-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

d'ale omnivorilor


de om la: 13/02/2010 03:26:30
modificat la: 13/02/2010 03:29:21 arata originalul
rezumat: sceneta comica (o altfel de gazeta de perete)
taguri: Cutia_cu_litere 
voteaza:
cadrul: politicizat

vremurile: umede...deoarece este bine si pace, iar lumea se pupa umed pe unde apuca...adica pe strada, in RATB, in metrou si alte subsoluri.

actiunea: jocul de alba-neagra cu niste carti minoritare

sus cortina:
-cetateanu' turmentat (cu o "anumita" alcoolemie)....beiiiii pedometrilor nu mai jucati alba-neagra langa WC-uri ca va spui lu' jupan Pristanda sa va traga cu cristinel peste buc'shoare de nu o sa mai puteti sa faceti pasi!

-o mangafa: Gura ba! NU asta-i problema! TU de ce nu faci la fel? Aud? Vrei sa spargi gasca si sa ne dai in gat!?!?! Mucles ca-ti dau niste rude-papa-rude de nu mai ai loc in casa de ele !

-cetateanu' turmentat: pedometriloooor, piciometrilooor, feetometriloooor, milimetriloooor...beiiii numerelor lu' Avogadrooo....beiiiiiii......hic

-madam joitzica: parol d'onor monsherule ca nu stii ce spui. Parca esti madam Tantzica, ai facut confuzie de jocuri. Eu ii invatz sa joace remy ...parol ;)

-naratorul, cetateanu' turmentat fredoneaza cazut in aminterea unor cantece de demult: "tantzo caii tai sa moara, de nu te-oi fura la vara....hic, hic..."

-madam tantzica (simturile i-au cam scazut odata cu varsta): aolieuuu bicisnicule, ce vrei sa-mi faci? Ce-mi doresti? Aolieuuu, vrieeeu' vanturi...din evantai...si apa rece...aolieuuu onoarea mea, parol bicisnic.

-madam joitzica: vai madame Tantzico nu te mai burzului ca ti se ridica tensiunea la ochi si nu mai vezi bine printre toate cartile minoritare de tarot pe care le ai. Vai, vai ce viata grea ai dus ca secretara prin beciurile de la siguranta prefecturii, astea ti-au strica vazut. Greu sa bati zi de zi la ...dosare, astea ti-ai stricat auzul, ca prea tare tipau tastele.
Bine ca te-a scos la pensie nenea Trahanache....da' si matale sa-l inseli cu conu'...

-madam tanztica: gura afurisit-o!...Io vad foarte bine si-ti dau cu alba la stomac si neagra'n upercut daca nu ma asculti si nu-mi mai aduci un pahar cu sifon! Executarea!...cu nu degeaba am batul la dosare, chiar si dupa ce am iesit la pensie!!! Asculta la moi, obiceiul nu moare, doar se pensioneaza activ.

-cetateanu' turmentat: hic-hic

-madam tantzica: inca ma mai calomniezi miselule. Stai ca pun mangafalele pe tine ca sa te cocoseze cu adevarurile mele...nu fugiiiiiiiii ...stiu de unde sa te iau ...miseluleeee.....aaahhh inima...miselu'....tahicardieeee..vrieuuu vantuuuuri....

-naratorul: cetateazu' turmentat, sughite inca o data asa de puternic incat i se infunda urechile. Ca sa si le desfunde incepe sa strige: SICTIIIIR !!!!

-cetateanu' turmentat vorbeste haotic: Ioi Istenem k bine o fo', ce clar aud...ioiiii ce bine ii...ioi...super orgasm polutionat cu ejaculare de sictir...ioi...amu' ce somn am...

sforrrr, sforrrr ....ssssss ...;)
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


om - de amari la: 13/02/2010 19:09:38
ssssst...piano---caci nu voi a te trezi,dar e buna "gazeta"!!
#525122 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
amari - de dorele la: 13/02/2010 19:38:37
"gazeta"-i buna; pacat ca a stricat mazeta jocul... chiar: cine e mazeta, coane Fanica?
#525131 (raspuns la: #525122) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de om la: 13/02/2010 19:55:57
ssssssssssssss :)
#525136 (raspuns la: #525131) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: