Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

maria d.l.m.


de Roman Haduch la: 24/08/2011 16:50:08
rezumat: Dumnezeu lumineaza mintea omului
taguri: Capela Salonul 
voteaza:
Am fost uimit cum Maria, a nascut, in cafenea, in imprejurari tainice, pline de dragoste, tema "credinta traita" .
Credinta, ca atare, este un dar al Domnului pentru noi oamenii. Nu este lesne sa o primim insa fiind vorba despre Har, merita si, atentie , sa nu facem zadarnic Harul. Suntem administratori ai Harului. Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu , lumina necesara pasilor nostrii, pentru ca sa nu dam in gropi.
A nu uita ca si dracii cred, se roaga si se infioara.( este adevarat) Deosebirea intre draci si noi consta in faptul ca , fiind crestini, primim lumina din cuvant , ne innoim in mintea noastra si , cu responsabilitate proclamam ; Doamne faca-se voia Ta intrucat , avem cunostinta ca voia LUi Dumnezeu este buna, placuta si desavarsita.
Nimeni nu poate spune Iisus Hristos este Domnul ! - si sa creada in inima lui, decat prin Duhul Sfant.
Duhul Sfant este Dumnezeu.
Prin El primesti puterea de a marturisi Evanghelia.
Concret : personal am agonizat, tumefiat de vicii, vreme de 20 de ani intr-o hruba a placerilor de tot felul, ( placeri efemere) care intristau si disperau tocmai pe cei cu privire la care as fi sustinut ca-i iubesc, eram imbibat cu alcool , tutun si cele mai mizerabile clisee referitoare la sexualitate, colcaiau pe mintea mea. Spuneam minciuna dupa minciuna, cu seninate, continuu si credeam ca sunt in regula.
A venit o zi, 21 08 1992, cand in Sala Palatului din Bucuresti ( unde stiam ca sunt lucrari tovarasesti, in iepoca "labele poc",) am participat la o Evanghelizare sub acoperire (Conferinta pentru salvarea alcoolicilor )am fost indemnati sa ne pocaim sa rostim rugaciunea de predare astfel ca am scancit : Doamne Iisuse , imi pare rau de modul, de felul in care mi-am trait viata pana in prezent, ma pocaiesc , cred ca Tu esti Dumnezeu si ca ai fost pedepsit in locul meu ( nu inteleg, dar cred), cred ca sangele Tau m-a curatit de murdaria oricarui pacat. Vino te rog in inima mea si condu-mi Tu viata. Amin! Din acel moment al zile de 21 08 1992 nu am mai baut , nu am mai fumat si Taticul ceresc a vindecat mintea de pe care parca a inlaturat o tesatura solzoasa, cu ochiuri in care colcaiau cliseele tampe ale aberatiilor de tot felul, credeam ca sunt dorinte proprii insa nu era asa . Au trecut 20 de ani. cu Dumnezeu este foarte bine. Sfatul meu , Alege Viata ca sa traiesti.
Dragii mei , in fiecare ora de stiri privesc la gura politicienilor ca vitelul la poarta noua. Mi se rotunjesc ochii de uimire , imi fac semnul crucii . ma crucesc de-a dreptul si nu inteleg ce se intampla. IN toata perioada totalitarismului ateu am fost beat de aceea aveam dreptul la cuvant si , in carciumi proclamam "tovarasi , lumina vine de la Moscova" si ramaneam singur in local, prietenii de pahar, plecau , unii chiar imi furau cumparaturile ce le faceam pentru familie.. Acum , parca sunt beti , alesii, de aceea ma rog ca Dumnezeu sa -i clatine in interiorul lor , sa inteleaga ca sunt la guveranre pentru o vreme si acum au sansa sa slujeasca poporul roman si sa-l mangaie asigurandu-i nivelul de trai decent pe care l-am fixat in art. 47 din Constitutie.
Revin la cele vesnice, sfat : Cugeta la un verset biblic ( de exemplu 1 Corinteni 9:27)si vei simti cum inima ti se umple de fericire. Intelege ca Biblia este Cuvantul Lui Dumnezeu , astfel ca si tu primind acest Cuvant in cugetul tau si pastrandu-l in inima pentru a.l implini , gasesti Viata , esti sanatos ┼či traiesti o viata noua din belsug. Feriti-va de demagogie. Dumnezeu sa te binecuvanteze, pe tine cititorule si pe tine, comentatorule si, desigur , pe tine, o bunulu Admin. Amin!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


:))))) - de Intruder la: 27/09/2011 09:56:41
Dumnezeu sa te binecuvanteze, pe tine cititorule si pe tine, comentatorule si, desigur , pe tine, o bunulu Admin. Amin!

super funny! :))
#622504 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Romane - de INSULA ALTUIA la: 27/09/2011 10:07:04 Modificat la: 27/09/2011 10:10:08
Acum , parca sunt beti , alesii, de aceea ma rog ca Dumnezeu sa -i clatine in interiorul lor , sa inteleaga ca sunt la guveranre pentru o vreme si acum au sansa sa slujeasca poporul roman si sa-l mangaie asigurandu-i nivelul de trai decent pe care l-am fixat in art. 47 din Constitutie.


asta-i tare:(

Te intreb cu ce am gresit de si-a luat Dumnezeu mina de pe noi?

si-a bagat dracu suvita parerea mea!!!

Amin!
#622508 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: