Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

In ce sau in cine credem ? Care este de fapt adevaraul?


de httbogdan la: 13/02/2011 09:55:54
modificat la: 13/02/2011 10:01:21 arata originalul
voteaza:
Datorita confei deschise de "om" in care exista niste pareri diferite despre credinta am postat asta.

Pentru ca sa putem alege calea corecta in viata, unii ii zic Calea catre Dumnezeu, consider ca este fundamental sa te lepezi de minciuna si sa urmezi neabatut Calea Adevarului ... caci Dumnezeu = Adevar, si in acest context iata care este problema cu Dumnezeu:

Noi crestinii credem ca Dumnezeul cel la care ne rugam ... adica Iahwe, adica Dumnezeul Bibliei ... este Dumnezeul nostru, dar Adevarul si mai ales realitatea lumii religioase ne dovedeste ca nu e chiar asa, ptr ca EL este doar o copie crestina a Dumnezeului religiei lui Moise (religia Mozaica)... adica acel Yahwe care mai este si astazi slavit in Sinagoga de catre cei care Il iubesc si Ii asculta poruncile ...si nu I le incalca asa cum fac crestinii!

Intrebarea este cum se face ca acelasi Yahwe, cel din religia crestina si cel din religia Mozaica, sunt atat de diferiti in fapte?

Cum se face ca intr-o religie ...un Dumnzeu nu are copii ...si chipurile acelasi Dumnezeu, dar in alta religie ...cica are un Fiu?

Acum pe cine sa credem ?

Pe Mozaicii care zic ca Yahwe sta si acum cuminte asa cum a stat mereu, acolo in cer si nu are copii pe pamant ... sau pe crestini care afirma ca Yahwe are un Fiu? (dar si ala intrupat cu ajutorul soldatului roman Abdes Iulius Tiberius Panthera care a binecuvantat-o pe Myriam cand sotul ei Iosif nu era acasa. (conf. documentelor acelor vremuri care descriu cearta cu Celsus, cel care era contemporan lui Isus si a afirmat acest lucru.

Noi pe cine sa credem ...cine minte si cine spune adevarul? ... dar mai ales care din cei doi Dumnezei ne arata calea care trebuie urmata?

Oare sa urmam Calea lui Iahwe cel din Sinagoga ... care este si acum Dumnezeul poporului Sau ... sau pe cea a celuilalt Yahwe, cel care a fugit din Sinagoga in Biserica ...doar ptr ca aici in biserica i s-a dat permisiunea de a umbla la femei ... si vedem ca le-a lasat chiar gravide ...devenind Tata ... (nu ceresc, ci doar pamantesc, pentru ca nu ne este cunoscut ca ar fi avut alte aventuri in cer) si asta fara sa fie casatorit, ba chiar s-a dovedit a fi un Tata cam iresponsabil deoarece nu si-a asumat obligatii vis a vis de mama si de fiu si iata ca dupa ce a "binecuvantat-o" pe biata femeie cu un copil, acest "Dumnezeu cam usuratic", a actionat dupa modelul cucului ... dar s-a ocupat prea insistent ... ca sa il faca pe acest copil sa sufere pe cruce!

Este aceasta o Cale de urmat?

1) Biblia nu e inspirata de nici un Dumnezeu, ci este o copie tradusa a Tanachului, adica a scripturii religiei mozaice (religie in care se recunoaste ca e scrisa sau culeasa de poporul evreu).

2) Religia crestina nu isi are radacina in religia vechilor crestini (gnostici sau altii) caci primii crestini erau de religie mozaica iar primii "crestini" erau doar niste sectanti ai acestei religii.

Crestinismul de azi nu are nimic comun cu Dumnezeu caci a fost impus odata cu INTERZICEREA adevaratului crestinism si inlocuirea acestuia cu o facatura politico-religioasa cu scop de a indoctrina, manipula, controla si impozita masele, aceasta noua inventie "crestina" a fost impusa de catre autoritatile Imperiului Roman prin forta, santaj si amenintarea cu moartea.

Biserica este inventia imparatului criminal Constantin cel Mare, care a conceput-o ca pe o institutie de stat gen primarie, in care preotii strangeau darile, spionau masele prin spovada, le manipulau ca sa devina oi blande care sa respecte cerintele imparatului, care pretindea ca este loctiitorul lui Iisus pe pamant, dar ptr ca a fi loctiitorul unui rabin (invatator) nu era mare lucru ...l-a ridicat pe Isus la gradul de Dumnezeu adevarat, astfel ca el imparatul, in calitate de loctiitor al lui Isus sa fie automat "loctiitorul lui Dumnezeu" pe pamant (Vicarius Deii)

Sursa: Forum Christi.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (60):


Intrebarea mea este... - de httbogdan la: 13/02/2011 09:58:11
De acord, credinta exista (pana la Dumneseu si-napoi)...dar caredinta fata de ce? Fata de cine?
#596922 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bogdan - de Baby Mititelu la: 13/02/2011 10:44:18
S-o luam babeste...ceva ori cineva ne-a creat, ok? Ateii cred ca ceva...supa organica etc. Credinciosii spun ca cineva numit in general Dumnezeu. Asa cum un copil isi iubeste si respecta parintii tot asa oamenii isi iubesc si respecta creatorul-macar se straduiesc.
Acuma...noi toti suntem fii dar nu toti suntem placuti lui Dumnezeu. Ca sa ne ajute, invete, salveze, Dumnezeu l-a trimis pe Iisus printre noi. Iisus zice "Eu sunt Calea, Adevarul, Viata!". Eu si alti crestini credem ca Iisus e Calea, Adevarul, Viata...Credem in inviere, credem ca El e viu ACUM si ca va ramane viu pana la sfarsit. Pentru mine si pentru alti crestini Iisus e ca o mangaiere, e lumina, vorbele lui din evanghelii sunt pretioase, frumoase in adevaratul sens al cuvantului "frumos".
#596924 (raspuns la: #596922) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
baby - de httbogdan la: 13/02/2011 10:53:00
De acord si nu te contrazic nici macar o secunda...dar oare aceasta cale este adevarul? Poti sa-mi spui tu clar si raspicat, ca nu te inseli sau nu exista o farama de indoiala in privinta a tot ceea ce cunosti despre "credinta in Dumnezeu"? Si daca da...care este pentru tine cel mai puternic argument pe care poti sa-l dai.
#596925 (raspuns la: #596924) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bm - de donquijote la: 13/02/2011 11:29:19 Modificat la: 13/02/2011 12:18:35
ateii nu 'cred' orbeste - spre deosebire de religiosi, pe care-i caracterizeaza o credinta oarba, absoluta, lipsita de logica si de analiza critica (ca sa nu vorbim de falsibilitate care nu exista).

'credinta' lor (adica a ateilor...)se bazeza pe metodologie stiintifica: studiu, verificari si falsibilitate.

si te rog vorbeste pentru tine, nu la plural ca nu esti de neam regal.
#596930 (raspuns la: #596924) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bogdan - de Baby Mititelu la: 13/02/2011 13:42:48
Fiecare fiinta umana are CALEA SA in viata si dincolo...Credinta este o experienta PERSONALA, deci fiecare pe pielea lui, pe sufletul lui se intreaba si raspunde. Mi-ar lua mult timp sa povestesc aici calea mea, semnele mele...Eu cred ca Iisus e Calea, Adevarul, Viata...si aceasta credinta imi da lumina si liniste.
#596934 (raspuns la: #596925) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
donq - de Baby Mititelu la: 13/02/2011 13:49:18
Despre o anumita orbire se poate vorbi si in cazul ateilor. Ateii au o anumita privire deci anumiti ochi, le lipsesc deci o alta privire si alti ochi. Intre atei si credinciosi nu trebuie sa existe un razboi "tu, ba tu!", ateii vad intr-un fel, credinciosii in altul...Doar Creatorul-ca e Stiinta ori Dumnezeu-va hotari la urma ce, cine, cum, cand, de ce...Nu sunt de neam regal din punctul tau de vedere-care pentru mine e doar un punct de vedere-dar sunt de neam regal, totusi, dintr-un PUNCT de vedere...
#596935 (raspuns la: #596930) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de nyx la: 13/02/2011 14:00:13
Noi crestinii credem ca Dumnezeul cel la care ne rugam ... adica Iahwe,

(si)d-aia n-are ursu' coada!
#596940 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bai - de adina.petre la: 13/02/2011 15:01:33
eu cand am ajuns aici n-am mai putut sa te iau in serios, ma scuzi.

"(Nu va ganditi ca Dumnezeu umbla la femei asa ca noi oamenii caci el ca Dumnezei are un madular special numit "Duhul Sfant"!) care este indivizibil!)"

Bogdan, daca vrei sa deschizi o discutie, nu e necesar sa dai toata pleasca de rationament de la care ti-au venit ideile, e de ajuns sa selectezi cateva pasaje.

dupa ce am vazut aberatia aia, scuze, da chiar n-am mai avut chef sa mai citesc pana la capat. :)
#596945 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de irma la: 13/02/2011 15:27:59
mi se pare o porcarie de text ce se vrea critic. dar e doar un talmes balmes jalnic.
#596950 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
psst - de irma la: 13/02/2011 15:32:41 Modificat la: 13/02/2011 15:35:10
am si googalit textul.

ar trebui sa specifici sursa.

http://forum-anti-christi.forumers.ro/t278-dumnezeul-cel-adevarat-si-minciuna-cu-fiul

mno...
#596952 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bogdanele - de proletaru la: 13/02/2011 15:32:53
ok, am inteles ca ai citat cu vaporul dar totusi, ce vrei sa demonstrezi?
adevarul cui?
te intereseaza pe tine adevarurile mele? de ce?
lamureste-ma ca e mare bulibaseala de inetrogari!
#596953 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
psst - de adina.petre la: 13/02/2011 15:47:06
a zis "Sursa: Forum Christi.". dar fara link. :)
#596958 (raspuns la: #596952) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
citat, dar am uitat din cine..... - de Tot Areal la: 13/02/2011 15:48:08
,,Unii vorbesc despre adevar, cu aceeiasi usurinta cu care vorbesc eu despre prepararea cafelei .
Mie insa , nu-mi vine sa vorbesc despre adevarul ala, pentru ca nu-i tangibil , e doar o perceptie individuala intr-un spatiu-timp limitat. ,,
#596959 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina - de irma la: 13/02/2011 16:01:21 Modificat la: 13/02/2011 16:01:41
am vazut de la inceput, draga

daca tie ti se pare ca forum christi a acelasi lucru cu forum anti-christi ce sa zic...?

mie mi se pare ca httpb. a vrut sa pacaleasca. sau i-a fost rusine de propriile convingeri? :D nu ca n-ar avea motive...

nici nu ma intereseaza de fapt.

textu' ramane o porcarie. (sursa am aflat-o dupa ce l-am citit).
#596962 (raspuns la: #596958) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de adina.petre la: 13/02/2011 16:06:19
eu iti ziceam ca am avut mentionata sursa, recunosc ca n-am timp de pierdut sa si verific aberatiile astea.

eu cred ca bogdan vrea si el sa vorbeasca cu oamenii din cafenea si nu stie cum. :)))
#596963 (raspuns la: #596962) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dileme - de donquijote la: 13/02/2011 16:16:07
pe vremea construirii comunismului circula un banc:
:
intrebare: care e avantajul socialismului fata de capitalism?

raspuns: socialismul a reusit sa rezolve probleme pe care capitalismul nu le are

asa si cu dilemele astea de genul care dumnezeu e mai bun, daca poate sau nu procrea cu pamantenii, nemurirea sufletului, destin, samd...
dileme pe care un necredincios nu le are...
:)
#596964 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina - de irma la: 13/02/2011 16:19:55
vai, dar oricand poate sa vorbeasca. cu tine de ex.
#596965 (raspuns la: #596963) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de irma la: 13/02/2011 16:22:34
"socialismul a reusit sa rezolve probleme pe care capitalismul nu le are "

=)) tare!
#596966 (raspuns la: #596964) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Knulp_2 la: 13/02/2011 17:20:43
:)) chiar ca porcarie
nu se poate citi
doar imi fac nervi
#596973 (raspuns la: #596950) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
io - de INSULA ALTUIA la: 13/02/2011 18:01:42
vin si intreb asa ,oare de cite ori ofteaza Dumnezeul meu pe zi?

Doamne iarta-ma!
#596977 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
io intreb doar atat: - de cosmacpan la: 13/02/2011 21:23:29
oare apa cand izvoraste din piatra se intreaba ce o sa ajunga? intreaba ea pamantul daca-i da voie sa moarga mai departe, intreaba malurile si le roaga s-o ajute sa gaseasca drumul pana la sfarsit? si unde se sfarseste drumuyl unui rau? intr-un desert? intr-un lac, intr-o mare, intr-un ocean?
#596985 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Intruder la: 13/02/2011 22:14:19
evreii nu-l considera pe Iisus ca fiind Mesia, ei inca il asteapta sa vina.
cateva evenimente importante din noul testament sunt profetite in vechiul testament dar nu dezvolt pentru ca subiectul e tratat ca o mare bataie de joc si-ntr-un mod cat se poate de stupid...

de ce nu mergi la o bere, la un meci, la o tabla?
#596997 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 13/02/2011 22:18:11
Bingo!
#597000 (raspuns la: #596963) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 13/02/2011 22:24:15
Da' de-un arbore genealogic al Brătienilor nu poţi face rost? Că am mare şi urgentă nevoie, pentru a vedea unde se plasează Zuca I.C. Brătianu.
#597002 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
si - de Intruder la: 13/02/2011 22:28:07
o cheie de shaishpce ai? tre' sa scot o piolitza...
#597004 (raspuns la: #597002) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 13/02/2011 22:31:50
Io, nu. El are sigur!
#597008 (raspuns la: #597004) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu tu, - de Intruder la: 13/02/2011 22:38:34
dar am apasat pe mbotonu' teu.
...tu cu ce desfaci piolitzele???
#597012 (raspuns la: #597008) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de adina.petre la: 13/02/2011 22:49:04
ete, si credeam ca-s racita.
#597022 (raspuns la: #597000) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
mah - de adina.petre la: 13/02/2011 22:49:28
nu te mai juca la buric ca poate-ti cade fundu!
#597023 (raspuns la: #597004) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ce porcarie - de zaraza la: 13/02/2011 22:54:57
ei bine, cu ocazia asta pot sa raspund linistita lui om: cei care gandesc la nivelul asta, indiferent ca sunt sau nu religiosi, sunt in mod sigur prosti. si asa ma ia o tristete cand ma gandesc ca dobitocii astia chiar se cred cool...
#597026 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
adina - de Intruder la: 13/02/2011 22:55:41
nu ma joc la buric, ala-i pe post de scrumiera cand fumez in pat!
...da' tu de-al cui buric vorbesti???
#597027 (raspuns la: #597023) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 13/02/2011 23:12:07
Cu dinţii de la dujmani.
#597036 (raspuns la: #597012) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intruder :)) - de adina.petre la: 14/02/2011 00:08:49
era un banc dinala cretin pe care il puteai lungi si imbrobodi (si asta era si scopul) sa tii audienta cat mai in asteptarea poantei finale, care e de toata jena...

si zicea ca s-a nascut un fat frumos dupa indelungile rugaminti fierbinti ale reglui si reginei cu "blestemul" de a avea in loc de buric un surub c-o piulita. si soara vietii lui era sa caute cheia potrivita, si cand o gasi, ii cazu curu'!

ma rog, asta-i super varianta scurta. nu e foarte amuzant, dar mi-a ramas blocat in cap si cred ca mi-l readuce in planul constiintei orice mentionare a cuvantului "piulita". :)))))
#597051 (raspuns la: #597027) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Dumnezeu - de Emanuelll la: 14/02/2011 01:08:09
Parerea mea este ca indiferent daca crezi in rai sau in iad,indiferent daca crezi in dumnezeul bibliei sau al tuturor religiilor existente ( extrem de multe parerea mea )in ceea ce ma priveste si dupa cum un mare om a spus si citez "Ce faci pentru tine dispare odata cu tine ,dar ce faci pentru altii ramane o eternitate cineva acolo sus eu cred ca exista un dumnezeu universal dar biblia mi se pare o porcarie,calea care o urmaresc eu este sa pretuiesc fiecare clipa din viata aceasta si nu sa pretuiesc o icoana sau un idol pentru ca miracolele sunt in fata noastra ....pretutindeni in primul rand de ce a creat "cineva" toate aceste lucruri minunate daca nu sa ne bucuram de ele...In ceea ce priveste binele si rau pentru mine exista un singur raspuns: Raul nu exista...Ca sa va fac sa intelegeti va voi demonstra in alt mod:
CALDURA SI FRIGUL Caldura=binele ,frigul=raul ...Exista frig? NU nu exista deoarece frigul este doar absenta caldurii pentru ca caldura este ceva masurabil in consecinta este un lucru determinat dar pentru frig nu exista nici o unitate de masura...deci nu exista si exact asa putem lua binele si raul! Raul este doar absenta binelui!!! Am 19 ani si mi-as dori sa fiu scriitor, ca sa inspir lumea la fapte mai bune si sper ca intr-o buna zi lucrarile mele sa fie publicate ...Multumesc pentru intelegere:D
#597053 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zarazei - de nyx la: 14/02/2011 08:36:52
mie asa de mult mi-a placut asta, ca simt nevoia s-o citez:

"Parerea mea este ca indiferent daca crezi in rai sau in iad,indiferent daca crezi in dumnezeul bibliei sau al tuturor religiilor existente ( extrem de multe parerea mea )in ceea ce ma priveste si dupa cum un mare om a spus si citez "Ce faci pentru tine dispare odata cu tine ,dar ce faci pentru altii ramane o eternitate cineva acolo sus eu cred ca exista un dumnezeu universal dar biblia mi se pare o porcarie,calea care o urmaresc eu este sa pretuiesc fiecare clipa din viata aceasta si nu sa pretuiesc o icoana sau un idol pentru ca miracolele sunt in fata noastra ....pretutindeni in primul rand de ce a creat "cineva" toate aceste lucruri minunate daca nu sa ne bucuram de ele...In ceea ce priveste binele si rau pentru mine exista un singur raspuns: Raul nu exista...Ca sa va fac sa intelegeti va voi demonstra in alt mod:
CALDURA SI FRIGUL Caldura=binele ,frigul=raul ...Exista frig? NU nu exista deoarece frigul este doar absenta caldurii pentru ca caldura este ceva masurabil in consecinta este un lucru determinat dar pentru frig nu exista nici o unitate de masura...deci nu exista si exact asa putem lua binele si raul! Raul este doar absenta binelui!!! Am 19 ani si mi-as dori sa fiu scriitor, ca sa inspir lumea la fapte mai bune si sper ca intr-o buna zi lucrarile mele sa fie publicate ...Multumesc pentru intelegere:D"

dar macar ete, are doar 19 ani.
nu ma tem decat de ce-i aproape evident - ca o sa ramana asa si peste inca 19.
#597061 (raspuns la: #597053) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 10:01:07
Parcă aveai 22. Mdeh, totuna!
#597072 (raspuns la: #597053) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de nyx la: 14/02/2011 10:04:03
alio, bre. sa confunzi dumneata autorul, cu personajul?
#597074 (raspuns la: #597072) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 10:05:48
Cu personaju', nu. Cu oboistu', da.
#597076 (raspuns la: #597074) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de nyx la: 14/02/2011 10:08:49
:))
#597082 (raspuns la: #597076) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
oare nu mai sunt obligatorii 8 clase???? - de Intruder la: 14/02/2011 10:27:01
Exista frig? NU nu exista deoarece frigul este doar absenta caldurii pentru ca caldura este ceva masurabil in consecinta este un lucru determinat dar pentru frig nu exista nici o unitate de masura...

io credeam ca temperatura se masoara in grade celsius, fahrenheit sau kelvin!
la 0°K e frigul frigului, moare ratzujca in gaoace...
pfff...ete, d-aia a zis mamica "bah, termena 8 clase si p-orma te fac screetor!"
#597089 (raspuns la: #597053) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de nyx la: 14/02/2011 10:36:14
n-are el 8 clase, dar macar ti-a multumit pentru intelegere.
deci are 7 ani.
de-acasa.
bun si astia, daca stai sa te gandesti.
#597090 (raspuns la: #597089) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
da destepti oamenii - de Emanuelll la: 14/02/2011 11:59:00
am inteles si cum merge site-u asta scz pentru posturi prea multe minti geniale aici...ati inteles tot ce am scris
#597097 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Emanuelll la: 14/02/2011 12:02:59
Zero absolut (-458 F) inseamna doar, absenta totala a caldurii !Poate exista multa caldura, mai multa caldura, super-caldura, mega-caldura, caldura nelimitata, caldurica sau deloc caldura, dar nu avem nimic numit “frig”. Putem ajunge pana la 458 de grade sub zero, ceea ce nu inseamna caldura, dar nu putem merge mai departe. Nu exista frig – daca ar exista, am avea temperaturi mai scazute decat minimul absolut de -458 de grade. Fiecare corp sau obiect e demn de studiat daca are sau transmite energie, si caldura e cea care face ca un corp sau material, sa aiba sau sa transmita energie. dar dupa cum spuneam prea multe minti geniale avem pe site-ul acesta:D PACE
#597098 (raspuns la: #597090) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 12:04:22
Dupe cum se iegzprimă şi mai ales dupe profunzimile în care adânceşte problematicul, io-s precis că-i cel puţin doctorand. La Spiru Haret, desigur.
#597099 (raspuns la: #597089) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 12:04:56
Chiar?
#597100 (raspuns la: #597097) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 12:10:39
Ce vorbeşti??
#597101 (raspuns la: #597098) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Intruder la: 14/02/2011 12:32:19
Poate exista multa caldura, mai multa caldura, super-caldura, mega-caldura, caldura nelimitata, caldurica sau deloc caldura, dar nu avem nimic numit “frig”.

lol!
deasemenea, nu avem nimic numit "mic" pentru ca pana si atomul de hidrogen este masurabil. avem foarte mare, mega mare, super mare, super Mario, superman, maricel sau deloc mare.
deci, nu exista mic.
nici usor.
nici scurt.
qed, traiasca newton.
#597108 (raspuns la: #597098) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Emanuelll la: 14/02/2011 12:36:39
cat de ingusti la minte fratee dar intunericul exista ?=)) raspundeti la intrebare va rog sa va aud geniilor
#597113 (raspuns la: #597108) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Emanuelll la: 14/02/2011 12:38:40
in primul rand era un punct de vedere al binelui si raului redusule asta vroiam sa demonstrez =))) AOleuu
#597116 (raspuns la: #597108) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 12:40:59
Şi-n al doilea rând era fix un expozeu idiot!
#597118 (raspuns la: #597116) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 12:42:18 Modificat la: 14/02/2011 12:43:10
Sigur că există. Admiră-ţi E.E.G.-ul... Eşti plin de el.
#597120 (raspuns la: #597113) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Emanuelll la: 14/02/2011 12:46:49
k .. si da era un expozeu dar idiot era doar din punctul tau de vedere pentru asta nu trebuia sa fi rautacios pentru ca daca nu accepti ceva nou ,nici nu o sa primesti nimic
#597125 (raspuns la: #597120) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 12:48:55
:))))))))))
Şorici neuronali.
#597127 (raspuns la: #597125) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de adina.petre la: 14/02/2011 12:58:56
doamne apara si pazeste. ce-i azi, 1 aprilie?
#597131 (raspuns la: #597127) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/02/2011 13:06:41
Nu. E doar o zi cu multe bilete de voie, la nr. 9.
#597134 (raspuns la: #597131) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
hahahah - de adina.petre la: 14/02/2011 13:20:37
se vede treaba ca de cand am plecat de-acolo au luat-o oamenii razna :)))
#597135 (raspuns la: #597134) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bre, emanoellle - de Intruder la: 14/02/2011 13:39:17
cine-i ingust la minte?
nu exista ingust - exista doar larg, foarte larg, largut, largoi, extra larg, super larg, mega larg, giga larg, etc.

vrei sa discotam despre elementele abiozei, frateeee?
sau despre gulii? sau despre folbal?
ai (re)venit p-acilea sa ne-arati ca esti tare-n unitati de masura fundamentale si n-a cazut nimeni in qur...nashpa, emanoelllle, nashpa.
gaurile negre au lumina dar fa-ti o trepanatie si-ai sa vezi ca egzista intunericul absolut.
bye, pui de geniu!
#597139 (raspuns la: #597113) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de nyx la: 14/02/2011 13:48:11
io-s curioasa cu cat a luat bacu.
#597141 (raspuns la: #597139) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cre' ca - de Intruder la: 14/02/2011 13:52:43
l-a luat din oficiu, dupa ce a termenat clasa 4-a.
asa-s geniile, mdeh...nu ca noi, si repetenti, si rupti in qur, si rot unji...
#597142 (raspuns la: #597141) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de nyx la: 14/02/2011 14:04:08
io vream doar sa stiu cat a a fost mita.
#597143 (raspuns la: #597142) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...