Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Vreau sa stiu


de Bianca25 la: 16/03/2012 18:41:49
rezumat: În fiecare zi cred că încercăm să ne lămurim pentru ca în acest mod să putem merge înainte înţelegând ce se întâmplă. Te iei după logică, eşti raţional, mergi intuitiv, metoda nu prea contează, atâta timp cât ajungi la destinaţie: d
taguri: a sti cunoaste afla Diverse 
voteaza:
De ce ne punem atâtea întrebări în fiecare zi? Aşa de control? Chiar vrem să aflăm nişte răspunsuri, să tragem nişte concluzii şi să facem ceva sau totul e la nivel retoric să medităm la ce ni se întâmplă?
Cred că cei care îşi pun întrebări cel mai mult, nu sunt nedumeriţi, ci caută, mereu caută soluţii şi răsucesc problema, situaţia să-i dea de capăt. Acel capăt pe care îl înţeleg şi îl acceptă, evident.
Curiozitatea nu a omorât pe nimeni, ştiu sigur, pisica mea cea neagră stă şi toarce pe fotoliu
Misterele din viaţa noastră, de ce suntem aici, care este scopul meu în viaţă, de ce alerg mereu, de ce stau, de ce iubesc, de ce nu iubesc, ce e mai bine să fac, care sunt alegerile potrivite etc.
În fiecare zi cred că încercăm să ne lămurim pentru ca în acest mod să putem merge înainte înţelegând ce se întâmplă. Te iei după logică, eşti raţional, mergi intuitiv, metoda nu prea contează, atâta timp cât ajungi la destinaţie: decizia finală.
Îmi plac oamenii simpli, merg înainte fără să îşi facă prea multe griji, răspunsurile lor sunt atât de uşor de aflat, de parcă ar fi o joacă de copii această viaţă. Noi complicăm totul pentru că încercăm să aflăm lucruri care poate nu ne vor folosi niciodată, dar vreau să ştiu!
Toate se aşează la locul lor, ca în sertarele unei farmacii… sterilizat de griji, pentru că are o logică şi o cale pe care în sfârşit am înţeles-o.
Prostii… niciodată nu o să ne mulţumim cu ce aflăm!
http://rusbianca.wordpress.com/2012/01/16/vreau-sa-stiu/
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


*** - de pescadorul la: 17/03/2012 15:27:29
Aici aflu ca suntem diferiti si nu doar datorita genului ascuns in lenjeria intima. Eu sunt om simplu, merg inainte precum cornutele fara sa-mi fac griji, daca am ce sa pasc viata mi se pare ca joaca de copii. Dar tu, esti din clasa celor care complica totul, dorind sa stie, chiar daca raspunsurile sunt inutile si nu folosesc la nimic pentru ca pana la urma viata se rezuma tot la a gasi ceva de pascut. Restul este un exercitiu pentru creier care ne transforma in vesnic nemultumiti pentru ca nu ne va ajunge niciodata ce am aflat deja si-n consecinta despicam la infinit firul in patru in timp ce viata se scurge pe langa noi.
#630736 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Bianca25 la: 29/03/2012 14:41:35
De data asta tin sa te contrazic: nu cred ca viata este facuta sa avem ce manca si este singurul scop in viata.
In cazul asta ar trebui sa spunem ca tot ce are legatura cu o creatie artistica , orice realizare este facuta strict pentru ca omul trebuie sa traiasca?
Este exagerat
#631162 (raspuns la: #630736) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...