-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

"relatia extrataresti/pamanteni"si Vatican,


de DESTIN la: 16/02/2012 16:43:38
rezumat: am numit deja relatie ce poate parea ireala,eu zic ca exista!
taguri: La_o_cafea 
voteaza:
Am deschis aceasta conferinta cu intentia "pasnica"si cuminte de a analiza aici starea de fapt a Bisericii,a vaticanului...au taria si forta sa isi ceara scuze oficial pentru crimele ce le apartin,crime impotriva umanitatii,minciuna,deturnarea adevarului...
Am lansat aceasta chemare cu multi ani in urma chiar aici pe acest forum,voi reveni cu "simple"dovezi ce ar trebuii sa determine Biserica intro astfel de actiune.

Da,lasand gluma la o parte sa analizam serios "relatia extrataresti/pamanteni"
Da, am numit deja relatie ce poate parea ireala,eu zic ca exista!
Ce "nelinisteste" si mai mult este pozitia vaticanului ...dupa mine recunoasterea existentei extraterestilor de catre Vatican face si mai "tulbure activitatile" biserici(nu ma refer la religii)subiect "greu"dar greu de tot!

Sa ne straduim sa fim mai buni, mai intelegatori, mai deschisi si sa ne bucuram de viata.Nu peste multa vreme vom fi obligati sa traim dupa standarde universale...In orice caz Vaticanul a fost nevoit sa scoata la lumina secrete pe care le pastra de 2000 ani si care ii clatina bine temelia...

Cu bine,"Sermo imago animi est;vir qualis, talis est oratio(Filozoful Syrus)"
Cuvantul este imaginea sufletului;cum este omul,asa-i este vorbirea.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (37):


la subiect, - de DESTIN la: 16/02/2012 17:06:18
iertare...asteptata, - de DESTIN la: 26/12/2006 22:30:31
In textul initial aminteam de faptul ca exista o conceptie dupa care Canonul pe care il avem astazi este acelasi cu cel detinut de Biserici imediat dupa Apostoli.

Vizitand Rouen un oraş primitor veti intalni locuri in care s-a scris istorie. Catedrala ,Vieux Marché, locul unde Jeanne d'Arc a fost arsă pe rug sărutand crucifixul.
Statuia ei se afla într-o nişă exterioară a noii biserici.
În catedrala din Dieppe se afla locul unde exista o placa de reabilitare a memoriei lui Richard Simon.
Richard Simon, cel care a cercetat,examinand filologic şi istoric Sfinta Scriptura cel care sa ne amintim, pentru acest fapt, a fost "zdrobit" de Bossuet.
In "Piaţa Veche" din Rouen, locul unde a fost arsă pe rug de către Biserică cea care avea să devină mai apoi sfîntă,
a aceleiaşi Biserici.
În numele cui, Biserica a condamnat pe aceşti oameni de excepţie?
În numele cărui cuvant al lui Isus Cristos?
Are forta ,demnitatea si intelepciunea necesara Biserica prin cei ce o reprezinta să se spovedească odată în public în faţa întregii omeniri, cerandu-şi iertare şi luandu-şi canon pentru toate ororile comise de nişte oameni însetaţi de putere?
Vom auzi oare de un Conciliu ecumenic în care să nu emite-ţi documente administrative, anateme sau dogme... ci crestineste să vă cereţi iertare?
Cereţi iertare în numele întregii Biserici lui Isus pentru crimele comise în numele Lui substituit,sustras.

http://en.wikipedia.org/wiki/Joan_of_Arc

"Joan of Arc has remained an important figure in Western culture. From Napoleon to the present, French politicians of all leanings have invoked her memory. Major writers and composers who have created works about her include Shakespeare, Voltaire, Schiller, Verdi, Tchaikovsky, Twain, Shaw, Brecht, and Honegger. Depictions of her continue in film, television, and song."

http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Simon

"Simon, however, at first opposed this, in hopes of overcoming the opposition of Bossuet by making certain changes in the parts objected to. The negotiations with Bossuet lasted a considerable time, but finally failed, and the Critical History appeared, with Simon's name on the title page, in the year 1685, from the press of Reenier Leers in Rotterdam"
Cu bine,


"Sermo imago animi est;vir qualis, talis est oratio(Filozoful Syrus)"
Cuvantul este imaginea sufletului;cum este omul,asa-i este vorbirea.


#629448 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 16/02/2012 18:36:25
Despre "dispret" daca mai deschide cineva un subuect, ma spanzur... in dispretul vietii.
Vad totusi ca exista tendinte si-n cu alte subiecte, probabil ca vreo farfurioara bantuie cerul Roamaniei incercand eventual sa participe la deszapezire ca daca nici astia atunci cine? Oricum au cauciucuri cu cuie n-au probleme daca amerizeaza, tinand cont ca tot pe apa ajung dar in stare solida.
Un subiect starnitor pana la urma caci mai sunt o gramada de aspecte mai ales ca s-a introdus in scena si sfantul scaun.
Sunt totusi relativ conumat pentru astazi ca sa ma opintesc cu vreo opinie mai ales ca poate-i apuca pe aia interesul sa ia o mostra de pe aici de pe Terra si daca tot sunt asa de activ in domeniu sa nu le casune pe mine. Dar voi tine aproape daca vad ca exista interlocutori.
#629456 (raspuns la: #629448) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Destin - de Baby Mititelu la: 16/02/2012 18:46:01
Cine sunteti, caci EU nu va cunosc!-asa cred ca Iisus se va adresa multor oameni "de biserica"-de biserica in general. Vaticanul ascunde multe taine dar,mai ales, pacate...Ca sa nu mai vorbim de bogatia imensa pe care o detine, privilegii etc, in timp ce fratii mai mici ai lui Hristos mor de foame, de frig sau abia de au ce manca, imbraca.
#629458 (raspuns la: #629448) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescadorul - de undecembrist la: 16/02/2012 19:05:58 Modificat la: 16/02/2012 19:12:36
Subscriu ...la chestiunea cu dispretul ...cat despre spanzurat...mai ma gandesc...
#629461 (raspuns la: #629456) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Homo Stultus la: 16/02/2012 20:02:58 Modificat la: 16/02/2012 20:04:46
Dată fiind intenţia „paşnică” de la care se porneşte, voi încerca să analizez relaţia, iară nu starea, declarând în acest exordiu „ex abrupto” că în spatele demersului stau chitiţi cuminţi vreo patru litri de bere.

Să purcedem aşadar la analiza a ceea ce, în mod normal, n-aş analiza, date fiind limitele subsemnatului şi penuria de informaţii verificabile.

Să ne aplecăm atenţia, înainte de a zbura spre astre, asupra organismelor numite extremofile. Că omul ar putea să fie extremofila ce necesită întru vieţuire şi raţiunea, e o apoftegmă asupra căreia consider că dubiile sunt justificate. Neamţul zice că „jeden tag ein bisschen besser”. Bag seama că realitatea ţine morţiş să contrazică zicala asta benignă.

Crimele împotriva umanităţii sunt făcute de inşi. Chiar atunci când e vorba de o persecuţie sistematică (bănuiesc că s-au avut în vedere cruciadele, inchiziţia şi altele din soiul ăsta), din punctul meu de vedere trebuie identificată în primul rând vina individuală. Altfel, ajungem în situaţia de azi în care foşti comunişti condamnă comunismul, înfruptându-se cu drag din beneficiile democraţiei. Punerea de cenuşă în cap declarativă la nivel instituţional e frecţie la picior de lemn. Mi se fâl fâl fâl de un sistem sau altul. În exemplul meu, puţin mă interesează de comunism. Să plătească toţi viermii care au torturat oamenii în închisori, asta da, aş vrea să văd. Sistemul fără oameni e impotent. Ceea ce face un sistem cu adevărat criminal sunt oamenii. Ei sunt cei care trebuie condamnaţi în primul rând. Abia apoi putem aduce vorba de sistem.

În continuare, trebuie să spun că a diminua o Instituţie diversă ideologic, geografic şi istoric la anumite momente pasagere e oarecum pripit. Cum ar fi să judecăm România având în vedere doar perioada comunistă, sau să judecăm Germania referindu-ne doar la nazism?

Deturnarea adevărului? Adevăr care se referă la ce? Al cui adevăr? Includ aici şi o atitudine a lui Ştefan al lui Parizianu.... Pe ce ne bazăm?

Extratereştrii sunt printre noi. Sunt de acord cu asta. Mulţi dintre cei născuţi sub Soare devin totuşi extra...tereştri. Nu spun mai multe, căci nu îmi doresc polemica. De dragul litrilor adaug: nici nu o ocolesc.
#629475 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescadorul, - de DESTIN la: 16/02/2012 20:32:14
"Un subiect starnitor pana la urma caci mai sunt o gramada de aspecte mai ales ca s-a introdus in scena si sfantul scaun."
Mi-a placut comentariul tau,"sfantul scaun"...trebuiau si ei sa-l actualizeze ...nu e nici scaun ,nici tron,nici fotoliu...

Cu bine,
#629483 (raspuns la: #629456) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Homo Stultus, - de DESTIN la: 16/02/2012 20:50:49
Excelent comentariu ,de acord cu expunerea ta,aici:"În continuare, trebuie să spun că a diminua o Instituţie diversă ideologic, geografic şi istoric la anumite momente pasagere e oarecum pripit."
pot sa intervin sa am alta parere sunt institutii vinovate in intregul lor,organizatii teroriste...si exemplele pot continua,adevarat acestea sunt formate din "oameni"insa scopul lor este cunoscut ca fiind impotriva umanitatii,sau mai bland dezinformare,deformare a realitatii.
Dictatorii si avem exemple ...s-au folosit de institutii si se folosesc...vina o au nu numai ei ci si slugile"credincioase".

Cu bine,
#629487 (raspuns la: #629475) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
destin - de om la: 17/02/2012 02:50:57 Modificat la: 17/02/2012 02:51:25
daca biserica recunoaste existenta extraterestrilor atunci da dovada de:
-deschidere
-inteligenta pt ca extraterestii exista intr-o forma sau alta ;)

ah sa nu uit, pt cultura mea generala da-mi si mie un ex de secret bisericesc de acum 2000 ani?
;)
#629505 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om,"...da-mi si mie un ex de secret bisericesc de acum 2000 ani? " - de DESTIN la: 17/02/2012 04:16:24
Vaticanul pastreaza foarte multe documente despre prezenta extraterestilor in timpul vietii lui Mesia Isus. Exista desene ale unor obiecte zburatoare.Secretele Vaticanului raman si acum, la fel ca in urma cu 2000 de ani, cand Sfantul Petru era crucificat pe locul actualei bazilici care ii poarta numele.
Despre acest subiect, Dr. M. Spencer Lewis, împaratul R-i-C, a scris în „Viaţa mistică a lui Isus” :
„Noi (Noi: actualii iniţiaţi ai Marii Fraternităţi Albe care s-a continuat de Ia faraonul Amenhotep IV şi din care faceau parte Esenienii si isus…) ştim că Părinţii Bisericii primitive au avut acces la documente secrete, pentru că, în conciliile Bisericii creştine primitive şî în dîscutiile care s-au desfăşurat între cele mai înalte autorităţi ale Bisericii primitive, au făcut aluzie la unele părţi din manuscrise şi documente oficiale tratând despre crucificare şî alte evenimente din viaţa lui Isus care sunt acum ascunse sau care au fost distruse."

Cu bine,
#629506 (raspuns la: #629505) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
destin - de om la: 17/02/2012 04:52:21
punctiform:
Sf Petru parca a fost crucificat pe timpul lui Neo (dupa incendiul Romei) prin 60 si ceva AD

VAticanul s-a construit prin 300 AD

Vaticanul pastreaza foarte multe documente despre prezenta extraterestilor in timpul vietii lui Mesia Isus = misto secret stiut de toti ;)...banuiesc ca erau aceeasi extraterestrii care l-au ajutat pe Keops sa-si faca piramida ;)

Exista desene ale unor obiecte zburatoare = yep, in special Vimanas-urile hinduse...am si eu vreo 2-3, dar nu ma pun cu Vaticanu' ;)

Părinţii Bisericii primitive au avut acces la documente secrete,...= credeam ca erau cam neintruiti crestinii primitivi. Rabinii si senatorii romani aveau mult mai mult acces la documente secrete ;)

in fine, tot n-am aflat de la tine vreun secret de acum 2000 ani...mama lor de vaticinosi secretosi :)
#629507 (raspuns la: #629506) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om, - de DESTIN la: 17/02/2012 05:01:16
Amuzant,vorba ta,ce secret daca sunt la vedere!...
Mai au ei acolo puse dosite ceva "hartii" :)
Cu bine,
#629508 (raspuns la: #629507) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Destin - de Horia D la: 17/02/2012 06:26:48
Nu uita sa-ti iei pastilele diseara
#629509 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Destin - de Baby Mititelu la: 17/02/2012 13:24:33
Stii ce mare secret ascunde Vaticanul? Te provoc...Cel mai important secret ascuns!?
#629541 (raspuns la: #629508) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby Mititelu, - de DESTIN la: 17/02/2012 13:32:18
Oauuu!!! pai nu stiu de e secret...de mi-l spui tu nu mai e secret ,uite asa!!!sa te provoc si eu:)

Spune-ne si noua,
#629543 (raspuns la: #629541) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Horia D, - de DESTIN la: 17/02/2012 13:33:49
Salut,
le iau dimineata...
#629544 (raspuns la: #629509) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) Destin, e foarte simplu! - de Baby Mititelu la: 17/02/2012 13:50:23
Secretul cel mai important pe care-l pastreaza Vaticanul e ca va disparea (sper ca am folosit corect viitorul verbului a dispare)! Biserica catolica e sublima dar e pe cale de disparitie.
#629545 (raspuns la: #629543) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
PS - de Baby Mititelu la: 17/02/2012 13:51:06
Extraterestrii nu pot face nimic in acest caz!
#629546 (raspuns la: #629545) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Destin - de sami_paris74 la: 17/02/2012 14:46:55 Modificat la: 17/02/2012 14:48:51
Sa stii ca eu chiar cred in extraterestrii ,o data pe cind eram in baie si asta s-a intimplat intr-o vineri ,ma uitam cu atentie in oglinda la ochii mei...si la un moment dat,am avut impresia ca ochii din oglinda au inceput sa straluceasca din ce in ce mai mult.M-am uitat atunci si mai atent si mi-am dat imediat seama,ca de fapt ochii aia, nu erau ochii mei!.
Am stins lumina,ca am intrerupatorul pe partea stinga si cind s-a facut intuneric,ochii aia luminau si straluceau asa de tare ca-mi era si mie frica de ei.
Am cautat pisica,dar pisica mea era in sufragerie impreuna cu sotia mea.Deci iti pun intrebarea DESTINULE. Daca nu era pisica mea si nu erau nici ochii mei negri,cine era?
#629550 (raspuns la: #629544) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
biserica catolica - de Intruder la: 17/02/2012 16:35:34
si-a cerut demult scuze pentru inchizitie si restul...si nu mi se pare o mare chestie. daca nu evoluam din evul mediu pan'acum, BC continua sa arda eretici si vrajitoare pe rug, sau sa vanda indulgente .
#629562 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Daniel Racovitan la: 17/02/2012 16:45:59
din cate stiu, pozitia oficiala a bisericii Catolice este nu numai ca fiintele extraterestre pot exista, ci mai mult, ca e foarte probabil sa existe. Si ca nu stie ce planuri are Dumnezeu in legatura cu ele, insa fac parte tot din creatia Lui si trebuie respectate ca atare.
#629563 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Daniel Racovitan - de DESTIN la: 17/02/2012 18:13:41 Modificat la: 17/02/2012 18:16:21
"Si ca nu stie ce planuri are Dumnezeu in legatura cu ele, insa fac parte tot din creatia Lui si trebuie respectate ca atare."
Exact,mai mult chiar oficiali ai Vaticanului sunt "gata"sa boteze extrateresti! cu acordul lor!!!
O my God!sa vezi atunci locuri de munca la Vatican!o face asta si din teama de a nu se "dizolva",cautari,cautari...


#629572 (raspuns la: #629563) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de RSI la: 17/02/2012 22:07:08
"Exact,mai mult chiar oficiali ai Vaticanului sunt "gata"sa boteze extrateresti! cu acordul lor!!!
O my God!sa vezi atunci locuri de munca la Vatican!o face asta si din teama de a nu se "dizolva",cautari,cautari... "


Foarte intreresant! Avem si dovezi, citate, articole despre asta?
#629587 (raspuns la: #629572) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RSI, - de DESTIN la: 18/02/2012 00:49:01 Modificat la: 18/02/2012 01:22:41
"Foarte intreresant! Avem si dovezi, citate, articole despre asta?"

Da interesant,dovezi sunt, declaratii in "cascada".
Festival al stiintei din Marea Britanica in Birmingham, dr. Consolmagno,care face parte dintr-o echipa de mai multi astronomi ce lucrează pentru Vatican ,
intrebat dacă el ar boteza un extraterestru, a răspuns ca ar face-o: “Numai în cazul în care acesta ar cere . “
" “Mai întâi îi vom lăsa să fie ei înşişi, fără să forţăm botezul”, spunea într-o publicaţie în 2008 Cristopher Corbally, directorul adjunct al Observatorului Vaticanului, în prezentarea programului de creştinare cosmică. După botezul cu apă, ar urma
răspândirea propriu-zisă a credinţei în Iisus, conform preceptelor biblice de rit catolic
Interesant este faptul că C. Corbally specifică foarte clar zona pe care o cercetează: constelaţia Vega. În anii ’60, NASA a interceptat dinspre această constelaţie unde radio despre care s-a spus că sunt emise de entităţi inteligente. Uneori posibila relaţie cu “ei” este expusă în detaliu. De pildă, Corbally ştie că “pentru ei (n.r. - extratereştrii), amoniacul ar putea corespunde mai bine pentru botez decât apa”.

Sursa:
http://bit.ly/cfnmsl
#629588 (raspuns la: #629587) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby Mititelu, - de DESTIN la: 18/02/2012 01:40:41
Da, de va dispare macar sa apuce a boteza cativa extraterestri:)
#629590 (raspuns la: #629545) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
sami_paris74, - de DESTIN la: 18/02/2012 01:58:05
"ma uitam cu atentie in oglinda la ochii mei...si la un moment dat,am avut impresia ca ochii din oglinda au inceput sa straluceasca din ce in ce mai mult.M-am uitat atunci si mai atent si mi-am dat imediat seama,ca de fapt ochii aia, nu erau ochii mei!..."

Pai sa o luam "strategic";deci te uitai in oglinda...si nu ai mai recunoscut ochii tai!

"Daca nu era pisica mea si nu erau nici ochii mei negri,cine era?"

Ai verificat,nu ochi de pisica(era cu sotia)pai trebuia sa mai dai o tura prin baie poate nu era oglinda!!!
#629591 (raspuns la: #629550) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cine - de zaraza sc la: 18/02/2012 09:52:45
ar vrea sa fie botezat de extraterestri?

Prefer sa ii primesc cu paine si sare, botezul extraterestrilor ma face sa rad. Sa vii pana aici cu tehnologii sofisticate si conceptii mult evoluate asupra vietii si noi sa ne apucam de botezat... Cu siguranta noi avem de invatat mai multe de la ei, decat ei de la noi. Asa ca sa ne luam tableta sa ne notam ce e de notat, nu sa ne infigem cu obiceiurile noastre posibil arhaice.

#629597 (raspuns la: #629590) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
hmm... - de RSI la: 18/02/2012 10:35:02
mie mi se pare ca distinsul astronom se tinea mai mult de glume.
Opinia mea este ca probabilitatea de a intra in coontact cu civilizatii extraterestre este destul de scazuta.
Dar sa ii si botezam in apa sau in amoniac lichid...
Ca evreu, ma preocupa modul cum am putea sa-i circumcidem pe extrateresti ! :))
#629598 (raspuns la: #629588) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza sc - de DESTIN la: 18/02/2012 12:47:24
"Asa ca sa ne luam tableta sa ne notam ce e de notat, nu sa ne infigem cu obiceiurile noastre posibil arhaice."
zaraza sc, sfarsitul acestei institutii a vaticanului preconizat...apare si mai evident ridicolul...


#629604 (raspuns la: #629597) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RSI, - de DESTIN la: 18/02/2012 13:04:36 Modificat la: 18/02/2012 13:06:36
Destul de ciudat insa adevarat,cei mai multi cosmonauti pregatiti nu apartin SUA, Rusiei sau Chinei,acestia apartin vaticanului sunt calugari iezuiti de la Vatican. “Biserica Catolica are la aceasta ora 100 de misionari cosmici antrenati pentru a pleca în orice moment spre alte lumi pentru eventuala crestinare a extraterestrilor – si nu face un secret din asta”. Afirmatia apartine generalului dr. Emil Strainu, specialist în studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate si autor al unor lucrari pe aceasta tema.

"Ca evreu, ma preocupa modul cum am putea sa-i circumcidem pe extrateresti ! :))
"

Referitor la "insurubare" care pe care cine stie!!!
#629607 (raspuns la: #629598) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Daniel Racovitan la: 18/02/2012 15:00:57
"botezul extraterestrilor ma face sa rad"

clar; ridicolul vine din naivitatea de a crede ca extraterestrii sunt un soi de oameni traind pe alta planeta :)
#629616 (raspuns la: #629597) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Daniel Racovitan la: 18/02/2012 15:02:03
"mie mi se pare ca distinsul astronom se tinea mai mult de glume"

dap, se poate sa o fi zis-o la misto;
ca daca nu, distinsul astronom se face vinovat de prostie.
#629617 (raspuns la: #629598) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de RSI la: 18/02/2012 15:48:20
"Dr." Emil Strainu nu e gogoasa aia care apare la emisiunile "serioase" de la OTV si clonele sale? Asta da sursa! :))
Cu surubul... nu noua ne lipseste surubul sau doaga ! :P
#629620 (raspuns la: #629607) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RSI, - de DESTIN la: 18/02/2012 16:11:13
In decurs de două decenii este autorul a peste patruzeci de cărţi, unele publicate în mai multe ediţii, participant cu lucrări la numeroase manifestări ştiinţifice interne şi internaţionale,"Gl.dr. Emil Străinu un pasionat cercetător, fiind găsit când în Alaska sau Tibet, când în Groenlanda sau Insula Paştelui, rătăcind prin Zona 51, Roswell sau cine ştie ce deşert, dincolo de cercul polar de nord sau de sud, fiind unul dintre puţinii contemporani ce studiază la faţa locului marile enigme ale trecutului, prezentului şi devenirii noastre în cetăţeni galactici."
Referitor la sursa...nu sunt un fan al sau insa recunosc ca il citesc;Aparitia la OTV nu spune nimic!

#629622 (raspuns la: #629620) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
DESTIN - de RSI la: 18/02/2012 17:34:55
Da, a facut bani frumosi din imaginatia lui si naivitatea oamenilor. iar aparitia la OTV spune multe...
Si am o veste proasta: Mos Craciun nu exista! :))
#629626 (raspuns la: #629622) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Destin - de Baby Mititelu la: 18/02/2012 17:43:05
Pai trebuie stabilit mai intai daca extraterestrii sunt crestini! :) Dupa care...oare ce nume ar purta? Ce cadouri am duce la botez...ce am manca la petrecere...ehei...complicat.
#629632 (raspuns la: #629590) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RSI, - de DESTIN la: 18/02/2012 18:35:19 Modificat la: 18/02/2012 18:41:06
Eu nu pot zice "naivitatea oamenilor..."nu este obligatoriu sa si crezi ce citesti din cartile lui in cazul de fata!dar in sfarsit...
In legatura cu vestea proasta:"Si am o veste proasta: Mos Craciun nu exista! :))"trebuia sa-o dai pe "post"dupa ora 24:00 copiilor sa le lasam bucuria aceasta...de inteles totul s-a intamplat imaginar!
#629634 (raspuns la: #629626) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby Mititelu - de DESTIN la: 20/02/2012 00:15:51 Modificat la: 20/02/2012 05:31:45
"Pai trebuie stabilit mai intai daca extraterestrii sunt crestini! :)"

Vaticanul va rezolva,cum?secret;si uite asa alte si alte secrete...

"Dupa care...oare ce nume ar purta?"

Pai nume de sfinti nu gandesc sa poarte!insa Vaticanul precis cunoaste;un alt secret.

"Ce cadouri am duce la botez...ce am manca la petrecere...ehei...complicat."

Cadouri? tot Vaticanul ne va "dezvaluii secretul"eu banuiesc:fulare, esarfe, manusi fara degete si caciuli cu urechi.

De mancat se vor servi preparate in vid,invizibile,insipide folosindu-se inghititul in sec!mai spune-ti si voi!
#629702 (raspuns la: #629632) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...