Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Andreea Marin intra in manuale. Europene !


de pegassus la: 13/10/2004 19:57:00
modificat la: 18/10/2004 22:06:30
taguri: Educatie 
voteaza:
Andreea Esca nu mai este singura vedeta de televiziune imortalizata intr-un manual - i se alatura, acum, si Andreea Marin! In aceasta competitie involuntara, vedeta TVR este, insa, net avantajata, ea fiind prezenta intr-un manual de educatia adultilor produs de un consortiu european (si, deci, un manual cu circulatie europeana) din care fac parte si doua organizatii neguvernamentale romanesti: Fundatia H si Centrul Logistic TACTIC.

Incidentul surprinderii Andreei Marin, pe pelicula, in casa prietenului sau, de catre un paparazzo, in 2002, este folosit ca studiu de caz intr-o lectie despre 'Dreptul de a fi aparat impotriva amestecului in viata personala' - lectie in care este citat si un articol din [i]Evenimentul Zilei [/i]pe aceasta tema. De asemenea, lectia 'Nimeni nu poate fi deposedat de bunurile sale' foloseste, tot ca studiu de caz, un articol din [i]Romania Libera[/i] privind povestea unei case nationalizate si nerestituite de catre autoritatile post-comuniste; iar lectia 'Mama si copilul au dreptul la ocrotire deosebita din partea legii' - un articol din [i]Adevarul[/i].
Proiectul in cadrul caruia a fost produs acest manual se numeste [b]Dreptul de a invata[/b] si scopul sau principal a fost de a elabora un set de materiale didactice prin care sa se dezvolte abilitatile de baza ale adultilor folosind educatia privind drepturile omului. [b]Dreptul de a invata[/b] a fost derulat in perioada 2001 - 2004 si a fost finantat de Uniunea Europeana, prin programul Grundtvig / Socrates, si de catre institutiile partenere din Romania, Slovenia, Italia, Austria, Marea Britanie si Croatia. Toate acestea activeaza in domeniul educatiei adultilor.

Mai multe: http://www.europe.org.ro/euroatlantic_club/right_to_learn.php

Afla cum sa derulezi un proiect Grundtvig / Socrates: http://www.europe.org.ro/forum/viewforum.php?f=7

Lucian Branea
Director executiv, Centrul Logistic TACTIC


______________
EuroAtlantic Club
monitoring Romania's efforts to join the EU
http://www.europe.org.ro/euroatlantic_club/
mail to: P.O.Box 13-166, Bucharest 70700
e-mail to: lucian.branea@gmail.com

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: