-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

In personal 2


de marco_for la: 19/03/2010 22:42:25
taguri: Salonul 
voteaza:
deranjata de acest lucru. De altfel, a fost singura care nu mi-a raspuns, in momentul in care am salutat la intrare. Poate chiar doarme.
Odata acomodata imi scot sticla de apa , iau o inghititura si imi trag un pic sufletul. Sintem déjà la Lehliu si greul a trecut. Ar fi fost mult mai usor sa vin cu un autocar, dar dupa ora 7,30 nu mai trece nici unul. Asadar daca nu beneficiezi de un mijloc de transport personal, esti obligat sa recurgi la unica variant ramasa SNCFR-JEG-INTIRZIERE.
Ma resemnez, ca de obicei si incep sa-mi studiez vecinii ce erau déjà antrenati intr-un fel de discutie, ce mergea foarte greu. In fata mea un nespalat, cu nasul virit intr-o canadiana ce amintea vag de culoare verde dar intens de mirosul de sifonier ud. Ghemuit cu spatele la cea care se va dovedi a fi sotia lui, isi tine o o mina peste ochi si repira greu. Picioarele incaltate cu niste pantofi, odata negri,acum culoarea noroiului pietrificat, ajungeau aproape de mine dindu-mi senzatia unui cal lovit de o bola de piele. Din cind in cind isi mai ia mina de la ochi si isi scarpina bratul in dreptul cotului, cind cu miscari sus- jos, cind prinzindu-si-l intre degete si stringindu-l ritmic la intrevale scurte. Dupa care urmeaza scarpinatul la subrat. Si iar mina la ochi, ca si cind incerca sa- si ascunda privirea. I-am observat pentru citeva clipa ochii infundati in orbite si dintii rari. Din cind in cind ii raspunda monolosilabig , barbatului care sta la dreapata femeii de linga mine. Poarta o discutie despre diverse persone ce par, ca facusera parte din viata amindurora undeva, intr- un trecut indepartat si nebulos, caci cel din fata mea isi amintea cu dificultate de aceste personae, unele catalogindu-le ca necuscute.
- Il mai sti pe sergentul ala, inalt care venise la noi si se dadea mare si tare , ca facuse Stefan Gheorghiu, cu care te-ai certat tu rau in dupa amiaza aia?
- Mmmh? Cei cu el?
- A fost mutat pina la urma in Moldova la Militia feroviara si l-au omorit unii intre trenuri. S-a dus sa vada ce se intimpla, sti ca aia acolo furau ca in codru si el a intrat intre trenuri si pac! A aparut unul dintr-o parte si unul din alta si i-au dat cu toporul in cap! L-au gasit mort dupa vreo doua trei ore, aia de la revizie. Pai, credea el ca e asa usor sa fii militian. Eu i-am spus “ vezi ca aici nu e capitala !”, da’ el da unde sa inteleaga ca nu il ducea capu’. Tre’sa fi smecher cind te bagi in chestii dinastea, nu?
- Mda…dar nu imi aduc aminte foarte bine de el..
- Hai lasa, cum sa nu-ti aduci aminte, ca atunci tocmai venisei si tu si erati de aceiasi virsta!
- Da dar eu faceam practica, atunci…Nu stiu prea bine.
Ceva imi scapa din povestea asta caci desi cel din fata pare sa nu isi aminteasca prea multe detalii, cel de linga mine sustine cu tarie ca amintiririle le apartineau in aceiasi masura amindurora.Oare nespalatul incerca doar sa evite discutia sau chiar avea o pierdere de memorie.
- Sa vedeti doamna ce coincidenta. Noi ne cunoastem de foarte mult timp si ne-am intilnit acum dupa 15 ani! In trenul asta! Incredibil, nu?
Ca sa accentueze incredibilul situatiei deschide din nou berea si ia o gura. Si inca una. O inchide cu tact si o rezeama pe bancheta, intre el si nevasta.Ma gindesc, daca fusese o intrebare retorica sau chiar asteapta un raspuns din partea mea. Ma frapeaza diferenta dintre cei doi, care la un moment dat ar fi fost, ambi, angajati ai ministerului de interne. In comparatie cu cel din fata mea, ce pare iesit din grota, barbatul guraliv de linga mine are un aer de superioritate, datorat fizicului si in special nasului ascutit ce-I domina fata. E imbracat tipic “azi e simbata si ma duc la oras”
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: