Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Ca la carte


de Bianca25 la: 29/03/2012 09:32:17
rezumat: Există o reţetă a succesului? Dacă faci totul cum trebuie, ca la carte ai mai multe şanse de reuşită şi o să ajungi bine în viaţă?
taguri: ca La carte DUPA reguli ghinion sansa Salonul 
voteaza:
Există o reţetă a succesului? Dacă faci totul cum trebuie, ca la carte ai mai multe şanse de reuşită şi o să ajungi bine în viaţă?
Sunt sigură că mulţi oameni de afaceri pot să dea sfaturi din experienţa lor, ca de altfel toţi cei care au muncit pentru ceea ce au obţinut până acum.
Strategiile de reuşită în viaţă nu sunt neapărat doar regulile fixe. Specialiştii din publicitate ar putea să argumenteze că depinde mult şi de creativitate şi de a gândi “outside the box”.
De ce atunci mulţi dintre noi, oricât am devia de la drum din când în când, mergem totuşi pe calea bătătorită de ceilalţi dinaintea noastră, ne asumăm mai puţine riscuri poate şi încercăm cel puţin să urmăm regulile?
Orice abatere este doar momentan şi o considerăm o distracţie.
Creierul nostru crede cu siguranţă că trebuie să urmăm nişte instrucţiuni mai mereu?
A pune sub semnul întrebării orice, a risca, a îndrăzni, a crea ceea ce n-a mai făcut nimeni, a fi genial, este rezervat unora, iar ceilalţi se conformează situaţiei de viaţă şi chiar atunci când o schimbă tot merg pe aceleaşi reguli, dar în alt context.
Întrebarea ar fi mai degrabă, ce este rău în a face totul ca la carte?
Experienţa celorlalţi demonstrează că merg de fapt ambele variante. Poţi face totul cum trebuie şi să reuşeşti, sau te poţi abandona într-o lume a şansei şi a riscului şi să reuşeşti. Problema este că a doua variantă nu este atât de sigură.
Avem nevoie de stabilitate, cam asta cred că ar fi explicaţia. Oricât ne-am strădui să ne dăm peste cap şi să forţăm, viaţa nu e făcută doar din exaltări.
http://rusbianca.wordpress.com/2012/03/29/ca-la-carte/
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: