Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Previziuni, proorociri de popa beat...


de ampop la: 09/12/2004 08:30:00
modificat la: 10/12/2004 14:43:02
voteaza:
Eu sunt acel popa beat care prooroceste din nefericire esecul foarte probabil al Iepurasului. Am urmarit azi noapte "contruntarea" dintre Nastase si Basescu. Dupa un debut plin de emotii si dupa punerea corecta la colt de catre Basescu a "dumnezeului" ziaristilor romani C.T. Popescu (trecut fara nici o rusine si nici un echivoc in barca lui Nastase, ba chiar pretindea ca nu o sa mearga la vot din cauza judecatorului Ghergut, chestie favorabila tot lui Nastase), cei doi au intrat in "paine". Nastase, adevarat discipol a lui Nelu Cotrocelu', manuia fraze lungi si ambigue pierzand deseori voit esenta raspunsului. Basescu in schimb respundea coerent, scurt si clar. Mimica lui Basescu si expresivitatea lui vs imobilitatea relativa si rigiditatea lui Nastase mi-a amintit de un alt cuplu, Bush vs Kerry. Nastase s-a apropiat mai mult de Kerry in ceea ce priveste limbajul trupului si expresivitatea, la fel de rigizi si inexpresivi. Mai mult, Nastase la fel si Kerry sunt multimilionari si nu in lei. Se preocupa amandoi ingrijorati de "cei saraci", de asistenta sociala, medicala etc. Basescu, om din topor, marinar, similar hulitului "taranoi" Bush a avut o prestatie a mimicii si exprimarii mai apropiata de sufletul omului.
Intr-o lume NORMALA aceste atuuri ale prestatiei scenice ar da sanse mai mari lui Basescu (presupunem ca a fost si unul din factorii care au dat puncte lui Bush in alegeri).
Exprimarea clara a prioritatii unei aliante pe axa "Washington-Londra-Bucuresti" de catre Basescu a fost punctul principal care va aduce, dupa opinia mea de "popa beat", esecul lui. S-a observat asadar confruntarea a DOUA LUMI, una anglo-americana (Basescu) si cealalta europeana (Nastase). Romania membra NATO, cu toata aparenta pro-americana este profund anti-americana. Si asta la nivelul intregului sistem. Europenii sunt aproape, ne dau cascavalul, chit ca nemtii ii dispretuiesc adanc pe romani , de la WWII. "Sistemul" romanesc este antiamerican, vorba unui cantec "americanii-s de vina...'tu-i in gura...".
Evenimentul tragic al mortii lui Teo Peter (folosit din nefericire foarte abil de C.T. Popescu in "confruntarea" celor doi) in care a fost implicat un puscas marin US nu a facut decat sa potenteze punctual aversiunea romanilor fata de americani si sa toarne voturi "sentimentale" lui Bombonel, familistul "european". Aproape paranoic as zice...oare nu a primit puscasul ceva bani, poate solda lui pe zece ani...ca daca ar fi fost vorba de un om de rand din taxi, tzigan sarac din Ferentari, ar fi platit puscasul vreo $ 5,000 si ar fi zis familia tziganului bodaproste iar mediatizarea ar fi fost mult mai palida. Si asta doar ca o analiza a unui punct "slab" al Iepurasului.
Romania nu este insa o lume normala si victoria se pare ca va fi a "europeanului" Bombonel, om de paie a lui taica Iliescu, iar victoria Bombonelului va fi probabil "la mustata". Sper sa nu am dreptate in "proorociri".
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


La operatiunea prescrisa amer - de Simeon Dascalul la: 10/12/2004 13:25:46
La operatiunea prescrisa americanilor subscriu din toata inima.
Dar nu cred ca Basescu a pierdut ceva pentru chestia cu axa, nici macar nu cred ca ii plac americanii. Pur si simplu se considera ca e mai in interesul nostru sa jucam dupa cum ne canta ei. Suntem un popor prea neinsemnat si vulnerabil ca sa ne putem permite chestii precum simpatii si antipatii externe, mandrie nationala, neatarnare. Daca saltul in barca americanilor ne va fi de folos, vom vedea. La urma urmei, Antonescu, cu gandul la interesele tarii si cu bune argumente logice s-a dat de partea lui Hitler.

Voturile covarsitoare anti- Basescu vor veni de la cei mai flamanzi si mai tematori votanti care vor sa se adaposteasca sub mantaua fals sociala a PSD-ului.
#31306 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Sper sa nu am dreptate in "pr - de mya la: 11/12/2004 16:58:51
Sper sa nu am dreptate in "proorociri".

Si eu sper...dar tare ma tem.

#31429 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Slava Domnului... - de ampop la: 12/12/2004 21:33:23
Sper ca am gresit..deocamdata iepurasul sta bine!!!! 50%si asta la sondaje care in mod normal il favorizeaza pe Bombo...Doamna ajuta!
Mario
#31486 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Popa a fost beat!!! - de ampop la: 13/12/2004 11:49:44
Dupa numararea a 92% din voturi Basescu a castigat. Popa a fost beat! Ce bine!!! Romanii s-au luminat in ultima clipa!
Mario
#31507 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...