-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Bonobo


de sami_paris74 la: 20/04/2012 15:40:14
modificat la: 20/04/2012 15:57:14 arata originalul
rezumat: povestea celui care ucide cu singe rece
taguri: Cutia_cu_litere sami 
voteaza:
Era într-o seară de mai, nu era prea cald pe-atunci, dar nici rece nu era. Eu mă gândeam la el, la forma lui, la mărimea lui, la părul lui cârlionţat, şi la foile uriaşe de ferigă. Trebuia vrând-nevrând să-l revăd, să-l simt din nou între coapsele mele, să-l sărut şi să-l mângâi, să-i ling transpiraţia şi să-i caut insectele ascunse în părul de pe piept.

Vrând-nevrând îl iubeam din toată inima.

Deşi aveam parteneri cu nemiluita în jurul meu, slavă Domnului, că aveam o grămadă, să mor eu! Eu il preferam pe Bonobo.
Unii fiind mai slabi, alţii mai graşi,am observat ca îşi schimbaseră identitatea, sistemul alimentar şi imunitar şi de când îşi schimbaseră sistemul alimentar, deveniseră parcă mai agresivi şi mai dusmanosi.
Masculii se luau la bataie si dupa ce invingatorul se batea cu pumnii in piept,venea linga mine si-mi facea semne cu ochiul.(Facea cu ochiul si paraca-mi zicea ;hai fa la tufele de feriga)

Mărimea sexului masculin fiind un criteriu la alegere atunci când vreau eu să fiu în competiţia «amorului» şi se pare că de fiecare dată aveam parte de fiorii aceia deosebit de plăcuţi, adică de mai multe orgasme.

Vreţi să ştiţi ce se întâmplă cu mine în perioada orgasmului? Uite, na! Aveam în clipa aia o plăcere imensă, era ca şi când aş fi călătorit pe Lună ori pe Marte, ori pe Pluton, ori prin interiorul unui vulcan. Sinceră să fiu, de fiecare dată mă lua aşa cu o ameţeală plăcută şi în clipa aia clitorisul meu se înroşea că soarele la apus, că era vorba de frecare. Ce, la mecanică când se freacă două obiecte, oare nu este vorba de lucru mecanic? Hai că nu sunt proastă să mor eu! Că ştiu eu că Lucrul mecanic este egal cu o mărime fizică scalară, egal cu produsul scalar dintre forţa de frecare a punctului G şi deplasare.

Celelalte femei erau mult mai păroase ca mine şi şansele lor se diminuau zilnic, că eu din cauza nervilor şi al dorinţelor îmi smulgeam părul de pe picioare şi de pe coapse şi de sub braţ, nu mai aveam poftă să mănânc banane şi poftă de somn nu mai aveam.

Ştiţi? Pe mine mă cheamă Bonă, şi pe prietenul meu îl cheamă Bonob.

Bărbaţii care se aseamănă cu Bonob, sunt fără caracter, fără caracter şi fără personalitate, mai ales că au fost studiaţi şi ră studiaţi încă din perioada sfârşitului ori perioada începutului Mezozoicului, scuze sunt femeie şi în timpul orgasmelor mai uit şi eu chestiile astea simple despre erele geologice. Eu ca femeie am studii universitare făcute încă din cele mai vechi timpuri.

În momentul când Bonob m-a părăsit, abia atunci s-a întâmplat adevărata crimă. M-a părăsit pentru o curvuliţă cu curul mare şi mai păroasă ca mine de zeci de ori; că nu avea penisul mai mare de 8, adică calibrul puţin mai mare ca o gorilă de aceeaşi vârstă cu el, o gorilă are penisul de 3 cm şi ajunge uneori la greutatea de 500 de Kg, pe când Bonob al meu, era mic şi cocoşat, cocoşat aşa cum era, o avea între 13 şi 16 cm, era în pizda măsii ca o primată înzestrată cu os în loc de zgârci şi de-aia pe mine mă înnebunea de câteva ori pe zi.

Oare toate femeile ştiau că structura penisului lui Bonob al meu avea structura modificată din cauza climei? Dacă fac eu puţină filo, cred eu că Bonob al meu, se asemăna cu «Homo erectus» şi el mă excită cu mâna şi cu o plantă agăţătoare, că uneori mesteca planta şi apoi mi-o împingea mie în gură să o mestec şi eu şi chiar mă obliga să o înghit, Îl iubesc la nebunie, îl ador...sa mor .
Nu cred că era canabis, da nici haşiş nu era... abia după ce m-a părăsit mi-a dezvăluit secretul, mi-a zâmbit maimuţoiul dracului şi mi-a zis râzând că planta aia se numeşte «ficus elastica heveea brasilisens» adică gumă de mestecat!

Acuma eu plâng, sunt tristă, criminalul ăsta pe mine m-a ucis mişeleşte, cu sânge rece, fără să lase urme de sânge şi fără să lase măcar un ADN ,acolo la locul unde a ucis ceva în mine...in inima.

Acuma ce mă fac? Vă jur pe viaţa mea că-l iubesc până la Dumnezeu şi-o treaptă mai sus!
Îl iubesc mai mult decât toate erele geologice la un loc, îl voi iubii până când moartea ne va despărţi;Cum ziceau aia in « Love Story » acum, înainte de a murii, vă mărturisesc că viaţa mea se scurge, fără să pierd un miligram de sânge, fără să primesc pumni în gură şi picioare în cur. Un lucru rămâne interesant că pe Bonob ăsta al meu, nu pot să-l uit, chiar dacă medicii vor încerca să-mi scoată după moartea mea, penisul lui din cap, pentru că mărimea penisului lui este invers proporţională cu grosimea.

Îl visez cu ochii deschişi, îl simt, îl văd cum intră în mine şi cum face fleoşca – fleoşca, apoi mirosul lui de Bonobo este foarte diferit de mirosul vostru de homosapiens, erecţia lui era produsă de mine şi reuşea de nenumărate ori să-mi fertilizeze ovulul cu penisul lui curbat şi strâmb. Da ce mai contează că era strâmb ori curbat! Important era că penisul lui era tare şi strâmb, curbat, gros şi tare ca osul, fertilizarea mea ca femelă era foarte probabilă, în speranţa de a da naştere la tripleţi.

Acum cind speranţa mea a murit, mă simt ca dracu de singură şi v-am scris vouă ca să ştie toată lumea că Bonobo m-a părăsit în seara asta ,v-as ruga să anunţaţi poliţia, să vină poliţia la faţa locului, să constate că Bonobo este criminalul care a ucis ceva in mine.

P.S
Imi cer scuze din cauza ca nu mai am nicio personalitate.
Eu! o mica maimutica care se trage din Homo Erecticus.comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (7):


:) - de Baby Mititelu la: 21/04/2012 18:00:19
Sunt o ipocrita pudibonda si rosesc la astfel de lecturi, mai Sami, mai...dar de dragul tau am citit...
#631915 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby M. - de sami_paris74 la: 21/04/2012 18:54:02
dar nu trebuia sa citesti draga Baby,este doar un text scris la plesneala,de dragul de aborda subiecte diferite fata de ce-am scris pina acum.
#631916 (raspuns la: #631915) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Aha! :) - de Baby Mititelu la: 21/04/2012 20:18:40
Chiar ma intrebam si ma miram in sinea sinelui meu...
#631918 (raspuns la: #631916) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 21/04/2012 21:25:22
Ei dam un subiect cu care mai vii de-acasa, ma si miram sa nu fie Baby cu gura cascata... :))))
#631920 (raspuns la: #631918) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescador - de Baby Mititelu la: 22/04/2012 09:10:59
In rest ce mai zici? Ai pascut fericit? :)
#631924 (raspuns la: #631920) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby - de pescadorul la: 22/04/2012 11:58:49
Nu mai zic mai nimic, Bianca numai e, Sami ce ma mai dezmorteste, in rest pasc fericit de realitatile inconjuratoare... :)))
#631930 (raspuns la: #631924) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescador - de Baby Mititelu la: 22/04/2012 13:48:59
Nu mai e Bianca? Pai de ce? Cine a alungat-o? Sami...Sami e una dintre ferestrele cafenelei...
#631943 (raspuns la: #631930) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: