-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

De ce, ce, pe cine dispretuim cand dispretuim?


de Baby Mititelu la: 14/02/2012 10:15:04
rezumat: Despre pret si dispret...
taguri: Salonul 
voteaza:
”Hristos spune: "Eu sunt Părintele tău, Eu sunt Fratele tău, Eu sunt Mirele sufletului tău, Eu sunt Scăparea ta, Eu sunt Hrana Ta, Eu sunt Îmbrăcămintea ta, Eu sunt Rădăcina ta, Eu sunt Sprijinul tău, Eu sunt tot ce-ţi doreşti tu. Când Mă ai pe Mine, nu-ţi lipseşte nimic. Eu sunt Slujitorul tău, pentru că am venit să slujesc, nu să fiu slujit. Eu sunt Prietenul tău şi Mădular al trupului tău şi Capul tău şi Fratele tău şi sora ta şi mama ta. Eu sunt toate pentru tine. Nu trebuie decât să stai lângă Mine. Pentru tine, Eu M-am făcut sărac şi pribeag, pentru tine am ridicat crucea şi am coborât în mormânt, am venit pe pământ pentru tine, trimis de Tatăl, iar în cer Mă rog pentru tine Părintelui Meu. Tu eşti totul pentru Mine, şi frate şi împreună-moştenitor şi prieten şi mădular al Trupului Meu." Ce vrei mai mult decât atât? De ce Îl dispreţuieşti pe Cel Care te iubeşte atât de mult?” Sf. Ioan Gură de Aur

Am ales un discurs puternic si adevarat al Sf.Ioan Gura de Aur despre Iubire si Pret, despre Fiinta cea mai frumoasa pe care a cunoscut-o-?-lumea asta, Hristos. Plecand de la aceste vorbe inalte putem cobori in mintile si inimile noastre de oameni obisnuiti, pacatosi si sa ne intrebam: de ce ne dispretuim intre noi?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


*** - de pescadorul la: 14/02/2012 18:25:33
Eu ii dispretuiesc pe polonezi, pe austrieci, pe cehi, pe finlandezi, pe germani, pe francezi, pe belgieni, pe olandezi si ca sa nu mai lungesc pe toti cei care s-au mobilizat ca sa-i scoata din zapada pe cetatenii inzapeziti care au ajuns asa doar din lene si cu cat varsta este mai inaintata chiar cu tente de nesimtire ca n-au pus mana pe lopata ca sa-si faca poteca prin troienii de 5 metri. Pai nu frate ii lasi pe nesimtiti 7-10 zile la fezandat ca sa traga niste chiolhane sub zapada si dupa ce alcoolul isi face treaba si ucide o parte dintre ei bagi acolo ceva forte ca sa vezi rezultatul.
Suntem singurii din galaxie care am depistat adevarul inzapezitilor, lenea si a mortalitatii acestei perioade, alcoolul, pentru care ne-am castigat respectul tuturor care in mod eronat credeau ca stihiile naturii nu pot fi anulate cu loptata.
#629286 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 14/02/2012 20:13:09
Si am uitat sa mai adaug ca-i dispretuiesc pe cretini, nu pe aceeia pe care soarta i-a lovit in mod nemilos pentru ca pentru ei exista compatimirea, ci pe aceia care desi nu par, neavand semnele carateristice bolii intiparite pe figura, totusi sunt.
Sunt persoane care zice ca este o situatie vis-a-vis de iarna actuala asemanatoare cu cea din 54 si ca nu s-a dus Becali si nici armata sa-i dezapezeasca ci s-au descurcat singuri cetatenii de la tara. Eu n-am fost prezent pe Terra atunci ca sa constat dar imi pot folosi macar creierul mic ca sa constientizez ca atunci populatia Romaniei era majoritar rurala si la tara gaseasi toate generatiile prezente, de la bunici pana la stranepoti, toti convietuind atunci impreuna. Majoritatea populatiei rurale era alcatuita din populatia in putere adica daca zicem ca te simti asa de la 16-18 ani si pana spre 55-60.
Pana astazi marea majoritatea populatiei in putere a migrat fortat la orase ca sa umple fabriciile iar pana in prezent au fost si sunt somerii care manaca avutia tarii, ai dracu bagabonti sau muncesc cu spor prin toate tarile pe unde au gasit ceva ca sa dea din maini.
In urma lor la tara a ramas cam pustiu, populatia de pana in 14-16 ani adusi de la oras sa creasca pe la tara si bosorogii de 60-70 de ani adica parintii plecatilor care in multe catune uitate de lume sunt singurii supravietuitori. Deci probabil ca astazi dezapezirea la nivel local se poate face cu fantomele celor plecati dar care in 54 erau in carne si oase.
Dar despre ce era vorba? Aha ca-i dispretuiesc pe cretini fie ca sunt ei asa in mod natural fie ca trebuie sa fie ca sa incerce sa-i cretinizeze si pe altii.
#629290 (raspuns la: #629286) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Eu... - de Baby Mititelu la: 15/02/2012 14:18:06
...ii dispretuiesc pe barbatii care merg la prostituate. Ii dispretuiesc profund pe barbatii care profita si violeaza copiii-pe preotii pedofili ii urasc. Ii dispretuiesc pe barbatii care-si lovesc femeile, care le umilesc...
Imi pare rau, dipretuiesc multi barbati...
#629322 (raspuns la: #629286) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescador... - de Baby Mititelu la: 15/02/2012 14:20:32
Cretinii...Eu nu-i dispretuiesc, mai degraba ii dispretuiesc pe cei ce "se pun" cu cretinii, pe cei ce-i alimenteaza...ce-i hranesc...
#629323 (raspuns la: #629290) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...