-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Eliberarea /II


de Stefan Doru Dancus la: 16/09/2010 17:50:30
rezumat: Urmare de la postarea trecută
taguri: Salonul 
voteaza:
5. Se spune că odată cu naşterea lui Isus a început era noastră dar nu sunt de acord cu asta. Eu spun că era noastră a început odată cu moartea Acestuia, supliciul Lui reprezentând semnătura speciei noastre pe actul care consfinţea condamnarea la robie. În 2000 de ani, dracul a înmulţit opiniile permiţând apariţia a mii de legi care mai de care mai aberante. Justiţia lui a intoxicat întreg pământul. Era noastră este, de fapt, era în care diavolul îşi exercită drepturile de unic manager al omului, a pus stăpânire pe continentele şi mările acestui demiurg mărunţel care crede şi acum, în ceasul al XII-lea, că el este cel mai deştept produs al pământului. Eroare! Este doar subordonatul codului de legi pe care, inobservabil, necuratul le-a strecurat în interiorul speciei sale.

6. Ştim cu toţii că doar un pas ne mai desparte de legalizarea clonării omului. Eu spun că această incalculabilă nechibzuinţă este unul din semnele sfârşitului lumii noastre. Cuibărite în întunericul libertăţilor promovate de diavol, minţile omului nu pot imagina uriaşa pierdere provocată oştilor lui Dumnezeu. Sub masca ajutorării aproapelui, diavolul îşi creează propria armată, una cu care crede că va învinge omenirea pentru totdeauna, şi asta cu participarea benevolă şi tacită a “căldiceilor” (marea masă!) atât de perfect ilustraţi în Biblie. Închipuiţi-vă următorul dialog între omul de ştiinţă şi omul de rând:
- Domnule X, la ce bun să munciţi atâta când noi, ca fiinţele cele mai inteligente ale pământului, ar trebui să ne dedicăm timpul unor acţiuni pe măsura noastră, să trăim într-o bunăstare pe care o dorim de secole? Nu v-ar conveni să nu prestaţi nici un fel de muncă şi să vă folosiţi timpul în scopurile pe care vi le doriţi? întreabă savantul pe “căldicelul de masă”.
Nu cred că un strungar, un muncitor, un inginer, un doctor, un taximetrist, un profesor sau un funcţionar, toată gloata asta care se învârte fără rost de ici-colo, ar spune “nu”. Iar atunci, omul de ştiinţă ar zice:
- Singura noastră rugăminte este să donaţi o celulă din trupul dvs. pentru a putea produce o copie care să vă înlocuiască în meseria pe care aţi practicat-o până acum. Vă veţi primi retribuţia în continuare fără efort, veţi dispune de oricât timp liber, nu-i aşa că asta v-aţi dorit mereu?
Credul şi încântat, căldicelul va accepta la repezeală fascinanta propunere – înlocuirea creaţiei lui Dumnezeu cu un soldat al diavolului. Izolat între zidurile satisfacerii trupeşti, omul se va transforma într-o fiinţă indiferentă la “mersul lumii”.
- Dar cum îl voi recunoaşte pe aproapele meu, pe prietenul meu de familie, pe tatăl meu, pe copilul meu? va întreba, naiv, cel înşelat.
- O, nici o problemă, clonele vor purta un semn distinctiv, pe mână sau pe frunte, în funcţie de nivelul social în care lucrează, va răspunde savantul.
Treptat, clonele vor controla toate administraţiile şi toate guvernele planetei. Datorită “semnului” (descris de Biblie în Apocalipsă), numai ele vor deţine cheile tranzacţiilor financiare. Înlocuitorii aceştia ne vor fi oferiţi în curând drept sclavi ai noştri pentru a ne ignora în continuare propria sclavie. Ei vor dicta regulile pieţelor de afaceri, ei vor coordona bursele de valori, ei vor negustori tot ce se vinde şi se cumpără. Expulzat din perimetrul în care se iau marile decizii, omul va ajunge un animal dependent de clona lui, întreţinutul acesteia, obiectul uzat pe care-l aruncăm în magazie, în ideea că ne va mai folosi cândva şi căruia ulterior, atunci când facem curat, îi destinăm ghena de gunoi.
Deoarece nu mai gândesc la parametri umani şi datorită timpului limitat de care dispun, las în seama autorilor de science-fiction subiectul domiciliului şi hranei clonelor (cazărmi speciale, legume tratate genetic şi animale reproduse prin acelaşi procedeu, îmbrăcăminte tip etc.). În consecinţă, afirm că tehnica genetică ce permite dublarea creaţiei lui Dumnezeu nu poate produce decât imitaţii. Da, omul se vrea, din nou – Dumnezeu. Sub presiunea diavolului a găsit şi metoda prin care să-şi ducă ambiţia la un rezultat strălucitor, numai că celor doi aliaţi nu le este permis să creeze.
Aceasta este armata cu care dracul se va prezenta la lupta finală. Obez şi lipsit de de condiţie fizică după renunţarea la a-şi câştiga pâinea cu sudoarea frunţii, cum spune Biblia în Geneză, omul va fi învins din start şi aruncat la ghenă ca o jucărie inutilă.
Dar pentru ca lucrarea de faţă să-şi împlinească menirea şi să reziste noroiului pe care oamenii de încredere ai necuratului îl vor arunca asupra ei, voi vorbi în continuare despre noua constituţie pe care acesta, urmându-şi planurile, o pregăteşte pământului. Vor sta la final, faţă în faţă, născuţii şi făcuţii, acei născuţi care s-au opus legii clonării (legiferată prin “vot democratic”!), care au dorit cu toată puterea fiinţei lor să ducă până la capăt răscumpărarea păcatului primordial şi care n-au cedat inamicului nici măcar un fir de păr. Aceşti învingători vor stăpâni lumea după Armaghedon, aşa cum se spune în Biblie: “Fiii robilor Tăi îşi vor locui ţara şi sămânţa lor va rămânea înaintea Ta.” (Psalmii, 102.28).

7. Probabil că în afară de câţiva iluminaţi, nimeni nu observă impunerea regulamentului diavolului pe pământ. Noua constituţie (sprijinită de actuala justiţie) prin care diavolul va guverna lumea a început să fie aplicată la scară planetară. Fiind în contradicţie cu legile divine, e logic să se opună principiului ordonator al Celor Zece Porunci. Nu-i de mirare că, tentaţi să ia în serios opţiunile tot mai neobişnuite ale “votului majoritar”, cercetătorii Bibliei au ajuns la concluzia că noua ordine mondială este doar o expresie a planificării divine, o tehnică de control dăruită ştiinţei şi oamenilor. Din păcate, nici acest hazliu punct de vedere nu merge mai departe decât ideea de-a admite că la baza creării acestei ordini stă omul, prin exponenţii săi cei mai de vază. Fals! Această “nouă ordine” este paravanul în spatele căruia se pregătesc legi opuse celor date de Dumnezeu. Iată o expresie apropiată de ceea ce diavolul pregăteşte în laboratoarele lui secrete, un Antidecalog care, parţial, a fost deja aprobat de inconştienţa umană:
1.Dumnezeu a murit, e timpul să fii tu Dumnezeu.
2.Tuturor trebuie să le fie frică de tine, căci acum tu eşti stăpânul lumii.
3.Fiecare zi este lăsată pentru a-ţi împlini poftele.
4.Fiecare individ este o entitate unică şi independentă: n-ai tată, n-ai mamă. Dacă nu reuşeşti să-ţi împlineşti poftele acum, vei reuşi în reîncarnările viitoare.
5.Eşti în concurenţă cu ceilalţi oameni: nu ezita să-i ucizi, pentru a-i stăpâni.
6. Scopul scuză mijloacele, indiferent de arma cu care-l pui în practică.
7.Dacă ai avut curajul să furi mărul din Eden, continuă, căci aşa poţi supune lumea.
8.Dacă aproapele tău te înşeală, înşeală şi tu pe toată lumea, ca să nu plăteşti la urmă oalele sparte.
9.Femeia e supusă bărbatului. Ale lui sunt toate femeile pământului.
10.Fă avere pe orice cale, nu lăsa pe altul s-o facă înaintea ta. Distruge-l şi pune mâna pe tot ce are.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (17):


*** - de Intruder la: 16/09/2010 17:57:35
cam sumbre "previziunile" (?!) pe alocuri dar mi-a placut ce-am citit.

#568401 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 16/09/2010 18:11:52
Ramane doar intrebarea: Tu de unde (crezi ca) stii toate astea?

Intentia e buna, pe alocuri se apropie de adevar daca dimensiunea mistica - Dumnezeu/diavol - e inteleasa ca metafora.

Restul e... "desertaciune": Odata pentru ca poate fi la fel de bine scrisa de un fanatic religios si pe de alta parte, pentru ca problemele actuale si acute ale omenirii imi par a fi altele, mult mai prozaice si de aceea improprii pentru propaganda populista.
Bivolaru, Scientology si cu siguranta sunt multe alte adrese unde un asemenea text fi-va rasplatit cum se cuvine din punctul de vedere al autorului.
#568405 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Honey in the Sunshine la: 16/09/2010 18:37:34
textul e fain scris.
daca insa nu e ironic well... no comment.
#568411 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nu vreau... - de Stefan Doru Dancus la: 16/09/2010 19:23:38
...să fac pe nimeni să creadă în credinţa mea, unica: Dumnezeu fără opreliştea sectelor ori bisericilor. Nu simt, personal, nevoia unor intermediari între mine şi El.
Dar eu sunt pustiit (nu ştiu dacă şi Dvs.) de neglijenţa celor în care credem, celor cărora le-am acordat încredere şi i-am făcut conducători. La un moment dat, eu m-am îndoit de modul în care mă apără ori mă conduc. Şi atunci, în loc să plâng pe la uşile lor somptuoase - am scris ELIBERAREA. Greu de spus ce voi obţine cu această cutezanţă.
#568426 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Întrebări - de Stefan Doru Dancus la: 16/09/2010 19:30:37
Da, "latu", şi în fiinţa ta se produc astfel de descărcări spirituale. Şi tu îţi pui întrebări. Din păcate, nu-ţi pot răspunde, sunt doar transportorul semantic al celor postate aici. Nădăjduiesc să aflu mai multe, şi apoi, cu siguranţă, vi le voi spune tuturor.
#568429 (raspuns la: #568405) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
despre eliberare...sau false probleme... - de cosmacpan la: 16/09/2010 20:43:29


"Se spune că odată cu naşterea lui Isus a început era noastră dar nu sunt de acord cu asta"

Cred ca nici El nu este de acord cu acest lucru...

"Eu spun că era noastră a început odată cu moartea Acestuia, supliciul Lui reprezentând semnătura speciei noastre pe actul care consfinţea condamnarea la robie"

Unde unii vad moartea Lui altii vad Invierea

Eliberarea ta este fata de semenii tai si nicidecum fata de spaimele ce chinuie Omul de la inceputurile sale... Iar daca ai ceva de impartit cu cei ce sunt deasupra ta apoi imparte cu ei...dar fa ce spune popa si nu ce face popa...(parca asa spune lumea)

"33. I-au răspuns iudeii: Nu pentru lucru bun aruncăm cu pietre asupra Ta, ci pentru hulă şi pentru că Tu, om fiind, Te faci pe Tine Dumnezeu.
34. Iisus le-a răspuns: Nu e scris în Legea voastră că "Eu am zis: dumnezei sunteţi?"

"17. Şi vă îndemn, fraţilor, să vă păziţi de cei ce fac dezbinări şi sminteli împotriva învăţăturii pe care aţi primit-o. Depărtaţi-vă de ei.
18. Căci unii ca aceştia nu slujesc Domnului nostru Iisus Hristos, ci pântecelui lor, şi prin vorbele lor frumoase şi măgulitoare, înşeală inimile celor fără de răutate."

Te rog sa retii numai un singur lucru...nu sunt propovaduitor al nimanui, dar mi se pare corect ca ciorba de sfecla sa aiva sfecla iar ciorba de cucos sa aiva cucos chiar daca a cantat de trei ori inainte de a cadea sub secure...
#568448 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Da, cum zici, Cosmacpan - de Stefan Doru Dancus la: 16/09/2010 21:55:15
"Binevoiască Domnul, Dumnezeul Tău, să ne arate drumul pe care trebuie să mergem şi să ne spună ce avem de făcut!" (Biblia, "Împotriva lui Ieremia")
#568473 (raspuns la: #568448) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
asta-i genul de text - de zaraza la: 16/09/2010 22:24:40 Modificat la: 16/09/2010 22:25:44
pe care-l vad circuland pe mail, iar dupa cateva luni de circulatie (intre timp fiind tradus aproximativ macar in engleza si italiana), Baby o sa-l retraduca in romana si o sa-l posteze pe cafenea. si noi o sa facem misto de ea, ca posteaza gunoaie de pe net.
#568482 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
lămurire - de Stefan Doru Dancus la: 16/09/2010 22:34:38
Zaraza, pe vremea lui Ceauşescu, fragmente din cartea asta au circulat sub formă xerox (nici nu ştiu de unde se putea face xerox atunci), ca şi "Cămaşa lui Cristos" (eu însumi am primit, în Motru, un exemplar). Dar de unde să ştii că am fost deţinut politic?, dacă nu m-am dat la "ciolan"-ul ulterior 90-ului?
#568489 (raspuns la: #568482) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
autorului - de zaraza la: 16/09/2010 22:42:13 Modificat la: 16/09/2010 22:43:09
Zaraza, pe vremea lui Ceauşescu, fragmente din cartea asta au circulat sub formă xerox

pai asta ziceam si eu. daca ar fi existat e-mail pe vremea aia, circula sub forma de e-mail. gand la gand!
#568491 (raspuns la: #568489) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
""Binevoiască Domnul, Dumnezeul Tău, să ne arate drumul pe care trebuie să mergem " - de cosmacpan la: 16/09/2010 22:46:48
"10. Dar când va veni ceea ce e desăvârşit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinţa.
11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.
12. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu.
13. Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. "
Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel - 13

"Tomo" i-a zis Isus, "pentru că M-ai văzut, ai crezut. Ferice de cei ce n-au văzut, şi au crezut."
#568493 (raspuns la: #568473) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:i uite cum - de Stefan Doru Dancus la: 17/09/2010 01:01:47
“Căci cel rău se făleşte cu pofta lui, iar răpitorul batjocoreşte şi nesocoteşte pe Domnul.
Cel rău zice cu trufie: “Nu pedepseşte Domnul! Nu este Dumnezeu!” Iată toate gândurile lui.
Treburile îi merg bine în orice vreme; judecăţile Tale sunt prea înalte pentru el, ca să le poată vedea, şi suflă cu dispreţ împotriva tuturor potrivnicilor lui.
El zice în inima lui: “Nu mă clatin, în veci sunt scutit de nenorocire!” (…)
El zice în inima lui: “Dumnezeu uită! Îşi ascunde Faţa în veac şi nu va vedea!”
Comparativ cu aceste versete, Nietzsche pare un idiot şi, din moment ce a fost crezut la vremea lui, chiar este un idiot. Aşa că, iată, Cosmacpan:
Spovedanie. “Eliberarea” nu reprezintă ultima intervenţie în mersul societăţii şi în crispata strângere a hăţurilor cu care este strunită omenirea. Opoziţia mea nu este singulară şi nu mă voi stinge până nu mi se vor stinge cuvintele. Ştiu că sunt unul din cei ce nu au casă pe pământ şi rarele momente de bucurie ce-mi sunt date se petrec acolo unde oamenii nu mă pot batjocori cu titlurile de proprietate asupra terenurilor: în munţi.
Sunt dat în urmărire generală în România, am fost judecat în lipsă şi, pentru faptul că am îndrăznit să nu mint, voi fi, probabil, închis. Nu mă tem. Întregul sistem al autorităţilor statului s-a pus în mişcare pentru a mă găsi şi întemniţa, sute de oameni cu chipiu au poza mea în buzunar. Dar eu trebuie să sfârşesc de scris “Eliberarea”. Apoi, mă voi preda.
#568503 (raspuns la: #568493) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza... - de Stefan Doru Dancus la: 17/09/2010 01:09:25
...ce fiinţă simpatică eşti! Îţi mulţumesc pentru atenţie, că paginile mele pe tare multă lume deranjează. Dar tocmai aici e savoarea actului scrisului.
#568504 (raspuns la: #568493) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Stefan Doru Dancus - de zaraza la: 17/09/2010 01:35:35
pe mine nu ma deranjeaza deloc, poti scrie cat si ce vrei. ma gandeam doar ca daca tot ai postat, te intereseaza un feedback.
#568505 (raspuns la: #568504) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
SDD - de latu la: 17/09/2010 09:57:16
paginile mele pe tare multă lume deranjează.
Da. Asta-i cuvantul. Dar daca asta ti-e totodata si tzelul, atunci ma dezamagesti.
#568519 (raspuns la: #568504) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
SDD - de latu la: 17/09/2010 10:06:54
Da, "latu", şi în fiinţa ta se produc astfel de descărcări spirituale.
Avand in vedere ca asta se poate spune despre peste sase miliarde de fiinte umane, ai dreptate. Insa daca ti-ai imaginat ca asta-i un mare adevar, te-ai multumit cu mult prea putin.


Şi tu îţi pui întrebări. Din păcate, nu-ţi pot răspunde...
Din moment ce eu mi le pun mie, e clar ca nu-mi poti raspunde la ele. Insa slalomul printre jaloane psihoanalitice nu pare sa se fi prins de tine, ci mai degraba invers. Considerand eventualitatea ca ai putea fi convins de capacitatile-ti in punctul asta, ma cuprinde mila. Sper ca nu-i chiar asa rau.


...sunt doar transportorul semantic al celor postate aici.
Adica ai citat fara sa mentionezi? Asa cum unii sustin ca sunt trimisul Domnului?


Nădăjduiesc să aflu mai multe, şi apoi, cu siguranţă, vi le voi spune tuturor.
Nadajduiesc si eu. Doar ca atunci cand vei fi aflat intr-adevar mai multe, atunci n-o sa le mai spui tuturor. Cel putin nu in forma asta.
#568520 (raspuns la: #568429) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cum e aşa e - de Stefan Doru Dancus la: 21/09/2010 17:13:31
Zaraza: normal că am nevoie de feedback-uri, altfel mi-aş ţine cărţile să le roadă şoarecii sub pat. Îţi mulţumesc pentru că îmi acorzi atenţie.
Latu: Un scriitor (ori un creator) e oricum un ciob din marea creaţie a lui Dumnezeu. Extrapolând - aş putea spune despre mine că sunt un trimis.
Ceea ce scriu deranjează, e adevărat. Nu oricine are puterea şi curajul de a se expune în "piaţa publică" - de aici şi opiniile pro şi contra faţă de un text ori altul pe care postez pe Cafenea.
În fond, n-ar trebui să ai milă şi nici nu te sfătuiesc. Îţi mulţumesc şi ţie pentru prezenţă şi pentru comentariile pe cât de elevate, pe atât de civilizate. Apreciez acest mod de comunicare.
#569371 (raspuns la: #568520) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: