Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Barbatii n-au timp


de Bianca25 la: 21/03/2012 09:44:43
rezumat: Cu bărbaţii trebuie să ai o relaţie ca să fii ajutată, prieten, iubit, vecin, coleg. Dacă nu eşti într-una din cele enumerate mai sus nu te ajută nici să muţi un cui, pentru că… nu are timp!
voteaza:
Nimeni nu are timp dacă nu stă la ţară printre vaci, porci şi găini şi unde zilele se desfăşoară într-un ritm mult mai lent decât la oraş.
Apreciez oamenii care reuşesc să facă multe, să înainteze în mocirla oraşului şi într-un fel sau altul să se simtă mulţumiţi de ei înşişi. Şi totuşi…
Femeile îşi fac timp dacă doresc, dar bărbaţii se fofilează. Ei mereu vor fi la dispoziţia cuiva, la muncă, acasă sau în oraş, să ajute pe cineva, să se vadă cu cineva, probabil pentru că sunt puţini care lâncezesc în casă şi aşa sunt obişnuiţi.
Dar toţi n-au timp? Chiar toţi? Evident că nu. Fără doar şi poate că există şi specimene interesante, mai leneşe, ce preferă o seară în faţa televizorului sau calculatorului.
Ce te faci când ai nevoie de unul să te ajute cu ceva prin casă şi efectiv tu nu poţi, fie s-a stricat ceva la baie, la tabloul electric sau să muţi mobila? Îţi iei porţia de spanac şi te transformi într-o musculoasă?
Cu bărbaţii trebuie să ai o relaţie ca să fii ajutată, prieten, iubit, vecin, coleg. Dacă nu eşti într-una din cele enumerate mai sus nu te ajută nici să muţi un cui, pentru că… nu are timp!
Aşa încât, o să le trimit tuturor un mesaj cu noul meu calendar pe acest an şi fusul orar prin care pot să înţeleagă distanţa temporală între noi: Paştile Cailor, Sfântul Aşteaptă, Când o zbura porcul, Când o să-mi văd ceafa, Pulivară şi La anul şi la mulţi ani!
http://rusbianca.wordpress.com/2012/03/21/barbatii-n-au-timp/
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (6):


*** - de pescadorul la: 21/03/2012 11:31:04
In primul rand vreu ca sa zic ca sunt socat de unii termeni pe care ochii mei ii vede ingroziti ca cum este "pulivara". Deja simt ca ne imprietenim mai ales ca nu mai vad femeia aia plina de ea care nu voia nici in ruptul capului ajutor de la masculii insolenti care se baga ca musca in meniul preferat ca sa dea o mana de ajutor. Aceea care isi cara sifonierul singura ca nu avea nevoie de muschi suplimentari ca se descurca singura.
S-a ars becul? E simplu, intai verifici daca ai curent la priza si bagi degetele-n ea. O sa capeti o coafura punk caci parul se va strange intr-o coama si se va ridica vertical. O sa vezi niste stelute initial verzi dupa care trec spre albastru. E clar semnul ca este curent. Bine oricum nu are legatura cu becurile ca alea e pa alt circuit. Mai bine suni la vecinul si daca poti sa mai misti ochii incearca sa-l privesti asa languros, dintr-o parte, daca nu incearca sa-i maschezi punandu-ti o punga de hartie pe cap ca sa nu sperii omul uitandu-te la el cu ochii cat cepele si ficsi. Altfel stai cu lumanarea pana iti ies electronii in exces din tine.
Azi suntem o dama neajutorata care a ajuns la vorba mea ca sotul cu greu se urneste pe drumul prea batatorit asa ca solutia sta tot in vecinul care sare ca ars sa puna mana visanad ca poate asa castiga macar o data favorururile destinate sotului. Totul depinde de decolteu si cu cat el este mai bogat cu atat se intareste si muschiul mai tare.
Cu sotul se poate rezolva atacand transant acolo unde il doare mai tare si te dai obosita, indispusa, bolnava si cand il vezi ca umbla ca si cand ar avea priapism de-i stau panatlonii cort permanent si te intreaba... pasarica cand o mai vad si eu?... La pulivara!
#630861 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zilele trecute - de Intruder la: 21/03/2012 11:58:18
ai scos un text unde ne explicai ca la projti cat de insultati se simt barbatii cand femeile le refuza ajutorul, protectia, locul in metrou si alte orgasme nevinovate.
acum te vaiti ca o gaina ca femeia e o biata neajutorata si barbatii n-o ajuta si etc...bleah.
ete, mah...adica iti pui dimineata capuotu' pe tine, cobori in strada si ai pretentia ca primul necunoscut intalnit in cale - sa-ti taie curca din lighean sau sa-ti mute tie cuiu'.

Cu bărbaţii trebuie să ai o relaţie ca să fii ajutată, prieten, iubit, vecin, coleg. Dacă nu eşti într-una din cele enumerate mai sus nu te ajută nici să muţi un cui, pentru că… nu are timp!

LOL!
pe mine, daca ma roaga o necunoscuta...asaa, din senin, sa o ajut la mutat mobela si cuiele din casa- o sa cred ca vrea s-o iau la phoola, tanti.
#630864 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Relatia - de Tot Areal la: 21/03/2012 14:09:54
cu barbatii este cea pe care stii sa o intemeiezi, cultivi si sa o amplifici; restul sunt vorbe de cate mahalagioaice!
#630868 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Bianca25 la: 29/03/2012 14:47:54
Multumesc pentru sfatul tau. Priza pe post de coafor. Esti genial, cum de nu m-am gandit pana acum la asta?
#631167 (raspuns la: #630861) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ei - de Tot Areal la: 29/03/2012 16:27:15 Modificat la: 29/03/2012 16:32:15
vezi ca ai descoperit singura ca sunt un geniu?
si daca vrei sa-ti vizionezi geniul propriu uita-te la "controversate" sunt numai confele tale votate negativ!!!
#631188 (raspuns la: #631167) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de admin la: 29/03/2012 19:00:01
"uita-te la "controversate" sunt numai confele tale votate negativ!!!"

atansion: controversate nu inseamna votate negativ.

controversatele au un numar aproximativ egal de voturi negative si pozitive.
#631201 (raspuns la: #631188) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...