-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Necesitatea dreptei


de ampop la: 04/10/2004 13:02:00
modificat la: 09/10/2004 12:53:05
voteaza:
La aproape 15 ani de la revolutia/evenimentele din ’89 si la circa trei ani de o ipotetica aderare a României la Uniunea Europeana, spectrul politic românesc este total dezechilibrat, un adevarat anus împotriva naturii comparat cu democraţiile vechi europene. Dupa plecarea lui Stolojan, PNL-ul şi aşa insipid şi inodor şi-a pierdut total urma de dreapta, fiind atârnat la remorca unui partid social-democrat, PD-ul. Tot social democrat se pretinde şi PSD-ul, cu toată închistarea lui în metehne comuniste, colectiviste şi populiste. PUR-ul adevărată aberaţie politologică, creat de aceiaşi băieţi cu ochii albaştri care supervizează şi primele două partide, se pretinde social-liberal. Strutzo-cămilă, ce mai… Tovarăşii au învins pe toate fronturile. Căci la Kremlin, la sediul KGB-ului se făcea învăţământ temeinic. PNŢ-CD este doar o umbră, o părere, iar Alianţa Populară a fostului preşedinte Constantinescu aşişderea. PRM-ul partid naţional comunist, ce mai demult se dorea înfrăţit cu Jean Marie LePen este o adunătură de securişti pensionari expiraţi care s-ar dori a fi de drepta dar put îngrozitor a comunism. UDMR-ul continuă fosta secţie maghiară a partidului comunist, cerand doar invatamant in limba maghiara...idee cu adevarat fixa.
In contextul unei viitoare aderări la o lume politică civilizată europeană, unde laburiştii britanici îi au în opoziţie pe conservatori, social democraţii lui Schroeder sunt antagonici creştin democraţiei germane etc. politicienii români sunt absolut hilari. Cică o alianţă social-democrată D.A. ipotetic învingătoare ar avea în opoziţie alianţa social-democrată PSD+PUR. Tovarăşii au sugrumat definitiv conceptul de DREAPTA în politica româneasca. Mai apar, cu de la “sistem” dezlegare ceva legionari râncezi în frunte cu Nicador Zelea Codreanu, ca să-i atragă pe studenţii şturlubatici si să-i ţină sub controlul SRI-ului şi 0962-ului “atotştiutor”.
Dacă spectrul politic românesc nu se va echilibra, riscăm să fim trataţi ca o ţară africană în frunte cu un preşedinte Mobutu Sese Seko, indiferent care o fi el după 28 noiembrie 2004.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


... - de (anonim) la: 13/10/2004 19:50:27
Exista o idee foarte interesanta in ultima vreme: "moartea ideologiei". Adica nu mai conteaza in ce parte a spectrului politic te afli( ptr ca putem vedea guverne de stanga ce iau decizii de dreapta si invers), ci totul se rezuma la "a-i tine pe oameni multumiti".
N-ar fi poate mai bine sa ne intrebam( in cazul Romaniei), unde este partea care se opune partidului care conduce...fara sa ne intrebam unde este DREAPTA?
Ce crezi?
O.
#24986 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
Moartea ideologiei? - de ampop la: 15/10/2004 08:10:42
Nu stiam teoria aceasta dar in intreaga lume democratica cu traditie exista o delimitare intre ideologii. Nu poti spune ca republicanii americani sunt tot una cu democratii (astia din urma adulati de intregul spectru criptocomunist contemporan din Romania, care-si inchipuie ca si Kerry este un comunist cu fatza umana ca si mai marii lor Iliescu si Bombonel ).Am mai spus, laburistii sunt ca si conservatorii? Sa avem pardon.
Chestia cu multumirea electoratului, cu stanga care ia masuri de dreapta si viceversa pare scoasa din laboratoarele KGB-ului. Panem et circensis. Si la noi vechiul partid comunist si securitate si-a impartit oamenii in diverse partide. Rahat (shit) in diverse borcane de gem: caise, visine, capsuni ...dupa eticheta. Mancati si fiti multumiti...Saru' mana pentru masa...
Mario
#25144 (raspuns la: #24986) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pt ampop - de (anonim) la: 17/10/2004 23:46:09
Nu cred ca m-am exprimat cum trebuia, vad ca a iesit exact pe dos. E in totalitate vina mea, mii de scuze. Dar iti multumesc de raspuns.
#25381 (raspuns la: #25144) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: