-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Subiect pentru parinti


de mya la: 30/08/2004 10:39:00
modificat la: 06/09/2004 21:31:25
voteaza:
Cat ore petreceti zilnic alaturi de copilul/copiii dumneavoastra? Aici includ numai orele in care comunicati efectiv cu copilul, va ocupati de el (educatia lui), va plimbati cu el in parc, etc. Sunteti un prieten pentru copilul dumneavoastra?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


uff...mya - de Ivy la: 01/09/2004 18:14:50
Asta e un subiect care pe mine ma doare. Niciodata nu petrec atit de mult cit as dori. Intotdeauna am impresia ca e prea putin, ca nu e atit cit ar trebui. Am incercat tot felul de lucruri in asa fel incit sa imbin cariera cu rolul de mama si cu cel de sotie... Cineva spunea ca nu poti face mai multe lucruri de o data si pe toate bine. Noi cei nascuti, crescuti in Romania am avut in minte tot timpul ca se poate..Si unii chiar au reusit..Dar oare au avut acelasi calm, aceeasi liniste, aceeasi impacare sufleteasca?!? Ha..uite ca intru deja in alt subiect..
Ideea era ca..NUUUUUUU, nu petrec deajuns de mult timp si ma simt vinovata pentru asta..

Ivy
#20789 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Timp petrecut cu copiii - de (anonim) la: 07/09/2004 18:07:35
E drept ca pentru o mama care lucreaza afara de casa timpul petrecut in casa cu copiii e masurat, dar daca momentele petrecute cu ei sint pline compenseaza in parte. Sfirsitul de saptamina e un bun moment pentru familie, in casa, cimp, gradina e mult de facut impreuna.
E important ca copilul sa simta ca e iubit, tinut in seama; reuniunile de parinti, micile petreceri ale lor la gradinita, la scoala daca sint parintii prezenti, compenseaza orele lungi de munca cind sint absenti.
Ce e curios e ca in general mamele se simt vinovate de a petrece putin timp cu copiii, inca pare natural. In general femeile avem tendinta de a combina multe activitati in acelasi timp, e pare o tendinta naturala instinctiva de a demostra ca sintem bune. Nu e usor, nu exista o scoala in care sa ne invete sa fim mame sau sotii, se invata cite putin in fiecare zi, nu exista un model standard, fiecare persoana e speciala in felul ei dar e esential sa te simti acompaniat.
S ne bucuram de toate momentele petrecute cu copiii, cresc atit de repede si etapele in viata lor au fiecare ceva special, nu putem pierde nimic ei sint centrul vietii noastre de cind nasc.
Pe momente m-am simtit si eu vinovata dar am incercat sa compensez compartind cu ei multe activitati, i-mi amintesc de nerabdarea mea cind eram soferul oficial, intre clasa si clasa, dar cite amintiri gracioase au ramas din acele momente.
Pe curind. M
#21228 (raspuns la: #20789) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...