Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

New Model Party prezinta concert văduvaBOB


de batranutragator la: 12/11/2009 21:43:07
taguri: eveniment Salonul 
voteaza:
Photobucket

VăduvaBOB concertează duminică, 15 nov în Fire Club

New Model Party, unica petrecere darkwave din Bucureşti, are onoarea de a vă prezenta duminică, 15 noiembrie, concertul trupei văduvaBOB, începînd cu ora 20, în Fire Club, strada Gabroveni, nr. 12.

Trupa văduvaBOB, cu rădăcini de punk, tulpină de grunge, frunze de goth şi glam, s-a format în 2005, iar după îndelungate căutări fizice şi psihice cîntă în formula Peter-chitară, voce, Konagoo-bas, Dim-chitară, Edi-tobe.

Muzica formaţiei este expresia unei decadenţe extreme, explorînd culmile psihosexualitatii, ale subconştientului, ale groazei psihice, cu chitări psihotice, pe versurile date prin rimel şi sînge ce rostesc poveşti atroce pe un fundal suprarealist. Ascultătorul este supus unui ritual de exorcizare, într-un miez al nopţii anunţat în ritm de punk.

New Model Party, singurul eveniment de acest tip din Bucureşti, debutează alături de văduvaBOB în privinţa concertelor live, alte evenimente de acest tip fiind deja în pregătire.

Pe de altă parte, după concert, New Model Party va continua, aşa cum v-a obişnuit, cu un program muzical deosebit, axat pe toate muzicile de influenţă goth + wave, incepînd de la punk, post punk, batcave, darkwave către EBM, electrogoth și industrial. Gazdele serii, DJ Leo şi DJ Anorecsia vă aşteaptă cu drag.

PS: Cu această ocazie anunţ şi un concurs, prin care oferim 3 bilete gratuite la acest concert. Nu trebuie decat sa copiati afisul evenimentului si sa il postati în pagina voasatra (pe mycpace, yahoo, Facebook etc.) sau pe blogul personal si sa ne trimiteţi un email pe adresa new_model_party@yahoo.com. Sîmbătă, odata cu tragerea la sorţi, vom anunţa şi cîştigatorii. Succes!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: