Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Suficient


de Bianca25 la: 19/03/2012 18:21:24
rezumat: Aş prefera să am o carte de credit nelimitată cu care pot achiziţiona timp cu tine, pentru totdeauna, fără dobândă. Tu, omul potrivit!
voteaza:

Aţi avut momente când aţi făcut tot ce aţi crezut că se poate face şi nu a fost suficient? Te-ai străduit, ai dat mai mult de la tine decât de obicei, ai încercat, ai luptat şi totuşi…
Fără regrete, aşa ar trebui trăită viaţa, să încerci să faci tot ce este posibil. Până unde însă poţi merge? Care îţi sunt limitele?
Oare merită toţi ce le oferim şi cât ne chinuim pentru ei?
Unii da şi unii nu. Dar cel mai mult cred că merităm noi! Datoria majoră este faţă de noi, pentru că dacă noi nu suntem mulţumiţi de viaţa noastră, cu siguranţă nu ne vom implica în viaţa altora cu gânduri extraordinare… oarecum suntem la nivel de directă proporţionalitate unii faţă de ceilalţi…
Într-o lume în care te întâlneşti zilnic cu zeci de oameni trebuie să te concentrezi pe ce este important şi să nu te pierzi prin a oferi de toate tuturor. Cum ajungi însă la concluzia asta, să alegi pe cei care merită? Experienţa te poate ajuta de cele mai multe ori, dar nu tot timpul, prin urmare, luăm decizii.
Îmi place să-mi folosesc timpul cu cine îmi doresc cel mai mult, deşi arareori se întâmplă asta, pentru că viaţa te prinde în nişte maşinării, din care te chinui mereu să ieşi, uneori fără izbândă. Datorii de suflet faţă de familie, prieteni, cunoscuţi, societate etc.
Din fericire aceste datorii vin răsplătite odată ce le plăteşti.
Aş prefera să am o carte de credit nelimitată cu care pot achiziţiona timp cu tine, pentru totdeauna, fără dobândă. Tu, omul potrivit!http://rusbianca.wordpress.com/2012/01/19/suficient/
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


*** - de Daniel Racovitan la: 19/03/2012 21:15:50 Modificat la: 19/03/2012 21:16:32
bwaaahaha!
#630816 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 20/03/2012 04:40:57
Un subiect incitant pentru ca inca din start prezinta un termen pe care cu greu il zmulgi de la o dama, suficient. Se intampla sa te straduiesti sa dai cat mai mult din tine, te lupti pana te ia splina si totusi... Tu incerci sa faci tot ce este posibil in raport cu centimetrii din dotare dar exista niste limite care in general se intind in timp cam cat se face un ou cleios cand il pui la fiert. Astia care depasesc 3 minute, armasarii, raman in legenda precum Terente sau alti bidivii ale caror "bijuterii" au fost pastrate in borcane cu formol. Simt deja niste priviri un pic dezaprobatoare ce imi sfredelesc ceafa caci le dau apa la moara sotilor sa ia atitudine, ai vazut draga si ziceai ca doar eu sunt bou si ma scap la intrare, pai cu 3 minute si jumatate sunt de Guiness Book ... :)
Accidente se intampla in general la flacai pana se obisnuiesc cu "peisajul" de se scapa pe ei de doua ori pana isi trag nadragii dar in timp se regleaza problema. Acum pentru ca doamnele si-au umplut posetele cu pietre recunosc ca am exagerat hai le mai dau un minut de la mine dar trebuie sa recunoasca ca probleme de cuplu exista, amazoanele ajungand, intr-o proportie ingrijoratoare ce sare de 50 la suta cu lejeritate, sa nu simta placerea suprema si nu avand ca si cauza principala ejacularea precoce. Probabil insa ca nu e chiar tema adecvata pentru a aprofunda discutia caci solutii sunt doar ca trebuie sa existe comunicare, fara inhibitii si false pudori intre parteneri. E extracunoscuta "nepotrivire...de caracter".
Gata ne imbracam si citim mai departe afland ca autoarea nu-si poate petrece timpul cu cine-i place mai mult caci si-l pierde, avand datorii de suflet, cu familia, prietenii, cunosctutii... pai mami tie cu cine iti place, cu dusmanii? Sau acela care pune ouale la fiert nici nu conteaza cine este, numai sa fie, daca nu ti-e prieten, nici macar cunoscut, ca cu astia iti pierzi timpul, dar "de gustibus non disputandum".
Finalul e apoteotic, economia de piata da buzna si-n relatiile intime cautandu-se un fel de Visa sau Master Card pentru a achizitiona timp cu "dusmanul" pentru totdeauna. Inaltator dar de ce complicat cand se poate simplu. Pai daca te arde si ai omul potrivit puteti semna o simpla hartie ce este si fara dobanda ce rezolva problema, ea porta titlul de "Contract de Casatorie", ii torni zece copii si al tau e, nu mai scapa.
#630817 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...