Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Ce e este un blog?


de admin la: 19/08/2003 08:45:00
modificat la: 05/11/2003 04:35:07
taguri: Internet 
voteaza:
Asadar, te intrebi ce este un blog...

Denumirea lui vine de la "weblog", care inseamana "jurnal web". In acest "jurnal web" personal poti scrie orice doresti: ganduri, linkuri, comentarii despre actualitate, sau orice iti trece prin cap la un moment dat, este la libera ta alegere. Mesajele din blog sunt ordonate dupa data, cele vechi putand fi accesate si prin intermediul calendarului pentur navigarea in arhiva. Mesajele cele mai interesante din bloguri pot fi afisate pe prima pagina a sitului.

Avantajul blog-ului este ca nu e necesar sa cunosti programare web, practic inscriindu-te la noi ca utilizator poti sa incepi sa iti publici mesajele imediat.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


frica de evolutie - de ferdinand89 la: 17/09/2003 15:38:55
Probabil nu sunt singurul parinte care , luni 15.09.2003, a dus de manuta un copilas speriat, emotionat, catre ceea ce se cheama scoala zilelor noastre.
sunt pe deplin de acord ca nu se moare din asta, insa nici nu pot sa neg ca ma doare sufletul sa-mi stiu copilasul departe de aripa mea ocrotitoare timp de 4 ore. De fapt incepe sa se metamorfozeze si probabil ca acest lucru ne sperie mai tare. Se dezlipesc, incet, incet de noi, iar noi vrem sa mai prelungim cu o clipa nevoia lor de "fusta mamei". Am afirmat in mai multe randuri si cu cat trece mai mult timp imi dau dreptate ca cea mai grea meserie este cea de parinte...
#301 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
esti de acord ca astia mici a - de (anonim) la: 29/09/2003 06:31:27
esti de acord ca astia mici acum,mai tirziu nu mai sint ai nostrii?
#527 (raspuns la: #301) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
necesitatea de desprindere - de colette la: 02/10/2003 10:13:29
Si inca n-ai vazut nimic! Asteapta sa ajunga liceu(nu mai zic de capacitate sau admitere ca nu stiu daca se mai dau -am trecut de faza asta), sa-ti faci probleme daca se duce la scoala, daca invata, daca prietenii pe care-i frecventeaza sunt dintre cei pe care-i poti invita in casa sau trebuie sa suni la 955 de indata ce-i vezi apropiindu-se, daca ia bacul, daca, daca...
Apoi, daca intra la o facultate, si daca a intrat, daca o termina, daca nu pierde vreun an. Si, ceea ce ma preocupa acum, odata terminata facultatea, ce va face? Isi va gasi un serviciu?
Asa ca desprinde-te de el, invata-l sa stea pe picioarele lui, sa se descurce singur in orice imprejurari, pentru ca, admitand ca vei putea fi mereu langa el, s-ar putea ca el sa nu vrea sau sa se jeneze sa apeleze la "mamica si taticu'"
#654 (raspuns la: #301) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lasa-i sa se desprinda de tin - de (anonim) la: 07/10/2003 15:35:24
Lasa-i sa se desprinda de tine dar nu uita sa fii totdeauna prin preajma lui pt ca nu putine vor fi momentele cand va avea nevoie de ajutorul tau
Parintele cred ca trebuie mai mult decat orice sa fie "prietenul" cel mai bun al fiului/fiicei inca din momentul cand copilul incepe viata scolara
#869 (raspuns la: #654) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
Lamuriti-ma si pe mine - de (anonim) la: 25/03/2004 14:37:47
Incerc sa inteleg notiunea de "blog". Peste tot vad ca este un jurnal in care pot sa scriu, de parca n-as putea scrie intr-un fisier text, pe calculatorul meu, fara sa am nevoie de cunostinte de web.

Oameni buni, daca tot faceti niste definitii, va rog mult, explicati si ce aduce nou obiectul definit fata de alte obiecte de acelasi fel.
#12822 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: