-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Hate vs. Love


de somnifer la: 26/08/2004 19:00:00
modificat la: 31/08/2004 23:58:11
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
Probabil ca viata v-a rezervat multe surprize... Nu as vrea sa imi povestiti nimic despre astea pt ca ar fi mult prea plictisitor! Mai bine altfel: pe cine urati si pe cine iubiti cel mai mult in aceasta viata!!!!!!!!! Nu-i necesar numele intreg! Un simplu prenume, o porecla sau numele mic ar fi de ajuns. Si motivul!!!!De exemplu: eu, copilul nebun, urasc cel mai mult in viata mea PERSOANA MEA! Bob! De multe ori mi-am inselat asteptarile, trebuia sa ma comport cu totul altfel in anumite circumstante! Si de aceea ma urasc! Enorm de mult!
Pe cine iubesc???? Ei, acum as scrie chiar un roman despre Brotacelul meu, sau poate un "Jurnal al Fericirii pierdute". Dar cine l-ar publica?... Sau cine i-ar aduce la cunostinta Brotacului meu, pt ca atunci cand trebuia, acel Bob nefericit n-a stiut sa o faca!
Vedeti?? Descarcati-va energiile pozitive si negative! E greu, dar avand aceasta pagina in fata, singuri in lumina intunericului, cu voi insiva alpecati asupra tastaturii si deasupra amintirilor voastre, e floare la ureche!Si daca , totusi, chiar va e atat de greu, nu uitati ca aveti o bere rezervata la prima consignatie de la coltul blocului!
Unde-mi sunt muraturile mele?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...