-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

PLANURI DE CĂSĂTORIE


de alex porc la: 10/12/2004 06:11:00
modificat la: 16/12/2004 22:18:31
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Anton şi Cleo ajunseră într-un târziu, peste măsură de obosiţi după lunga călătorie cu trenul şi alte mijloace de transport, pe uscat, la marginea uscatului, adică pe plajă, la mare, într-o pitorescă staţiune al cărei nume l-am uitat. Erau doi tineri frumoşi, care se înţelegeau foarte bine şi veniseră şi ei, ca toată lumea, să se distreze. Anton era un tinerel blond, cu părul lung, păr care în momentul respectiv era împletit în două cozi de cele două părţi laterale ale capului său, care mai conţinea doi ochi albaştri, o faţă acoperită cu barbă, etc. Era îmbrăcat, ca şi Cleo dealtfel, "hippie", adică avea pe el o cămaşă înflorată, nişte pantaloni evazaţi şi era încălţat cu sandale. De fapt, lumea îi şi credea hippioţi; ei însă erau de altă părere, cum că în zilele noastre nu mai există hippioţi şi, din moment ce ei există, nu sunt hippioţi. Totuşi, nu erau chiar siguri de propria lor existenţă, şi în caz că n-ar fi existat, s-ar fi putut considera, cu puţină bunăvoinţă, şi ei hippioţi.
Amândoi purtau în spinări câte un rucsac destul de greu, dacă e să judecăm după sudoarea care strălucea pe frunţile lor şi după felul aproape voluptos în care îşi coborâră rucsacii din spate şi se trântiră în nisip. Era însă doar un mic intermezzo, fiindcă oricât de obosiţi erau, trebuia montat cortul. Fumară câte o ţigară, după care trecură la treabă. Scoaseră din rucsaci toate părţile componente ale cortului, culeseră nişte bolovani meniţi a ţine înfipte în nisip cârligele de susţinere şi îşi aduseră aminte cum prima oară când au venit la mare cu cortul, nepunând bolovani, s-au trezit la un moment dat într-o dimineaţă zăcând într-un cort în formă de plic. Dar acum erau deja experţi, aşa că în mai puţin de o jumătate de oră cortul era fixat cum nu se putea mai bine. Într-adevăr, uneori se întâmpla să fie neobişnuit de harnici. Cleo avea un păr foarte lung, până la brâu, negru şi cârlionţat, ochi negri, în câteva cuvinte era nespus de frumoasă, aşa că mulţi îl invidiau pe Anton.
Deja parcă le mai trecuse oboseala, astfel că, după ce mâncară ceva (bineînţeles, hrană rece), simţind o sete monstruoasă, se duseră la cârciuma de pe plajă să bea nişte bere. Zis şi făcut, doar că setea devenea tot mai pronunţată după fiecare bere băută, aşa că băură, cum s-ar zice, peste măsură. Băură de seara până spre dimineaţă, când se hotărâră să se întoarcă la cort. Pe drum se prăbuşiră de câteva ori în nisip, dar ce le păsa lor, ei veniseră să se distreze. Ajunşi "acasă", instinctele puseră stăpânire pe ei. Făcură dragoste de câteva ori, fumară câteva ţigări şi se întinseră să doarmă. Se potriveau foarte bine din punct de vedere sexual.
-Vrei să ne căsătorim? zise Anton.
-Vorbeşti serios? îi răspunse Cleo printr-o întrebare.
-Da. Te căsătoreşti cu mine?
-Bineînţeles. Când?
-După ce ne trezim mergem la biserică şi vom deveni soţ şi soţie. Te iubesc, Cleo!
-Şi eu te iubesc.
Adormiră unul în braţele celuilalt. După un somn foarte adânc, se treziră cam mahmuri, dar totuşi mai ţineau minte ce vorbiseră. Mâncară ceva, iar apoi, sătui, se gândiră să facă lucrul planificat, adică să meargă la biserică să-i cunune preotul. Porniră spre ţintă, dar pe drum li se făcu sete şi se opriră la un bar să bea nişte bere. Setea însă tot creştea, aşa că băură din nou cam prea mult. Se îmbătară destul de tare, se întoarseră la cort, bineînţeles căzând pe drum de câteva ori, dar ce le păsa lor, ei veniseră să se distreze. Ajunseră la cort, făcură dragoste de câteva ori, fumară nişte ţigări şi se întinseră să doarmă. Se potriveau extraordinar "la pat", ca să folosesc o expresie mai des întâlnită.
-Vrei să ne căsătorim? zise Anton.
-Chiar vrei? puse Cleo, la rândul ei, întrebarea de rigoare.
-Da. Hai să ne căsătorim!
-Bine. Când?
-Mâine, când ne trezim, mergem la preot să ne cunune. Cleo, nici nu ştii tu cât de mult te iubesc!
-Ştiu că mă iubeşti. Şi eu te iubesc, dragul meu.
Adormiră îmbrăţişaţi. Şi s-au căsătorit fericiţi toată vara.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...