-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Lockout - Pareri


de mooviman la: 30/04/2012 20:41:01
rezumat: Cum spatiul pe Pamant este limitat, baietii au gandit o inchisoare in spatiu. Ce se poate intampla in spatiu ? Eh, un film bun se poate intampla !
voteaza:
Domisoara Emilie Warnock ( Maggie Grace ), fiica presedintelui american se duce la bordul inchisorii spatiale MS One pentru a vedea cu ochii ei ce se intampla acolo. Existau zvonuri cum ca detinutii, care erau tinuti sedati, ar fi folositi pe post de cobai pentru cateva experimente efectuate de o companie farmaceutica care, culmea, era si una din cele mai importante companii finantatoare ale inchisorii. Dar asta este alta poveste, traim in Romania si suntem obisnuiti cu genul asta de lucruri. Pentru ca nu vreau sa dau din casa, ma limitez la a zice ca detinutii pun stapanire pe inchisoare, care se transforma intr-un cosmar pentru Emilie. Dupa o lunga telenovela, Snow ( Guy Pearce ) este trimis sa faca pe Fat-Frumos, sa fie salvatorul ei. Si asta nu pentru ca s-a oferit voluntar sau ii face lui placere sa se duca intr-o inchisoare in spatiu plina de violatori si criminali, ci pentru ca a trebuit.

rea supereroului
Un film bun. Sau un film foarte bun ? Nu stiu acum, stiu doar ca m-am pus in scaunul ala la 11 dimineata si am stat atintit timp de o ora si jumatate la ecran. Mi-a placut domnul Pearce, doamna Grace, efectele, glumele, irlandezii si pan la urma, filmul. Anul asta sigur nu a mai fost un SF asa bun. Pana acum cel putin. Ce va fi va fi, ramane de vazut cine cu ce o sa ne mai surprinda, dar macar sa se ridice la nivelul lui Lockout.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...