Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Oamenii sunt atrasi de oameni


de Bianca25 la: 18/03/2012 18:44:36
rezumat: Nu am nici un răspuns la nici o întrebare, deşi ştiu multe.
voteaza:
Oamenii sunt atraşi de oameni nu de animale…
Dacă te trezeşti într-o zi şi îţi pui adidaşii în picioare, pregătită de concurs, e clară treaba, pentru tine viaţa e o luptă, o întrecere sportivă, cu finish şi start.
Nu sunt mulţumită de această întrecere, poate pentru că sunt perfecţionistă, cârcotaşă şi femeie.
Niciodată nu mi-a plăcut să particip la concursuri, de orice natură ar fi ele. Competiţia mă stimulează doar în măsura în care nu sunt pusă într-un cadru organizat. Am de prea multe ori dreptate şi m-aş bucura de câteva ori să nu am. Nu mi-e ruşine să cer ajutorul, deşi o consider o slăbiciune şi nu o virtute.
Sunt atrasă de oamenii care ştiu să fie oameni, să fie buni concurenţi în această cursă a vieţii. Să fie fairplay pentru că apreciez corectitudinea şi regulile, până la un anumit punct, atâta timp cât nu-mi îngrădesc libertatea.
Fiecare participă cum poate. Unii sunt desculţi, alţii nu au echipament sportiv adecvat, alţii nu reuşesc să alerge prea mult… sunt fumători poate?…
M-aş bucura enorm să ajung la final alături de cei care mi-am început drumul.
Dacă stăm se ne gândim că suntem nişte fiinţe care mişună pe tot globul, ne putem considera un fel de furnici care muncesc zilnic pentru a supravieţui şi nimic mai mult.
Animalele au un sistem social mai simplu şi cred, mai eficient decât al nostru. La noi totul e mai complicat. Şi cred că şi ăsta e un motiv pentru care îmi plac oamenii. Ne plictisim repede, dar ştim să fim inventivi şi imaginaţia noastră este fără limite.
Nu am nici un răspuns la nici o întrebare, deşi ştiu multe.
http://rusbianca.wordpress.com/2012/01/18/oamenii-sunt-atrasi-de-oameni/
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


*** - de pescadorul la: 19/03/2012 07:40:01
Pe mine ma atrage caii. Imi place ca calu are patru picioare, e mai stabil ca noi. Tot pentru ca are patru picioare imi place si cainii dar nu-mi place competitia. Ca o fi organizata sau nu cum dracu sa alerg eu cu patrupedele astea dupa mine sau eu dupa ele, mai exact, ca ma ia la fuga ca am doar doua picioare. Imi place si unii oamenii dintre care cel mai tare femeile pentru ca si ele se pot pune in patru labe. Bine, nu in competitii si de aceea nu-mi place sa concurez. Daca totusi trebuie sa concurez nu-mi place sa ma intalnesc cu aceasi oameni la finis ca tocmai de aceea particip, sa-i las in urma.
Regulile sunt in contradictie cu libertatea pentru ca orice regula nu face decat sa ingradeasca libertatea intr-un anumit domeniu la care se refera. Altfel s-ar spune, faci ce vrei, asta e libertate pura.
Furnicile nu-mi plac, au prea multe picioare si totusi furnica nu are aia cea mai mica, in ciuda prejudecatilor. Cea mai mica o are furnicoiul pentru ca incape in aia de furnica, deci a cazut si mitul asta. Aoleu pai inseamna ca si femeile ne sunt superioare din acest punct de vedere. Pai sa-ti mai arda de competitie? Nu e corect sa pornesti din start pe locul doi.
Animalele au un sistem de viata mai eficient decat al nostru pentru simplul fapt ca se manaca intre ele, la propriu. Noi ne halim intre noi, la greu, in fata de zambim amabil dar pe la spate se petrec perversiunile, inclusiv cele care ne fac placere dar le hulim cu abnegatie ca e imorale.
Ce suntem noi de fapt dupa ce parasim confortul uterin? Niste vesnici supravietuitori ce misunam de colo-colo pana se desira ghemul si-n acest timp ne grabim sa producem altii in urma noastra. Unii, putini, reusesc sa lase si altfel de urme, reteaza paduri, repara perpetuu aceleasi sosele, pun borduri, vamuiesc, construiesc bazine de inot si patinoare, isi fac vile si conturi... din banii la astialalti.
#630771 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) - de Baby Mititelu la: 19/03/2012 08:11:09
Cum le spui, dumneata, pescador...
#630772 (raspuns la: #630771) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Din - de Tot Areal la: 19/03/2012 13:38:14
timpuri vechi, animalele au fost cei mai statornici si buni prieteni ai oamenilor...
#630795 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de trestiafatala la: 24/03/2012 22:58:48 Modificat la: 24/03/2012 23:00:44
Intr-o re.v.elatie, litera f, draga de ea, ar putea sa-mi cauzeze la karma. Si apoi cine sunt eu sa ma impotrivesc .sor.tii?
#630967 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...