-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Zona 51


de catcri la: 14/11/2004 19:03:00
modificat la: 21/11/2004 22:47:42
voteaza:
Care credeti ca este adevaratul secret ce se ascunde in Zona 51 din desertul Nevada?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


Nu suntem singuri ? - de LUCIUS la: 26/11/2004 12:21:03
Se pare ca "zona 51" sau "Area 51" cum spun americanii, nu este recunoscuta oficial de catre guvernul american. Este ca si cum nu ar exista. Desi au circulat numeroase relatari si fotografii in presa de specialitate americana, adevaratul rol al bazei nu poate fi decat banuit. De-a lungul timpului oameni specializati in studierea unor fenomene carora nu li se ofera o explicatie logica, au incercat sa se apropie de acest loc de pe fundul unui lac secat, inconjurat de formatiuni muntoase. S-au obtinut fotografii ale bazei si au fost observate manevre ale unor obiecte care evoluau ziua si noaptea, obiecte care aveau o structura neobisnuta, cu mult diferita fata de orice structura imaginata pana acum in tehnologia cunoscuta. Dupa aparitia in presa a unor astfel de relatari, negate, evident de catre guvernul american, aria in care exista baza s-a extins considerabil, zona fiind sub supraveghere continua, inclusiv din satelit. In ultima perioada de timp, datorita tehnologiei de supraveghere, nimeni nu s-a mai putut apropia.
Se speculeaza, asa cum s-a vazut intr-un reportaj pe "Discovery" ca, la mare adancime, ar exista mai multe bunkare construite pe mai multe etaje, absolut independente, in care se poate salva o parte din populatie in caz de razboi nuclear si in acelasi timp ar putea sa existe laboratoare pentru studierea tehnologiei extraterestre, precum si un dispozitiv de comanda pentru coordonarea unui conflict in caz de necesitate.
Se cunoaste faptul ca legendarul "Hangar 18" este unul dintre hangarele bazei, el fiind locul unde se depoziteaza, intr-o prima faza, obiectele recuperate si care nu apartin tehnologiei terestre.
Deasemenea se adopta ideea ca explozia tehnologica din ultimii ani nu ar fi rezultatul unor inventii umane ci s-ar datora cercetarii unor tehnologii straine, adaptate civilizatiei noastre. Acesta concluzie s-a desprins dupa ce s-a presupus ca fenomenul din 1947 de la Roswell, adica prabusirea accidentala a unor nave extraterestre si accesul la tehnologia de la bordul lor, ar fi stat la baza dezvoltarii tehnologice de mai tarziu. Deasemenea se crede ca tehnologia de aparare americana este atat de avansata incat disponibilitatile de calcul ale computerelor actuale reprezinta doar un procent neglijabil si ca imediat dupa un nou avans tehnologic resursele sunt lansate pe piata pentru o finantare ulterioara, in realitate tehnologia si stiintele medicale fiind mult mai avansate decat ceea ce se cunoaste pana in prezent.
IN CURSUL SAPTAMANII 29nov-03dec la emisiunea de dimineata "Agentia 2 fara un sfert " a TVR 1 va fi transmis un reportaj de informare avand aceasta tema. Probabil MIERCURI 1 DECEMBRIE 2004
LUCIUS
#29902 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Deviere - de catcri la: 29/11/2004 16:15:30
BRAVO LUCIUS, MERITI UN 10 CU FELICITARI, AI FACUT BINE TEMELE!...
Dar nu acesta e scopul conferintei. Pe mine ma intereseaza ceea ce cred "cafegistii" despre argumentul in cauza, opiniile personale ale celor interesati, care binenteles stiu despre ce-i vorba. Oricum iti multimesc pt. informatii, cu toate ce reper nu era cazul.
Daca ai formata o idee personala in legatura cu acest subiect te rog sa o expui altfel...las-o balta.
#30129 (raspuns la: #29902) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Raspuns la deviere - de LUCIUS la: 03/12/2004 15:58:27
Multumesc pentru apreciere. Cred insa ca o parere personala cuprinde si o buna documentare.In plus nu ai specificat un anumit scop al conferintei, iar eu nu am facut altceva decat sa expun o tema bazindu-ma pe acele informatii. In plus nu sunt specialist si m-as simti onorat sa ma consideri un " cafegist" pentru ca particip frecvent cu comentarii pe diverse teme. Apoi spuneai despre opinii personale. Cum poti avea opinii daca nu cunosti fenomenul? Tema este extrem de interesanta dar te rog sa specifici care este teoria ta in raport cu sintagma "parere personala" pentru ca as vrea sa formulez, in consecinta si o opinie personala care sa se incadreze intre limitele pe care le-ai putea, eventual, sugera.
LUCIUS
#30518 (raspuns la: #30129) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bam - de bambuta82 la: 04/11/2007 15:30:33
cred ca in zona 51 se intimpla ceva ce noi nici nu ne gindim.Probabil ca se experimenteaza unele arme extraterestre
#252013 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: