-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Citate ...


de celdesubdush la: 13/10/2009 22:17:43
taguri: Cutia_cu_litere 
voteaza:
Toate intrebarile pe care le pun, vantul mi le aduce inapoi intacte. Va trebui sa raspund probabil, eu singur la ele, dar prin insusi faptul ca imi pun intrebari nu mai sunt singur. E un prilej sa-mi micsorez lista, sa-mi declar sentimentele fara sa ma rusinez de ele.
-/-
Ai cei mai frumosi ochi din lume fiind ochii clipei mele si cred in ei. Te-am regasit abia in amurgul sentimental al vietii doar ca sa te intreb cate priviri s-au pierdut naufragiind in tine, cate soapte ai spart in sufletul tau, cate sperante ai ars pe jarul dorintelor daruite desertaciunii trupesti, cate si mai cate...dar am uitat sa te intre "de ce?". Doar pentru ca nu te-am intalnit la Timpul de la coltul strazii Destinului atunci cand ar fi trebuit?
-/-
De ce suferim din dragoste? Nu ar fi mai bine sa uitam de aceasta durere care este una dintre cele mai acute ale acestui cer, peste care astern norii cuvintelor cateodata? Sunt momente in care vreau sa iti scriu dar nu pot, in care vreau sa alerg dar imi simt clipele de plumb, in care vreau sa sparg cupa de venin scrisa de Destinul trecut de dinaintea noastra a acestei lumi dar nu pot fiindca fac parte din el la fel ca si tine iubirea mea si de aceea va trebui sa bem durerea iubirii pana la capat implinindu-ne astfel soarta ca un dat al creatiei petrecute mai demult decat insusi timpul.
-/-
Sa inteleg ca iarna va aduce doar putin frig in necuvintele noastre care sunt spune mai mult apasat decat orice vorbe? Nu cred fiindca e anotimpul gerurilor extreme, cand totul e inghetat inclusiv privirile noastre. Si atunci ne vom desparti la fel de accidental cum ne-am intalnit si lacrimile noastre se vor sparge pe asfaltul negru al gandurilor despre o iubire trecatoare care se credea eterna in adancurile sufletelor noastre?
-/-
Imi este frig de mine insumi, de sentimentele mele atunci cand ma gandesc la sensul acestora, la faptul ca sunt asemen unor frunze a caror soarta este inevitabila si ruginia toamna, unde ne vom pierde incetul cu incetul de noi insine pentru a intra in iarna singuratatii inimilor noastre.
-/-
Atunci cand privesc in strafundirle fiintei tale, iubindu-te atat de mult, il privesc si il simt pe Dumnezeu, amintindu-mi de una din imaginile sale atat de dragi mie: chipul tau!
-/-
Sunt alaturi de tine in acest mister care e filozofia iubirii pe care as vrea sa o inteleg privind adanc in ochii tai si sa aflu daca iubind vei intelege mai mult despre tine decat daca ai fi ceea ce esti azi ca suflet, un strain, un simplu trecator in aceasta existenta care va deveni un vis uitat odata cu moartea sau poate un vis reamintit dar tot un vis. te tin de mana si nu vreau sa ma trezesc din acest vis care este actuala mea viata reala tocmai fiindca vreau sa fiu etern alaturi de tine.
-/-
Priveste apusul cuvintelor care striga sau vor sa taca si asculta-mi soaptele necuvintelor mele ce vor sa iti spuna cat de mult te iubesc chiar si atunci cand pe buze e frig si peste tot e numai durere sau instrainare si asta nu pentru ca lumea ar fi straina de oameni, ci exact invers, oamenii se vor straini de lume fiindca daca ar iubi-o si ar intelege-o ar realiza ca ar trebui sa fie ceea ce nu sunt, adica putin mai mult oameni, putina mai multa iubire si profunzime. Oare cere aceasta lume prea mult pentru a fi inteleasa?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...