Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Câteva impresii şi imagini de la lansare


de Lady Allia la: 03/11/2010 14:57:56
rezumat: http://ladyallia.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
voteaza:
Pe data de 31 Octombrie ar fi trebuit să mă trezesc, să merg în bucătărie să îmi pregătesc cafeaua...să ies pe terasă să ascult cintezele şi piţigoii care încă mai ciripesc, să mă joc cu Augusta prin curte, să scriu câte ceva dacă aveam inspiraţie şi...să visez cu ochii deschişi la multe, multe vise încă nevisate sau încă nepermise.

Totuşi, pe data de 31 Octombrie, m-am trezit la mama în casă în Adjud, mi-am savurat cafeaua cu mare emoţii, m-am bucurat de telefonul dat de Crenguţa, draga mea care a venit tocmai din Bucureşti pentru a-mi fi alături..., m-am bucurat de familie, de Augusta mea, m-am pregătit şi cu paşi tremurători şi puţin împiedicaţi de vântul care bătea destul de puternic m-am îndreptat către Biblioteca Municipală din Adjud.

În drum, lângă parc mă aştepta un om deosebit mie, o persoană pe care am îndrăgit-o de la prima "răsuflare şi clipire" pe net..., o fiinţă firavă, gingaşă şi plină de frumuseţe despre care pot afirma cu siguranţă, cu emoţie şi foarte multă fericire că îmi este mai mult decât o prietenă..., îmi este o prietenă bună, o persoană alături de care îmi doresc să îmbătrânesc frumos şi să ne povestim câte în lună şi în stele alături de copiii noştri. Pe 31 Octombrie am văzut-o pentru prima oară pe Crenguţa mea :) şi îi mulţumesc!

După ce ne-am îmbrăţişat cu emoţie şi fericire, am pornit amândouă către Bibliotecă, iar când am intrat am avut marea surpriză să găsim acolo un loc deosebit de frumos, de bine structurat şi pus la punct...un loc de lectură pentru copii, plin de cărţi, de jucării, dotat cu un computer, cu băncuţeşi măsuţe pentru cei mici, cu desene pictate şi desenate de ei, alături de care se afla o doamnă plină de zâmbet, de strălucire, de bună dispoziţie. Am reţinut vocea ei calmă şi caldă...

După ce am urcat, lângă biroul Domnei Directoare Tatiana Valea, ne aştepta Profesorul şi Scriitorul Ion Croitoru nume deja cunoscut şi apreciat în rândul poeţilor români, prin epigramele sale deosebite, pline de substrat şi consistenţă, care mi-a spus de cum m-a văzut că "mă aştepta cu nerăbdare şi emoţie şi că sunt exact aşa cum m-a închipuit dânsul...gingaşă şi plină de duioşie, o persoană care emană frumuseţe interioară prin toţi porii"...

Îi mulţumesc pentru spargerea gheţii într-un mod atât de neaşteptat şi de frumos!

Domnul Ion Croitoru mi-a făcut deosebita plăcere şi bucurie să împărtăşească şi celor prezenţi şi mie, bucuria de a se afla acolo şi de a putea să mă cunoască personal, fericirea de a putea să spună ceva despre "farul meu..." şi despre Scarlet, persona care stătea pe scaun plină de emoţie şi aproape fără răsuflare.

Îi mulţumesc că nu a uitat să mă încurajeze, să îmi ţină mâna şi să îmi dea aripi..., îi mulţumesc pentru că nu a uitat să mă strige aşa...Scarlet :), pentru că într-un fel sau altul o astfel de femeie am fost nevoită să fiu şi să îmi fiu în viaţă. Îi mulţumesc pentru candoare, duioşie şi încredere!

Alături de noi s-a aflat şi un suflet cald, plin de seninătate, Poetul Ionel Marin, scriitor pe care criticii îl denumesc "poet al luminii" şi, aş spune eu pe bună dreptate, deoarece poemele sale sunt pline de strălucire interioară. Domnia sa a venit la lansare pentru a lăsa câteva impresii, gânduri şi sentimente cu referire la cartea de debut "Farul de la capătul tuturor lumilor mele" şi îi mulţumesc încă o dată şi pe această cale pentru cuvintele expuse cu atâta frumuseţe şi naturaleţe.

Bineânţeles că nu voi uita că acolo undeva, printre oamenii din sală s-a aflat şi Scriitorul Gheorghe Stroia, o persoană deosebit de deschisă, de senină, plină de zâmbet şi încurajare. Dânsul a vorbit deosebit de frumos despre cei prezenţi, despre unii care nu au putut ajunge acolo, despre poezie, literatură şi dragoste.

A punctat foarte frumos faptul că iubirea şi dăruirea sunt sentimentele esenţiale nouă ca oameni şi nouă ca şi fiinţe sociale, care muncim şi trăim alături de alţi oameni!

Despre Doamna Tatiana Valea aş putea scrie zeci de pagini şi mi s-ar părea că scriu foarte puţin. Dânsa este cu adevărat sufletul bibliotecii. Are grijă de acest loc ca şi de propriul copil. Biblioteca are săli de lectură, săli pentru expoziţii, are dotării excepţionale, iar mai mult de atât este întrupată de oameni deosebit de bine pregătiţi, de plini de zâmbet, de căldură şi dăruire. La biblioteca din Adjud mereu are loc un eveniment, o expoziţie, concursuri literare pentru cei mici, pentru adolescenţi, dar şi pentru cei mari. Eu cred că această bibliotecă şi această Doamnă a Cărţilor merită toată susţinerea şi respectul noastru!

Augusta a fost şi ea acolo....glasul ei, ochişorii curioşi şi plini de curiozitate şi strălucire m-au ajutat să trec repede peste emoţii, să zâmbesc şi să mă bucur pentru faptul că acest eveniment era încă o dată o binecuvântare prin fiinţa ei atât de iubită!

Acolo era şi Căpruiul meu care avea emoţii, care asculta şi care încerca să mă încurajeze aşa cum putea, care filma şi imortaliza momente importante pentru noi.

În sală se afla şi mama lui Cătălin..., mama despre care am povestit atâtea şi de atâtea ori, femeia care m-a primit de prima dată cu căldură şi dragoste şi alături de care nu am simţit niciodată că sunt o străină ci un copil iubit, ba chiar foarte iubit.

Aş...vrea să pun multe despre fiecare prieten şi persoană aflată acolo, dar vreau doar să le mulţumesc pentru faptul că mi-au fost alături cu un zâmbet, cu o privire, cu o încurajare, cu o floare.

Într-un astfel de moment nu cred că îşi poate închipui cineva cât de mult face să ai în faţa privirii tale un chip drag şi cunoscut... E ca şi cum ai ştii că orice s-ar întâmpla, orice ai spune sau nu ai spune, cineva va fi acolo ca să ridice degetul mare a "ok", să zâmbească, iar tu aşa vei putea continua ca şi cum nici măcar nu te-ai fi împiedicat într-o emoţie absolut normală.

Mi-au fost alături multe persoane care nu au putut veni, dar despre care ştiu cu siguranţă că dacă ar fi putu mi-ar fi fost alături. I-am scris pe o hârtie imaginară în sufletul meu şi i-am ţinut aproape. Aşa, toată lumea mi-a fost acolo, aproape, iar eu am fost încă o dată un om bogat prin oamenii frumoşi din viaţa mea!

Vă mulţumesc tuturor pentru această zi minunată!

P.S. - Pentru cei care doresc să vadă câteva imagini şi prezentări, îmi cer scuze că nu le-am putut încărca şi aici, dar, le am urcate la mine pe blog, aici:

http://ladyallia.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Aştept impresii sau zâmbete :)!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (29):


*** - de TeodoraPA la: 03/11/2010 17:11:54
Ti-am vizitat blogul, e frumos. felicitari.
Textul tau e minunat!
#578923 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lady Allia - de zaraza sc la: 03/11/2010 17:32:40
Felicitari! Ti-am scris un comentariu pe blog. :)

#578926 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lady A - de mazariche la: 03/11/2010 18:05:50
ma bucur de bucuria ta si nu contenesc a ma minuna de candoarea si seninatatea-ti:)
#578928 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
LA - de alex andra la: 03/11/2010 18:15:46
Frumos:)
Sa ai parte de cat mai multe clipe din astea:)
#578932 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Baby Mititelu la: 03/11/2010 18:18:29
Frumos...
#578933 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Teodora... - de Lady Allia la: 03/11/2010 18:18:47
Mulţumesc pentru vizită, urări, gânduri şi îţi doresc toate cele bune şi fericite şi ţie!
#578934 (raspuns la: #578923) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Zarazo :) - de Lady Allia la: 03/11/2010 18:19:30
Luat la cunoştinţă, bucurat, îmbrăţişat şi...mulţumesc femeie dragă!
#578935 (raspuns la: #578926) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
măză... - de Lady Allia la: 03/11/2010 18:20:50
Tu întotdeauna mă alinţi cu astfel de cuvinte frumoase..., iar eu ştiu că duioşia ta este deosebit de binevenită :). Mulţumesc!
#578936 (raspuns la: #578928) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alexul meu... - de Lady Allia la: 03/11/2010 18:21:40
Mulţumesc! Îţi doresc şi ţie astfel de clipe minunate şi frumoase atât în ale scrisului cât şi în viaţa de zi cu zi!
#578937 (raspuns la: #578932) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby... - de Lady Allia la: 03/11/2010 18:22:07
Mulţumesc...
#578938 (raspuns la: #578933) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lady Allia - de amari la: 03/11/2010 18:41:13
si toate trecura cu bine! :)
Este frumoas ceea ce am gasit pe blog ca si autoarea lui.
Pentru ca-n virtual mai toate-s posibile ti-as darui un buchet de flori,numai spune-mi,te rog, din care-ti plac.
#578941 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
lady - de zaraza la: 03/11/2010 18:42:07
ti-am vizitat si eu blogul si m-am uitat la poze si filmulete. felicitari, ma bucur mult pentru reusita ta! :)
#578942 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
amari - de Lady Allia la: 03/11/2010 18:56:38
da, trecură deşi am avut mari, mari emoţii :).
Îţi mulţumesc pentru complimente şi pentru buchetul minunat de flori :).
#578948 (raspuns la: #578941) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Zaraza :) - de Lady Allia la: 03/11/2010 18:58:35
te-ai înmuiat femeie dragă :), dar ştii foarte bine că într-un fel sau altul, fiecare dintre voi care m-aţi criticat sau m-aţi susţinut aveţi un merit pentru acest debut al meu, iar eu vă mulţumesc..., îţi mulţumesc :)!
#578949 (raspuns la: #578942) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lady Allia - de munteanu rodica la: 03/11/2010 19:03:30
Felicitari si sa fie cit mai multe astfel de momente.
#578952 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
FELICITARI! - de rumm la: 03/11/2010 19:09:04
si de la mine.

le meriti.
#578953 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lady Allia - de INSULA ALTUIA la: 03/11/2010 19:24:46
felicitari din tot sufletul , acum n-am timp sa intru pe blog, promit ca revin:)

Numai bine cu drag:)
#578955 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lady - de latu la: 03/11/2010 19:55:54
Ma bucur pentru tine, Lady!
E o formulare saracacioasa si total lipsita de originalitate, dar vine din inima :)
#578962 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de nyx la: 04/11/2010 08:55:39
pentru carte, felicitari.

pentru fotografia lui marian oprisan ... no, inca nu mi-am revenit.
#578995 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Rodica... - de Lady Allia la: 04/11/2010 12:21:48
Mulţumesc şi eu pentru felicitări şi, numai bine îţi doresc!
#579011 (raspuns la: #578952) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
rumm - de Lady Allia la: 04/11/2010 12:22:24
Mulţumesc pentru felicitări.
#579012 (raspuns la: #578953) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu... - de Lady Allia la: 04/11/2010 12:23:12
Dacă vine de la tine i-am simţit frumuseţea, sinceritatea şi căldura. Mulţumesc :).
#579013 (raspuns la: #578962) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nyx - de Lady Allia la: 04/11/2010 12:31:01
Nu la fotografia lui Oprişan te-am pus să te uiţi :). oricum, nu este locul pentru dezbateri politice şi nici nu vreau să îmi explic opţiunea politică.

Totuşi, nu înţeleg ce nu ţi-a plăcut la fotografie. Este una reuşită ;), iar Domnul Oprişan este o persoană care merită toată stima pentru ceea ce face în Vrancea şi pentru felul în care administrează acest judeţ.
Este bine văzut în Germania, Belgia, SUA, Austria, a fost desemnat cel mai bun preşedinte de Consiliu Judeţean din România, în cadrul Galei „Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro“.(al treilea astfel de premiu), ştie să atragă turiştii şi ştie să promoveze produsele Vrancei. Mă rog...aş putea continua, dar mă opresc. Nu o fi un politician remarcabil (deşi a rezistat cu brio tuturor culorilor politice :D), dar este un bun gospodar.
#579015 (raspuns la: #578995) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de mazariche la: 04/11/2010 12:33:14
... ca m-ai facut curioasa... chiar e! cu mana pe inima si cravata rosie.
#579017 (raspuns la: #578995) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lady - de monte_oro la: 04/11/2010 12:38:07
Ma bucur pentru bucuria reusitei tale... si pentru (mai) noul tau look... orisicat... ;)
#579018 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
LA - de Intruder la: 04/11/2010 13:32:05
felicitari, la multi cititori si astept sa ne-anunti lansarea unei carti de povesti!
...sau mai multe. :)
#579037 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
maza - de nyx la: 04/11/2010 13:34:52
hoti de buzunare.
dumnezo asta, chiar ne da ce meritam, slavit fie numele Lui.
#579038 (raspuns la: #579017) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nyx - de mazariche la: 04/11/2010 14:11:50
Ne da, ne da, cu varf si-ndesat:(
#579056 (raspuns la: #579038) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
LA - de Cri Cri la: 11/11/2010 17:38:41 Modificat la: 11/11/2010 17:39:15
ti-am vazut comentariul la mine si asta mi-a amintit ca nu mai stiu nimic de tine de mult timp
ce-i drept cam rar intru si-atunci ramane deschis pe-aici si necunoscut, ca si ami rar citesc de la un timp

felicitari din suflet si fie sa ai vanzari de sa nu faci fatza! :)
#581019 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: