-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Primavara verde...


de bluearisto la: 22/11/2004 22:46:00
modificat la: 06/12/2004 23:25:17
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Sînt zile si nopti,cînd fara sa stiu,fara sa vreau,chiar luptînd împotriva-mi,fac tot posibilul pentru a te ejecta din minte.Cred ca uneori,pentru a exista ,as vrea o amnezie.Amnezia timpului care trece fara a spune un cuvît,amnezia stîncii care trece peste ani si nu îsi schimba locul.Ea nu se muta,nu se desparte,ea nu traieste nici o drama,nu are deceptii.
În noapte,privesc spre cer,pe pamînt înghetul este prezent iar eu fug spre soare!Un soare cald dar nu canicular,o simpla adiere de primavara verde!Adierea unui moment,a unei clipe si zgomotul dulceag al frunzelor ce cînta-n freamat spre eternitate!
Pe un drumeag de pamînt umed,merg spre lac si ma asez pe iarba.Aici e liniste!Ma culc ascunsa printre ierburi si copaci ,aici nu ma vede nimeni!Pot gîndi si pot privi peisajul nemaipomenit!Silueta casei padurarului trece prin umbrele ce i le da natura! Vad terasa cu sticle galbene,care stralucesc.Afara e frig,însa nu mi-e rece.Ma încalzesc cu gîndul ca pe acest drumulet si în aceasta casa ,au trecut pasii tai!Nu te-am vazut,dar stiu ca ai fost!Tu sti ca eu sînt?
Doamna iluzie si primavara mea ma încalzesc de tine! Astept vara,însa nu-i cunosc sezonul ! Însa cine stie?Multi spun ca temperaturile caniculare strica sanatatii!Atunci trebuie sa pastrez primavara mea ?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


* - de picky la: 16/02/2007 14:13:47
Adrian Fuchs :

Asa se dezvolta agroturismul. Obiectiv turistic : locul unde El a respirat. Reduceri pentru grupuri si mai ales pentru abonati.
#175819 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...