-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

La cererea unor cafegii inteligenti


de Baby Mititelu la: 27/05/2010 17:35:09
rezumat: email :)
taguri: Salonul 
voteaza:
Ce a prezis, în 1940, clarvăzătorul american Edgar Cayce (18.03.1877 - 1945)?Sfârşitul lumii va începe cu un mare cutremur în America de Sud şi cu o erupţie vulcanică în Islanda. După erupţiile vulcanice din Islanda, vor exista din ce în ce mai multe cutremure şi erupţii vulcanice, iar următoarele locuri în care vor avea loc erupţii vulcanice vor fi Italia şi Grecia. Dacă vor exista mari activităţi ale vulcanilor în Islanda, Italia sau Grecia, atunci în coasta de sud a Californiei şi toate zonele cuprinse între Salt Lake şi sudul Nevadei vor fi cuprinse în următoarele luni de inundaţii şi cutremure.
[...] Ținând cont şi de prezicerile străvechi privind sfârşitul lumii în 21 decembrie 2012, am cerut părerea unui astrolog. Răspunsul pe care l-am primit este uluitor: în timp ce pentru toată lumea va fi rău, pentru România va fi, în mod miraculos, bine! Desigur, toţi cei care au prezis până acum sfârşitul lumii, fie la anul 1000, fie în 2000, la eclipsă etc., s-au înşelat. Dar e suficient ca ei să aibă dreptate o singură dată... Celebrul astrolog român Stavrou ne-a explicat la ce ar trebui să ne aşteptăm în anii 2010, 2011 şi 2012.Anul viitorLiniştea de dinaintea furtunii Anul acesta este al tigrului, după zodiacul chinezesc, şi este unul al nesiguranţei, al schimbărilor bruşte, al descărcărilor emoţionale violente. Suntem abia la început şi au avut loc deja câteva cutremure catastrofale, o tragedie aviatică în care a murit elita Poloniei şi erupţia unui vulcan islandez ai cărui nori de cenuşă ameninţă să provoace în Europa o iarnă vulcanică aşa cum a fost cea din 1816, numit şi anul fără vară. Răcirea puternică a climei a dus atunci la distrugerea aproape totală a culturilor. Urmarea a fost sinistră: 80.000 de europeni au murit de foame. De-abia anul viitor, anul iepurelui, va fi unul liniştit, un an al păcii, al armoniei spirituale. Dar nu va fi decât liniştea de dinaintea furtunii, pentru că 2012, anul dragonului de apă, este unul al catastrofei. Din punct de vedere astrologic, deci, nu e bine.România, centrul spiritual al omeniriiAceste date se suprapun peste prezicerile vechi, ale mayaşilor, ale chinezilor şi ale lui Nostradamus, care dau cu exactitate data de 21 decembrie 2012 drept sfârşitul lumii sau sfârşitul modului de viaţă pe care îl avem acum. Dincolo de preziceri, astronomii ştiu cu certitudine că în 2012 planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul galaxiei Calea Lactee, din care facem parte. Oamenii de ştiinţă spun că evenimentul ar putea modifica ADN-ul uman."Pentru România, anul 2012 arată, din punct de vedere astrologic, un Soare în progresie suprapus peste Ascendent. Este unul din cele mai importante puncte de realizare materială şi spirituală. Asta înseamnă că, în timp ce pentru restul lumii vine sfârşitul, pentru România vin vremuri bune. "Foarte interesant e faptul că aceste date se suprapun perfect peste profeţiile indianului Sundar Singh. El a spus, cu o sută de ani în urmă, că la sfârşitul lumii, România va deveni cel mai important centru spiritual al omenirii, iar Bucureştiul va deveni «Noul Ierusalim». Oraşul va avea 7 kilometri, faţă de 22 de kilometri cât are acum. Deci o treime din actuala capitala. Astrologic, asta se poate întâmpla doar în 2012", ne-a spus astrologul Stavrou.Sundar: «România va trece prin multe transformări»

"În acele timpuri de mari schimbări, un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi se vor suprima încă aproape un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu - de la cel aflat la sânul mamei şi până la cel mai îndârjit tiran ce păşeşte pe scoarţa pământului. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind, în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «Nou Cannan », iar Bucureştiul se va transforma într- un centru esenţial al acestui foc. Capitala, polul spiritual al planetei, va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 kilometri în diametru şi va fi considerată de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim» pământesc".Sundar Singh (1889- 1929) a fost un sfânt hindus, convertit la creştinism. El a făcut o călătorie în Europa. Profeţiile lui, realizate în jurul anului 1920, au uimit lumea la vremea respectivă pentru că făceau referiri precise la o ţară puţin cunoscută: România.*Țara noastră a fost leagănul civilizaţiei


Cercetările arheologice ale ultimelor decenii au arătat că România a fost din timpuri străvechi centrul evenimentelor care au schimbat faţa lumii.

- Scrierea s-a inventat în Ardeal. În localitatea Tărtăria, Alba, au fost descoperite, în 1961, trei tăbliţe de lut ars, realizate pe la 4.500 î.Hr. Două sunt acoperite cu semne cu caracter pictografic, cu peste un mileniu anterioare celor sumeriene. Conform arheologului american Maija Gimbutas, (1921-1994), asta înseamnă că scrierea a fost inventată în România, de unde s-a răspândit în lume.

- Potopul a avut loc în Marea Neagră. Geologii americani W. Ryan şi W. Pitman susţin că Potopul a avut loc în Marea Neagră. Teoria a fost confirmată parţial de cercetările arheologului R. Ballard, celebrul descoperitor al epavei Titanicului.sursa: Libertatea

Profetia celebrei Vanga despre Romania

PROFETIA DESPRE ROMANIA

Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete. Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.

Vanga a spus: :"Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor."Textul predictiei este acesta:

"Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!
In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui."Anul 2005 a trecut... mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.

Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta. Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (112):


*** - de picky la: 27/05/2010 17:42:40
Mă-ndoiesc că vreun om inteligent, fie el şi cafegiu, să-ţi fi cerut asemenea bazaconii la kilogram. Darmite mai mulţi.
Poate v'o babă despletită, fostă vătmăniţă...
#544542 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ca - de munteanu rodica la: 27/05/2010 18:03:03
de obicei zici ca să te contrazici:(
un cafegiu daca-ţi cerea aşa ceva o facea pe mp.un cafegiu isteţ ar căuta singur pe google.un cafegiu care ar fi apelat la tine pentru asemeni lămuriri, ar trebui ca să-ţi cunoască preocupările...ceea ce ma îndoisec că e posibil pentru un perpetuum mobile carele esti matale.
da' mai stiu io?poate funcţioneaza si zicerea "spune-mi cu cine te însotesti..."
şi apoi cine doreste să-şi încarce "intelighenţia "cu asemenea tîmpenii n'are decît.
#544545 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
si care ar fi acei - de Bucu la: 27/05/2010 18:14:53
intelighenti cafegii care cer asa scamatorii ieftine?
#544547 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby - de latu la: 27/05/2010 18:17:48
Of, Baby...
#544548 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bucu - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 18:22:51
Pacat ca nu esti pasionat de futurologie...Nu, nu pot da lista, e top secret. :)
#544550 (raspuns la: #544547) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu :) - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 18:23:32
Si daca va fi asa? Ei?
#544551 (raspuns la: #544548) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby - de latu la: 27/05/2010 18:28:21
Adica vrei sa punem pariu? :))
#544552 (raspuns la: #544551) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doamneeeee, - de Intruder la: 27/05/2010 18:30:55
ocroteste-i pe romani si astupa-le gropile!! in 2012 or sa se stranga toti in patria muma, la adapost si dac-au noroc or sa le apara maica precista pe dealul mitropoliei...bine-bine, om trai si-om vedea!!
#544553 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de lafemme la: 27/05/2010 18:35:29
deci tara noastra e un fel de "miezul din dodoasca"?
#544554 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 18:37:11
Ce-i aia "dodoasca"?
#544556 (raspuns la: #544554) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 18:37:25
Vreau! :) Pe bune.
#544557 (raspuns la: #544552) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ca bine zici... - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 18:38:24
Om trai si-om vedea!!
#544558 (raspuns la: #544553) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby - de latu la: 27/05/2010 18:39:06
Ok. Zi-i pe ce (Doamnele au intaietate):-)
#544559 (raspuns la: #544557) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 18:42:21
Nu pe mult, ca nu-s bogata! Pe un simbol. Un tablou.
#544560 (raspuns la: #544559) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
femme - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 18:43:42
Dodoasca? Ce e?
#544561 (raspuns la: #544554) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby - de latu la: 27/05/2010 18:49:03
Ok. Am unul de Picasso :-)))
#544565 (raspuns la: #544560) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de imyself la: 27/05/2010 18:50:17
sorry, but I don t buy this.
#544566 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:)) - de lafemme la: 27/05/2010 18:52:12
pai dragilor, dodoasca este sexul de fel femeiesc in limbaj de baietzas de carter'. daca nu stiti cum vine treaba cu treaba, uitati-va la mircea badea (atat cat va tin nervii)... nu de alta dar de la el stiu expresia

presupun... acu' nu pot sa bag mana-n foc ca "a fi miezul din dodoasca" - inseamna a fi cel mai cel.. adik un fel de chivot al tuturor intelepciunilor, un fel croitoras cel viteaz.
#544568 (raspuns la: #544561) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 18:59:13
Câtă vorbărie, când puteai zice simplu: fofoloancă.
#544572 (raspuns la: #544568) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu :)) - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 18:59:23
Ei, nici chiar asa!
#544573 (raspuns la: #544565) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
imy :) - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 19:00:30
OK. Nu ai bani, nu?
#544575 (raspuns la: #544566) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de lafemme la: 27/05/2010 19:02:28
pe asta n-o stiam. dar termenul tau e in ton cu confa
#544578 (raspuns la: #544572) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
femme - de latu la: 27/05/2010 19:03:42
Croitorasul cel viteaz a omorat muste... Asta sa fie miezul inteligentei ?
#544579 (raspuns la: #544568) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 19:04:24
Aha! Nu stiu. Cred mai degraba ca Romanica e un fel de Cenusareasa...
Croitoras, nu.
#544580 (raspuns la: #544568) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby - de latu la: 27/05/2010 19:04:44
De ce nu? Ca-i mic:-)

Da' daca preferi o "Cina cea de taina"... :-))
#544582 (raspuns la: #544573) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dodoasca - de Intruder la: 27/05/2010 19:04:49
e un cuvant inventat de Mircea Badea (sau impins in fata, de el)
io stiu "donditza".
cand eram mic, toate papusile sora-mii aveau donditza!
:))
#544583 (raspuns la: #544556) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intruder - de latu la: 27/05/2010 19:06:00
toate papusile sora-mii aveau donditza!
Facuta cu ... pixu'?
#544584 (raspuns la: #544583) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de lafemme la: 27/05/2010 19:06:54
nup. croitorashu este in viiunea mea baby. care se crede foarte mare si tare
#544585 (raspuns la: #544579) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:06:59
Dondiţa-i când e cât o... doniţă.
#544586 (raspuns la: #544583) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 19:07:37
Inseamna ca stii deja ca vei pierde pariul! :D
#544587 (raspuns la: #544582) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:07:39
:))))
#544588 (raspuns la: #544584) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
noooo! - de Intruder la: 27/05/2010 19:08:59
asa se numea locul ala dintre picioare, unde trebuia sa fie o donditza adevarata.
io n-am tatuat papusi, doar am tuns cateva.

...si nu mai trola, daaa? :))
#544590 (raspuns la: #544584) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby - de latu la: 27/05/2010 19:09:22
Tocmai ca nu: Nici n-am "Cina..." in dotare :-))
#544592 (raspuns la: #544587) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:11:17
O răpire, ceva... ?
#544593 (raspuns la: #544592) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Siiigur... - de latu la: 27/05/2010 19:13:57
Ca tu te uitai intre picioare la papusi e ok, da' ca io am scris de pix e trolat...
#544595 (raspuns la: #544590) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 19:14:42
Nu. Da un serai... Un serai cu caravan...
#544597 (raspuns la: #544593) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:15:40
Oh! Marfă! Şi doar pe alocuri, niţel, mâncat de molii...
#544598 (raspuns la: #544597) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 19:17:47
Alea-s facute ulterior cu burghiul. Pentru autenticitate...
#544600 (raspuns la: #544598) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:19:06
Păi, da. Că flex, n-avea...
#544603 (raspuns la: #544600) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 19:22:30
Cu flexu' sunt facute crestaturile in rama, despre care se spune ca reprezinta numarul celor care au criticat tabloul...
#544606 (raspuns la: #544603) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:23:46
Aham! D-aia-s atât de multe, de nu se mai vede rama. Nu margarina... !
#544607 (raspuns la: #544606) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 19:26:48
Rama nu se mai vede de elefanti... (Nu margarina!)
#544611 (raspuns la: #544607) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:29:06
Pagaia nu-i rama!!! (Nu margarina!)
#544614 (raspuns la: #544611) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 19:32:02
Dac'o iei asa, nici pana nu-i rama (nu margarina!)
#544618 (raspuns la: #544614) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:36:40
Nu-i, dar din ea se poate face, la o adică, rama. (Nu margarina!)
#544622 (raspuns la: #544618) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 19:40:00
Da, dar asta ar fi o D-rama (Nu margarina!)
#544624 (raspuns la: #544622) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de imyself la: 27/05/2010 19:44:16
care cafegisi inteligenti?
#544627 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:46:07
Mai cu seamă dacă poartă, răpita, din nou, ma-rama. (Nu margarina!)
#544628 (raspuns la: #544624) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 19:47:08
De-zemplu, matale.
#544629 (raspuns la: #544627) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 19:48:17
Adica intr-o versiune noua, in cine-rama ? (Nu margarina!)
#544631 (raspuns la: #544628) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ioi, Baby - de TeodoraPA la: 27/05/2010 19:58:04
Pe asta de unde ai mai scos-o si cu ce ocazie?
Nici nu am rabdare sa citesc pana la capat, mi se pare pierdere de timp.
#544640 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 20:01:22
Şi-aşa. Da', parcă, mai bine-i dacă-i trecută-n colţ, monog-rama. (Nu margarina!)
#544644 (raspuns la: #544631) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Teodora - de Baby Mititelu la: 27/05/2010 20:01:59
Am scos-o ca pe-o masea, cu ocazia unei dureri...:)))Nu citi, nu pierde timpul!
#544645 (raspuns la: #544640) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 20:03:09
Asa cum are d-na Ana G. Rama? (Nu margarina!)
#544647 (raspuns la: #544644) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 20:06:07
Da, asemănător. Cu toate că era de Rama(Dan).(Nu margarina!)
#544649 (raspuns la: #544647) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 20:10:49
A lui cum era: Brodata, sau ca pictog-rama? (Nu margarina!)
#544653 (raspuns la: #544649) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 20:13:49
Poi, cre' că ierea cu semilună, fiind de sărbătoarea 'ceea. Tocma' citea din Rama(yana). (Nu margarina!)
#544656 (raspuns la: #544653) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 20:17:59
Rama(yana)(Nu margarina!) e biografia lu amanta lu Vishnu, Rama hindusa (Nu margarina!)
#544661 (raspuns la: #544656) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 27/05/2010 20:21:55
Tu pregăteşte-te să-nchei, că io pă pagina a doua nu me duc! Din cauză de... pana-ramă.(Nu margarina!)
#544668 (raspuns la: #544661) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 27/05/2010 20:23:38
Ok, inteleg: Se-apropie sira spinarii de cata-rama (Nu margarina!)
#544669 (raspuns la: #544668) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...