-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Razboi si pace


de Bianca25 la: 22/03/2012 17:11:43
rezumat: Mi s-a recomandat să te recuceresc. De ce, ce eşti tu, redută? Să-mi iau armele puse în mine de bunica şi străbunica, de la Eva încoace şi să mă duc la înrolare în fustă roşie şi tocuri ascuţite şi parfumuri veşnice de femeie pornită p
voteaza:
Între mine şi tine este un roman nescris de nimeni pentru că nu sunt suficiente cuvintele, sunt multe, prea multe şi lucrurile sunt simple, atât de simple încât sunt năucit de confuză, pentru că doar eu le văd simple şi restul lumii le-a complicat.
Te întreb de fiecare dată ce suntem şi îmi spui mereu: suntem noi şi ceilalţi greşesc cu toţii.
Mi s-a recomandat să te recuceresc. De ce, ce eşti tu, redută? Să-mi iau armele puse în mine de bunica şi străbunica, de la Eva încoace şi să mă duc la înrolare în fustă roşie şi tocuri ascuţite şi parfumuri veşnice de femeie pornită pe fapte mari?
Am crezut că între noi nu este nevoie de grade şi de avansări şi de promovări. Sunt momente când ţi-aş spune foarte multe lucruri şi totuşi vorbesc banalităţi, pentru că uit. Elefantul din mine doarme mereu în preajma ta.
Şi atunci ce război să duc? Să ajung cu oştile în păduri necunoscute şi din greşeală să împuşc pe alţii, sau mai rău, pe mine?
Eu zic să facem pace, ca între două dobitoace, da, care trec să procreeze mai departe şi nu au nici o legătură cu ce s-a întâmplat.
Amintirea unei cuceriri pe care nu cred s-o fi întreprins vreodată, pentru că nu-mi place să lupt pentru aşa ceva, s-a şters oricum când ai întors capul spre alt soare.
Şi taci… deşi vorbeşti mereu, taci şi nu spui nimic, pentru că vrei o pace necunoscută mie.
Am dus un război care nu era al meu, pentru că era deja pierdut de multă vreme.
Eu nu depun armele, niciodată, nu le cunosc, dar ştiu că se poate.
http://rusbianca.wordpress.com/2012/01/22/razboi-si-pace/
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


*** - de pescadorul la: 23/03/2012 07:50:12
Prin foc, prin spagi, prin glonti, prin fum, prin mii de baionete luptam, luptam ca niste dobitoace dar pentru ce luptam, pai ca sa facem pace. Ce dracu suntem noi pe aceasta lume, niste redute care in functie de sex suntem cucerite sau ramanem asa "redute batrane" pentru ca nu ne ataca nimeni. In genral atacatorii sunt aia cu sexul tare care ataca redutele cu sexul frumos si pentru ce... ca sa ramana cu el moale.
Aici insa apar si multe aspecte contradictorii caci agresoare se dovedesc de fapt redutele care isi trag fuste rosii ca taurii la rosu se reped ca boii, tocuri care le modifica linia devenind mai eorodinamice si parfumuri vesnice care-ti incita narile care devin fornaitoare. Pai nu-i mai bine de animale, ele nu se lupta, doar se iau la tranta procreerii si pe urma le trece pana la anul cand le apuca iar. Nu apare sindromul redutei parasite care ramane surda oricaror tatonari ulterioare, poti sa vorbesti pana ti se apleaca caci nu-i mai spui nimic. Ai intors capul, gata frate esti mancat.
#630908 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...