-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Simpatica


de Bianca25 la: 19/03/2012 10:05:43
rezumat: Nici frumoasă, nici extraordinară, nici fandosită, nici inteligentă, doar simpatică. Pregătită mereu pentru orice, mai puţin pentru durere, pentru că nimeni şi nimic nu este pregătit pentru ce se va întâmpla, asta este Fericirea.
voteaza:
Nici frumoasă, nici extraordinară, nici fandosită, nici inteligentă, doar simpatică. Pregătită mereu pentru orice, mai puţin pentru durere, pentru că nimeni şi nimic nu este pregătit pentru ce se va întâmpla, asta este Fericirea.
Oamenii sunt întotdeauna gata să iubească, să fie veseli, să petreacă şi în general să fie fericiţi, dar niciodată nu se antrenează pentru părţile triste ale vieţii, pentru că sunt inevitabile şi tolerate ca un alt element prin care trebuie să treacă pentru a reveni la starea primordială de bine.
Fericirea nu este extremă, deşi poate da această senzaţie, pentru că te cuprinde într-o euforie şi te duce departe, spre meleaguri unde totul este posibil şi realitatea nu există.
Cred că de fapt sentimentul de bine este cel de început, când situaţia sau persoana îţi par simpatice şi te îndrepţi fără să faci vreun efort înspre ele.
Într-un mod sau altul te atrag fără să te inunde şi să-ţi fure din avânt, ci dimpotrivă, îţi dau energie. Sunt ca un magnet.
Nu eşti hipnotizat pentru că mergi cu bună ştiinţă, nu te forţează nimeni, nu-ţi faci mari speranţe, pentru că încă nu te-a prins în vâltoarea ei.
De ce ne raportăm la fericire, indiferent de orice vorbim: familie, muncă, iubire, bani, reuşite, evoluţie umană la orice nivel? Ăsta e scopul nostru în viaţă?
Omul vrea să se simtă realizat şi dacă se poate să fie fericit cât mai mult este mulţumit, pe principiul să fie bine ca să nu fie rău, nu?
Fericirea e simpatică pentru că nu are alternativă şi orice alt atribut o depăşeşte.
http://rusbianca.wordpress.com/2012/03/19/simpatica/
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


*** - de Intruder la: 19/03/2012 10:33:05
Fericirea e simpatică

lol!
nu stiu daca esti simpatica, da' penibila esti sigur...sorry si scoze.
#630781 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Baby Mititelu la: 19/03/2012 11:36:16
Eu is pe invers, inseamna...fericirea mi-e antipatica! Vine fara sa anunte, sta putin, pleaca aiurea, lasa un alai de suferinte...E prea scumpa pentru bugetul meu...Nu fericirea e scopul meu in viata, nici intr-un caz!
#630788 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 19/03/2012 12:06:31
Eu sunt solitar... pardon, solidar cu tine pentru ca si eu sunt manat de aceeasi pasiune scrisul. La noi fiintele astea specializate pe aceasta arta, aceasta nevoie este ca o foame, acuma depinde si ce mananci ca sa ti-o ostoiesti. Probabil ca avem printre strabuni si inaintasi care faceau asta si-n vechime tastand cu ciocanul si dalta pe placuta de ardezie ce le trecea prin creieri, ca si noi astazi, numai ca atunci, majoritatea scria dupa dictare, noi acum scriem dupa... nimic sau asa pare in ochii privitorilor, cel putin a unora dintre ei si anume majoritatea covarsitoare.
Trebuie sa fii pregatita pentru orice mai ales pentru nitica durere ca sa ajungi la fericire, toate trec prin "contradictia" asta dar merita, cel putin dupa cum arata fetele cand termina... in mod fericit. Dar asta in ziua de azi probabil ca se preda la gradinita caci putine sunt dintre cele care, devenite nubile, adica putin dupa ce termina gradinita, mai au vreo apasare in legatura cu subiectul caci aflam cu stupoare ca, inca din scoala generala, toaletele devin in pauze adevarate tractire.
Nu stiu ce dracu am dar femeile ma atrag ca un magnet, imi vine tot timpul sa ma lipesc de ele si de aceea ma plimb toata ziua cu mijloacele de transport in comun si ma bag unde este aglumeratia mai mare. Sunt fericit in astfel de momente si de obicei ies cu panatolnii leorca. Fericirea la mine lasa urme, nu este doar o stare, mi-am gasit scopul in viata.
Dar probabil ca nu inspre directia asta era subiectul dar daca a incaput pe mana mea va aluneca invariabil catre.
Am fost la doctor si mi-a spus ca par normal, bine mi-a dat niste pastile sa iau 10 pe zi cand ma apuca si la orice ma uit vad de fapt "muntele lui Venus" mai exact prapastia care se casca dedesupt dar a mai zis ca tot e bine ca nu am ajuns sa intep femeile in tramavie ca sa le fac, astfel, avansuri. Tu ce linie folosesti de obicei?... :)
#630790 (raspuns la: #630781) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:))) - de ynna la: 25/03/2012 14:11:20
pt pescadorul..sunt f curioasa sa stiu ce varsta ai!sa stii ca talent ai ..la scris normal!:)
#630973 (raspuns la: #630790) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: