Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Nori rosiatici


de Roman Haduch la: 19/04/2012 10:25:08
rezumat: nisipul fin al pustietatilor terestre
taguri: Capela - meteo Salonul 
voteaza:
ieri, pana la 12, avertizare de fenomene periculoase in Bucuresti si "pe alocuri"
aseara , nisip din pustiu in nori.
Nu anunt vreo apocalipsa insa , intrucat m-am impiedicat de darele de pe cer, subliniate cu nanotehnologie iar firul de nisip din ori nu a fost inca analizat in laborator, am cazut pe ganduri. Imi cer scuze gandurilor carora le-am cauzat un cert disconfort.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


*** - de pescadorul la: 19/04/2012 14:12:32
Cand erupe un vulcan, precum cel din Islanda acum cateva luni, cenusa emanata e luata de curentii de aer si purtata aiurea pe unde vrea muschii lu curentii iar daca se interfereaza cu mase norose, cenusa cade pe pamant sub forma de "ploaie murdara" sau acele particule se invart pana cand ajung in zone de acalmie si se depun prin forta gravitationala si asta se poate intampla oriunde fie ca este Europa, Asia sau undeva prin ocean.
In acea perioada "pacla vulcanica" a intrerupt activitatea pe aeroporturile din Europa, inclusiv la noi, daca imi aduc bine aminte.
Acusica chiar inainte cu o zi de anunturile despre "norii rosiatici" am vazut la stiri niste furtuni de nisip prin Sahara apocaliptice chiar si pentru oamenii locului care au fost luati prin surprindere ca romanii de zapada, iarna. Astfel ca devine explicabil fenomenul ce a aparut deasupra Romaniei chiar fara sa fie cercetate particulele buclucase in laborator.
Lasa ca e bine, un nou pretext ca sa mai scumpeasca "hotelierii" preturile la mare, acum plajele sunt acoperite cu nisip din Sahara... :)))
Ce bine ca se dechide sezonul asa o sa am ocazia sa vad cum se simt hotelierii, in fiecare zi, sunt multumiti sau nu de afluxul de turisti ce le umplu hogeacurile, ca asta este stirea cu care incep invariabil toate programele de profil care se respecta pe tot sezonul estival. Nici nu pot sa dorm de grija lor si inchid ochii multumit doar daca si ei sunt multumiti.
#631878 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescadorul - de Roman Haduch la: 25/04/2012 11:11:08
ce cauta dronele pe cerul patriei ?
ieri , firmamentul era hasurat cu urme albe lasate de avioane care-l parcurgeau de la un orizont la altul. 2 drone treceau nepasatoarea un avion cu reactie parca verifica operatiunea de hasurare . Nu a durat mai mult de 45 minute si seninul a fost acoperit de un voal laptos , gri , deprimant.
In incheiere iti doresc ca sarbatoarea de intai mai luminos sa iti fie de folos.
Hristos a inviat!
#632023 (raspuns la: #631878) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alter ego - de Roman Haduch la: 01/05/2012 19:19:11
un program militar secret este in plina desfasurare. Reclamele ne fac sa vrem mai mult, sa poftim mai mult. Exiwsta un program de ingrasare a locuitorilor Devin Planetei . Cui profita sa devina oamenii mai grasi , mai greoi etc. Doar o conspiratie a viermilor ar putea justifica o astfel de perspectiva. O planeta cu grasi si grase , respirand greu, fiindu-le lene sa faca sport ,
#632185 (raspuns la: #632023) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: