Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

85%


de pescadorul la: 29/02/2012 13:18:14
taguri: La_o_cafea 
voteaza:
In familiile din Romania se pare ca in 85% din cazuri se petrec agresiuni asupra membrilor, fie sot, sotie, parinte, copil, agresorii fiind "capul" familiei, cel ce detine "puterea".
In general agresorii sunt barbatii ce-si domina "vioelent" familia, in primul rand sotia fiind "ciuca batailor".
Acest comportament de urangutan desi este preponderent raspandit la nivelul "bizonului" ce preia de la inaintasi aceasta calitate si se manifesta in multe cazuri avand in cap aburii alcoolului ce incetoseaza creierii aia rudimentari, apare insa si la "nivele superioare". Adica nu sunt putine cazuri cand niste "intelectuali" pun mana pe bici, fara sa ezite prea mult, in relatia cu consoarta si nu numai.
Se pare ca nici "cultura" nu poate estompa instinctul de goriloi in calduri ce-i macina pe cate unii.
Cei care abuzeaza sunt "superoameni" in relatia cu un partener "inferior" fizic, atfel nu au ciocul mare nici pe departe, ba chiar sunt slugarnici varsandu-si ulterior frustrarile pe cei ce le sunt la indemana.
Tinand cont de procentajul foarte mare de astfel de evenimente probabil ca si-n acest spatiu or exista "Tarzani".
Ii dispretuiesc in cea mai agravanta nuanta ca fiind doar niste "gunoaie umane", indiferent de cine sunt sau se cred ei in realitate.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (34):


io sunt de acord! :) - de PROUDFRECKLED la: 29/02/2012 13:36:21
hai sa facem ceva. Adica tu, ca io ma situez da partea ainlanta, slaba fizic. Si nici organizata nu sunt, ca mai e mult pana departe cu feminismul in Romania.

Noa?!
#630163 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 13:49:22
Nu este vorba de partea "slaba fizic" intr-o familie caci probabil ca nu "legea pumnului" are legatura cu familia ci eventual cu puscaria. Acolo trebuie sa fii tare, in familie, excesul de "putere" trebuie canalizat in situatii exceptionale in protectia familiei, eventual.
Ca in familie exista niste roluri jucate de fiecare-n parte asta este altceva dar nu se pot impune prin violenta decat "patologic".
A nu fi de acord cu violenta asta nu inseamna "feminism" caci o femeie agresata de sot nu reprezinta o normalitate si acum ne apaucam sa facem miscari de protest in sprijinul femeii. Asta eventual merge in Pakistan unde femeia prin lege reprezinta ceva ca un fel de "apendic" al barbatului de care acesta se poate folosi in orice fel ii trece prin cap.
#630165 (raspuns la: #630163) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de om la: 29/02/2012 13:55:59
In familiile din Romania se pare ca in 85% din cazuri se petrec agresiuni asupra membrilor, fie sot, sotie, parinte, copil, agresorii fiind "capul" familiei, cel ce detine "puterea".
In general agresorii sunt barbatii ce-si domina "vioelent" familia, in primul rand sotia fiind "ciuca batailor". = sa inteleg ca 15% parintii (lol),femeile si copii sunt capul familiei?
#630167 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
si zici ca la noi - de PROUDFRECKLED la: 29/02/2012 13:56:37
nu-i ca-n Pakistan?! :) si zici ca nu inseamna feminism?! :) bine tu.

Doar nu crezi ca-mi mai bat eo gura sa deschid capul lu' nu stiu cine! De mine-i bine asa cum ma aflu. Aici s-a nascut miscarea, aici s-a propagat, acuma culegem roadele. Ca nu-i pentru cine se pregateste ... ci pentru cine se nimereste.:) Dragele de ele, alea feminstele de la inceputuri au crapat si n-au vazut visul cu ochii.
#630168 (raspuns la: #630165) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 13:49:22 - de om la: 29/02/2012 14:00:47 Modificat la: 29/02/2012 14:02:57
"...femeia prin lege reprezinta ceva ca un fel de "apendic" al barbatului de care acesta se poate folosi in orice fel ii trece prin cap." = ce misto comparatie :))
Acum inteleg aparitia apendicitei si necesitatea interventiei chirurgicale (extirparea apendicului inflamat;) de urgenta ca altfel dai coltul;)

In cer scuze pt gluma pe un subiect dureros...din pacate stirea a fost haios transmisa, oare nu se putea spune fara artificii "ling-vistice" ?
#630169 (raspuns la: #630165) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescador - de RSI la: 29/02/2012 14:01:30
De unde ai aceasta estimare?
Nu ca nu exista dar chiar asa...85% ?!
!
Si care sunt cauzele, in afara de consumul exagerat de alcool si nivelul educational si de civilizatie scazut? Avem astfel de comportamente si in cazuri de familii de intelectuali, lucru cunoscut.
Autoritatile au masuri de prevenire si educare sau ca de obicei, nu fac nimic pana cand nu se intampla o nenorocire?
#630170 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 14:08:07
OM incearca sa aprofundezi textul si sa-l intelegi asa cum este tiparit. In 85% din cazuri "in care se petrec agresiuni" capul familiei este raspunzator, acesta fiind in unele cazuri chiar femeia, nu numai barbatul. Nu poti spune despre un barbat agresat de sotie ca ar fi capul familiei.
In restul de 15% din cazuri exista un "cap al familiei", dar sanatos la cap, deci nu intra in discutie. In mod normal "capul familiei" este reprezentat de cei care asigura "siguranta", in general ambii soti. Ca exista si situatii speciale, nu intra in calcul, e vorba de majoritate.
Ca barbatul este perceput "capul familiei" datorita muschilor in plus, asta este altceva, dar a-i incorda in cadrul familiei nu reprezinta o normalitate... sau dupa evidente, n-ar trebui sa fie.
#630172 (raspuns la: #630168) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 14:16:14
Acum chiar sa apelam la autoritati sa ma "decretinizeze", asta trebuie sa faca in primul rand familia cand da exemplu urmasilor, de ce trebuie sa insemne o familie.
Autoritatile trebuie sa ia atitudine si sa protejeze "partea agresata" ce nu se poate apara, dar intr-o masura reala nu cu vrajeli de tipul amenzilor care se reintorc "inzecit" pe spinarea "partii agresate".
Procentul este dat de studii de specialitate si este luat ca baza in proiectul de lege care se discuta pe aceasta tema, care prevede niste masuri mai severe asemanatoare, cel putin la prima vedere, cu cele din "lumea civilizata".
#630173 (raspuns la: #630170) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Daniel Racovitan la: 29/02/2012 14:27:13
"In familiile din Romania se pare ca in 85% din cazuri se petrec agresiuni asupra membrilor, fie sot, sotie, parinte, copil, agresorii fiind "capul" familiei, cel ce detine "puterea"."

1. trebuie jumulita nitel "statistica" asta si vazut ce se intelege precis prin "agresiuni asupra membrilor"

2. nu cred ca Romania e chiar atat de unica la capitolul asta (ce ne mai place sa ne credem unici)
#630174 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 14:40:42
Da intr-adevar trebuie sa constatam ce insemana agresiune, adica cativa pumni acolo sau cateva lovituri cu o curea, bata sau ce ai la indemana, inseamna incurajare ca vanataile trec repede, aaaa daca se lasa cu vreo coasta rupta, dinti eliminati din cavitatea bucala, hai sa le trecem totusi la agresiuni.
Ce ne place sa facem filozofia chibritului!
Unde gasesti tu o mandrie in a fi considerat "unic" in aceasta privinta si mai mult unde vezi aceasta preocupare. Sunt doar niste constatari facute publice, ca fenomenul este departe de a se intampla doar in Romania este adevarat, dar in unele state chiar s-au luat niste masuri de protectie reale, nu asa niste frectii la picior de lemn cum sunt cele autohtone in acest moment.
Politia nu intervine in "intimitatea" familiei decat, eventual, sa constate decesul "partii vatamate" si atunci prin mijloace specifice rezolva cazul. Mortul la groapa, "maimuta" in puscarie iar copii esuati prin camine.
#630175 (raspuns la: #630174) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) - de PROUDFRECKLED la: 29/02/2012 14:45:59
Politia nu intervine in "intimitatea" familiei decat, eventual, sa constate decesul "partii vatamate" si atunci prin mijloace specifice rezolva cazul. Mortul la groapa, "maimuta" in puscarie iar copii esuati prin camine.

conspectez io!

astept :)
#630176 (raspuns la: #630175) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 14:54:24
Stai sa vezi ce se discuta, "agresiune" nu insemna neaparat aia cu palma ci chiar si refuzul de a sustine financiar familia caci sunt si astfel de indivizi care pun stapanire pe fondurile financiare ale familiei si le utilizeaza cum vrea muschii lor chiar daca astfel supun restul familiei la privatiuni din acest punct de vedere. Sunt sotii care primesc bani doar pentru a asigura doar strictul necesar pentru supravietuire, restul reprezinta "partea leului" pentru leul familiei de care dispune cum vrea muschii lui chiar daca in banii aia intra si ce castiga sotia. Asta este un caz pe care l-am cunoscut personal si s-a lasat cu divort, ulterior "leul" devenind un jalnic "pisoias" intr-un concubinaj in care se mai alege, de obicei, cu ce-i mai scapa damei printre degete... si chiar merita.
#630177 (raspuns la: #630175) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Daniel Racovitan la: 29/02/2012 14:59:18
"Unde gasesti tu o mandrie in a fi considerat "unic""

cine a vorbit de mandrie?
#630178 (raspuns la: #630175) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 15:09:49
"ce ne mai place sa ne credem unici".
Imi place... a avea un sentiment de satisfacție, de mulțumire, de delectare... adica nu inseamna nicidecum ca-ti vine sa vomiti.
#630179 (raspuns la: #630178) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescador - de sami_paris74 la: 29/02/2012 15:38:13
Sunt femei care le place să le mai dai câte-o palmă la funduleţ, asta nu înseamnă că înainte de actul sexual în sine, ti-ai bătut partenera!
De fapt nu eu o caut, ea o caută şi chiar ai face o plăcere deosebită... există femei care le place să le baţi cu biciul! Cum se face că i-am făcut la una curul numai vergi şi după aia a sărit direct în caruta. Referitor la ceea ce afirmi tu că există în România, să ştii că există în toate ţările din lume, în unele, chiar de mii şi mii de ori mai dureros. Dar mai cred eu că asta se întâmplă doar în familiile care nu au sentimente adevărate de iubire.De obicei sărăcia şi lipsurile unesc oamenii care se iubesc, cu atât mai mult pe cei care au toate condiţiile de a fertiliza sentimentele.#630180 (raspuns la: #630179) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Intruder la: 29/02/2012 16:02:50
se pare ca in 85% din cazuri se petrec agresiuni asupra membrilor

daca-mi zici de unde ai scos procentele astea, iti povestesc si io cum ma snopeste nevasta-mea cu papucu' peste oki.
#630184 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 16:23:58
De la radio, s-a pus in discutie in parlament o lege vis-a-vis de violenta in familie care are ca baza si acest procent extras de un organism care se ocupa cu asa ceva, respectiv studii in acest domeniu. Atata timp cat este luat in calcul pentru a elabora o lege in parlament, probabil ca este o informatie considerata pertinenta.
Aici intrand orice fel de abuz, de la cel fizic, preponderent in astfel de cazuri pana la cel psihic care are ca baza tot "forta".
Si cu cazul tau procentul creste la 86%... :)
#630185 (raspuns la: #630184) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Baby Mititelu la: 29/02/2012 16:36:24
Mi se pare cam mare procentul asta, mai pescador! De unde l-ai scos?
#630186 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Sami - de pescadorul la: 29/02/2012 16:53:12
Fara discutie ca exista cazuri "speciale" cand durerea este acceptata inclusiv ca "garnitura" intr-o relatie sexuala.
Problema tine in primul rand de mentalitatea de "stapan", o mentalitate bolnavicioasa tinand cont ca iti poti scoate afara din casa copii si nevasta dupa o repriza de pumni, indiferent de vreme si sa te culci linistit visand frumos.
Sau sa constientizezi ca te porti ca un urangutan batandu-ti consoarta atata timp cat te feresti so faci in fata copiilor sau a altor martori, dar totusi s-o faci. Atat doar ca s-o chinui pe nenorocita aia dar s-o faci "cu perdea", dand aparente ca esti normal.
Exista insa si idioti incurabili care se comporta ca atare si-n public. A fost difuzata la televizor, cu diferite ocazii, o imagine de la o nunta unde dansa o pereche. La un moment dat probabil ca femeia a gresit un pas caci imediat sotul a inceput s-o ia la palme acolo pe ringul de dans, dupa care a continuat neturlburat dansul gorilei. Oricat ai fi de dement, asta este un motiv sa-ti iei nevasta la palme la o nunta?
#630187 (raspuns la: #630185) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 17:00:51
Mai nene voi unde locuiti, ati aselenizat de pe luna? Nu aveti un radio acasa. Emisiunea a fost a lui Moise Guran la EuropaFM si a citat un raport al unei comisii inaintat parlamentului. Pe baza acestui raport a facut si emisiunea respectiva. Au intrat in direct tot felul de femei care au suferit astfel de traume, printre care si un barbat.
Procentul se refera la abuzuri facute de un membru al familiei asupra celorlati dintre care cel fizic este preponderent.
Ca pe una n-o bate dar o asteapta cu cutitul in mana zilnic gata sa-i i-a glanda daca intarzie 5 minute sau tot felul de alte aberatii, toate astea la un loc dau un procent de 85% de abuzuri familiale.
#630188 (raspuns la: #630186) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 17:30:07
Poate sa para foarte mult pentru ca poate nu constientizam ca a-ti bate copilul reprezinta, conform tendintelor actuale, un abuz... eu te-am facut, eu te omor, probabil ca nu mai tine, copilul ala are si el niste drepturi.
Daca te intreaba cineva la telefon, doamna ati fost palmuita de sotul dvs... da de cateva ori, dar nu m-a calcat in picioare... poate sa treaca drept "normalitate".
Hai sa eliminam 25% din abuzuri, alea "ocazionale" desi cum se spune, esti socata doar la prima palma, restul vin de la sine... :)
#630190 (raspuns la: #630188) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de anadaria la: 29/02/2012 20:04:42
Asta-i aiuristica, nu statistica!
Tu vrei sa spui ca 'in general' 8 din 10 femei stau sa si-o ia pe coaja de la masculu' dominant? E aproape jignitor!
#630192 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 20:17:34
Nu eu spun si nu e vorba numai de femei, alea sunt niste procente, copii sunt alte procente, parintii luati si aia la bumbaceala sunt si aia niste procente, alte feluri de abuzuri inclusiv sexuale, pe plan psihic, etc... luate la un loc afevteaza 85% din familiile din Romania.
Organizatia care a facut acest studiu se numeste "No abuse" care a transmis maerialul parlamentului care la randul lui va baga legea ce va avea niste prevederi mai "europene" de tip ca nu te mai poti apropiade "obiectiv" la mai putin de 50-200 de metri, poti fi expulzat din locuinta, poti face puscarie, etc.
#630194 (raspuns la: #630192) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
agresiuni sunt agresiuni - de paula_vs la: 29/02/2012 20:36:41
si nu mangaieri pe spate daca nu se cunoaste termenul exista DEX-ul,in alta ordine de idei sunt si cele verbale nu doar contondente
#630198 (raspuns la: #630174) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Daniel Racovitan la: 29/02/2012 21:06:38
"Tu vrei sa spui ca 'in general' 8 din 10 femei stau sa si-o ia pe coaja de la masculu' dominant? E aproape jignitor!"

io d'aia am zis ca trebuie nitica precizie la ce si cum, da' mister original poster o da din colt in colt
#630201 (raspuns la: #630192) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Daniel Racovitan la: 29/02/2012 21:09:06
... ca daca e s-o luam la detaliu si un "mersi" spus intr-un anume mod devine o agresiune, verbala, da' tot agresiune.

deci, ca sa aiba sens, statistica asta trebuie sa precizeze ce intelege prin "agresiune"
#630202 (raspuns la: #630192) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 22:11:52
Imensa majoritate inteleg in functie de tema, "violenta in familie" ce inseamna agresiune, ce poate sa insemne abuz.
Altfel pierdem din vedere subiectul alunecand in tot felul de discutii sterile despre cai verzi pe pereti. La fel s-a intamplat la "dispret", s-au facut spume la gura pentru "nimic" ocolindu-se de fapt "subiectul"... motive de dispret, ca doar nu suntem la gradinita sa deschidem 10 confe ca sa constatam ce este "dispretul".
Hai sa intrebam altfel atunci ca sa nu mai fie nevoie de "filozofie" ca sa raspunda cineva la subiect. Ce anume va produce senzatie de voma... nu ma refer la un fir de par ramas in gat, eventual si carliotant... :)
#630206 (raspuns la: #630202) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de anadaria la: 29/02/2012 22:29:58
o dai exact cotita! 'ciuca batailor' din textul initial n-are cum sa-nsemne nici abuz emotional nici sexual.
#630208 (raspuns la: #630206) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 29/02/2012 22:57:55
Era vorba de faptul ca majoritatea abuzurilor din familie se refera la "bataia aia rupta din rai" aplicata consoartelor la care intra, in general, cam cine misca prin zona in momentele de turbare ale agresorului, mai un copil, o soacra, un tata, animalul de companie, etc.
Acuma daca te dezmiarda sotul "Fă, futu-ţi gura mătii de curva dracu, zât şi adu-mi o sticlă de vin că simt cum îmi vin pandaliile şi te fac muci şi pe tine şi pe măta, otrepele dracu!" asta este un tip de monolog despre care trebuie sa purtam discutii prealabile sa vedem daca il putem asocia cu vreo tenta de agresiune sau este doar un deranj verbal.
In alta ordine de idei, mai nene "In general agresorii sunt barbatii ce-si domina "violent" familia, in primul rand sotia fiind "ciuca batailor".
E limpede pentru 99% din locuitorii planetei ce au implinit 12 ani ca a-ti domina "violent" familia inseamna un conglomerat de fapte "agresionale" dintre care "IN PRIMUL RAND" sotia fiind "ciuca batailor".
Deci pentru cei ce nu au inca 12 ani, bataia asupra sotiei reprezinta una dintre agresiunile principale.
Deci eu nu cotesc, probabil ca sunt prea subtil pentru unii si mai mult de atat pe langa faptul ca o bate, ii vorbeste si precum mai sus producandu-i in preambul si-un abuz emotional si ulterior o si fute creeindu-i o bucur... pardon, un abuz sexual caci precis, in acele momente probabil ca doamna n-ar fi chiar dispusa.
Am folosit cuvinte fara perdea ca sa nu mai fie motive de filozofie. Daca ziceam ca o fecundeaza, urma... pai stai asa ca trebuie sa stabilim excat termenul, ca poate s-o faca si cu eprubeta.
#630212 (raspuns la: #630208) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
* - de PROUDFRECKLED la: 01/03/2012 00:13:07
o bate, ii vorbeste si precum mai sus producandu-i in preambul si-un abuz emotional si ulterior o si fute creeindu-i o bucur... pardon, un abuz sexual caci precis, in acele momente probabil ca doamna n-ar fi chiar dispusa.

conspectez.

zici ca nu vorbim despre feminism? mai astept! :)
#630215 (raspuns la: #630212) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 01/03/2012 01:11:50
Si tu Brutus... te rog frumos, nu vorbim in simboluri. Faptul ca femeia este o parte importanta a subiectului, ca fiind "receptoare" nu inseamna ca vorbim despre feminism ci mai degraba despre "mitocanism" si pentru ca forta motrice in ecuatie apartine lu omu, putem sustine la fel de adevarat ca vorbim despre "barabatism".
#630218 (raspuns la: #630215) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Sami - de Baby Mititelu la: 01/03/2012 10:44:24
...de mii si mii de ori mai dureros...
Cred ca "dureros" este un adjectiv cu termen de comparatie limitat. Nu se poate afirma " pe mine ma doare mai tare decat pe tine!", durerea e subiectiva. Pot spune doar EU despre MINE daca ceva/cineva ma doare mai mult/mai putin decat altceva/altcineva...
Mi-a placut " a fertiliza sentimentele"...:)...Zi buna ca tine!
#630231 (raspuns la: #630180) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de 1brasovean la: 08/03/2012 11:31:41
s`tem tribali bre, aia e...
#630451 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
***- de pescadorul la: 29/02/2012 22:57:55 - de om la: 08/03/2012 12:50:11
mai ce apocalipsaaa...:(((...dar as spune cine se aseamana se aduna ;)

Acum intreb si eu ca Gaga: ce-i nai naspa, o trauma fizica sau una psihica?

E limpede pentru 99% din locuitorii planetei ce au implinit 12 ani ca a-ti domina "violent" familia inseamna un conglomerat de fapte "agresionale" dintre care "IN PRIMUL RAND" sotia fiind "ciuca batailor". = tulaiii, asa am ajuns sa fiu 1% ca zau daca inteleg imparteala de la 12 ani :))
#630455 (raspuns la: #630212) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: