Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Cine conduce lumea


de gabriel.serbescu la: 27/09/2004 20:02:00
modificat la: 01/10/2004 11:14:19
taguri: Eseuri 
voteaza:
Am intalnit pe forum urmatoarea tema: "cine conduce lumea?" Argumentul intreg este acesta: ¨Cine conduce lumea? Unde se iau deciziile care guverneaza vietile a miliarde de oameni? La prima vedere, raspunsul este simplu: sefii de stat si de guvern, care se intilnesc frecvent in reuniuni tinute sub egida unor institutii internationale: ONU, NATO, UE, OSCE etc. Foarte putina lume stie insa ca multi dintre inaltii demnitari ai planetei sint membri ai unor societati nu neaparat secrete, dar foarte secretoase, din care fac parte si reprezentanti ai elitei economico-financiare,....'¨ si este publicat de Florin si atat
Nu am intentia de a prelungi un spatiul polemic, ci doar de a-mi exprima o opinie conforma propriei experiente. Am considerat ca textul este prea lung pentru a constitui un simplu raspuns, si am ales publicarea acestuia sub forma de eseu. Nu e menit sa anuleze conferinta originala ci doar sa o complecteze

Una dintre primele probleme care a framantat lumea, a fost "cum este Pamantul". Parerea generala ca e ca o clatita parea sa multumeasca toate mintile luminate, pana s-a demonstrat, nu fara oarecare dramatism, contrariul. Trecand prin diferite etape, lumea, iata, a ajuns sa se intrebe " cine ne conduce de fapt pe noi, oamenii." Raspunsul imediat, cel mai facil si cel mai previzibil, este ca suntem comploatati. Daca nu de cercuri pseudo-oculte, atunci cel putin economic-conspirationiste. Pamantul e plat.
Rezumand un eveniment istoric consumat, respectiv deposedat de valoarea sa emotionala, luciditatea umana reuseste totusi sa afle adevaratele raspunsuri la intrebari, ce sunt in fapt implacabile si logice insiruiri de eventimente, care adoima reactilor de tip chimic, au niste cauze precise. Spre exemplu Hiroshima.
Succint, epiosodul Hiroshima a fost scenariul bombardarii unui oras de cateva sute de mii de locuitori, al unui stat in razboi - Japonia. Desi razboiul respectiv era dus in Oceanul Pacific, si avea obiective geo-strategice militare precise, Presedintele Statelor Unite a decis la acel moment lansarea unei bombe de a carei existenta, omenirea nici habar nu avea. Comandantii militari au pregatit misiunea in cel mai mare secrret, iar echipa care fusese desemnata spre a indeplini o astfel de misiune fusese antrenata cateva luni. Soldatilor li s-au spus ca odata ce vor lansa bomba, vor fii mai faimosi ca Clarke Gable, ca vor da autografe adoima noilor staruri de cine, ca in definitiv, vor fi parte din istorie, din istoria perena si glorioasa a Statelor Unite ale Americii. Niponii, la fel de gloriosi, luptau pentru imperialismul japonez, de a carui stindard ii legau onoarea, destinul, si chiar propria viata.
Lansarea primei bombe atomice, de catre un echipaj de o profesionalitate desavarsita, a fost un succes: o suta de mii de japonezi, femei, copii, batrani, au fost ucisi. Totusi, e bine de amintit: capitularea japoneza in fata armatei americane era pregatitata cu doua saptamani inaintea lansamentului lui Litlle Boy, dupa cum au revelat documente declasate. Chiar daca nu ar fi fost asa, comotia provocata de prima bomba atomica din lume ar fi adus orice stat beligerant in fata unei capitulari irevocabile. Lansarea celei de a doua bombe nucleare, la Nagasaki, a fost un gest gratuit de cruzime.
Insa cel de al doilea razboi mondial a avut doi mari finalisti: Rusia si Statele Unite.
Rusia era monstrul comunist, in care masele reusisera sa duca la indeplinire cosmarul oricarei lumi de oranduire capitalista: anihilarea propietatii private. Iar Statele Unite erau o mare federatie tanara. Cel de-al doilea razboi mondial a dat prilejul ca cele doua natiuni sa se cunoasca, sa se teama si sa se urasca. Atu-urile apartineau totusi americanilor, care aveau tehnologia bombei atomice, bomba pe care au lansat-o contra primului inamic disponibil Nu a fost un gest necesar, cat un gest de advertisment. A constituit totodata inceputul Razboiului Rece.
Cine a condus in aceste momente lumea? Se poate vorbi de conspiratii, sau de decizii? Se poate vorbi de scenarii sau de jocuri politice? Jocurile politice sunt apanajul unor cativa sau reprezinta interesul unei natiuni, si in special a reprezentantilor acesteia la momentul respectiv?
Elitele ne conduc, e evident, insa elitele, in cazul democratiilor, sunt reprezentantele masselor populare. Ori masele aleg elitele. Pentru care raspunsul la intrebarea "cine conduce lumea" este simplu: noi.
Scopul educatiei este insusirea unor cunostinte despre lume, despre mediu si despre societate. O educatie laica va avea avantajul de a oferi studianzilor o pregatire eliberata de dogme. Va fi un tip de scolarizare care va pretui logica, luciditatea, conexiunea intre lucruri, contextele evenimentelor. Nimic nu va fi din cauza faptului ca " asa a fost sa fie...", "lasat de la..." , sau produsul intentionat al unor oameni din umbra.
Scopul informatiei insasi este acela de a oferi un punct de vedere, o perspectiva.
Totusi, fatada unei case nu va fii casa insasi, poate doar butaforic, intr-un film, cum nici doar structura interioara nu ne poate lasa o viziune totala si obiectiva a unei cladiri. Astfel o singura sursa informativa poate fi subiectul unei intoxicari, a unei deformari uneori involuntare, a realitatii, sau chiar efectul unei schematici delirice si panicarde.
Educatia nu inseamna doar achizitionarea si cumulul de informatii, gramezi intregi de date stocate si memorizate. Inseamna si invatarea unor concepte de domeniul civic (civicus/civis-cetatean), de domeniul social, niste notiuni care odata insusite definesc individul occidental. Individ ce actionat de solidaritate, de asocierea in sindicate, in organizatii nonguvernamentale sau de alt tip, este capabil sa presioneze orice tip de stat, orice tip de societate, ba mai mult este cel care il/o defineste... Sau se lasa manipulat, e si asta o posibilitate.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (7):


Foarte frumos, pe hartie, dar... - de rational rose la: 01/10/2004 19:50:59
... cine sau ce iti valideaza acea "luciditate" de care vorbesti?

"Educatia [...] Inseamna si invatarea unor concepte de domeniul civic (civicus/civis-cetatean), de domeniul social, niste notiuni care odata insusite definesc individul occidental. "E tot mai greu sa stabilesti astfel de 'concepte' si totodata sa multumesti pe toata lumea ("masele"). Masele nu sunt obisnuite sa respecte concepte/principii, masele vor sa incalce aceste principii oridecateori ii incurca. Ce-o sa le faci? O sa le obligi?"O educatie laica va avea avantajul de a oferi studianzilor o pregatire eliberata de dogme. Va fi un tip de scolarizare care va pretui logica, luciditatea, conexiunea intre lucruri, contextele evenimentelor."
Nimic nu va fi din cauza faptului ca " asa a fost sa fie...", "lasat de la..." , sau produsul intentionat al unor oameni din umbra.
Scopul informatiei insasi este acela de a oferi un punct de vedere, o perspectiva. "

Asta ar insemna sa ai raspunsuri pt toate intrebarile...Logica si ratiunea sunt mijloace, nu repere. Concluziile la care ajungi judecand 'logic' sunt determinate de premizele de la care pornesti, de obiectivitatea analizei, si de corectitudinea si calitatea informatiilor pe care le ai. Cam multe variabile in ecuatia asta, nu?
A cui logica o iei drept reper?Cat despre faptul ca masele conduc lumea... Asta e o lozinca spusa ca 'masele' sa se simta bine. Am mari rezerve... Si exemple recente. Poate data viitoare.


#23929 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Vorba vine - de Paianjenul la: 13/10/2004 15:26:55
"Elitele ne conduc, e evident, insa elitele, in cazul democratiilor, sunt reprezentantele masselor populare. Ori masele aleg elitele. Pentru care raspunsul la intrebarea "cine conduce lumea" este simplu: noi."

- O campanie electorala nu se poate desfasura daca (,) candidatii nu-si pot permite finantarea acesteia. Lipsa de fonduri (proprii sau furnizate de sponsori) poate sa elimine din competitie multi indivizi cu vocatie de politicieni veritabili, care ar reprezenta cu adevarat aspiratiile maselor... locul fiind astfel cedat unor indivizi mai putin competenti, dar care... "dispun".
In ce masura pot sa beneficieze americanii de exemplu, in momentul de fata, de formidabilul lor sistem democratic cind au doar trei optiuni: Bush, Kerry sau Nader? Trei, Doamne, si... doar trei... toti trei aflindu-se in ipostaza de candidati la presedintie gratie mai degraba contului din banca, decit aptitudinilor lor politice... si fiecare acordind prioritate - mai mult sau mai putin transparent - agendei politice personale, sau a grupului care-l sustine. Dat fiind deci aspectul pecuniar de care depind campaniile electorale, nolens-volens democratia devine, mai mult sau mai putin, demo-plutocratie, si... cu cit interesele demos-ului sint promovate mai putin de catre cei votati, cu atit afirmatia ca "noi, masele conducem lumea" este mai relativa...
#24951 (raspuns la: #23929) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pt Rational Rose - de gabriel.serbescu la: 15/10/2004 22:48:19
Cer scuze de intarziere, nu am mai reusit sa intru pe net de ceva timp, dar o fac acum, si numa´ bine ca-ti si raspund:
masele se pot obliga dar e preferabil sa fie persuasivizate.
Chestia asta se intampla in pline campanii publicitare, electorale sau sociale. logica si ratiunea sunt mijloace de cunoastere, e adevarat, insa pentru romani inca sunt un scop. Poti atribui felurite virtuti romanilor insa nu pragmatismul. Cat despre luciditate, ea este validata de insasi obiectul democratic: binele majoritar.
#25216 (raspuns la: #23929) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ptr. Paianjenu - de gabriel.serbescu la: 15/10/2004 22:53:07
Nu poti extinde exemplul american ca teorie generala politica.
Cazul demmocratiei americane mai este denuntat si ca ¨elitism politic¨ si intradevar reprezinta o problema, insa din perspectivele europene lucrurile stau altcumva.
Totusi, chiar daca optiunea americana este una restransa, se poate macar vota IN CONTRA unui candidat: ex- Bush. Ar fi un caz asemanator Spaniei, unde dupa 11martie, electorul a votat in contra Partdului Popular, iar nu in favoarea socialistilor.
#25217 (raspuns la: #24951) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Amandoi aveti dreptate - de Adrian Marchidann la: 16/10/2004 16:12:07
Nimeni nu patrunde in politica fara bani. Dar un om cu abilitate politica trebuie sa stie sa faca rost de bani, adica sa ii convinga pe oameni ca are ceva de spus si ca poate sa faca ceea ce spune.

In State insa, nu poti candida ca independent nici macar la dezbateri. Ross Perot a incercat la a doua candidatura si nici macar nu i-au dat voie sa apara la dezbatere la TV. La fel cu Nader desi s-a prezentat. Nimeni nu dorea un independent care sa faca valuri.

In plus, candidatii trebuie sa faca pe plac lobby-urilor care le finanteaza campania iar rezultatul nu este intotdeauna in interesul tarii ori poporului care voteaza. Multi au demonstrat efectele negative ale sprijinirii Israelului de catre SUA, dar fara succes, caci banii de campanie vin din greu de la lobby-ul evreiesc catre ambele partide.

Daca poporul nu conduce, asta este pentru ca nu vrea sa conduca. Oamenii au la dispozitie mijloace de a-i convinge pe politicieni sa faca ceea ce vor ei nu diferitele lobby-uri. De ce nu o fac? Asta este o alta discutie.
#25292 (raspuns la: #24951) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Daca poporul nu conduce, asta este pentru ca nu vrea sa conduca - de gabriel.serbescu la: 18/10/2004 18:24:16
Ceea ce am scris eu in articol se poate chema decupaj pozitiv, sau accentuarea unui unic punct de vedere, insa nu are in spate decat intentia de a echilibra o alta extrema, ceea a scenariilor conspirative.
Lumea, si in special cea politica si cea sociala, este de o logica si o simplitate covarsitore, si doar lungul periplu comunist il face pe romanul de acasa sau de aiurea sa practice in continuare o indiferenta totala fata de realitatea sa zilnica, sa prefere mecanisme metafizice sau de alt soi, sau sa creada inertic in planuri si urzeli masone.

#25429 (raspuns la: #25292) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ROMANIA PRADA KGB-ului SOVIETIC - de manoliu valentin la: 01/12/2004 08:45:52
Lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania a fost organizata de ION Iliescu si KGB-ul sovietic.
La lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania Ion Iliescu si KGB-ul sovietic a folosit ca masa de manevra cetateni arabi veniti la studii in Romania (agenti SRI, KGB si ai servicilor secrete din tarile lor de bastina), pregatiti in unitati militare din Romania pentru actiuni teroriste internationale.
Dupa lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania acesti teroristi, mafioti si traficanti internationali au devenit revolutionari, au primit case, terenuri, paduri, intreprinderi si ferme, sunt patroni, oameni de afaceri, scutiti de taxe si impozite in ROMANIA.
Toti agentii KGB si arabi care au participat la lovitura de stat din Romania sunt traficanti de arme, petrol, droguri, carne vie, tigari si altele, iar marfurile mafiote sunt vandute prin firme fantoma facute in Romania. Traficantii si mafiotii nationalii si internationali au folosit toate aeroporturile si porturile din ROMANIA pentru actiunile lor mafiote, mai ales AROPORTUL din BACAU unde este stapan si senator PSD- VIOREL HREBENCIUC.
Lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania organizata de Ion Iliescu si KGB-ul sovietic a avut ca scop inlocuirea cetatenilor sovietici imbatraniti din institutiile statului Romana, adusi de armata sovietica in Romania in 1944, cu alti cetateni sovietici mai tineri.
Dupa lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania Ion Iliescu si KGB-ul sovietic a adus in Romania cetateni sovietici din RUSIA, UCRAINA, MODOVA si altele, la studii superioare gratuite in Romania, masa, cazare si bursa, iar dupa terminarea studiilor superioare acesti cetateni sovietici sunt angajati in institutiile statului Roman, (Justitie, SRI, Politie, PNA si altele), cu salariu in valuta si spor de salariu tot in valuta, deoarece lucreaza intr-o tara defavorizata, (CRONICA ROMANA 09 august 2002 ORGANIZAREA SI DESFASURAREA ADMITERII TINERILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA IN INVATAMANTUL LICEAL DIN ROMANIA IN ANUL SCOLAR 2002 - 2003) iar mii de scoli din Romania sunt desfintate si mii de profesori si invatatori nu primesc salariul sau sunt pe drumuri fara serviciu.
Al doilea serviciu de informatii extern (SIE) infiintat de MIRCEA GEOANA Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei este alcatuit din cetateni sovietici care au terminat studiile superioare in Romania pentru a lupta impotriva terorismului si traficantilor internationali, pe banii statului si poporului Roman, dar Ion ILIESCU, KGB-ul, PSD-ul sunt cei mai mari teroristi, mafioti si traficanti internationali.
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, ALEXANDRU MIRONOV si PSD-UL solicita infintarea unui INSTITUT AL REVOLUTIONARILOR, un alt institut communist STEFAN GHIORGHIU pentru a creea locuri de munca pentru cetatenii sovitici (adusi din RUSIA, UCRAINA, MODOVA si altele), viitori agenti SRI si KGB, alta masa de manevra platita de poporul ROMAN saracit si infometat, pentru ca acesti cetateni sovietici sa lupte din institutiilor statului ROMAN pentru distrugerea statului si poporului ROMAN.
Acest INSTITUT AL REVOLUTIONARILOR are ca scop aducerea cetatenilor sovitici (si de alte nationalitati) in Romania la studii gratuite pentru a le povesti pe banii statului si poporului Roman, cauzele LOVITURI DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 DIN ROMANAIA, adica infometarea, saracirea si jefuirea statului Roman de catre KGB-ul sovietic si cum s-a organizeazat lovitura de stat din decembrie 1989, diversiuni, greve, atacuri teroriste sau terapii de soc indreptate impotriva statului si poporului Roman, cum se distruge industria, economia, stiinta, cultura si invatamantul in Romania si cum are loc epurarea etnica a poporului Roman saracit si infometat, adica cu POLITIA si JUSTITIA subordonata lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, ALEXANDRU MIRONOV, PSD-ului si KGB-ului sovietic.
Alt scop al loviturii de stat din decembrie 1989 din Romania a fost distrugerea industriei si economiei Romanesti, prin privatizari trucate si disponibilizari abusive.
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, ALEXANDRU MIRONOV, PSD-ul si KGB-ul sovietic a facut cadou vapoare, case, terenuri, paduri, ferme si intreprinderi teroristilor, mafiotilor si traficantilor interni si internationali, iar ce nu a putut fura, a distrus, a demolat si a trimis fier vechi la MOSCOVA.
Un alt scop al loviturii de stat din decembrie 1989 din Romania a fost distrugerea stiintei, culturii si invatamantului Romanesc si epurarea etnica a poporului Roman, prin arestari abusive, somaj, lipsa locurilor de munca, a salariilor, a pensiilor si medicamentelor.
Dupa lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania, in Romania exista salariati fara salarii, pensionari fara pensii, bolnavi fara medicamente si someri fara casa, familie si indentitate.
Cine nu platea salariile cetatenilor Romani inainte de decembrie 1989?
KGB-ul sovietic.
Cine nu plateste salariile si pensiile cetatenilor Romani dupa decembrie 1989?
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul.
Daca pana la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania, eram sclavi ai COMUNISMULUI sovietic, dar aveam carnet de munca si drepturi ca cetateni ai Romaniei, primeam locuinta si butelii, dupa lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania suntem sclavi ai cetatenilor sovietici, ai KGB-ului sovietic si mafiotilor internationali, fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei, mai mult cetatenii Romaniei sunt vanati cu Politia si Justitia, goniti din casele lor, le sunt comfiscate casele, terenurile si padurile care sunt facute cadou teroristilor, traficantilor si mafiotilor internationali, iar teroristii, mafiotii si traficantii interni si internationali sunt aparati si protejati cu Politia si Justitia din ROMANIA.
JUSTITIA din ROMANIA este o organizatie mafiota, terorista si criminala subordonata lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ului pentru a apara si proteja toate crimele, abuzurile, ilegalitatile si ticalosiile lui, ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ului.
JUSTITIA din ROMANIA este o organizatie mafiota, terorista si criminala cu care ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul lupta pentru distrugerea industriei, economiei, stiintei, culturii si invatamantului Romanesc, prin privatizari truncate si disponibilizari abusive.
JUSTITIA din ROMANIA este o organizatie mafiota, terorista si criminala cu care ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul falsifica datele in carnetele de munca cetatenilor Romani si confisca drepturile salariale cuvenite legal cetatenilor Romani.
JUSTITIA din ROMANIA este o organizatie mafiota, terorista si criminala cu care ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul lupta pentru epurarea etnica a poporului Roman, prin arestari abusive, somaj, lipsa locurilor de munca, a salariilor, a pensiilor, medicamentelor si confiscarea caselor, terenurilor si padurilor cetatenilor Romani care sunt facute cadou mafiotilor, teroristilor si traficantilor interni si internationali.
Cine l-a ucis pe ziariatul de la Timisoara?
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul.
De ce a fost ucis ziaristul de la Timisoara?
Ziaristul de la Timisoara a fost ucis de ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul, pentru ca scria despre hotiile, ticalosiile, ilegalitatile si crimele lui ION ILIESCU si PSD-lui.
Cine l-a ucis pe directorul de la AEROFINA unitate care producea echipament militar?
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul.
Directorul de la AEROFINA a fost macelarit in stil MAFIOT impreuna cu sotia sa, adica le-au scos ochii, le-au taiat picioarele si mainile.
De ce a fost ucis directorul de la AEROFINA si sotia sa?
Pentru ca ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul nu dorea sa se afle despre vanzarile de armament al lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, NICOLAE VACAROIU si PSD-ului.
Cine l-a ucis pe procurorul CRISTIAN PANAIT?
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul.
Procurorul CRISTIAN PANAIT a fost ucis deoarece intrase in afacerile mafiei sovietice, a KGB- ului sovietic si PSD-ului in Romania, trafic de armament, petrol, tigari si droguri.
De ce a fost asasinat procurorul CRISTIAN PANAIT?
Pentru ca ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul nu vrea sa se afle despre vanzarile de armament, petrol, tigari si droguri ale KGB-ului sovietic si PSD-ului in Romania si in strainatate, in care era implicat si fiul presedintelui Republici Moldova Lucinski, sirianul OMAR HAISSAN cel care il insoteste pe ION ILIESCU in avion (ZIARUL joi 16 septembrie 2004- SECURIST ROMAN MEMBRU AL-QAIDA).
Cine ataca si vaneaza pe procurorul LELE?
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul.
Procurorul LELE a cercetat afacerile mafiei sovietice, ale KGB-ului sovietic si PSD-ului in ROMANIA si legaturile lor cu gruparile teroriste si mafiote internationale, in care este implicata si familia prefectului TARAU de la ORADEA, membru PSD, adica vanzarile de armament, petrol, tigari si droguri.
De ce este atacat si vanat procurorul LELE?
Pentru ca ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul nu vrea sa se afle despre vanzarile de armament, petrol, tigari si droguri ale KGB-ului sovietic si PSD-ului in Romania si in alte tari ale planetei, in care este implicata si familia prefectului TARAU de la ORADEA, membru PSD, mai mult procuorului LELE ii sunt fabricate date, marturii si acte false pentru a fi discreditat si distrus si se fac presiunii asupra sa si a familiei sale din partea PSD-ului.
Cine a comandat asasinarea lui CATALIN HARNAGEA. DAN ANDRONIC, DAN FISER, COSTEL BABIUC si PETRE MIHAI BACANU?
SORIN OVIDIU VANTU, ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, NICOLAE VACAROIU si PSD-ul.
CATALIN HARNAGEA, DAN ANDRONIC, DAN FISER, COSTEL BABIUC si PETRE MIHAI BACANU au scris despre ticalosiile, abuzurile si ilegalitatile lui SORIN OVIDIU VANTU, ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, NICOLAE VACAROIU si PSD-ul.
De ce a fost comandata asasinarea lui CATALIN HARNAGEA, DAN ANDRONIC, DAN FISER, COSTEL BABIUC si PETRE MIHAI BACANU?
Pentru ca SORIN OVIDIU VANTU, ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, NICOLAE VACAROIU, ALEXANDRU MIRONOV si PSD-ul nu vrea sa se afle despre crimele, hotiile, ticalosiile si ilegalitatile lui SORIN OVIDIU VANTU, ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, NICOLAE VACAROIU si PSD-ului.
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ului vaneaza, suspenda si disponibilizeaza POLITISTI pentru faptul ca au curajul sa vorbeasca despre abuzurile, ilegalitatile si ticalosiile lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ului.
POLITISTI care au curajul si vorbesc despre prostitutie si trafic de armament, droguri, carne vie si masini, cu pasapoarte reale si false, la nivelul conducerii POLITIEI, JUSTITIEI ROMANE, SRI-ului si PSD-ului.
Dosare penale care nu sunt cercetate din ordinul lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, NICOLAE VACAROIU, VIOREL HREBENCIUC si PSD-ului.
Dosarul victimelor mineriadelor din 1990-1991 a disparut, vinovati nu sunt, exista numai cetateni Romani mutilati, arestati si ucisi si pagube de sute de miliarde de lei, masini arse si cladiri distruse.
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, PSD-ul si MINERII au ucis BUCURESTENII.
Dosarul vanzarii de diplome FALSE de absolvire a studiilor superioare in Romania, a lui DOLFI DRIMER, (protejatul lui ION ILIESCU) a disparut, vinovati nu sunt, dar exista zeci de mii de diplome FALSE de absolvire a studiilor superioare in Romania vindute in tara si strainatate, cu sume cuprinse intre 20 000 si 60 000 de dolari exemplarul.
Dosarul Apartamentul pentru care s-a cerut demisia lui VALERIAN STAN, seful corpului de control al Guvernului, vinovati nu sunt, dar exista zeci de mii apartamente vandute sau facute cadou unor mafioti, teroristi si traficanti interni si internationali, ADRAN NASTASE, VIOREL HRTEBENCIUC, NICOLAE VACAROIU, MUGUR ISARESCU si alti, iar cetatenii romaniei sunt vanati, infometati si saraciti.
Dosarul lui OGRADA BOGDAN care a furat peste un miliard de lei din REGIA AUTONOMA LOCATO in 1998, vionavat nu exista, exista numai o paguba de peste un miliard de lei la bugetul R A LOCATO si al ROMANIEI, dosar care nu este cercetat si finalizat.
Lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania a insemnat pentru Romania si poporul Roman a doua sovietizare si KGB-izare.
Dupa lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania Ion Iliescu, KGB-ul sovietic si PSD-ul a tinut poporul Roman in atacuri teroriste, diversiuni, mineriade, greve si lovituri de stat, asa numitele terapii de soc.
In noaptea de 22-23 decembrie 1989 zeci de mii cetatenii Romani au fost ucisi de ION ILIESCU, KGB-ul sovietic si PSD-ul, iar macelul de la aeroportul OTOPENI unde au fost ucisi si raniti sute de militari Romani este opera lui ION ILIESCU, KGB-ului sovietic si PSD-ului.
La diversiunea de la TARGU MURES organizata de ION ILIESCU, KGB-ul sovietic si PSD-ului au fost raniti, mutilati, si arestati numerosi cetateni ai Romaniei.
Mineriadele din BUCURESTI din 1990 -1991 au fost organizate de ION ILIESCU, KGB-ul sovietic si PSD-ului care a falosit minerii ca masa de manevra pentru a ataca BUCURESTENII care protestau impotriva COMUNISMULUI SI KGB-ULUI SOVIETIC, mii de BUCURESTENI au fost atacati, batuti, raniti, mutilati, arestati si ucisi.
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, PSD-ul si MINERII au ucis BUCURESTENII.
Dupa aceste mineriade - lovituri de stat organizate de ION ILIESCU, KGB-ul sovietic si PSD, minerii au pierdut locurile de munca si au ajuns someri pe drumuri, fara casa, familie si indentitate.
In perioada 1996 – 2000 Ion Iliescu, ADRIAN NASTASE si PSD-ul au organizat 18 greve care au insemnat tot atatea incercari de lovituri de stat.
Greva pescarilor si vanatorilor sportivi organizata de ADRIAN NASTASE, acestia fiind o alta masa de manevra pentru lovituri de stat in Romania, folosita de ION ILIESCU si PSD impotriva statului si poporului Roman.
Greva foamei a REVOLUTIONARILOR lui DAN IOSIF, masa de manevra a lui ION ILIESCU si PSD, a fost o alta lovitura de stat si care a avut ca scop inlocuirea guvernului RADU VASILE cu un alt GUVERN PRO SOVIETIC, KGB-ist. Greva foamei a REVOLUTIONARILOR lui DAN IOSIF s-a incheiat cu ocuparea sediului GUVERNULUI ROMANIEI, lovitura de stat care a esuat.
Luptele de la COSTESTI si STOENESTI – fiind o alta lovitura de stat organizata de ION ILIESCU si PSD impotriva statului si poporului Roman, unde au fost raniti si ucisi jandarmi, politisti, militari si mineri, lovitura de stat reusita care a dus la inlocuirea guvernului RADU VASILE cu alt guvern condus de MUGUR ISARESCU, omul lui ION ILIESCU si PSD-ului, guvernatorul bancii nationale a ROMANIEI de 14 ani de zile
MGUR ISARESCU finanteaza toate privatizarile trucate in Romania.
MUGUR ISARESCU acorda credite bancare la toti mafiotii interni si internationali.
MUGUR ISARESCU refuza sa sustina financiar, industria, economia, stiinta, cultura, invatamantul din Romania.
MUGUR ISARESCU refuza personal sa plateasca salariile si pensiil cetatenilor Romani.
MUGUR ISARESCU este omul cu care ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ul a devalizat BANCOREXUL, BANCA AGRICOLA si alte bancii din Romania sau a infiintat bancii fantoma cum au fost BANCA POPULARA, BANCA COLUMNA, BANCA DACIA FELIX si altele, numai pentru a fura si talharii poporul roman si distruge industria, economia, stiinta, cultura si invatamantul din Romania.
Ministrul IONEL Blaculescu jandarm al lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ului, vanator de vrajitoare, fiind platit din banii statului si poporului Roman pentru a fabrica date si acte false impotriva unor cetateni ai ROMANIEI.
IONEL BLANCULESCU a fost director in BANCOREX si acorda credite favorizate cu dobanda de 8- 12% in dolari si lei, credite care se depuneau in alte banci si se ridica diferenta de dobanda, dobanda in alte bancii, in perioada 1992-1996 era cuprinsa intre 60 si 120%, iar diferenta de dobanda constituia un al doilea salariu neimpozabil pentru protejatii PSD-ului.
Diferenta de dobanda o plateste poporul Roman, saracit si infometat, prin taxe, impozite si scumpiri de tot felul la toate serviciile si produsele.
Toti cetatenii Romaniei care au primit credite favorizate sunt tradatorii statului ROMAN si poporului ROMAN deoarece prin aceste credite au sustinut si protejat instaurarea KGB-ului in Romania si in institutiile statului Roman si au favorizat distrugerea industriei, economiei, stiintei , culturii si invatamantului in ROMANIA si au sustinut toate crimele, ilegalitatile si hotiile lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, VIOREL HREBENCIUC, NICOLAE VACAROIU, SERBAN MIHAILESCU si PSD-ului.
Credite favoirizate cu dobanda de 8- 12% se dau si in momentul de fata de catre ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD, dar nu are bani pentru salarii si pensii.
De asemenea ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD sustine ca nu are bani pentru salarii si pensii, dar scuteste de taxe, impozite si datorii toti mafiotii, teroristi si traficantii din ROMANIA.
Mai mult ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD sustine ca nu are bani pentru salarii si pensii, dar finanteaza SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII, adica KGB-ul sovietic cu 450 de miliarde de lei, acum in campania electorala.
SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII, adica KGB-ul sovietic cu care ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, RADU TIMOFTE si PSD-ul fura voturile cetatenilor ROMANI.
SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII, adica KGB-ul sovietic cu care ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, RADU TIMOFTE si PSD vaneaza, ataca si asasineaza cetatenii Romaniei.
Cetateni ai romaniei sunt ucisi in fata blocului si in lifturile blocurilor pentru un telefon mobil, cercei sau inele de aur.
Pensionari ai romaniei sunt ucisi si talhariti in locintele lor pentru o pensie de un million sau doua de lei.
SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII, adica KGB-ul sovietic cu care ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, RADU TIMOFTE si PSD distruge industria, economia, stiinta, cultura si invatamantul in ROMANIA.
In anul 1989 ROMANIA a platit datoriile la FONDUL MONETAR INTERNATIONAL si BANCA MONDIALA si devenise un stat independent si suveran, dupa lovitura de stat din decembrie 1989 cetateni sovietici au facut credite la la FONDUL MONETAR INTERNATIONAL si BANCA MONDIALA in numele statului si poporului Roman, credite pe care le plateste poporul roman, saracit si infometat, prin taxe, impozite si scumpiri de tot felul.
Dupa lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania ION ILIESCU si PSD-ul a infintat numeroase jocuri mafiote si criminale pentru a fura, saraci si talhari poporul Roman, CARITAS, FNI, GELSOR, SOVINVEST si altele, iar beneficiarii acestor jocuri mafiote sunt ION ILIESCU, PSD-ul, KGB-ul sovietic, iar cel mai mare beneficiar al acestor jocuri mafiote este SORIN OVIDIU VANTU care este protejat si aparat de ION ILIESCU, ALEXANDRU MIRONOV, CONSILIULUI SUPREM DE APARARE AL TARII, RADU TIOMFTE, SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII, NICOLAE VACAROIU, VIOREL HRBENCIUC, SERBAN MIHAILESCU si PSD, mai mult premierul ADRIAN NASTASE primeste de la SOV, un salariul lunar in valoare de 5000 dolari pentru ca se ocupa de afacerile lui SORIN OVIDIU VANTU in strainatate pe langa Maria Asnar si Toni Blair.
Prin aceste jocuri mafiote si ticaloase SORIN OVIDIU VANTU si gasca lui din PSD, ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, NICOLAE VACAROIU, SERBAN MIHAILESCU si RADU TIMOFTE, ALEXANDRU MIRONOV si alti, au furat, saracit si talharit peste 300 000 familii care au ramas fara casa si hrana( ROMANIA LIBERA 13 martie 2002 HAIDUCII DE LA SOCRATEE IN CARDASIE CU VANTU).
Ion Iliescu si PSD-ul au devalizat toate regiile din Romania sau le-au desfintat, cum este cazul REGIEI AUTONOME LOCATO (asimilata de RA APPS) care se ocupa cu inchirierea spatiilor pentru misiunile diplomatice acreditate in ROMANIA, iar toata averea regiei de sute de milioane de dolari provenita din chiria pe care o incasa de la misiunile diplomatice a fost furata de clica PSD-ului si KGB-ului sovietic din ROMANIA, deja sunt misiuni diplomatice acreditate in ROMANIA care sunt controlate si care platesc chiria KGB-ul sovietic, prin firma FAGET, mai mult a fost depusa averea regiei la BANCA TURCO-ROMANA sute de milioane de dolari, iar membri din conducerea regiei care au depus banii la acesta banca au primit comisioane de sute de mii de dolari si un salariu lunar de 3000 de dolari pentru ca a depus averea regiei de sute de milioane de dolari la banca TURCO –ROMANA, dar banca TURCO-ROMANA a disparut din Romania, odata cu banii risipiti de regie, au pierdut banii si romanii care au depus economiile la aceasta banca TURCO-ROMANA.
Anul 2004 este anul mineriadelor in ROMANIA.
Mineriada impotriva scoli de YOGA MISA.
Cand comunitatea evreiasca doreste sa aresteze un cetatean roman sau sa faca o actiune masonica satanista in Romania (satanisti sunt aripa tanara a masonilor si francmasonilor in Romania, satanisti distrug mormintele rudelor noastre protejati de evreii si masonii care conduc institutiile statului Roman) cum a fost inchiderea emisiunii lui Dan Diaconescu de la postul de televiziune 7 ABC sau suspendarea postului de televiziune OTV, comunitatea evreiasca solicita sprijinul lui ION ILIESCU, iar cand ION ILIESCU si PSD-ul vrea sa organizeze o diversiune, terapie de soc sau lovitura de stat in Romania se foloseste de comunitatea evreiasca.
Scoala de YOGA MISA a intrat in atentia comunitatii evreiesti si a SERVICIULUI ROMAN DE INFORMATII deoarece GRIGORIAN BIVOLARU a avut curajul sa traduca si sa scrie despre MASONI care este o organizatie criminala-financiara internationala evreiasca, iar tinerii din scoala de YOGA MISA tin treaza constiinta tinerilor din Romania, acei tineri romani care nu pot fi drogati si manipulati dupa cum doreste ION ILIESCU si PSD-UL.
Membri scoli YOGA MISA au fost batuti, arestati si le-au fost confiscate in mod abuziv, carti, calculatoare, telefoane mobile si bunuri personale din dispozitia lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, PSD-ului si comunitatii evreiesti din Romania cu sprijinul POLITIEI, JANDARMERIEI, JUSTITIEI si SERVICIULUI ROMAN DE INFORMATII, in acelasi mod cum ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-UL confisca casele, terenurile si padurile cetatenilor ROMANI si le face cadou troristilor, traficantilor si mafiotilor internationali.
Acesti tineri membri ai scoli de YOGA MISA sunt vanati si atacati la fel ca, procurorul LELE, CATALIN HARNAGEA, DAN ANDRONIC, DAN FISER, COSTEL BABIUC si PETRE MIHAI BACANU, cotidianul ROMANIA LIBERA si postul de televiziune OTV de catre ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD.
La sfarsitul anului 2004 are loc alta mineriada in Romania, mineriada WAS de la cotidianul ROMANIA LIBERA, mineriada WAS comandata de ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, ALEXANDRU MIRONOV (CRONICA ROMANA 14 august 2002 O TICALOSIE!) si PSD-ul pentru desfintarea ziarului ROMANIA LIBERA si disponibilizarea ziaristilor de la Romania Libera pentru ca sa nu se mai scrie despre ilegalitatile, crimele si ticalosiile lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ului indreptate impotriva statului si poporului ROMAN.
Atacarea cotidianului ROMANIA LIBERA este o dovada clara ca PSD-ul este KGB-ul sovietic si ca statul si poporul ROMAN in acesti 14 ani de zile a fost vanat, talharit, furat si ucis de KGB-ul sovietic, de ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, ALEXANDRU MIRONOV si PSD.
Asa a fost atacat si postul de televiziune OTV si suspendat o lunga perioada de timp deoarece poporul Roman avea posibilitatea de a spune probleme pe care le are la OTV, despre somaj, lipsa locurilor de munca, a medicamentelor, despre modul cum poporul Roman este vanat cu POLITIA SI JUSTITIA, cum cetatenii Romani sunt dati afara din serviciu si din case, cum le sunt confiscate casele, terenurile si padurile si sunt facute cadou teroristilor si mafiotilor interni si internationali de catre ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD.
Postul de televiziune OTV a fost si este singurul post de televiziune care prezinta ADEVARATELE STIRI din ROMANIA, dar si abuzurile, ticalosiile si ilegalitatile lui ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD-ului.
Toate televiziunile din ROMANIA sunt conduse si cenzurate de ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD pentru a izola si marginaliza poporul roman saracit, furat, mintit si infometat de ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE si PSD.
ION ILIESCU, ADRIAN NASTASE, ALEXANDRU MIRONOV, PSD-ul si MAFIA GENOCID in ROMANIA.

25 10 2004 MANOLIU VALENTIN

#30272 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...