-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

ultima sansa


de sidavouq la: 05/10/2004 09:41:00
modificat la: 09/10/2004 13:04:18
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Lucrurile s-au petrecut la un sfarsit obisnuit de Noiembrie. De fapt autoritatile incepusera pregatirile pentru acest eveniment cu mult timp in urma, sau mai exact continuau cu mici intreruperi, de mai bine de 14 ani. Cu mic cu mare, erau pregatiti pentru marea schimbare, doar asta asteptau de atata amar de timp.
Si iata ca momentul asteptat avea sa se petreaca cu adevarat, unii aproape renuntasera la idée insa in sinea lor nu o uitasera nici un moment. Acum toata lumea era de accord, aproape in unanimitate, ca este ultima sansa si nu trebuie irosita asa cum fusesera irosite celelalte din anii anteriori.
Dis de dimineata s-au pornit cei mai batrani, nu findca asa le-ar fi placut lor ci pentru ca asa sunt obisnuiti, sa fie primii la evenimentele importante pentru familie, asa era in tineretea lor, erau primii la coada la lapte, la carne, la unt etc.
Incetul cu incetul oamenii incep sa se adune, isi vad de interesul lor si apoi pleaca fiecare in treaba lui. Unii mai intarzie pe aleile dintre blocuri sau pe ulite si in grupuri mici, discuta despre aceasta ultima sansa care nu trebuie sa mai fie irosita.
Se discuta uneori cu mai mult patos decat s-ar cuveni si asta deoarece sunt destui printre ei care cred ca dreptatea este numai de partea lor. Uneori, cate o masina a politiei trece pe langa ei si atunci vocile se domolesc pentru un timp.
Daca stai cu fata spre nord si privesti in sus, Soarele este spre DREAPTA in inaltul cerului, daca nu ar fi nori ar putea sa-l vada toata lumea cu ochiul liber si tare s-ar mai bucura oamenii ca pana si soarele este spre DREAPTA findca asa au votat si ei, spre DREAPTA.
Din pacate daca stai cu fata spre NORD, la DREAPTA se gaseste ESTUL.
Se pare ca majoritatea nu da importanta acestui fapt. Dimpotriva, multi gandesc
ca am pierdut si aceasta ultima sansa de a alege pe cei mai buni dintre cei mai buni fosti… ?
Eu cred ca nu ar fi rau deloc sa pierdem aceasta ultima sansa, dar majoritatea hotaraste.

sidavouq
04.oct.04
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...