Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Presedinte prin mandatari...


de ampop la: 07/12/2004 08:34:00
modificat la: 07/12/2004 14:24:24
voteaza:
Se pare ca tatucu' Iliescu mai ia un mandat..al patrulea...iar romanii imbecilizati ii voteaza mandatarii. Bombonel aflat intr-o contradictie aparenta cu Bunicutza va primi (din nefericire...) o functie reprezentativa. Executivul, condus probabil de Geoana va fi in mainile lui Nelu' Cotrocelu' acum Nelu' Pesedelu', caci Geoana este un individ inteligent dar lipsit total de personalitate, un lacheoas a lui tatucu'. Din pacate romanii sunt incapabili sa se dezbare de sindromul tatucului. Isi transpun responsabilitatile, grijile, nevoile unui "tatuc" care trebuie sa-i carmuiasca, sa le spuna ce au de facut...Popor de ev mediu in secolul XXI. Mentalul majoritatii a ramas la acel nivel si pentru un blid de linte si un ciolan mai gras si-l vand si pe tata. Anonimus, cronicarul regelui Bela al IV-lea spune despre valahi ca sunt lasi "gyava nep"...oare o fi chiar asa? Sa fi avut oare dreptate? Comportamentul romanilor de la "duminica orbului" incoace, cu mineriade, caritas, fni, escrocherii, Iacubov si...nu face decat sa confirme spusele lui Anonimus. Minoritatea care are demnitate si mandrie este supusa unei majoritati de lasi care isi dau votul hotarat pentru "liniste, maica...". Sindromul lui tatucu' Iliescu va disparea din nefericire doar cand el se va duce in lumea celor drepti, deci Romania mai are cateva mandate bune de asteptat. Iliescu si oamenii lui pot sa chefuiasca. Dreapta este inexistenta in Romania iar EL, atotputernic are CONTROLUL. Putere pura si simpla pentru un cetatean sarac si cinstit...putere caldita pe munti de nelegiuiri ale celor de sub "sfantul" Ion. Dar ce sa faci, dulce este gustul ei...Refuz insa sa cred ca Anonimus avea dreptate. Macar speranta sa nu moara...
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


ampop, - de Adrian Marchidann la: 08/12/2004 10:52:45
nu stiu daca ai remarcat, dar alegerile prezidentiale sunt castigate nu de cel mai inteligent ori moral om ci de cel care reprezinta cel mai bine poporul, cu calitatile si defectele sale. Asa este in toata lumea, inclusiv in SUA.

Este usor pentru tine sa te plangi pe internet de alegerea facuta de un om caruia ii trebuie 5 minute ca sa semneze numele lui.

Dar pune-te in locul unui taran care nu prinde decat TVR1 si radio actualitati si care supravietuieste datorita unei pensii mizerabile.
#31086 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: