Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Eliberarea/III


de Stefan Doru Dancus la: 21/09/2010 18:08:36
taguri: Salonul 
voteaza:
13. Am toate motivele să cred că diavolul a ocupat fotoliile marilor instituţii ce direcţionează mersul lumii. Numai el poate fi atât de pervers şi inuman încât să împingă opera divină spre moartea veşnică.
Ai dreptate, vor spune, şireţi, savanţii şi exponenţii marilor centre de cercetare, dar cum putem lupta noi cu diavolul, care este mai presus de puterile noastre? Dacă tu le ştii atât de bine pe toate, învaţă-ne cum să luptăm cu el, condu-ne tu spre victorie!
Am mai spus: diavolul este analfabet, el nu poate citi Biblia, el nu ştie că este un învins, el îşi urmăreşte conştiincios planul de acaparare a omenirii. Cu atât mai tragic pentru noi este faptul că putem citi Cartea şi ştim ce va urma dar alegem deliberat calea simplă a mântuirii prin averi materiale, de parcă Raiul poate fi cumpărat cu un sac de arginţi!
“Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi”, aceasta este una din cele mai teribile arme cu care diavolul poate fi învins în orice clipă, o armă de care fuge înspăimântat, neînţelegând de unde a făcut omul rost de această neaşteptată maşină de război.

14. Pe neştiute, necuratul îşi scrie propriul cod de legi, copiind exemplul Bibliei şi inversând polurile: constituţia lui permite orice iar opusul fiecăreia din Cele Zece Porunci este aproape aprobat de omenire. Nici o carte de ficţiune nu poate egala grozăvia războiului care se duce în aceşti ani pe pământ: permisivitatea constituţiei diavolului a întunecat minţile omului, îndepărtându-l pas cu pas de la drumul drept, limpede, salvator.
Este inutil să mai spun că odată multiplicată, această carte va ridica împotriva mea toată crema academiilor din lume, toată oştirea celor ce au adus omenirea în pragul colapsului. Voi fi declarat nebun şi-mi voi pierde puţinii prieteni pe care îi mai am. În toţi aceşti ani ai vieţii m-am ascuns involuntar sub identitatea falsă de poet şi prozator, statut ce mi-a adus numeroase premii şi distincţii. Sunt, acum, conştient că numai pentru scrierea acestui fel de cărţi m-am pregătit în tot acest timp, că acum a fost vremea apariţiei lor în lume, în minţile îmbâcsite de principii potrivnice Universului.
Opun această lucrare scrisă de mâinile mele dar dictată de Cel Înalt, operei de căpătâi a diavolului, constituţiei lui abjecte care a umplut lumea cu mizeria libertăţilor ei. Aceasta a fost datoria mea în Armaghedon şi m-am achitat cu cinste de ea. De-acum înainte, orice s-ar întâmpla, justiţia umană, târfa şi aliata diavolului, are la dispoziţie doar acest trup pe care-l poate trimite la închisoare sau îl poate ucide, deşi în mod sigur îl va eticheta drept iresponsabil şi-l va închide într-o casă de nebuni. Ca o speranţă secretă pe care datorită “iresponsabilităţii” o fac publică, admit minunea ca Dumnezeu să intervină în ultima clipă: mă voi stinge liniştit şi împăcat, pentru că sunt sigur că destăinuirile din această carte vor circula împotriva oricăror interdicţii.

15. Pentru a-mi pune ordine în gânduri, am citit scrierile unor înţelepţi care mi-au atras atenţia cu originalitatea lor. Astfel, am dedus că istoria este o farsă iar timpul, ca noţiune general acceptată – o minciună. Omul este un cuplu de forţe primordiale şi numai datorită acestora poate supravieţui în formatul trupului, numai în baza acestor linii de forţă se manifestă celulele sale materiale. Ştiu că mulţi dintre noi au simţit, în ultimul timp, că sunt, corporal, locuiţi de altcineva care se află dincolo de puterea orgolioasă a numelui sau mărimea averilor pe care acel trup le deţine. Sunt sigur acum că acel “altcineva” este omul adevărat. Unii i-au spus “spirit”, alţii “duh”, alţii l-au categorisit şi împărţit în mai multe funcţii aberant denumite “astral”, “eteric”, “spiritual” etc. Eu spun că acest “altcineva” este indivizibil.

Ştefan Doru Dăncuş. Definiţie (I)
Am atât de multe de spus încât le pierd şirul. Ceea ce mi se pare senzaţional astăzi, mâine este o idee perimată. Gândesc cu o viteză incalculabilă şi, dacă mai demult mă temeam că neuronii vor face scurtcircuit şi voi ajunge la un spital de nebuni, astăzi sunt liniştit: postul religios şi munca fizică echilibrează balanţa. Această privire superioară îmi permite să spun că delirul marilor personalităţi ale lumii nu înseamnă decât inactivitate fizică, sedentarism, om mâncat de trup.

16. Popii mileniului nostru, aceşti discreţi şi vicleni salariaţi ai “noii ordini”; cum se apără ei înăuntrul bisericilor lor! Românii au vrut să afle cui s-au spovedit pe vremea comuniştilor iar fariseii au zis că, dacă poporul va afla câţi şi cine au fost securiştii cu anteriu, se va produce o degringoladă naţională şi populaţia va fi privată de ultimul reper credibil, respectiv – credinţa, religia.
Nenorocirea e că toată lumea ştie de pistoalele ascunse sub rochiile negre ale slujbaşilor bisericii şi de microfoanele camerelor de spovedanie. Ascunzându-se de adevăr, popii îi îndepărtează pe oameni de credinţă, le inoculează îndoiala. Bineînţeles, voi fi afurisit de prelaţi aparţinând tuturor cultelor, nu voi mai fi primit în bisericile lor microscopice dar nu mă tem. Şi eu mă pot apăra între zidurile Adevăratei Biserici care este Unică şi de Necucerit.

17. S-au creat sute de ştiinţe noi şi mii de alte ocupaţii decât cele drepte. Oamenii sunt supuşi unei continue îndobitociri, sub pretextul “evoluţiei”. A Doua Venire a lui Cristos nu mai este la îndemâna conducătorilor lumii, de aceea îi opun cu atâta înverşunare megatonele lor de legi şi dezechilibre financiare – uneori, războaie în care mor nevinovaţii. Isus este aşteptat de cei asemenea mie pentru a pedepsi, nu pentru a aduce pacea: omul are nevoie de proverbialul bici din templu, altfel va cădea pradă iadului.

18. Imagine: Isus bătând la fiecare uşă. Terminând cu Europa, trecând prin Asia, Africa, America, Australia. Născându-se între timp alţi oameni care, la rândul lor, trebuie vizitaţi. E limpede că un om n-ar putea termina niciodată o astfel de muncă, de aceea a ales Dumnezeu calea simplă a sufletului: un Isus ce se manifestă simultan peste tot şi care este respins ori acceptat odată pentru totdeauna.

Ştefan Doru Dăncuş. Definiţie (II)
Mi se va reproşa că dărâm alcătuirea societăţii şi nu pun nimic în loc. Răspund: eu sunt un simplu profet şi nimic mai mult. Cel care va pune ordine în toate este Altul.
Sunt conştient de riscurile pe care mi le-am asumat tipărind această lucrare. Sunt conştient că trebuie să fiu – uluitor! – unul din cei ce vestesc reîntoarcerea lui Mesia şi că timpul de pregătire din munte s-a sfârşit. Treaptă cu treaptă am urcat scara înţelegerii lucrurilor celor mai ascunse, celor mai grave, celor pentru care nici cuvinte nu s-au imaginat. Una din limitele minţii mele este că nu-mi pot descrie gândurile decât în forma seacă a cuvintelor existente.
Când am început să-mi editez cărţile, am fost întrebat ce studii am, ce profesori şi mentori m-au pregătit pentru “destinul literar de excepţie”.Sărmani deţinători de funcţii şi titluri onorifice! Cum aş fi putut să spun că facultăţile şi universităţile mele se deosebesc radical de cele conduse de ei? Cum aş fi putut să le vorbesc despre Academia lui Dumnezeu? Cum aş fi putut să le spun că am fost unul din cei mai străluciţi studenţi ai Săi, că s-a investit în mine atâta lumină încât uneori iese afară din corp şi-mi înconjoară capul, precum odinioară sfinţilor? Auzind una ca asta, doctorii docenţi din vremea noastră s-ar îngrozi ori m-ar socoti ridicol, aşa că nu răspund acestor întrebări idioate. Am citit de curând că marile spirite n-au nevoie decât de o minimă şcolarizare, restul vine de la sine, restul este puterea de-a elibera omul din învelişul de carne.
Am scris că mi-e tot mai greu să exprim în cuvinte ceea ce ştiu. Aşa este. Lumea şi-a încuiat sufletul cu zăvoare electronice, şi l-a încarcerat în întunericul unei celule de înaltă securitate iar eu nu pot transfera uriaşa încărcătură de înţelepciune nimănui, deoarece singura posibilitate de a o comunica este lungimea de undă a sufletului. N-am întâlnit decât de 4-5 ori oameni capabili să realizeze acest tip de schimb energetic. Cred că pentru aceştia şi pentru cei care în mod sigur trăiesc în alte părţi ale lumii, Dumnezeu mai păstrează încă cetatea.

19. Numai un orb n-ar putea sesiza crisparea şi spaima în care s-a blocat civilizaţia umană. Zvârcolirile ei contemporane produc evenimente din ce în ce mai absurde. Tot ce înseamnă ştiinţă şi religie s-a trezit deodată în faţa unui drum închis, smârcurile informaţionale au ocupat toate suprafeţele cerebrale capabile de gândire; îmi dau seama că toate formulele matematice, destructurările fizico-chimice, geometriile impunătoare în baza cărora oamenii au creat lumea de azi sunt rodul unor intuiţii de slabă calitate, rezultatul controlat al unor experimente nereuşite. Totul, totul este greşit, de la canalizările marilor metropole până la sistemele filozofice şi politice care ar fi trebuit să facă ordine – nu să complice.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (6):


*** - de Intruder la: 21/09/2010 21:53:16
nu stiu daca tot ce-ai scris e doar "decor" sau traiesti niste experiente care te coplesesc efectiv...dar numai eliberat nu pari a fi.
OK...eu n-am citit enorm de multe carti, nu am avut experiente de viata colosale la scara mare, nu sunt profet si nu vad pieirea care va sa vina dar imi pare al naibii de bine ca-s asa.
#569444 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de latu la: 22/09/2010 08:53:13
Numai un orb n-ar putea sesiza crisparea şi spaima în care s-a blocat civilizaţia umană.
Da. Insa exista desigur un drum de iesire: Credinta nestramutata in Dumnezeu.

Zvârcolirile ei contemporane produc evenimente din ce în ce mai absurde.
Aici m-ar fi ajutat daca ai fi dat un exemplu-doo, ca sa stiu si eu ce consideri tu a fi absurd. Da' nu-i nimic: Ceva-ceva tot gasesc eu ca sa se potriveasca si-atunci o sa zic: "Maare dreptate a avut omu'...".
#569519 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Fragmentele... - de Stefan Doru Dancus la: 23/09/2010 09:28:40
...postate aici sunt începutul unei cărţi. N-am structurat cartea doar pe criteriul simplei observaţii - în următoarele fragmente se va vedea asta.
#569875 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Baby Mititelu la: 23/09/2010 18:03:42
Continua!!!
#570028 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Da, Baby... - de Stefan Doru Dancus la: 30/09/2010 19:09:14
...dar trebuie să fac faţă şi sutelor de mail-uri pe care le primesc. Sunt prezent şi viu numai datorită acestui neînsemnat atribut divin care este. Care cred că ştii şii tu.
#571994 (raspuns la: #570028) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Stefan - de Baby Mititelu la: 30/09/2010 20:45:56
Continua sa fii viu! :) Da, stiu...
#572020 (raspuns la: #571994) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...