere si o sa pun doar citeva link-uri

www.tehnocrat.cbi.ro
www.1.forum.tehnocrat.cbi.ro
www.2.forum.tehnocrat.cbi.ro
www.lumea.cbi.ro
www.sociologia.elitelor.cbi.ro
www.politicianul.grotesc.cbi.ro

Astept pareri.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (84):


HighStandards - de cher la: 26/05/2009 13:22:49
Am citit putin dar vad ca totul se rezuma la ideea ca nu s-a schimbat nimic. Eu cred ca s-au schimbat multe dar nici peste 1000 de ani la noi in Romania nu se va muta Parisul chiar daca Bucurestiul se numea odata "Micul Paris"(oare romanii sau francezii credeau asta?)!
Nu doar ca s-au schimbat dar inca se mai schimba. Unele in rau, altele in bine. Sa o luam pe bucatele.
Cafeneaua era? Vrei sa o mai schimbi ? Adminul o imbunatateste mereu.
Casa s-a schimbat? La mine da. Mama cumparase apartamentul ei la insistentele mele. Era foarte nehotarata si spunea mereu, "Dar ce vei face tu cu doua case cand mor eu, ca legea nu iti da voie sa ai decat o singura casa ?" Acum lucrurile sunt in regula, pot avea doua case!
Si etc....
#443939 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Daniel Racovitan la: 26/05/2009 13:24:52
BS
#443940 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
HighStandards - de zaraza sc la: 26/05/2009 13:53:12
Nu ne trebuie partide noi, ne trebuie o constiinta civica, adicatelea avem nevoie de schimbarea mentalitatilor.
Sa nu mai asteptam totul de sus, sa punem osul la treaba si sa facem curat in jurul nostru si in noi.

#443951 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu va trebuiesc noi partide, de-alea sunt destule in Romania - de Horia D la: 26/05/2009 13:59:35 Modificat la: 26/05/2009 14:00:00
Ce va trebuie e un "Vlad Tepes", care sa-i traga in teapa pe toti cei ce incalca legea.
#443956 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
eu sunt omul care va trebuie! - de cosmacpan la: 26/05/2009 14:06:06
dar din pacate nu am idei. imi pare rau standade inalte dar pentru moment consider ca nu merita sa lecturez toate materialele de la capatul linkurilor nu din lene, nu de teama dar de fiecare data se casca o prapastie mult prea mare intre vorbe si fapte...orice idee de bun augur sfarseste intr-o fundatura sau intr-o troaca printre margaritare...

indiferent cat ar fi intentiile de bune este deja mult prea tarziu pentru alegerile europarlamentare si pentru a propune un candidat la presedintie (cu exceptia mea bineinteles) indiferent de culoartea politica a ideologiei...

iarasi incep cu indiferent de cea ce veti propune, lumea este satula de tehnocrati: incepand de la primul guvern si pana-n prezent numaram pe degetele de la o mana (cele intregi nu cele rupte) cate guverne politice au fost - restul? guverne de tehnocrati care s-au daruit tuturor (pe bani sau moka) pentru binele si prosperitatea tarisoarea asteia si a cumplitei ei sorti (nu, nu de izbanda)

revenind la ideologie, cum poate misca suflarea aseistica sau cea inginereasca (vorbeam numai de portofoliu ministerial al Economiei si cel al Industriilor) indurerata nesimtire civica a romanului? cu ce cuvinte poate induiosa un profesor (ministerul Educartiei, invatamentului si Stiintei) FMI pentru a avea banii necesari finalizarii nesfarsitului lant de rateuri al eternului program de injumatatire a nivelui educational? cu ce mana tremurata de chirurg celebru va bate Ministrul sanatatii si al ocrotirilor sociale pe la toate portile oraselelor de copii abandonati ca si ideila salutare? salubrita...re/te...nici nu mai stiu ce vorbesc (spuneam io ca-s bun politician)...

cum poate demonstra un tehnocrat iubirea si intelegerea fara de nevoile pensionarului sau al somerului?
cum poate demonstra tehnocratul ca studentul va fi respectat si apreciat chiar si de Gigi Becali? cum va reusi tehnocratul sa aplaneze starile conflictuale (aflate in stare latenta) dintre diferitele nivele etnice sau sociale sau financiare? ce-i va povesti tehnocratul emigrantului/capsunarului care se intoparce pentru o saptamana sau o luna ca nu mai merita sa plece de aiurea? cum va stavili tehnocratul bataia de joc la adresa verdelui, a muntelui, a Deltei, a aerului si a apei?

poate ca societatea noastra nu are nevoie de tehnocrati ci de oameni onesti, cu simt de raspundere care sa trenure pentru o cladire (patrimoniu istoric) pentru un site arheologic, pentru un parc ce dispare peste noapte...poate ca avem nevoie de acei oameni care cu modestie sa ne curete urdorile ca sa putem vedea ca nu suntem nici mai buni nici mai rai decat ce-i din jur...poate ca e nevoie de o repunere in drepturi a scarii valorice, poate ca e nevoie sa ne arate cum putem fi si noi mandri, ce inseamna o directiva a Consiliului UE, poate ca trebuie sa planga cineva ca cimitirul de la sapanta moare si nu avem cimitir pentru el, poate ca...

noi nu, niciodata...

de ce avem nevoie de tehnocrati? nu stiu...dar cu siguranta viitorul ne va arata...alte fete ale aceleiasi greseli...omul...
#443963 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de GloriaVictis la: 26/05/2009 14:55:53
astept pareri
a mea e nope, thx.
#443987 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 26/05/2009 15:18:27
Parc-ai mai venit cu aiurelile astea acu' v'o doi ani p-aci! Hai pa.
#443995 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Daniel - de maan la: 27/05/2009 15:45:12
ce ii aia?
#444273 (raspuns la: #443940) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Bucu la: 27/05/2009 19:56:43
probabil: bullshit ...#444349 (raspuns la: #444273) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 28/05/2009 12:36:14
... proaspat si-n cantitati indestulatoare.
#444480 (raspuns la: #444349) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Citeva detalii despre Partidul Tehnocrat - de HighStandards la: 29/05/2009 19:23:03
O sa modific prima pagina, si o sa pun acolo o mica harta printre care si un link catre doctrina tehnocrata. Asa o sa fie mai clar.

In prima faza am incercat sa atrag atentia, pentru ca in mod clar eu ma adresez celor care nu sint inca inregimentati politic. Pe ei vreau sa-i atrag in politica, tocmai pentru faptul ca pina acum nu s-au murdarit cu ceea ce exista. Am mers un pic pe ideea "vot" (nu e un vot normal pt ca partidul inca nu exista ca atare - de asta l-am pus in ghilimele) negativ, de care ma foslosesc pentr-u a-mi atrage publicul tinta. O sa dublez asta si cu descruierea propriuzisa a doctrinei tehnocrate, ca sa fie mai clar pentru toata lumea.
#445245 (raspuns la: #443939) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ba ne trebuie Partide Noi :) - de HighStandards la: 29/05/2009 19:32:18
Partidele de acum, nu prea au doctrina politica, n-au principii, n-au valori, nu au nimica. Sint niste adunaturi de insi formati pe vremuri, care in mod clar nu au educatia necesara pentru a construi capitalismul sau democratia.

Problema fundamentala este ca trebuie sa fie o doctrina, gindita cu bun simt si responsabilitate (e o firma care isi face reclama cu asa ceva, si bine face - deci nu-s toti prosti in Romania - unii mai fac si campanii pozitive nu doar cu aberatii), si trebuie un staff la conducerea partidului care sa o aplice, mai intii in spiritul ei si apoi in litera ei.

Momentan nu prea exista nici doctrine si nici oameni care sa se tina de ele.

Ceea ce exista acum, ca "doctrine" sint niste statute de formatiuni politice, care acopera din punct de vedere strict legal, functionarea acestora. Atit. A auzit cineva de vreun politician care sa invoce doctrina prtidului sau sau vre-un punct din statutul acestuia cind a luat atitudine in ce priveste vreo chestiune ? Astia fac ce-i taie capul si se ascund dupa doctrine ca pustimea dupa fusta mamei.

De asta e nevoie de ceva nou, gindit cum trebuie si aplicat cum trebuie de oameni responsabili.

Apropo de oameni responsabili, am scris un articol referitor la conceptul de Gaunoi in politica, concept lansat de CTP. Eu am dezvoltat un pic ideea si am facut 2 adrese web pt el:

www.domnul.gaunoiu.cbi.ro sau www.sociologia.elitelor.cbi.ro

Gaunoiu, astia trebuie dati afara din politica. Partidele intesate de dl Gaunoiu, nu au cum sa se curete singure. Aia nu vor pleca singuri de acolo. Trebuie impinsi si asta nu o poate face o formatiune deja cancerizata, motiv pentru care propun o noua abordare.

E buna argumentatia ?
#445249 (raspuns la: #443951) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nu ne trebuie Vlad Tepes !... - de HighStandards la: 29/05/2009 19:33:32
...dar nici sa asteptam inca 20 de ani !

20 sint prea destul.
#445250 (raspuns la: #443956) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de HighStandards la: 29/05/2009 20:13:32
<<< dar din pacate nu am idei.
Am eu destule nu va faceti griji.>>>


<<<< imi pare rau standade ... printre margaritare... >>>

Asta nu e corect. Pina acum nu a nimerit nimeni combinatia corecta. E ca la afaceri. Ca sa faci afaceri nu ajunge sa ai bani, sa fii inteligent, sa ai noroc, sa fie omul potrivit, la momentul potrivit, la locul potrivit. Trebuie indeplinite toate conditiile. Pentru politica e nebvoie si de putina teorie asta ca sa nu operezi de'amboulea asa cum se face acuma. Politicienii astia n-au nici un sistem. Actioneaza "varzuit" pentru ca toata logica lor politica e o varza.

<<< indiferent cat ar fi intentiile .... politica a ideologiei... >>>

Apai daca esti asa bun de candidat la presedentie ia zi repede tot ce poti ca sa stim si noi cu cine vorbim. Trebuie sa zici tot pentru ca altfel lasi impresia de om cu nasul pe sus. Daca ai bagat strimba, asuma-ti initiativa si ofera-ne detalii. In ce priveste alegerile de acum, eu mai degraba ma gindesc la cele viitoare. Poate pina la ele realizez ceva. Daca reusesc bine, daca nu, nu, macar pot sa zic , ca am incercat. Materialele ramin publicate pe net si fel de fel de oameni vor da de ele, lucru care imi poate aduce contacte noi.

<<< iarasi incep cu indiferent de cea ce veti propune, lumea este satula de tehnocrati >>>

Eu propun un concept nou de tehnocratie, numi tehnocratie politica. In viziunea mea, un tehnocrat este un om care isi face meseria in mod tehnic si metodic, si daca privim si politica, ca pe o meserie atunci tehnocratia se poate aplica si politicienilor. Un politician tehnocrat, este un politician de meserie, adica un bun profesionist in ale politicii, cu o formatie speciala sau cu un talent pentru asta, care stie ce este dip-lomatia, dialogul, bunul simt, interesul public etc si care nu reduce politica la un spectacol sinistru de injuraturi. Ceea ce avem acuma nu sint politicieni ci sint niste coate-goale si matze-fripte, care havbar nu au ce e aia politica.


<<< revenind la ideologie, ... romanului? >>>

Repet: e vorba de tehnocratie politica (adica inginerie politica) si nu de ingineri de poduri. Nesimtirea civica a romanului se poate combate, daor daca oamenii care nu sint nesimtiti se unesc. Sa ne gindim: ave 2 sate. Unii cinstiti si unii hoti. Care dintre astia vor forma primii o banda ? Evidetn ca hotii. Ce variante au ceilalti. 1. Stau ca prostii si admira cum sint furati si 2. se organizeaza ca sa faca fata la problema. Evident ca oamnii cinstiti nu au in singe ideea de a se organiza in bande, pentru ca nu vad rostul, si nici nervul necesar. In plus acestia sint mai linistiti si prefera sa isi vada de treburile lor. Toatea astea insa, pina cind situatia devine insuportabila. Concluzia. Trebuie un partidu nou, care sa fie condus de intelectuali si nu de politicieni diletanti insotiti de coate-goale si matze-fripte, care sa propuna ceva nou si nu doar nou ci credibil. Initiativa va avea scuces, dar e de munca. Asta fac eu aici: munca, munca de lamurire.


<<< cu ce cuvinte (spuneam io ca-s bun politician)... >>>>

Ideea este ca inainte sa cerem bani de al altii tre sa mai reducem peirderile de la noi. Trebuie ordine si disciplina. Democratice dar ordine si disciplina. Democratia nu insemna abolirea ordinii ci insemna ordine democratica, ceea ce e cu totul altceva.


<<<< cum poate demonstra un tehnocrat iubirea si ...a Deltei, a aerului si a apei? >>>>

Prin ordine si disciplina. Pentru moment eu as face o oridine la singe pe soselele romaniei in materie de viteza si responsabilitate in circulatie. Dupa citiva ani, s-ar invata lumea. Dupa 89 s-a relaxat sistemul ca sa fie respectate libertatile omului, intelegindu-se prin asta libertatile tuturor iresponsabililor de a face ce vor in detrimentul libertatii oamenilor responsabili. Acestia din uram, prea pasivi din fire au inghitit si au trecut 20 de ani si am descoperit ca era necesara ordinea democratica, pentru a inlocui ordinea comunista si nu ablolirea ordinii comuniste cu lipsa de ordine democratica. La noi daca se face ordine pe sosele ar zice lumea ca e stat politienesc. Totusi in Tarile civilizate e ordine si disciplina si nu zice nimeni ca Austria sau Germania sint state politienesti. Noi avem o optica gresita a ceea ce trebuie sa insemna demcratia si de asta este nevoie de un partid nou care sa arate aceste lucruri si sa le aplice.


<<< noi nu, niciodata...
greseli...omul...>>>

Avem nevoie de Bun Simt si Responsabilitate si de o Doctrina care sa le Promoveze.
#445262 (raspuns la: #443963) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 29/05/2009 20:15:21
Nene! Tehnocratie nu tine si nu poate sa tina loc de doctrina!!! Idee de partid tehnocrat e o aiureala, ca sa nu-i zic tampenie. De ce nu un partid al gravidelor cu bucile-n forma de para?
#445263 (raspuns la: #445245) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 29/05/2009 20:15:21 Modificat la: 29/05/2009 20:18:58
Sau unul al pariorilor la jocurile piramidale. Iti dai seama? Dintr-o lovitura ar creste PIB-ul de opt ori! Unde esti tu Stoica, Doamne?
#445264 (raspuns la: #445245) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 29/05/2009 20:21:13
Intinzand rahat pe paine, poti sa-l vinzi drept unt maroniu?
#445267 (raspuns la: #445262) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
uite aici pi domnul picky - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 19:46:20
cum necheaza ca un armasar. Pun pariu ca-i membru unui partid.
#477451 (raspuns la: #445263) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu-i numa membru - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 19:54:03
e consilier! pai... normal ca adopta aceasta pozitie din moment ce mananca paine de acolo.
Orice veti face, oricum abordati problema, aceasta este viitorul. Trebuie ani buni, din pacate.
#477457 (raspuns la: #445267) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
BAAA!!! - de adina.petre la: 02/09/2009 19:55:21
De ce dai ma alarma falsa si te joci cu sentimentele mele, aaa? Raule ce esti! Nu tzi-e mila de un biet copil ce-l plange pe taica-su de dor! Huo raule!!!
#477459 (raspuns la: #477451) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 19:57:06
tatal tau se ocupa cu stagnarea. Nu si-a trait tineretea inconjurat de IT. Inca mai are impresia ca totu trebuie socotit pe hartie.
#477462 (raspuns la: #477459) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ha - de adina.petre la: 02/09/2009 20:03:32 Modificat la: 02/09/2009 20:03:50
Ce vorbeste invidia din tine. Nu-l mai vorbi pe tata de rau ca miau jucariile si te las balta cat ai zice petretueaversusfriedrichwilhelmnietzsche!!!
#477471 (raspuns la: #477462) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu am de ce sa-l invidiez - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 20:05:58
de compatimit, da. Eu mai am de dat la ... asa ani buni. El are o anumita varsta.
#477473 (raspuns la: #477471) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
oh - de adina.petre la: 02/09/2009 20:13:29
Ce-mi plac mie oamenii care subestimeaza alti oameni. Tine-o tot asa, chiar ca vei ajunge departe! :)
#477477 (raspuns la: #477473) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:)) hai sa-ti zic cieva dispre invidie - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 20:14:21
"caatare" - dilueaza invidia
#477478 (raspuns la: #477471) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bruno, - de Bucu la: 02/09/2009 20:15:37
te roade picky cum roade castoru padurile. si asta când lipseste.
ma-ntreb cum te-o hali când e p-aici ....precum buldozerele padurile amazonului....sau pe-aproape...ca suprafata...
#477479 (raspuns la: #477473) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
are 50 si ceva de ani - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 20:16:01
si eu 30. Nu subestimez. Ai inteles apropoul?

Ti-ai baut cafeaua azi sau esti tot adormita?
#477480 (raspuns la: #477477) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bucu - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 20:17:28
altu din politica :). Pui pariu! mare lucru de ma insel. Macar simpoatizant al unui partid dinasta puturos si expirat, sa nu imi zici ca nu esti.
#477482 (raspuns la: #477479) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de adina.petre la: 02/09/2009 20:20:18
nup, sunt uarba la apropouri. daca vreai ceva, mie sa-mi zici direct, nu umbli cu mishmashuri!

1. de unde stii tu cati ani are taticu meu?
2. de ce conteaza si te intereseaza in mod expres varsta dumnealui?
#477485 (raspuns la: #477480) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bucu - de adina.petre la: 02/09/2009 20:21:11
sa ma scuzi ca te stresez, dar vazusi florile pozate azi? :D
#477486 (raspuns la: #477479) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bruno, lasa politica de partid, - de Bucu la: 02/09/2009 20:21:16
ca nu despre asta era vorba-n propozitiune. ci despre politica de musteriu p-aici vis-a-vis de unii ...hehehe, ia o lingurita de sirop si treci inapoi in patu-ti alunecos, becherule ...
#477487 (raspuns la: #477482) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina, nu, acu' ma uit - de Bucu la: 02/09/2009 20:22:04
:)
#477488 (raspuns la: #477486) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ce inzamna - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 20:43:12
becherule?
#477495 (raspuns la: #477487) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 20:45:45
ok. sunt direct!
vreau sa fac dragoste cu tine.

1. de unde stii tu cati ani are taticu meu?
2. de ce conteaza si te intereseaza in mod expres varsta dumnealui?

nu ma intereseaza el. Ma intereseaza ideologia lui. Care parte nu o pricepi?
#477496 (raspuns la: #477485) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) - de adina.petre la: 02/09/2009 20:52:29
vreau sa fac dragoste cu tine

Vaaaiii! Daca te aude tata iti rupe picioarele! :)))

nu ma intereseaza el

Pacat.
#477499 (raspuns la: #477496) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 20:54:40
de ce pacat? simpatia fata el vrei s-o impingi catre mine?
uite... asa din voleu, ti-l plasez pe latu.
#477501 (raspuns la: #477499) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bruno, - de Bucu la: 02/09/2009 20:57:03
nu stii ce-i un becher?

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .....
#477504 (raspuns la: #477495) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
am mai auzit odata termenu - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 21:01:47
da.. nu stiam ce si cum. Ce-i asa mare grozavie?
poti sa spui simplu: burlac.
#477505 (raspuns la: #477504) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
brunoooooooo, - de Bucu la: 02/09/2009 21:08:21
e-un substantiv pe care îl folosea nenea Iancu de n ori, brunooooo...

rusine! nici pe Caragiale nu-l mai cititi ma? rusineeeeeeeeeeeeee!

huooooooooooooooooooooooooo
huoooooooooooooooooooooo
huooooooooooooooooooo
huooooooooooooooo
huoooooooooooo
huooooooooo
huoooooo
huoo
hu
h
hu
huoo
huooooo
huooooooooo
huoooooooooooo
huooooooooooooooooo
huooooooooooooooooooooo
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooo!!!

C! de la CARAGIALE !!!!
#477510 (raspuns la: #477505) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ce tot ai cu cetitu dom'le? - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 21:10:31
traiesc oleac mai in actualitate. Si... nu ma schimonosesc. Exista suficienti saltimbanci in Romania. Nu uita... ma cheama Gherman
#477513 (raspuns la: #477510) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
GiBi - de adina.petre la: 02/09/2009 21:11:33
Pen'ca mi se pare ca ai avea cate ceva de castigat.

Oh, nenea latu este si el un om deosebit, dar este vorba de doi oameni diferiti si fiecare special in felul lui, nu intra la comparatie.
#477514 (raspuns la: #477501) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bruno, - de Bucu la: 02/09/2009 21:19:44

ce tot ai cu cetitu dom'le? traiesc oleac mai in actualitate. Si... nu ma schimonosesc. Exista suficienti saltimbanci in Romania. Nu uita... ma cheama Gherman

nu ma intereseaza cum te cheama pe confa asta si nici câti dinti de lapte ai sau nu...

ma intereseaza ca esti incult rau ...

#477523 (raspuns la: #477513) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bucu - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 21:20:59
raza de soare, genialitate ce esti. Ce productie ai inafara de poze?
haaaaa haaaaa haaaaaaa p.ciuuuuu!
#477524 (raspuns la: #477523) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 21:24:15
discutam ideologia/tematica conferintei sau ne dam in barci?
#477527 (raspuns la: #477514) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
GiBi - de adina.petre la: 02/09/2009 21:26:45
Subiectul conferintei nu m-a pasionat niciodata.
#477529 (raspuns la: #477527) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
atunci de ce - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 21:28:26
nu iti cauti un alt loc de flirt?
#477530 (raspuns la: #477529) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:))) - de adina.petre la: 02/09/2009 21:36:53
Nu te flata singur. Nu te coafeaza.
#477536 (raspuns la: #477530) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
relax - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 21:39:14
adinutz... relax....
#477538 (raspuns la: #477536) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bruno, - de Bucu la: 02/09/2009 21:51:04
Ce productie ai inafara de poze?

niciuna, ma, io stau bine-n banca mea.

d-aia nu ma las prostit asa usor de 'scriitori' din astia ca tine, olarul sau sami parizianul. inculti si fuduli....

sa aveti cititorii pe care-i meritati, bah....
#477548 (raspuns la: #477524) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
eu is in formare - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 21:55:22
nici vorba sa pretind ceva. Da... oricum sfidez cititorul... de roman sau de literatura soft. Ma adresez sau ma voi adresa cu totul altor cititori decat cei din cafenea.
#477550 (raspuns la: #477548) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
esti - de Bucu la: 02/09/2009 22:07:25
pe draco ...
#477563 (raspuns la: #477550) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
tu esti - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 22:13:20
pe mumăsa lui draco
#477567 (raspuns la: #477563) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Knulp_2 la: 02/09/2009 22:24:18
:)))

ce porcarii!
nu-mi vine sa cred!

#477574 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
au shi vai - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 22:25:43 Modificat la: 02/09/2009 22:28:56
prota rezoneaza cu base. iui. pai daca nu are nici el gram de traba cu filosofia, normal ca e pro: chelnerizarea rumîniei.
#477577 (raspuns la: #477574) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bruno - de Knulp_2 la: 02/09/2009 23:14:59
mai las-o moale pe asta cu filosofia. nu apasa pedala prea tare atunci cand te plimbi prin padure. ca filosofi din astia de talk-show am vazut destui. or zi-mi tu: nu mai bine chelneri?
#477600 (raspuns la: #477577) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Knulp_2 la: 02/09/2009 23:20:43
si apropos de ce zicea el lider maximo al nostru. daca scotocesti prin arhiva cafenelei o sa gasesti ca am spus inca de cativa ani ca ar terbui reinfiintate scolile de meserii si inchise 90% dintre facultati. deci da, chelneri, ospatari, tinichigii, instalatori, mecanici auto. nu e nicio rusine sa ai o meserie. e penibil in schimb sa faci facultatea si sa iesi semianalfabet. :) sau nu?
#477603 (raspuns la: #477577) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bruno se plimba cu drujba - de Bucu la: 02/09/2009 23:21:25
prin padure.

si citeste din 'Die Geburt der Tragödie aus dem Geiste der Musik ' ...
#477604 (raspuns la: #477600) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Knulp_2 la: 02/09/2009 23:22:24 Modificat la: 02/09/2009 23:22:49
barem de ar citi macar si pe aia
dar mi-e teama ca...
#477605 (raspuns la: #477604) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
mai omule - de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 23:23:10
cati prieteni/cunoscuti prosti am eu, nu iti poti imagina. Deci: pe langa chelneri e nevoie si de intelepciune. Chiar daca nu o dobandim, merita sa incercam sa o cautam. Dar cand nici nu o cautam sau mai mult, eliminam sansele cu atata ignoranta, cum naiba sa o aflam? Asta se cheama autoanulare.
Marea majoritate a romanilor is idioti. Marea majoritatea a oamenilor is idioti/ipocriti si comozi. Pana la urma, da-i in gura mami lor ca isi merita soarta. Amin!
#477606 (raspuns la: #477600) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
poi daca nici pe Caragiale nu l-a - de Bucu la: 02/09/2009 23:27:05
citit, ca, auzi, el ie modiern, ce sa ne mai încurcam cu limbile straine? ...#477608 (raspuns la: #477605) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: