-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

înca se mai fac teste pe pedofili vii, deși avem animale-n pîrnaie - part 2


de batranutragator la: 19/05/2010 14:17:30
modificat la: 19/05/2010 14:28:42 arata originalul
taguri: Cutia_cu_litere 2 part 
voteaza:
- ia gata cu trăncăneala! n-am nici un chef de lamentări și plînsete. suntem cu toții în același mare rahat și va trebui să ieșim cumva. prima regulă cînd ești în căcat, ține gura închisă!
- da tu cine rahat te crezi bă! se opinti către mine mai marele lor.
- unul care putea să-ți fie tată de două ori și care te poate bate la cur și-acum. hai nu te mai enerva de pomana că acum ne trezim cu haita pe noi…
nici n-am apucat să termin ce aveam de zis că a explodat geamul. o namilă de cîine de aproape un metru înălțime, jupuită pe jumătate, s-a prăbușit speriată la picioarele noastre.
n-a apucat să mîrîie de două ori că șeful hingherilor i-a tras un glonț în cap. măcar atît, că s-a mișcat repede și i-a cruțat chinurile și tot a făcut o treabă bună.
judecînd după rănile pe care le avea, fusese probabil atacată de alți cîini, nu de oameni, oamenii n-ar fi avut curajul să se apropie atatît de mult. înfometarea își spunea cuvîntul, în lipsă de altceva se mîncau între ei. era totuși cam straniu, știam că animalele și în special cîinii, sunt animale solidare, nu se omoară unele pe altele.
cîinele învins se trîntește la pămînt și își întinde jugulara celuilalt, recunoscînd înfrîngerea. învingătorul își arata de fiecare dată noblețea și superioritatea cruțîndu-i viața. cumva, între ei, cîinii se respectă mai mult decît oamenii. rănile pe care le avea jegosul acesta însă nu prea puteau avea altă explicație.
hai să aruncăm o privire afară, le zic eu milițienilor. trebuie să ne asigurăm dacă sunt pe-aproape sau acesta a fost doar unu speriat și izolat.
- cred că la ce răni avea pe el a fugit de mînca pămîntul. uneori cîinii este atît de speriați că ajung să turbeze și poate d-aia.
afară părea liniște și pace. aburul nopții prindea contur în luminile chioare, dar era destul de liniște. în depărtare se auzeau urlete și lătrături, dar suficient de departe încît să nu ne facem griji. doar o umbră printre picioarele noastre, o atingere… era ceva mic, dar nu putea fi șobolan, ăștia se ascundeau bine din cauza cîinilor.
hingherii începură să țipe, deși nu avea nici un rost. era o jigodie mică, un cățel nu mai mare de o lună sau două, care dădea vesel din coadă și avea chef de hîrjoană. cu o singură lovitură de bocanc unul dintre milițieni îi zdrobi țeasta de caldarîm. nici n-a apucat să scheune.
am intrat și în cîteva minute lumea se mai relaxase. ne simțeam mai în siguranță. apoi a început isteria. măcelul.
săreau ca niște feline prin geamul spart. se aruncau în luptă, să sfîșie să muște fără să le pese. loveam cu ce apucam, în învălmășeala aia hingherii abia dacă mai apucau să tragă. în cîteva minute camera era roșie, o baie de sînge amestecat, de cîine și om. apăreau mai mulți, din ce în ce mai mulți. primii care au căzut victime au fost pedofilii, mai puțin pregătiți fizic și cel mai prost înarmați, doar cu sticle sparte și scaune.
apoi au fost puștii, care în ciuda forței fizice, erau cei mai căcați la cur. barmanul stătuse la început ascuns dupa tejghea dar a fost dibuit repede. la un moment dat se urcase pe bar si dădea cu sticle în stînga și în dreapta. n-am mai văzut ce s-a întîmplat dup-aia, dar cred că i-am zărit zvastica de pe mînă în gura unui dulău de vre-o 60 de kilograme.
eram mîncați. după vreo oră de luptă, în mijloc mai eram eu, trei dintre gardieni, care mai aveau doar dispozitive cu electroșocuri, că gloanțele se terminaseră, și doi puștani, ochelaristul și șeful trupei. în jurul nostru era cîinimea, sute de ochi arzînd ,sute de șiruri de dinți ascuțiți și o hărmălaie precum milioane de clopote ale apocalipsei.
eram plini de sînge, eram inundați de sînge. nu se mai știa care e al tău și care al tovarășilor de luptă, care al bestiilor. abia mai aveam putere să lovim, dar nu cedam. ne grupaserăm în cerc și mai mult respingeam atacurile, ca să ne odihnim.
unul dintre hingheri reușise să dea un semnal de alarmă prin stație și cumva începusem brusc să credem în dumnezeu și ajutorul lui. dar cîinii erau infernal de mulți, păreau că nu se mai termină, parcă se înmulțeau pe loc, așa cum capetele hidrei.
nu erau numai înfometați, din cîte leșuri erau acolo ar fi mîncat zile în șir. parcă ne vroiau, pur și simplu noi eram scopul. ne vînau mai rău decît propriile instincte. mi se părea că vorbesc între ei, că pun la cale ceva, dar nu mai aveam mintea limpede.
au început să atace repetat, ca valurile mării izbindu-se de faleză. nu aveam cum să rezistăm prea mult, dupa vreo 5 minute deja ne mai împuținaserăm cu unul, încă un milițian probabil, deja era prea greu să îți mai dai seama în marea roșie care se năștea din noi.
oricum nu prea îmi mai păsa de restul, încercam doar să-mi păzesc cît mai bine curul. și dădeam cu sete și fără milă, fără să mai țin cont. întră mînă aveam un picior de scaun, în alta cuțitul. loveam, tăiam, aruncam. ca un măcelar mecanic.
după încă jumătate de oră mai eram eu și puștiul cu ochelari. cîinii obosiseră și ei și părea, spre fericirea noastră că dau semne de renunțare. parcă era prea mult și pentru ei, mai ales că suferiseră pierderi enorme. erau mormane de cadavre peste tot, deja eram înconjurați ca niște ziduri.
am auzit niște sirene și cumva știam că are să se termine curînd. trebuia doar să mai rezistăm cîteva minute, poate zece. deja nu mai eram atacați cu atîta forță și chiar dacă eram epuizați, parcă încă mai aveam resurse. eu cel puțin, mai rezistam, dar îmi era prea greu să spun cît.
- mai poți, l-am întrebat pe puștan, într-un moment de respiro. sîngele curgea pe el sau din el și se amesteca în clisa maronie de pe jos, în care aproape pluteau resturi de carne, mațe, bucăți de haine.
- nu, m-am săturat de jigodia asta, de fututa asta de nenorocire! dar trebuie să luptăm, nu?
- trebuie să scăpăm din asta, uite și ei dau semne că nu mai pot. rezistă băiete, rezistă altfel îți va părea rău, l-am îmbărbătat.
haita se subțiase mult. poate nici nu mai erau 50, și deja băteau în retragere. deja valurile nu se mai spărgeau de faleză, era doar o spumă albă, un mîrîit continuu al fiarelor care deja nu mai aveau tupeul să sară la noi. mă simțeam mai bine și îmi venea să mă piș.
ochelaristul mai prinsese și el un pic de inimă. își ștergea ochelarii cu dosul palmei și sîngele sărea de pe ochelari sau din el, nu știu, dar îl simțeam încă încordat și încă în putere lîngă mine. cumva greul trecuse.
bestiile au dat înapoi cînd ne-am făcut dintr-o dată la ele. am început să le aruncăm stîrvuri în cap, să înțeleagă că suntem mai puternici. că supraviețuirea e o artă. că oricît de greu ne e, suntem capabili să luptăm pînă la final.
sirenele nu se mai auzeau, dar în schimb au început să se audă focuri de armă. lupta se dădea în altă parte, noi ne cam terminasem treaba. după cîteva minute lungi de mîrîieli și lătrături, jogodiile s-au cărat una cîte una, destul de rapid.
am reușit pentru prima oară de cînd începuse iadul să mă uit la mine. eram năclăit tot, cu toate mizeriile lumii, aveam zeci de mușcături și răni sîngerînde și mă durea tot corpul, inclusiv capul.
puștanul căzuse în genunchi, era frînt de oboseală și sleit de luptă, de sînge pierdut, de durerea rănilor. răsărea soarele și o rază de soare consistentă ca vata pătrundea prin fereastra spartă, topindu-se în mlaștina de sînge și resturi de organe care acoperea podeaua.
- șefu, dacă se termină treaba asta, știu un loc cu fetițe a-ntîia, mi-a zis ochelaristu, în timp ce încerca să stea în cur, sprijinit de un morman de cîini morți.
- știi, pe vremuri cîinii erau arși și transformați în praf de cîine. îl dădeau la porci. cred că de la praful acesta s-au prostit oamenii. erau vremuri cînd nu era așa de rău ca acum, m-am trezit eu vorbind, cumva mai mult să nu par interesat de oferta lui cu fetițe.
erau poate două sute de cadavre de cîini acolo, cîteva mormane uriașe, precum și resturile tovarășilor de luptă. am șchiopătat către ușă, ca să mă asigur că au plecat și că suntem în siguranță. în mintea mea cuvîntul fetițe se zbătea să trăiască.
afară în stradă mai era un singur cîine, în fapt o cățea, care se lupta cu un pui care vroia țîță. mă pregăteam s-o atac, așa ca un gest frumos pentru cei care își pierduseră viața cînd de undeva de după un coș de gunoi a apărut un copil la vreo trei ani.
a mîrîit scurt spre mine, apoi a luat cățelandrul în brațe și a fugit de-a lungul străzii. mama lor alerga voioasă în spatele lor.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (17):


io zic sa va linistiti - de batranutragator la: 19/05/2010 14:18:28
si sa cititi si continuarea
#542920 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 19/05/2010 14:22:56
Hai! Tuoată lumea alinieeeeeerea! Şi băgaţi de citiţi!!! Cu voce tare şi-n cor, că altfel mama dreaqului vă iea!!!
#542924 (raspuns la: #542920) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
regret daca ti-am parut - de GloriaVictis la: 19/05/2010 14:26:15
nelinistita.
nici partea II, nope :(
#542927 (raspuns la: #542920) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pai eu sunt - de PROUDFRECKLED la: 19/05/2010 14:26:58
tare linistita de felul meu. habar n-ai tu cita rabdare tre' sa ai pina faci o poza ca lumea. De ceilalti nu ma pronunt!:)

#542928 (raspuns la: #542920) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
GV - de batranutragator la: 19/05/2010 14:27:45
nu-i problema, nu-i pentru suflete simandicoase.
#542929 (raspuns la: #542927) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
aham. - de GloriaVictis la: 19/05/2010 14:28:24
acum sunt si mai linistita :)))
#542930 (raspuns la: #542929) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
io - de munteanu rodica la: 19/05/2010 14:40:18
sunt mai neliniştită şi mai zbanghie.
şi...m-am gindit io, ca acuma-i momentul sa-ti cer o favoare,numai una...
să angajezi mătaluţa un traducator şi pintru noi oamini mai simpluţi:(
sau poate un stilist din ceia(exclus frizero stilist,croitoro stilist,cismaro stilist si pedicuro stilist)unul de umbla la vorbe...
#542935 (raspuns la: #542920) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
io cred ca nu e nevoie - de batranutragator la: 19/05/2010 14:43:06
ca d-aia se scrie, sa aiba fiecare interpretarea lui proprie. orcie tecst, fie el ce-o fi, poem, satira, povestire, ramane la latitudinea cititorului.
momentan intentiile autorului raman nedesconspirate.
#542938 (raspuns la: #542935) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
woaaa - de adina.petre la: 19/05/2010 14:54:33
simandicoasooo :))))
#542940 (raspuns la: #542930) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina - de GloriaVictis la: 19/05/2010 15:12:15
pai nu?
#542946 (raspuns la: #542940) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ana - de adina.petre la: 19/05/2010 15:21:11
Clar! :)))
#542949 (raspuns la: #542946) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alintaturile - de batranutragator la: 19/05/2010 15:52:02
imi plac si mie, da acu sunt prea serios pentru.
#542962 (raspuns la: #542949) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pai ce mai e de zis? - de Intruder la: 19/05/2010 16:04:48
eu doar intreb: textele astea sunt despre cafeneaua.com si cafegii???
...ori sunt io nebun, ori tu.
m-ai intrebat dincolo cine as vrea sa fiu...cred ca tatal lu' ala micu' de l-a invatat manevrele cu "shurikenu". :PP

aferim!
#542974 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
intruder - de batranutragator la: 19/05/2010 20:13:46
nu, tectul nu-i despre cafenea si cafegii, espre despre lume si despre societate in genera. despre noi, asa cum suntem, si nu fac referire la nimeni anume. doar ca luat in mare chestii d-astea sunt peste tot in viata.
#543083 (raspuns la: #542974) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dedicatie be.te - de Bucu la: 19/05/2010 20:36:45
#543085 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bt - de Intruder la: 20/05/2010 00:14:45
chiar asa a ajuns lumea si societatea????
baga-l repede p-ala de-o salveaza, sa fii in trend!
#543152 (raspuns la: #543083) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
intruder - de batranutragator la: 20/05/2010 12:43:47
de ce, crezi ca ma cred politician,ca altii?
#543204 (raspuns la: #543152) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...