Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Sofisticata


de Bianca25 la: 12/03/2012 09:13:31
rezumat: O persoană complicată, mereu în priză, care te surprinde prin lucrurile multe în care e implicată, prin gusturile rafinate şi mai ales prin cele pe care dă impresia că le face şi de fapt nu se întâmplă. Cam aşa văd eu o persoană sofisticat
voteaza:
O persoană complicată, mereu în priză, care te surprinde prin lucrurile multe în care e implicată, prin gusturile rafinate şi mai ales prin cele pe care dă impresia că le face şi de fapt nu se întâmplă. Cam aşa văd eu o persoană sofisticată.
Nu este superficială dar poate să denote asta, este pentru mulţi din jur cu nasul pe sus şi caută să ascundă anumite lucruri pentru a părea misterioasă, când poate realitatea este extrem de simplă.
Încerci să o fixezi într-un canon, să îi ataşezi o etichetă şi este efectiv imposibil, pentru că omul sofisticat le are mai pe toate, sau cel puţin aşa credem noi despre el.
Deşi mulţi văd în sens negativ sofisticarea în genere, poate fi o îmbrăcăminte uşor de purtat într-un anumit gen de societate. Nu este nevoie să dai nici o explicaţie, poţi să te implici în diverse evenimente mondene, să păstrezi întotdeauna decenţa şi aspectul de persoană bună, dar care învârte multe.
Este apanajul persoanelor publice, a celor care-i imită şi a celor care vor să imite. Cât de bine o face fiecare?
Un om sofisticat nu trebuie şi nu are nevoie să fie înţeles pentru că nici nu-şi doreşte asta, merge doar pe o imagine. Mulţi cred că au priceput totul şi chiar ce se ascunde sub fiecare faptă şi vorbă, dar nu pot garanta că este adevărat niciodată. De ce? Pentru că sofisticatul nu îi va lămuri.
Par persoane intangibile, care sunt angrenate într-o viaţă complicată, tumultuoasă, uneori plină de artificialitate, dar mai presus de orice sunt admirate şi uneori chiar adulate. Devin modele pentru tinerii influenţabili, setează trenduri şi au o putere extraordinară, pe care o folosesc cel mai mult în interes propriu.
Preţioasă pentru unii, redundantă pentru alţii, sofisticata reuşeşte întotdeauna!
http://rusbianca.wordpress.com/2012/03/12/sofisticata/
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


:) - de Baby Mititelu la: 13/03/2012 08:20:23
Recunosc ca pui texte interesante care "te provoaca sa gandesti"-ceea ce in cafenea a devenit o rara avis, de gandire zic...
Trebuie sa meditez daca sofisticat e acelasi lucru cu complicat! Apoi...impresia cum ca cineva e cu nasul pe sus...e impresie de ignorant si de ignorat. Ca sofisticatii atrag atentia, invidia, dorinta de imitatie, etc-cu asta sunt de acord.
Complimente pentru temele pe care ni le dai! :)
#630587 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Bianca25 la: 29/03/2012 14:58:20
Da, azi cand am reusit sa vad pentru prima oara comentariile, am vazut ca dau altora un prilej frumos de a scoate din ei ce au mai "bun" si mai "frumos" :))
Eram sarcastica si nu faceam referire la tine, evident.
Multumesc :)
#631170 (raspuns la: #630587) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bianca - de monte_oro la: 29/03/2012 15:03:07
:)) nu ca-mi fac iluzii ca raspunzi azi, ca ai treaba multa...dar cum tot n-am ce face... imobilizat in scaunul cu rotile si incununat cu coroana de lauri din care astept sa mi se faca ceaiul... ti-as zice sa incerci sa te gandesti...inainte...ok? inainte de a judeca atitudinea altora...care nu a fost decat o reactie la propria ta atitudine total neeleganta...de a posta la foc automat si a da cu flit oricarei comunicari cu cei care au comentat. Asta daca... dupa cum spuneam si in alta parte... pricepi totusi ce-i ala un forum.. Nunu... nu blog personal... fo-rum..;)
#631172 (raspuns la: #631170) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: