-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Prin ceata...


de bluearisto la: 17/09/2004 22:14:00
modificat la: 20/09/2004 23:50:23
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Ieri era soare...
Acum,m-am trezit si simt mirosul cafelei ce ma înfasoara.O dimineata,cum multe altele asemanatoare.Merg spre bucatarie cu speranta de a te gasi,azi,chiar daca te caut dupa 10 ani...Vei fi sau nu?Gasesc cafeaua calda.Pacat...Tehnologia este avansata.Am programat aparatul aseara înainte de a ma culca.Prin ceata vaporilor mi se umezesc ochii si înteleg ca te astept degeaba.O poza?! Cîta ironie!Umbra anilor trece peste ea si nimic nu o schimba.Am stiut ca m-ai asteptat,sau cel putin ai asteptat un semn.Din doua posibilitati nu ai avut nici una! Acum poti sa rîzi din departare...cînd ma priveai era o ceata mare si nu te-am vazut!Acum cerul este limpede,senin dar ceata ne-a disipat!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


coincidenta ? - de Tudor-Cristian la: 14/11/2004 14:12:55
Salutari si un gand bun de la mine !

Ti-am citit textele si ma surprinde coincidenta ... ma refer la subiectul textului meu, pe care l-ai comentat, si ideea ce razbate din micile tale eseuri... ideea de cautare, de despartire prin timp...
Pe de alta parte, ma intreb de unde ai inteles ca as descrie un orasel de munte in fragmentul meu de roman ? Doar la inceput exista exprimarea : "Noaptea curge pe strazi asemeni unui rau spumos de munte...". In rest... nu aduc vorba de locatie... Dar, daca ti-a placut, altceva nu mai conteaza.

Si... o sugestie : ai incercat sa-ti transformi eseurile in poezii ? Macar sa incerci... , nu stiu, zic si eu.

Toate bune, de la
Tudor-Cristian
#28711 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
re-salutari si de la mine! - de bluearisto la: 15/11/2004 22:13:19
sînt ceea ce este dincolo de fereastra ta,Distanta!
Îmi permit sa-ti multumesc pentru faptul ca ai apreciat textele mele si în acelasi timp as dori sa-ti spun ca nu sînt absolut deloc inspirata pentru poezii! Din pacate fiindca mi-ar fi placut mult sa pot poseda aceasta capacitate!
În privinta oraselului,de munte sau nu,nu pot avea siguranta ca nu ma însel asupra peisajului,însa zapada,linistea si bineînteles râul spumos probabil ca ma induc în eroare.Însa am totusi impresia ( fiind eu însumi de origine dintr-un orasel de la munte),ca nu ma însel.Si într-adevar îmi place foarte mult! Îti multumesc tie,pentru talentul si detaliul pe care ni-l poti oferi tuturor celor ce te citim!
Probabil,pe curînd!
#28818 (raspuns la: #28711) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...