-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Pe Bulevard


de laupai la: 23/11/2004 20:58:00
modificat la: 06/12/2004 23:24:55
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Ati mers vreodata asa pe sestache – adica pardon – „pe bulevard”? Cred ca da – asta se pare ca e o ocupatie destul de celebra pentru omul cotidian! Asta mi s-a intamplat si mie ca om de lume ce ma aflu in orasul natal! Asa ca deunazi m-am pregtit sa imi fac intrarea eroic pe bulevard, in centru, rezervandu-mi luxul de a vedea concetatenii din fata, spate si profil! Cum nu stiu ce pisicolog celebru ma bantuia in acel moment mi-am pus fata desteapta si zambetul cuceritor la bataie si am inceput sa analizez interiorul citadelei care forfotea! Si Doamne a tot puternic am inlemnit! Ma bucur ca nu am orbit, chiorat sau alte chestii deastea de se intampla ochilor cand sunt agresati rau!… OAMENI BUNI ati auzit notiunea de mai usor??? Ce e atata graba? Unde va repeziti? E pe undeva o prezentare de lenjerie intima si mie nu mi-a trimis nimeni mail sa ma anunte? Domne – sa vedeti forfoteala, lume , zgomote si culori! Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu viteza lumina – io care veneam din cretacic!!! Apoi am inceput sa acumulez zgomotul! Nu zic nu…inca nu m-am obisnuit cu rasul ascutit al adolescentelor care veneau in card spre mine…dar ma rog…asta e ceva pitoresc! Apropo de adolescente! Sunt fenomenale! Nu cred ca vrei sa fi barbat si sa te intalnesti cu un grup bine cimentat de tinere in mers!? Pentru neavizati sa explic fenomenul: mai intai o sa observati diversitatea de tipologie – intotdeauna e una bruna, una blonda, una roscata si inca una care se tine dupa celelalte trei! Ca sa fie tacamul complet toate trei si putin a patra arata beton, sunt imbracate dupa cum urla ultima revista si descoperi ca vezi mai multa piele decat la plaja si in acelasi timp realizezi ca totusi au o gramada de haine pe ele! De sub topul mulat si cu aplicatii de genul „666 the number of the best” se reliefeaza sanii tari nemiscati care iti conduc spasmodic ochii spre buze rosi, rosi de ar pali albacazapada de invidie! Mai jos, incepe bucata de piele de care va ziceam care inconjoara tandru buricul diafan cu bijuteria cu tot (un diamant cred!). Urmeaza piloni, adica pardon picioarele interminabile care pe langa faptul ca incep din gat nu se termina pe sol ci in niste cuie – adica tocuri de 12! Si in astfel de prezentare iti apar brusc in fata, te zapacesc ca un grup de iele ale zorilor si trec mai departe – tie ramanandu-ti un iz de parfum frantuzesc pe mucoasa nazala!
Totusi plimbarea mea continua si inca incerc sa acumulez culorile lumii ce ma inconjoara, oamenii care se amesteca intr-o dezordine ordonata intrand si iesind prin usile de pe centru cetatii…
Va veti plimba azi?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


final? - de e la: 19/08/2005 17:45:54
haios si legat, dar pana la un punct: 'Apropo de adolescente!'. promite un scurt popas, si cand colo devine ideea principala a textului. lectura era placuta si abia asteptam sa vad ce fac si restul oamenilor de pe bulevard... oare pentru asta chiar trebuie sa ies din casa?
#66561 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...