-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Burse de cercetare in Germania


de Pasagerul la: 09/11/2004 17:46:00
modificat la: 12/11/2004 22:53:20
voteaza:
www.Intelinews.ro:

Ambasada Republicii Federale Germania anunta acordarea de catre Serviciul German de Schimburi Academice (DAAD) si Societatea Helmholtz a 27 de burse pentru doctoranzi si 12 pentru postdoctoranzi. Acestea sunt oferite pentru o perioada de 12 pana la maximum 36 de luni.


Viitorii bursieri au posibilitatea efectuarii de cercetari in domeniile pamant si mediu, sanatate, tehnologii de varf, structura materiei, transporturi si cosmos. Cuantumul burselor este stabilit intre 1.500 si 2.000 de euro pe luna, iar beneficiarii acestora vor avea la dispozitie «intreaga infrastructura stiintifica a centrelor Helmholtz», asa cum se precizeaza in comunicatul ambasadei. Termenul-limita de depunere a dosarului de candidatura pentru acest program special este 15 decembrie 2004.
Un alt program oferit prin Ambasada Germaniei este cel de «Burse DAAD – Leibniz», deschis tuturor absolventilor, doctoranzilor si postdoctoranzilor care vor sa lucreze la unul dintre institutele Leibniz. Bursele pot fi alocate, in aceleasi conditii, pentru o perioada de 6 pana la 36 de luni. Dupa absolvirea perioadei de cercetare, se poate sustine examen pentru obtinerea titlului de doctor in Germania. Ultimul termen de depunere a dosarelor de inscriere este 15 ianuarie 2005. Informatii suplimentare se pot obtine la www.daad.ro. (Al. Calmacu)
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: